23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Diadra
    Sziasztok!

Diadra vagyok. Szorgalmas szomszédokat keresek:) Szintem 35-ös.
  • Maximus4
    Amilyen jókat szoktam pörgetni,esélyem se lesz rá:)
    Akkor te mire hajtasz?
  • Krezga
    Én az ólra nem hajtok rá nagyon, úgyis ki lehet pörgetni, egyszer csak meglesz majd:D
  • Maximus4
    Muszáj,kell az ól,rá vagyok kockulva:D

Ja és minden létező ólamat lebontottam és elraktam tartalékba!
  • DIESEL DOG #373
    Fenébe de jól haladsz... :DD
  • Maximus4
    Rémtökből már van 1200db
    Kísértetből csak 200db
    Vámpírparadicsomból 1700db
    Koponyafából 1000db :)
  • DIESEL DOG #371
    Jaja, jópofák... :)

Én most rémtököt meg kisértetet termesztek... :D
  • Maximus4
    Baromi jók ez halloween-es növények:)
  • DIESEL DOG #369
    Remek!
  • Maximus4
    A játékon belül a bal felső sarokban rányomsz a hírek-re,aztán pedig jobb oldalon a vonalkódra.
  • pandemonium
    Ezt a kódot hova kellene beírni?:-)
  • Maximus4
    Üdv Gazdák,

Ahogy ígértük, a halloween event kód alább találjátok.

halloweenharvester

Ez a kód egyszer felhasználható, használata után 8 órányi aratógépet/állatgondozó/vetőgép-et ad és november 15.-ig használható fel.

Ezen kívül meghosszabbítjuk a halloween eventet 2 nappal. Mindezzel elnézésünket szeretnénk kifejezni az elmúlt napok problémái miatt és további boldog gazdálkodást kívánunk!

A Farmerama csapata
  • Ironman2
    Nálam van egy üres hely szomszédnak.Privit irjatok.33-as szintü vagyok.
  • Maximus4
    Írj annak akit meg akarsz hívni,hogy ő hívjon meg,van akinél ez bevált!
  • Shila9
    Nálatok is belassult a játék?
    Nálam iszonyatosan. Egy szomszédom meg eltűnt, és ha meg akarok hívni valakit, az sem sikerül. Lehet, hogy pihentetni kellene a játékot egy ideig?
  • Picar77
    nov 3 23:59
    legalábbis ha ők is ugy számolják a két napos hosszabitást mint én :D
  • Krezga
    A Halloween-es móka meddig tart? Csak hogy tudjam, hány cuccra pályázzak rá?:)
  • Maximus4
    Azt nem kellene,de nem ártana ha jönnének ide többen:)
  • Ironman2
    Társkereső oldal lettünk!
  • Maximus4
    Szia!

Nem szomszédot?:)

[csak kötözködik]
  • czandi1976
    Sziasztok!

Barátokat keresek, ha lehet 50-es szint felett.
  • Maximus4
    Azóta le lettem oltva egy kicsit,hogy túl szélsőségesen fogalmaztam.Inkább rá kellett volna vezetnem,hogy térjen vissza később:P
  • Picar77
    jogos én is ezt tanácsolnám neki :D
    utálom az ilyeneket
  • Paddington
    sziasztok!

Karc gazda (58. szinten szorgalmasan kapál) 4 szomszédot keres - köszönöm szépen!
  • Maximus4
    Na erről beszéltem

Idézek egy marhát a fórumról,nagyon idegesítenek az ilyenek!

"napok óta kínlódás a játék,és ma megint karbantartás.nem hosszabbítás kellene,hanem biztosítani a normális játékot.minden újításnál ez van,ez már a 3. nap!!sikerült megutáltatni az egészet,gratulálok!ehhez kapjatok díjat!"

És erre az én válaszom:P

"Erre van egy egyszerű megoldás.Hagyd abba és töröltesd a fiókodat!"
  • Picar77
    Üdv Farmerek,

A mai nap sajnos nem mindenki számára a legszerencsésebb, sokan nem jutnak be a farmjukra és így nem tudnak haladni az eventtel.

Éppen ezért az event 2 nappal hosszabb lesz.

A holnapi nap folyamán a központi híreknél újabb ajándékkódot fogunk közölni, mely 8 órán keresztül biztosít számotokra munkásokat, így ezzel is gyorsabban haladtok.

Szeretnék elnézést kérni a hétvégi bonyodalmak miatt, reméljük hamarosan minden helyre áll.

További szép napot kíván

A Farmerama csapata
  • Maximus4
    Majd biztos lesz valami jóváírás!

Én most osztom az embereket a hivatalos fórumon,mert már majdnem anyázásba megy a hibák miatti nyavajgás:(
  • imreig
    Aktiváltam az aratógépet, egyszer arattam, most megint karbantartás!!!
    A mai nap folyamán több volt a karbantartás mint a rendes játék!!! Így nagyon nehéz lesz bár mit is teljesíteni!!!!!
  • Maximus4
    De azt ne felejtsétek el,hogy most már bármilyen ólat le lehet bontani,minden megmarad!
  • Picar77
    hát nekem jo sok érdekes dolgot csinált :D
    volt hogy minden szántó szédült szánto volt volt hogy minden rendes farm volt, egyszer a szédült szántom is eltünt, terméssel együtt
    szoval én sem panaszkodom :D
    nem volt szerencsém :P
  • Maximus4
    Én beérem,de egy jó darabig nem lesz ezekből semmi,mert olyan kevés földem van:(
    Csak ezek a hibák szűnnének meg,de én nem panaszkodom.Nálam semmi gond nem volt,csak olvastam róla.

• Picar77
    jó lenne csak esélytelen :D
    egyenlőre érjük be azzal hogy előjönnek ezek minden holdtölténél
  • Maximus4
    Üdv a klubban:P

Amúgy tök jó lenne ha ezzel a halloween-es megoldással kapnánk még egy rendes farmot,már nem férek el:)
  • Picar77
    kiváncsiak voltunk rá barátnőmmel :D
  • Maximus4
    1 órakor?Akkor nem vártad nagyon :)
  • Picar77
    dede volt 0:02 környékén kaptunk 10 mindeből aztán 1.00 környékén még mindenből adtak 5 db-ot :D

az meg hogy mennyi bug van most elég gáz :\
  • Maximus4
    Megcsináltam,de éjfélkor még nem volt semmi ültetni való,csak most rakták bele:(

Basszus,végre beenged,erre megint karbantartás van!Jó lenne ha egy kicsit összekapnák magukat:)
  • Krezga
    Válts át éjjeli módba (töklámás), és úgy tudsz ültetni. De csak a rendes farmon lehet, nekem meg ott eléggé kevés földem van...
  • Maximus4
    Én éjfélkor néztem,de még nem jöttem rá,hogy,hogy szerzek ültetni való terményt.Most meg karbantartás van:(
  • Shila9
    Igen a halloween tényleg érdekes, de nekem a szédült szántón is a rendes farm van...
    Tegnap meg fordítva volt, mindenütt a szédült szántó volt.
    Amit tegnap bevetettem, annak hűlt helye lett, így a termés is elveszett és az is, amiből ültettem.
    Gondolom, hogy ma is el fog veszni az, amit tegnap vetettem a szédült szántón.......