23542
-
Ironman2 #457 Jók ezek a küldik,csak már sokat követelnek.300 ezer-ért kell most eladnom a termesztett növényeket. -
Ironman2 #456 De azt hozzá kell tenni hogy megvan az ezüstkupám is,és 10 százalékkal növeli az esélyt hogy találjak cuccokat betakarításkor. -
#455 Az szép,grat! -
Ironman2 #454 Betakarítottam mind a 2 mezőt,és összesen jött 10 aranymakk.A többi szög,meg fa volt. -
#453 Ok,akkor majd írd meg:) -
Ironman2 #452 Mindjárt kiderül,még van 24 percem a káposztákból.Kiváncsi leszek mennyi makkot kapok -
#451 Szerintem egy bizonyos érési idő után ad cuccokat.Mikor kaptál pl. egy csirkéért bármit is,szerintem eddig nem nagyon,sajnos. -
Ironman2 #450 Gondolom hosszabb idejü termékeknél adja be,mert durva lenne 4 percenként makkokat szüretelni a salátánál. -
Ironman2 #449 Mindegy,csak a tapasztalatomat irtam le.Probáltam a salátával is,de semmit se talált betakarításkor. -
#448 Az tuti,hogy nem terményfajtához van kötve. -
Ironman2 #447 Nálam az aranymakkok,csak a káposztaültetésnél jöttek.36-os szintü vagyok.Érdemes teljesiteni a mezőgazdasági kiállitás,és a tenyésztők versenye c.küldetést,mert így többmindent lehet találni betakarításkor,ha a kupákat lerakjátok a szántóra. -
#446 Nekem 18db kell még a 9.-hez:) -
#445 Sziasztok!
Arany makkok gyűjtésébe hogy álltok, én a 6. szinten vagyok, de eddig csak tapasztalatpontot és CSP-t kaptam. Állítólag gesztenyefát is lehet kapni. -
balazs014 #444 http://farmerama.hu/?action=externalGarden&uid=13119995
szavazzatok pls -
#443 Szomszédokat keresek, nevem: GeryM41 -
#442 Tudom én azt,hogy arra való,de erre van egy sokkal jobb megoldás:)
Ahogy esik az eső ki kell lépni a játékból és 15-20 perc után vissza,akkor már nem esik,mivel az esőt te generálod azzal,hogy játszol.Ja és a lényeg,hogy ha kilépsz akkor nem megy tönkre egy föld sem:) -
DIESEL DOG #441 Nincs mit! :) -
cargame #440 Kosz a valaszokat :) -
DIESEL DOG #439 Pedig nem árt. Főleg ha esik az eső... a föld parcellákat nem önti el a viz, ha meg van trágyázva. :) -
#438 Minek neked a trágya?A játék legfeleslegesebb dolga,én soha nem trágyázok.
Amúgy meg tudsz venni a piacon. -
DIESEL DOG #437 Vegyél a piacon, vagy az ólakból is tudsz trágyát szerezni betakaritáskor. -
cargame #436 ha elfogy a tragya mit csinaljak? :D -
#435 Nem értek vele semmit, mert ha logikusan gondolkodtok, akkor rájöttök, hogy a saját számítógépeteket feltudjátok gyorsítani, de a szervert már nem. De lehet hogy én látom rosszul a dolgot. -
#434 Ma nagyobb eséllyel lehet arany makkot találni:) Ültessetek!:D -
#433 Osztom a véleményedet:)
-
#432 Isten ments,hogy csaljak! -
#431 Nem használunk semmiféle hack-et.
Nem olyan családból származunk. -
Ironman2 #430 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Farmerama hack.Tele van vele a net.De én nem használom.Becsületes gazda vagyok! -
Most már leállhatnátok:P
Vagy áruld el a titkot:) -
#428 Ma reggel megint kipörgette a 120e csp-t.
UTÁLOM! -
#427 Ok,csak azért írtam,mert állítólag minden hiba javítva lett és nálad mégse jó:( -
Janoooo #426 inkább várok még vele, hátha lesz valami frissítés ami kijavítja -
#425 Sziasztok!
Én is nyomom a farmeramat:P
Valaki tud valami bővebb infót az iwiw-es farmeramaról? -
#424 Szerintem írj a supportnak,ha kell email cím küldöm pm-ben! -
Janoooo #423 Most megjavult az ültetés. Most tudok ültetni, de más nem javult meg :(
a zene nálam is off :) -
balazs014 #422 nálam music off van,annyira kellemes.:D:D
http://www.farmerama.com/?action=externalGarden&uid=13119995 -
#421 Egész kellemes?Már azon gondolkoztam egy kis idő után,mikor vágjam föl az ereimet:D
Frissült a F.A.Q.,elfelejtettem a szinteket belerakni,amit most pótoltam,+ benne van a halloween-es event! -
DIESEL DOG #420 Nálam is dettó...
A zene viszont egész kellemes... :) -
Janoooo #419 Na, most már ültetni sem tudom! :(
Le tudtam szedni amit utoljára ültettem, de amikor akarok ültetni nem adja ki a növényeket, csak egy vékony üres csíkor dob ki, és nincs rajta semmi. :(
Tudnám értékelni ha csinálnának valami, mert ha így marad akkor abba kell hagynom a játékot. :(((( -
#418 Na meg az a zene:P
Viszont jók lettek az új állathangok:)