23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • DIESEL DOG #497
    Na ezzel a kóddal sikerült 2x egymás után kipörgetni a 460csp-t... azért ez se rossz, ahhoz képest hogy az elmúlt hetekben szinte kivétel nélkül vagy szuper trágyát / tápot, vagy sima trágyát és vizet pörgettem... :D
  • Maximus4
    Érdekes?Ez a természetes,soha ne vegyél terményt csak a piacon!
  • megas
    Üdv. Ma este elértem a 28. szintet, aminél ugye már tudok egrest is termelni és szembesültem egy érdekességgel. Elnéztem a magtárba venni néhány egresmagot, az ára 46 CSP/darab, na már most körbenéztem a piacon ahol 7 CSP/db. áron vettem meg a magokat. Számomra ez érdekes, de mégis jó dolog.
  • Zero07
    sztem mégis kecske. 2 kalapáccsal több, meg több alapanyag kell hozzá. nyulat hamarabb megbírom. azt tudom, hogy van, de max piacon megveszem. (tudom hogy rengeteg csp tíz db :P)
  • Maximus4
    Az attól függ mit akarsz.A gazdakörben van nyulas feladat,szóval rajtad áll.
  • Zero07
    ja igen meg gépalkatrész. melyiket csináljam terményhez majd ha fa meg szög meglesz?kecske vagy nyúl?
  • ToCsEk
    az mind1, de nem tudod befolyásolni.
  • Zero07
    na elhasználtam a 2 pörgetést. 4 szupertrágya, és ami jó! barkács xxl :D már csak a szög kell angórához adott egy rakat kalapácsot ásót :)))DDD
  • Zero07
    véletlen se véletlen. mindig ugyan ott 2 helyen áll meg kb.
  • ToCsEk
    randomra áll meg nem? nem hinném hogy meg lehet állítani
  • Zero07
    *helyesírás xD
  • Zero07
    amúgy az Adj Isten. szégyen egy fordítás
  • Zero07
    ha akarok mondjuk egy macskát,, a kereket mikor állítsam meg?csak, mert feltűnt hogy vagy kb 8 óránál vagy 1 óránál áll meg a kerék :P
  • Maximus4
    Szégyelld magad:P
  • ToCsEk
    ahhh, thy jól el dugták :D
    amúgy én is játszok egy ideje, 1 éve kb de csak 40es vagyok mert nem igazán nyomtam :D
  • Picar77
    megelőztél pont most akartam :D
  • Maximus4
    Már vártam ezt a kérdést:P

A játékon belül a bal felső sarokban rányomsz a hírek-re,aztán pedig jobb oldalon a vonalkódra.
  • ToCsEk
    ezt kódot hol is lehet beírni?
  • Maximus4
    Üdv Farmerek,

Holnap egy új meglepetés vár majd rátok a műhelyben, ez pedig a Szarvasgomba gazdaság (37. szinttől)

A gazdaságot majd egy már meglévő, alap disznóólra tudjátok majd rátenni. Az ólfejlesztéshez szükséges alapanyagokat ugyanúgy tudjátok majd beszerezni mint az eddigieket. (aratás,ajándék,kerék). A fejlesztésről minden új információt ebben a topicban olvashattok majd.

Újabb ajándékkódot használhattok fel, mellyel 2 ingyenes pörgetést kaptok. A kód:

freefarmwheel

A kód egyszer használható fel és az elkövetkezendő 4 hétben válthatjátok be.
  • Tatyla
    pls vegyétek fel a lányomat és a barátnőjét szomszédnak

kissdora0704
    dorka0704
  • Maximus4
    Random dobálja,nem tudod befolyásolni.Kaphatsz úgy is ha sokan küldenek neked barkácscuccot:)

#476: én nem azt mondtam,hogy a hétvégén lesz,hanem a héten.Attól függ mikor lesz telihold.
  • Zero07
    nem tudsz visszaolvasni? hétvégén megint lesz -,-'
  • Krezga
    Miért, még van?
  • Zero07
    és azt milyen gyakran kapni?
  • Zero07
    meddig lesz halloweenes szerezgetés?
  • Maximus4
    Sokkal több esélyed van ollóra.
  • Zero07
    am akik itt csinálja az arany makkosat. ha esetleg valaki nem tudja ahol az állatoknak adományozhatsz ott terményt adhatsz aranymakkért 500csp érték után ugye 1 makk. és küldiben is használható :)
  • Zero07
    23-as szint végénél szereztem tojástojót. az jó? (am most 24 és fél vagyok) most majd melyikre gyűjtsek? csak mert ásóm van 4 és cuccos meg kb ugyanannyi kell pehelytollgyűjtőhöz meg angórához is. melyikre van nagyobb esély az ollóra vagy a ventilátorra? :)
  • Maximus4
    Azt ugye tudod,hogy 1 ember csak egyszer szavazhat 1 adott farmra,és nem naponta,hanem összesen?
  • balazs014
    http://farmerama.hu/?action=externalGarden&uid=13119995
  • szjuca
    Szia!
    Betakarításkor a földből "szállnak" fel a tárgyak. Illetve szomszédoktól barkácscuccban is kaphatsz szöget, kalapácsot ...
    Nem emlékszem már, de asszem csak bizonyos szint után elérhető a városban a műhely, ahol nyomon tudod követni, hogy miből mennyid van és miből mennyi kell még.
    34-es vagyok, 1 tojástojó területem és 1 kecsketej üzemem van.
  • soo277
    Sziasztok én most kezdtem nem rég,ha szeretném bővíteni az ólakat!azt hogy kell?olvastam ,hogy szög meg kalapács....de hogy?thx elöre
  • cargame
    Ohh, koszi :P
  • Maximus4
    Már egy párszor be lett írva,de tessék:

A játékon belül a bal felső sarokban rányomsz a hírek-re,aztán pedig jobb oldalon a vonalkódra.
  • cargame
    Es ezt hova kell beirni? :P
  • Maximus4
    Én már 1 hete felhasználtam.
  • gettobuxa
    én most kaptam egy szomszédomtól levélben :D
  • Maximus4
    :)
  • gettobuxa
    tudok egy ajándék kódot:

halloweenharvester

8 órára kapsz arató-vető-állatgondozó munkásokat
  • Maximus4
    Nekem csak 9 és 6%-os van.
    3 perc és aratom a kukoricát,aztán már jönnek holnapra rózsák!