23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Zero07
    De hogy elkerüljük a félreértéseket. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek mielőtt ilyenekről kérdez menjen be a Fórumba, ott a GYIK-be azután a Műhely kérdések témába, és ott gyöngybetűkkel le van írva, hogy milyen ólfejlesztéshez miből mennyi kell.
  • Zero07
    de te sutahülyegyerek. múltkor még tojástojóért rinyáltál, hát képzeld, hogyha a hülye szobrokat felfejleszted jóval nagyobb esélyed lesz találni dolgokat a farmodon. (én múltkor egy nap alatt vagy 10 fát 15 szöget 1 kalapácsot és 1 gépalkatrészt találtam:P)szal ha akarsz ólfejlesztést, de gyorsan ne sírjál, hanem gyűjtsed a barkácsfingokat -,-
  • grebber
    Hoho akkor jó.Bár csak egy hülye szobrot ad :(
  • Picar77
    raktárbol viszi ^^
  • grebber
    Van a tenyésztők versenye küldetés ami 600 pengő értékben kell állatokat leadni.Kérdésem ez is frissen "legyártott" állatot jelent vagy raktárból viszi?
  • Zero07
    Justin Bieber 54 éves pedofil benne volt a CNNben :)
  • Picar77
    jaja az nekem is feltünt
  • Maximus4
    Az lehet,de baromi jól megy a piacon:)
  • Picar77
    hát rémtök meg vámpirparadicsombol van ezer+ de a többiből 19-20 db van :D
    drága volt a denevérbarlang...
  • Maximus4
    Ha maradt az előzőből,akkor van esélyed összeszedni valamit.
  • Picar77
    hát az nem sok :O
    kb semmi nem fog összejönni XD
  • Maximus4
    2010. november 21-én 19 órától ismét elérhető az éjszakai farm 24 órán át!
  • Maximus4
    Én pont tegnap láttam ilyet:(
  • Picar77
    hogy lehet árviz ha nem is eset az eső ? valami menő ujitás vagy hiba ? :\
    vagy más még nem járt igy ?
  • Picar77
    én is ezen röhögtem mikor megláttam X'D
    de amugy remélem hamar kiveszik mert egy idő után elveszti a poénját :D
  • Krszti1160
    hehehe, ezt láttam ma xD :D
  • tonyr #641
    ÁÁÁ kecseg :D
    amugy most h nem volt jo a game.. bakker felvett egy kedves farmer és hiába jelölöm vissza nem reagál a játék.. bakker :S
  • Maximus4
    Ez a kis köcsög már ebbe is benne van?:P

• Maximus4
    Az jó lenne:)
  • tonyr #638
    senki se tud belépni game-ba.. behalt a cucc.. lehet h városba az állatkáknak adakozo helyet frissitek és most mennek el a munkagépek ? :D
  • Krszti1160
    Hehe, Tudom :D csak én haverokra gondoltam, hogy jelöljenek :) és arra értettem, hogy kell a szántó, hogy ne legyen tele gazzal :D (ismerem a jatekot :D :P)
  • tonyr #636
    okés amint be tudok lépni visszajelöllek ill barkács is megy, csak tul sok a szomszéd aki várja az ajándékot de max minden nap más kap :D
    szédült szánto:
    minél több a szomszédod max 12-14-ig ha jol tudom annál kevesebb a gaz rajta :D
  • grebber
    Felvettelek ha tudsz küldjél légy szíves naponta barkács cuccokat ajándékba mert soha nem lesz tojásom :D

Ez a szédült szántos gaz mitől függ?
  • tonyr #634
    keresek szomszédokat hogy ne legyen annyi gaz a szédült szántomon :D
    17-es szinten vagyok ha valaki szivesen lenne a szomszédom irja meg privibe a nevét, vagy fel is vehet: tonyr_hun
    kösz
  • szjuca
    Szia Kriszti!
    A szántó nem a szomszédok számától függ, hanem a 17-ik szinttel automatikusan elérheted. A kerge kert pedig a 25-től.

Szia Grebber!
    Én is türelemre intenélek, ne add fel. Gazdálkodj szorgalmasan és előbb-utóbb meg lesz az eredménye. Piacolni én pl. úgy szoktam, hogy megnézem mennyi az ára annak amit el akarok adni, és egy kicsit alá alámegyek, hogy én legyek a legolcsóbb. Tudom, ez nem igazán nyerő taktika, de nekem bevált.

Ám mindenki másnak is szia!

• Maximus4
    De lehet szerezni ingyen de csak 1-2 darabot.És ráadásul a kerékkeréken ki is forgathatod ha szerencséd van.+ a szomszédok,haverok minden nap küldhetnek neked barkácscuccot,nekem is így lett ennyi ólam!
  • grebber
    De legalább akkor annyit igazán írhatnának hogy barkács láda xxl amiben van xxxszög xxxdeszka stb.
    Ha már olyan horribilis az ára ennyit elvárna az ember.
    Farmaranyat is csak kb az áraknál látok merthogy aztse igen lehet szerezni az is biztos!
  • Maximus4
    Ha így állsz hozzá,akkor tuti nem!
    Bár nem tudom hányas szintű vagy,de a játék eleje nem arról szól,hogy megszedd magad.
    Az meg,hogy nem lehet venni külön dolgokat csak ömlesztve az jó.Ez teszi változatossá a játékot,szerintem.
  • grebber
    Jó neked bármit rakok piacra soha nem veszi meg senki.
    Így pénzem sem lesz hogy vegyek bármit is. Pláne mivel nem is tudom mit veszek.
    Kurva nehéz lett volna megcsinálniuk hogy külön lehessen venni szöget,deszkát ... amit kér. Nem xxl csomag meg ilyenek amiben Jóisten se tudja mi van nehogymár jó legyen.
    Mindegy tojásom nem lesz soha már elkönyvelhető!
  • Maximus4
    Igaz,hogy én 67-es szinten vagyok,de soha nem költöttem egy fillért sem a játékra és mégis van összesen 10 darab műhelyes ólam.

XXL-es láda tartalma az mindíg random,nincs megszabva mi van benne.

Én az összes megrendelőt elutasítom,sajnos most lett "fejlesztve" és ezt elcseszték.A piacról meg csak annyit,hogy 2-3 nap alatt szedtem össze közel 100ezret!
  • grebber
    Na ahogy látom a tojásos megrendelőket soha nem fogom tudni kiszolgálni.
    Minden olyan drága nem is tudom felépíteni hozzá a cuccot hogy legyen tojás.

Építés nagyon bonyolult lett amúgy XXL láda 1 az hogy marha drága,2 hol van leírva ,hogy mi van benne?

pénz is nagyon lassan jön.Akik kopognak hogy kell nekik valami kb filléreket adnak csak egy olyan nem volt még hogy értelmes árat adtak volna.Piac felesleges életbe nem vesznek tőlem semmit.

• Krszti1160
    Sziasztok. Még mindig kellenek haverok a játékban, aki tud az jelöljön, kellene már a szántó :P a Nevem Krisz1660 :)
    Am megint búzát,répát és egyebet termesztek, mert már kifogyok belőle xD haladok, kezdek vissza zökkenni a régi kerék vágásba :D
  • Ironman2
    Ok.Kösz
  • Maximus4
    Majd ha lesz 5,akkor vehetsz szarvasgomba malacfarmot:)
  • Ironman2
    Nekem meg van 1 db tölgyfacsemetém.Azzal mit lehet csinálni?
  • Maximus4
    Nálam csak a tojást meg az angórát viszik a küldetések miatt,a többit már egyáltalán nem.
  • Ironman2
    Éppen azt nézem,hogy még mindig kapkodják a terményeket a piacon.Akkor nem is adom el őket,mert hátha megint be lehet majd váltani őket.
  • Maximus4
    Nekem az a gyanúm,hogy ahol volt a beváltós épület,talán ott lesz valami.Nem hiszem,hogy véletlenül benne hagyták a küldetést.
    Még jó,hogy én már rég megcsináltam:)
  • Ironman2
    Akkor az aranymakk küldetést hogyan lehet csinálni tovább,ha nem lehet beváltani a terményeket aranymakkra?
  • Ironman2
    Hát azt tényleg buktam.