23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Krezga
    Értelemszerűen, ha kettő van, akkor összeadódnak a százalékok, és több esélyed lesz.

Én szerintem neki se állok a denevérbarlangnak, holnap 1-2 órát ha itthon vagyok, úgy nem éri meg:(
  • Picar77
    1 nap alatt nem lesz meg a denevérbarlang :P
    amugy én is arra gyurok:D
  • Maximus4
    Ha nem találod az email címet küldöm pm-be!Remélem sikerrel jársz:)
  • megas
    Na ez idáig még nem jutott eszembe, de ezek után megpróbálkozok vele. Kösz a tippet.
  • Maximus4
    Iwiweseknek írtál már?
  • megas
    Megtörtént már, de semmi.
  • Maximus4
    Jut eszembe!Megpróbáltad már törölni a gyorsítótárat és a sütiket a böngésződből?
  • megas
    Azt a választ kaptam, hogy nem tudnak segíteni, mert a regisztrációkor az iwiw által generált jelszót ők nem tudják, és az iwiw sem adja ki.
  • Maximus4
    Miért nem hagyományos módon?Nem kaptad meg a jelszavadat múltkor?
  • megas
    Igen, az iwiwen próbálkozok.
  • szjuca
    Felveszlek baráti gazdának. Írtam neked levelet a farmra.
  • Maximus4
    Szintén zenész:)
  • szjuca
    Alig várom a 7 órát, holnap szabadnapos leszek, egész nap vetek-ültetek, úgy lehet, hogy még éjjel is 1x felkelek... Daszípverslett!

Denevérbarlangra hajtok ezerrel.
  • szjuca
    Szerintem számít. Nekem 10-10%-on vannak, időnként meglepődve látom, hogy dől a cucc a földből. (persze csak a "zsíros" növények aratásakor)
  • Maximus4
    Nem mindegy.

#682:iwiw-en próbálsz belépni most is?
  • megas
    Semmi, csak nagy feketeség, de annyi már kiderült, hogy az iwiwnél van a bibi. Kellett nekem iwiwen keresztül regisztrálni.
  • grebber
    Nem azt írtam hogy vak vagyok!!!
    Tudom mennyivel növeli.

De az mindegy hogy 1db x %-os vagy 2db x%-os szobrom van tehát ezek összeadódnak vagy mi?
  • Maximus4
    Benne van a nevében,hogy hány %-os arányban növeli az esélyt.
  • grebber
    Az számít valamit ha két szobrom van ami növeli a betakarításkor talált cumok esélyét?

Értem ezalatt azt hogy szenvedjek hogy mind a két szobor fejlődjön fel vagy nem számít ha 2 van?

Már csak kb 2 év és talán meg is lesz a tojástojó területre a cuccos

Ha nem nagy kérés és van még helyetek (nektek is jó) vegyetek fel szomszédnak: guriga1957
  • Maximus4
    Van valami hibaüzenet vagy valami?
  • megas
    Se Mozzilla, se IE, se Chrome.
  • Maximus4
    Próbáld másik böngészővel!
  • megas
    Remélem addig betudok lépni, mert idestova több mint 2 órája nem enged be.
  • Maximus4
    Nekem 2 darab retkes kalapács a malacfarmhoz:(
  • Zero07
    még 8 gépalkatrész 4 kalapács; szög és fa kell a birkanyíróhoz
  • Maximus4
    Ma 19.00-kor halloween party 24 órán át!
  • Maximus4
    Csíter:P
  • DIESEL DOG #670
    Mekkora mákom volt ma a kerek keréken. Sikerült kiforgatni egy kacsaólat, bár igaz hogy már van egy XL-es, de ez jó lesz majd pehelytoll gyűjtő állomásnak... :D
  • szjuca
    Az tényleg nem ad semmit. :-( Nálam a Kergén figyel.
  • Maximus4
    Én még nem,mivel csak egy farmot viszek.
  • Ironman2
    Nem.Az a neve hogy gyógynövény.
  • Gólya #666
    sziasztok!

Ironman ha esik az eső, lépj ki a játékból, várj egy picit és utána mehetsz vissza - kipróbált dolog
    először én se akartam elhinni, aztán kísérlet és láss csodát!

egyébként nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de én valami olyasmit figyeltem meg, hogy ezek a kupák túrót nem érnek...
    konkrétan: két farmot viszek, egyik 44. másik 51. szinten van
    az 51-esen nincs semmi kupa, a 44-esen mindkettő (mg és tenyésztői is - 7 %-osak)
    az 51-esen úgy röpködnek a cuccok, mint a vándormadarak ősszel, ráadásul igen változatos a kínálat, a 44-esen még mindig csak szeg, fa, kalapács, nagy néha egy gépalkatrész, esetleg olló
    s a barkácsajándékok között is megfigyelhető ez az eltérés

valaki tapasztalt már hasonlót?
  • Maximus4
    Uhh,sajnos arra már nem emlékszem.Nem a kis gyógynövénykert amit kaptál?
  • Ironman2
    Hát,azért csalódtam.Megcsináltam az éttermi megrendelést végig,erre kapok egy gyógynövényt az utolsó 14.küldetésénél.Mire jó a gyógynövény? mert semmit se ad.
  • Ironman2
    Ez katasztrófa.Ennyire nem áztak el sosem a területeim.Inkáb megvárom az eső végét.Vazze a drága gombáim odalesznek
  • Ironman2
    Kösz.Egy frissités megoldotta!
  • Maximus4
    Igen,esik az eső:P
    Nálam megy rendesen!
  • Ironman2
    Náaltok is szarakodik a játék most?
  • Maximus4
    A szarvasgomba malacfarmhoz már van 6 db. tölgyfacsemetém,már csak 5 kalapács és 21 fa kell:)
  • Maximus4
    Csak annyi kiegészítést tennék hozzá,hogy a fórum nem mindíg elérhető.Ezért csináltam én is egy gyik-ot,amit megtalálsz a bannerban!