23542
-
#697 Értelemszerűen, ha kettő van, akkor összeadódnak a százalékok, és több esélyed lesz.
Én szerintem neki se állok a denevérbarlangnak, holnap 1-2 órát ha itthon vagyok, úgy nem éri meg:( -
#696 1 nap alatt nem lesz meg a denevérbarlang :P
amugy én is arra gyurok:D -
#695 Ha nem találod az email címet küldöm pm-be!Remélem sikerrel jársz:) -
#694 Na ez idáig még nem jutott eszembe, de ezek után megpróbálkozok vele. Kösz a tippet. -
#693 Iwiweseknek írtál már? -
#692 Megtörtént már, de semmi. -
#691 Jut eszembe!Megpróbáltad már törölni a gyorsítótárat és a sütiket a böngésződből? -
#690 Azt a választ kaptam, hogy nem tudnak segíteni, mert a regisztrációkor az iwiw által generált jelszót ők nem tudják, és az iwiw sem adja ki. -
#689 Miért nem hagyományos módon?Nem kaptad meg a jelszavadat múltkor? -
#688 Igen, az iwiwen próbálkozok. -
#687 Felveszlek baráti gazdának. Írtam neked levelet a farmra. -
#686 Szintén zenész:) -
#685 Alig várom a 7 órát, holnap szabadnapos leszek, egész nap vetek-ültetek, úgy lehet, hogy még éjjel is 1x felkelek... Daszípverslett!
Denevérbarlangra hajtok ezerrel. -
#684 Szerintem számít. Nekem 10-10%-on vannak, időnként meglepődve látom, hogy dől a cucc a földből. (persze csak a "zsíros" növények aratásakor) -
#683 Nem mindegy.
#682:iwiw-en próbálsz belépni most is? -
#682 Semmi, csak nagy feketeség, de annyi már kiderült, hogy az iwiwnél van a bibi. Kellett nekem iwiwen keresztül regisztrálni. -
#681 Nem azt írtam hogy vak vagyok!!!
Tudom mennyivel növeli.
De az mindegy hogy 1db x %-os vagy 2db x%-os szobrom van tehát ezek összeadódnak vagy mi? -
#680 Benne van a nevében,hogy hány %-os arányban növeli az esélyt. -
#679 Az számít valamit ha két szobrom van ami növeli a betakarításkor talált cumok esélyét?
Értem ezalatt azt hogy szenvedjek hogy mind a két szobor fejlődjön fel vagy nem számít ha 2 van?
Már csak kb 2 év és talán meg is lesz a tojástojó területre a cuccos
Ha nem nagy kérés és van még helyetek (nektek is jó) vegyetek fel szomszédnak: guriga1957 -
#678 Van valami hibaüzenet vagy valami? -
#677 Se Mozzilla, se IE, se Chrome. -
#676 Próbáld másik böngészővel! -
#675 Remélem addig betudok lépni, mert idestova több mint 2 órája nem enged be. -
#674 Nekem 2 darab retkes kalapács a malacfarmhoz:( -
#673 még 8 gépalkatrész 4 kalapács; szög és fa kell a birkanyíróhoz -
#672 Ma 19.00-kor halloween party 24 órán át! -
#671 Csíter:P -
DIESEL DOG #670 Mekkora mákom volt ma a kerek keréken. Sikerült kiforgatni egy kacsaólat, bár igaz hogy már van egy XL-es, de ez jó lesz majd pehelytoll gyűjtő állomásnak... :D -
#669 Az tényleg nem ad semmit. :-( Nálam a Kergén figyel. -
#668 Én még nem,mivel csak egy farmot viszek. -
Ironman2 #667 Nem.Az a neve hogy gyógynövény. -
Gólya #666 sziasztok!
Ironman ha esik az eső, lépj ki a játékból, várj egy picit és utána mehetsz vissza - kipróbált dolog
először én se akartam elhinni, aztán kísérlet és láss csodát!
egyébként nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de én valami olyasmit figyeltem meg, hogy ezek a kupák túrót nem érnek...
konkrétan: két farmot viszek, egyik 44. másik 51. szinten van
az 51-esen nincs semmi kupa, a 44-esen mindkettő (mg és tenyésztői is - 7 %-osak)
az 51-esen úgy röpködnek a cuccok, mint a vándormadarak ősszel, ráadásul igen változatos a kínálat, a 44-esen még mindig csak szeg, fa, kalapács, nagy néha egy gépalkatrész, esetleg olló
s a barkácsajándékok között is megfigyelhető ez az eltérés
valaki tapasztalt már hasonlót? -
#665 Uhh,sajnos arra már nem emlékszem.Nem a kis gyógynövénykert amit kaptál? -
Ironman2 #664 Hát,azért csalódtam.Megcsináltam az éttermi megrendelést végig,erre kapok egy gyógynövényt az utolsó 14.küldetésénél.Mire jó a gyógynövény? mert semmit se ad. -
Ironman2 #663 Ez katasztrófa.Ennyire nem áztak el sosem a területeim.Inkáb megvárom az eső végét.Vazze a drága gombáim odalesznek -
Ironman2 #662 Kösz.Egy frissités megoldotta! -
#661 Igen,esik az eső:P
Nálam megy rendesen! -
Ironman2 #660 Náaltok is szarakodik a játék most? -
#659 A szarvasgomba malacfarmhoz már van 6 db. tölgyfacsemetém,már csak 5 kalapács és 21 fa kell:) -
#658 Csak annyi kiegészítést tennék hozzá,hogy a fórum nem mindíg elérhető.Ezért csináltam én is egy gyik-ot,amit megtalálsz a bannerban!