23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • SitatiS
    Én is így vagyok vele,ínséges idők ezek a szigeten,a sima farmon nekem is "van mibe aprítani",ott csak felfelé megy a CSP,de majd csak jönnek jobb idők!
  • szjuca
    Általában teljesítem a megbízásokat, persze nyilvánvaló, hogy nem éri meg. Ha pár db hiányzik hozzá és kevesebbért meg tudom venni a piacon, mint amennyit a megrendelő ad.

Meg, hátha eljön egyszer a jutalma. :-)
  • Gólya #1255
    mióta ilyen "jól" fizetnek ezek a megrendelők, egy-kettőt teljesítettem;
    most a másik farmon egyet csak a tp-ért
  • Maximus4
    Köszönöm!

#1249:én egész jó boldogulok,nemsokára 8-as leszek és van 4300 pénzem:)
  • grebber
    Soha nem volt még olyan amiért olyat ajánlottak volna ami elfogadható ár.
    27 szinte alatt egyszer sem ergo ennek a szarnak nincs értelme énszerintem.
    Farmarany az is csak dísznek van érzésem szerintem ,mert nem lehet nagyon szerezni és minden olyan drága hogy az ember soha nem tudja megvenni!
  • Gólya #1252
    remélem, ettől már csak jobbak lesznek...
    egyik farmon az összes megbízást elutasítottam - annyira különlegesen keveset ajánlottak baromi sok cuccért...
  • szjuca
    Köszi szépen!
  • szjuca
    Én még sehogy, még nincs szigetem. :-) De már fél úton járok!
  • ChaosTeam
    Ti hogy boldogultok ezzel az új szigetes dologgal? Én akárhogy csinálom alig van pénzem ott, míg a rendes farmomon meg van pénzem dögivel....

Kár, hogy nem lehet átváltani a Csengőpengőt pálmapengőre 10:1 arányban...
  • Gólya #1248
    mai napra rendelt:

santa3

7 megbízás+1 különleges megbízás

nem nagy durranás, amilyen keveset fizetnek ezek a megbízások...
  • DIESEL DOG #1247
    Minden esetre azért ennyi időm nem lenne a farmra, napi szinten max. 2-szer ha fel tudok nézni a farmomra...
  • szjuca
  • Gólya #1245
    nem tudom, mennyi igaz belőle, eleve fenntartással adta közzé, aki tudomást szerzett róla, tehát senki ne vegye készpénznek, nem hivatalos infó:

"A németek a lengyelektől szereztek infót a karácsony eventről. Ki tudja mennyi igaz.
    Szóval 12.-től tart 24.-ig. A lényege hogy nehéz időjárás mellett kell aratni, és a városban fázós állatoknak beadni. Erre lesz egy külön szántó. (ha jól értem) A lényeg hogy nagyon hideg van, és ha nincs aratva 6 órám keresztül, akkor minden megfagy. Az állatokat is csak meleg étellel lehet etetni mert megfagynak. A földet valami sóval kell szórni a fagykárok ellen. 24.-én a télapó elrepül a farm felett és ledob valami ajándékot."

• Krszti1160
    Írtam a Modi topikban. Most már rajtuk múlik... :) am köszönöm a jelölést, így meg van a 12 haver :)
  • Ironman2
    Ide irjál akkor a moderátoroknak hogy kinek akarod átadni,és melyik topikot.Az oldalt linkeld be nekik,mert csak igy fogadják el.
  • Krszti1160
    Sziasztok. Én mondtam Maximusnak, hogy át adom a topikot, mert én suli mellet csak aratok meg vetek szóval nem sok időm van foglalkozni a topikkal :S úgy hogy Tőlem mehet a kérés :) am kellene még 1 szomszéd, fel venne valaki? :D Krisz1660 a nevem :D
  • Maximus4
    Nem arra,hanem olyanra mint a heti kvíz topikban.
    2-3 perc van adva a válaszokra.
  • Picar77
    ha az időlimit alatt azt érted hogy meddig lehessen szavazni , akkor azt tudja

de jobban jársz ha a az ottani hg-t kérdezed meg mert a régi szavazos rendszer már nem is müködik most néztem meg, gondolom ujitottak valamit...
  • Ironman2
    Kell a témainditó engedélye,mert ennyi erővel mindenkitől el lehetne venni a topikot.
  • Ironman2
    Jó ez a topik ahogy van.Irjál kriszti1160-nak hogy irjon a moderátotoknak,és meg is van oldva.
  • Maximus4
    Látom nem.Nekem a farmerama kvízhez kellene,már csináltam egyet,de az kvízpartos és nem jó.
  • Maximus4
    Ez eszembe se jutott:)

És az időlimites?
  • Picar77
    ha sajátba nyitod nem kell
    am szerintem nem érdemes használni már nagyon lekorlátozták sajnos
    régen én is azt használtam még a nap szépe topicban aztán váltani kényszerültem arra ami a nagy szavazó topicban is van...
  • Maximus4
    Hiába nyitnék,ott is kérni kellene.

Valaki nem konyít egy kicsit polldaddy szavazós cucchoz?
  • DIESEL DOG #1233
    Ez sem egy rossz alternativa...
  • Picar77
    lehet jobban járnánk ha nyitnál egy másikat ezt meg záratnánk
    itt kitudja az ilyen mennyi idő alatt fut át :D
  • Ironman2
    Kriszti1160-on múlik.Ha ő kéri akkor el kell hogy fogadják.
  • Maximus4
    Shad-nak írtam múltkor,mert állítólag ő bent van ott ahova a kérelmek mennek.Annyit mondott,hogy sikeresen megkapták és támogatott is engem mind a kétszer,de nem rajta múlik.Nem tudom kinek írhatnék még.
  • DIESEL DOG #1229
    Vedd fel a kapcsolatot pm formájában valamelyik moderátorral, aki itt a játékosban is moderál.
  • Picar77
    nálam is est ma ugy látszik ez egy ilyen nap :D
  • Gólya #1227
    nem árt, ha egy topicnak gazdája van:)
    csatlakozunk szjucához:)
  • Maximus4
    Köszi,de annyira nem fontos,nem remegek érte,csak ilyen alkalmakkor jó lenne ha ki lehetne írni pl. a kódokat vagy az új híreket!
  • szjuca
    Ha esetleg segít elmegyünk mindannyian és szólunk az érdekedben. :-)
  • Maximus4
    Érdeklődtem már,de azt mondta egy illető,küldjem el mégegyszer,ennyi.
  • Gólya #1223
    pedig biztos nem csak úgy csöppent oda:)
    de legalább jól jártál:)
  • Gólya #1222
    még mindig semmi a hg-ságról?
    mi tart ilyen sokáig ezen?
  • Maximus4
    Olyan szar,hogy nem lehet kiírni a banner alá a napi kódot:(
    Mire egy moderátor megcsinálná,letelne az aznapi:)
  • Ironman2
    Én meg találtam a leltáramtam egy disznóól XL-t,hogyan került oda? Nem is vettem olyat.Nembaj mert vettem rögtön mégegyet mellé,igy már 5 óránként röfög 2 kismalac
  • DIESEL DOG #1219
    Evvel a stilussal el lehet innen vitorlázni máshova...
  • szjuca