23542
-
DIESEL DOG #1297 Köszi szépen! :) -
#1296 34 csak :S -
#1295 hányas szinten vagy ? -
Ironman2 #1294 Szivesen.Értékeld a farmomat légyszi! Minimum 4-esre! -
#1293 Köszi, már csak 1 bará kell :D És köszönöm a jelölést :) -
Ironman2 #1292 Részemről megvagy -
#1291 Sziasztok, Nem otthonról vagyok, de fel vehettek még barátnak farmeramán (Név: Krisz1660) mivel azelőtt 12 baráttól volt elérhető telyes mérték ben a szántó,most meg már 18 kell :S szóval jelöljetek, és köszönöm előre :P -
#1290 igen nálam is és jó randa mivekl az eredeti kép 2592 px × 1944 px
igy a forum a kép töredékét se jeleniti meg....
de mindegy ha mást nem zavar én letiltom aztán tőlem elfér :D -
Gólya #1289 nálam szépen látszanak a havas faágak -
#1288 fű ez jó lesz
a háttér meg nem tetszik pixeles és semmit nem látni belöle -
#1287 Köszönöm,ha hazaérek a melóból este akkor elküldöm megint! -
Ironman2 #1286 -
#1285 Ho-ho-ho-hó, Gazdák!
2010. december 6. és 27. között a tél örömeinek hódolhattok a farmotokon! Mire vágytok a leginkább? Vad hógolyócsatára? Szánkózásra a havas domboldalon? Korcsolyázásra a tó befagyott jegén? Vagy leginkább az ajándékok a kedvetekre valók? Abban sem lesz hiány, csak keressétek meg őket!
Minden ember és állat fehér karácsonyról álmodik, és úgy tűnik, ez alól Rudolf, a Télapó első rénszarvasa sem volt kivétel, csakhogy ő az álmodozást nyitott szemmel is folytatta. Ahogy Télapó szánja elé fogva épp a csillagos égen szállt tova, annyira elbambult a hófödte farmok láttán, hogy megbotlott egy felhőben, felbukott, és képtelen volt egyensúlyban tartani a szánt. A Télapó fejjel lefelé zuhant egy hóbuckába, a szán felborult, az összes ajándék kipotyogott belőle a farmokra, majd egy pajtának csapódott és összetört, Rudolf pedig szédelegve szállt le a város főterén.
Most már nincs mese: nektek, gazdáknak kell megmentenetek a karácsonyt! A világon mindenfelé gyerekek állnak reménykedve a fenyőfa mellett és az ajándékaikat keresik… A lehető leggyorsabban meg kell javítani a szánt, ezért most szerszámokat kell adnotok a Télapónak!
A kiszóródott ajándékokat pedig össze kell szedni. Ajándékokra bárhol bukkanhattok: egy-egy betakarított földterületen vagy egy fán, a farmon vagy a szédült szántón. Gyorsan vigyétek az összes ajándékot a városba, ahol Rudolf és a Télapó összegyűjti őket. Persze nem lesznek hálátlanok, az ajándékokért cserébe karácsonyi jutalmakat kaphattok!
Csak az a baj, hogy hiába minden igyekezet, ha a Télapó nem tudja minden gyereknek időben elvinni az ajándékot… Sok kis segítőre lesz szüksége, akik az ajándékosztásban megkönnyítik a dolgát! Rudolf majd irányítja a segédeket, nektek csak az a dolgotok, hogy minél több állatot küldjetek a Télapóhoz!
A gazdakörben is már nagyon készülnek a karácsonyra, ám az ünnepig még rengeteg a tennivaló. Nézz be gyakran a gazdakörbe és vállald el az izgalmas feladatokat!
A FARMERAMA világában mindig csodálatos a karácsony! Díszítsétek fel a farmotokat és ünnepeljetek sok ajándékkal!
Szép adventet és jó szórakozást kívánunk! -
Ironman2 #1284 Én is felvásárolgattam alacsony áron,meg eladtam magasabb áron,de buktam vele minimálista.Nem tudom mit csináltam rosszul? -
#1283 a kukoricát mértviszik ma mint a cukrot ?
lemaradtam valamiről ? :DD -
Ironman2 #1282 Várjál egy keveset,megkapod azt! Nálam van amikor a lóvéra kell várni.Vagy frissitsd közben az oldalt többször. -
#1281 Menjenek a picsába nyertem aratógépet azt csesztek odaadni :( -
Ironman2 #1280 Küldtem privit.Szerintem se vagy a szomszédom még -
#1279 Nincs 46-7-es barátom :D a legnagyobb 64 a legkisebb pedig 11 :D -
#1278 Nem semmi! :) -
Ironman2 #1277 Már nem emléxem rá -
#1276 Az nem én vagyok véletlen? -
#1275 Akkor ez érdekes lesz. -
Ironman2 #1274 Jó ez. -
#1273 Ezt találtam,de keressetek nagy méretű képet és beszúrom. -
Gólya #1272 pofás:) -
Ironman2 #1271 VAn egy 34-es szomszédom,akitől megválnék szivesen -
Ironman2 #1270 46-os vagyok,de nemsokára 47 leszek. -
Ironman2 #1269 Mondjuk leghetne itt is a hónaphoz igazódó háttér,ha a többiek is úgy akarják. -
Ironman2 #1268 Szép ez a napraforgós háttér. -
#1267 Ha a háttérképre van más ötlet szívesen veszem és kicserélem amíg nincs fix házigazda a topikban! :) -
#1266 Hányas szinten vagy amúgy? -
#1265 A piacon leskelődök mert sokszor vannak olyan ajánlatok ami nagyon alacsony áron van kitéve azokat azonnal felvásárolom és adom is tovább. :)
Egyébként 200 000 fölött jártam csak most beruháztam sok mindenre,felvásároltam rengeteg lovaglóórát stb.. aminek most lement az ára.
Terményemet is gyarapítom rendesen mivel gondoltam télre hátha megint lesz valami játék vagy valami ahová be kell dobálni majd vagy valami :D -
Ironman2 #1264 Ennyi pénzt hogy a fenébe tudsz összehozni? Mondjuk ha nem a szintlépésre mennék rá,akkor nekem is összejönne. -
Ironman2 #1263 Fasza vagy Shadow! -
Ironman2 #1262 kösz -
#1261 msn? -
#1260 Kár, hogy nincs valami chat, ahol tudnánk egymással "valós időben" beszélni a játékról.... -
#1259 Én is játszom keményen a játékot!
-
#1258 Írj még 1x légys zíves,és meg teszek mindent most már! :)