23542
-
#1577 Beindult a piac:)Kaptam most a 10 szamáról aratásért 4db ajándékot! -
#1576 :) -
#1575 2 másodperc alatt eladtam 18 jávorszarvast max áron:) -
Gólya #1574 mi a gazdaneved?
szeretném megnézni a játékban a farmodat - lehet?
-
#1573 Osztom a véleményed. -
#1572 Csinálnál erről 1 PrintScreent? :)
Kicsit hihetetlen számomra ez a nagy összegő csengőpengő ilyen szinten mint te vagy. :) -
#1571 Sajnos nem..engem is behúztak.. -
Gólya #1570 mai napra rendelt szívatásod? -
#1569 Valóban nincs..
Utálom ha átvernek
(én kérek elnézést mindenkitől!!) -
#1568 Igen,a virág alatt:)
Megszerezhető máshogyan is..
Ha teljesül a szerszámok beadása. -
#1567 Nálam sincs semmi. -
#1566 Én nem kaptam semmit. A csillag alatt úgye a virágot érted? :) -
#1565 Elkaptam egy pici fülest..
A tárgy neve:Repülő télapó!
Megszerzése:játékból kilép,nyelv németre,belép,aztán kilép,nyelv magyarra,belép,és a csillag alatt ott lesz! -
#1564 Oké, köszi. -
#1563 Igen,megmarad mind2:)
De ha figyeled törlésnél az ikont,ha kalapács megmarad,ha kuka,véglegesen törli a tárgyat. -
#1562 Ha kitörlök egy ólat, utána szabadon visszarakható, ugye? Valamint a fejlesztés is megmarad? -
#1561 hát én beraktam az állatokat
az utolso előtti szintig, a szerszámosat meg totál
majd kiderül mi lesz alapon :D -
#1560 Én most kucuzom,+12e csp! :)) -
balazs014 #1559 10 perc alatt jött 10 ezer csp haszon:) -
#1558 Na de azt kiszúrni,hogy mikor járok jól egy állattal/terménnyel tökmindegy mivel,hogy megérje megvenni,hát nem tudom mennyi idő kellene hozzá. -
balazs014 #1557 hát ha látod a piacon ha valamit kiraknak 105 csp-ért,egyből eladhatod 120-csp-ért minimum,eladás után 10%-ot levon akkor is hasznod van belőle.
nekem nem ebből van pénzem,hanem simán eladtam az állataimat 1, vhány millióért,meg 2 milliót összecsöveskedtem :D -
#1556 Fel fog menni;) -
Gólya #1555 ha figyelmesen olvasod, az első szinthez 50 db ajándék kell - ezért kapod a Befagyott tó első részét...a további jutalmakért nyilván legalább ugyanennyi vagy arányosan növekvő mennyiségű ajándékot kell "visszaszolgáltatni" a télapónak
ennyi idő alatt nem gondolom, hogy összejött már 50 ajándék a farmodról...
-
#1554 Na ezt majd kipróbálom,bár én tartok tőle,hogy mi van akkor ha nem megy annyival feljebb az ára miután megvettem,hogy megérje eladni.
És így szedtél össze ennyi pénzt? -
balazs014 #1553 Csináld most az a piacon hogy:
Csapj le a viszonylag olcsó árukra,és add el olcsóbban.
Pl én így jártam: Kiraktak a piacra 99 csp-ért 200 disznót összesen xxx összegért.Én ezt eladtam 120 csp-ért xxx összegért.Lett rajta pár ezer csp hasznom:) -
balazs014 #1552 szintem: 48:):)
Össz csp-m: 3716500:) -
#1551 Mert előtte az állatokat kellett volna beadnod,hogy növelje a TP-t ajándékonként!
"figyelmesen olvassátok el a "bedobálós" részt...
én azt gondolom, nem érdemes behordani az állatokat - hacsak valakinek nem a tp fontos
igazából az ajándék a lényeg, amit be kell majd hordani - ezekért jár jutalom
a bevitt állatok az ajándékokért kapható tp szintjét emelik csak, ezért gondolom, hogy igazából csak annak éri meg, akinek a tp fontos"
Lentebb írta egy farmer,érdemes megfogadni,és persze tájékozódni itt a fórumban:) -
#1550 miert nem ad a telapo semmit ay ajandekokert ? -
#1549 Milyen szinten vagy?És mennyi az össz pénzed?
Légyszíves ha valakihez szólsz,használd a válasz erre gombot!Sokkal áttekinthetőbb lesz a topik!Köszönöm! -
balazs014 #1548 nem nem, több mint 1 millió csp-t hozott a maradék a piacon:D -
#1547 Azt a rohadt!Akkor te nem gyengén nyomod:) -
balazs014 #1546 Volt 1000db disznóm,3000 tyúkom,négyszámjegyű méhem,szintén négyszámjegyű halam,meg 440 kecském. Na én már készen vagyok az állatos küldetéssel,azért vettem terményeket,hogy később hátha eltudom adni max áron. Most pl: Lápi póc ot meg tudom venni 350-ért,de az max áron 1300-1400 körül van. -
#1545 Pont ez a bajom nekem is.Ha valami atombrutál ajándék lenne a végén akkor talán,de így.... -
#1544 Szia!
Akkor már miért nem állatokat vettél? -
#1543 Érdemesebb a döntésed,mint ennyi mindent beadni,jobban is jutalmazhatták volna ezt az egészet:) -
balazs014 #1542 Hy mindenki:D Én vettem egy csomó terményt összesen 20ezer csp értékben. Remélem később lesz valami küldetés,és max áron fogják vinni a dolgokat:D -
#1541 Köszi,akkor számomra ez felejtős.Inkább meggazdagszom az eventből:) -
#1540 Itttalálható egy leírás,hogy szintenként mennyi értékben kell beadogatni a dolgokat,és az ezért kapható jutalmak.. -
#1539 Igen,35TP/ajándék! :) -
#1538 Jajj bocsánat.Elnéztem!Az ajándékok után kapsz csak valamit!