23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Beindult a piac:)Kaptam most a 10 szamáról aratásért 4db ajándékot!
  • SitatiS
    :)
  • Maximus4
    2 másodperc alatt eladtam 18 jávorszarvast max áron:)
  • Gólya #1574
    mi a gazdaneved?
    szeretném megnézni a játékban a farmodat - lehet?

• Maximus4
    Osztom a véleményed.
  • SHADOWEYES7
    Csinálnál erről 1 PrintScreent? :)

Kicsit hihetetlen számomra ez a nagy összegő csengőpengő ilyen szinten mint te vagy. :)
  • SitatiS
    Sajnos nem..engem is behúztak..
  • Gólya #1570
    mai napra rendelt szívatásod?
  • SitatiS
    Valóban nincs..
    Utálom ha átvernek
    (én kérek elnézést mindenkitől!!)
  • SitatiS
    Igen,a virág alatt:)
    Megszerezhető máshogyan is..
    Ha teljesül a szerszámok beadása.
  • Krezga
    Nálam sincs semmi.
  • Web mester
    Én nem kaptam semmit. A csillag alatt úgye a virágot érted? :)
  • SitatiS
    Elkaptam egy pici fülest..
    A tárgy neve:Repülő télapó!
    Megszerzése:játékból kilép,nyelv németre,belép,aztán kilép,nyelv magyarra,belép,és a csillag alatt ott lesz!
  • Web mester
    Oké, köszi.
  • SitatiS
    Igen,megmarad mind2:)
    De ha figyeled törlésnél az ikont,ha kalapács megmarad,ha kuka,véglegesen törli a tárgyat.
  • Web mester
    Ha kitörlök egy ólat, utána szabadon visszarakható, ugye? Valamint a fejlesztés is megmarad?
  • Picar77
    hát én beraktam az állatokat
    az utolso előtti szintig, a szerszámosat meg totál
    majd kiderül mi lesz alapon :D
  • SitatiS
    Én most kucuzom,+12e csp! :))
  • balazs014
    10 perc alatt jött 10 ezer csp haszon:)
  • Maximus4
    Na de azt kiszúrni,hogy mikor járok jól egy állattal/terménnyel tökmindegy mivel,hogy megérje megvenni,hát nem tudom mennyi idő kellene hozzá.
  • balazs014
    hát ha látod a piacon ha valamit kiraknak 105 csp-ért,egyből eladhatod 120-csp-ért minimum,eladás után 10%-ot levon akkor is hasznod van belőle.
    nekem nem ebből van pénzem,hanem simán eladtam az állataimat 1, vhány millióért,meg 2 milliót összecsöveskedtem :D
  • SitatiS
    Fel fog menni;)
  • Gólya #1555
    ha figyelmesen olvasod, az első szinthez 50 db ajándék kell - ezért kapod a Befagyott tó első részét...a további jutalmakért nyilván legalább ugyanennyi vagy arányosan növekvő mennyiségű ajándékot kell "visszaszolgáltatni" a télapónak

ennyi idő alatt nem gondolom, hogy összejött már 50 ajándék a farmodról...

• Maximus4
    Na ezt majd kipróbálom,bár én tartok tőle,hogy mi van akkor ha nem megy annyival feljebb az ára miután megvettem,hogy megérje eladni.

És így szedtél össze ennyi pénzt?
  • balazs014
    Csináld most az a piacon hogy:
    Csapj le a viszonylag olcsó árukra,és add el olcsóbban.
    Pl én így jártam: Kiraktak a piacra 99 csp-ért 200 disznót összesen xxx összegért.Én ezt eladtam 120 csp-ért xxx összegért.Lett rajta pár ezer csp hasznom:)
  • balazs014
    szintem: 48:):)
    Össz csp-m: 3716500:)
  • SitatiS
    Mert előtte az állatokat kellett volna beadnod,hogy növelje a TP-t ajándékonként!

"figyelmesen olvassátok el a "bedobálós" részt...

én azt gondolom, nem érdemes behordani az állatokat - hacsak valakinek nem a tp fontos
    igazából az ajándék a lényeg, amit be kell majd hordani - ezekért jár jutalom

a bevitt állatok az ajándékokért kapható tp szintjét emelik csak, ezért gondolom, hogy igazából csak annak éri meg, akinek a tp fontos"

Lentebb írta egy farmer,érdemes megfogadni,és persze tájékozódni itt a fórumban:)
  • tonyr #1550
    miert nem ad a telapo semmit ay ajandekokert ?
  • Maximus4
    Milyen szinten vagy?És mennyi az össz pénzed?

Légyszíves ha valakihez szólsz,használd a válasz erre gombot!Sokkal áttekinthetőbb lesz a topik!Köszönöm!
  • balazs014
    nem nem, több mint 1 millió csp-t hozott a maradék a piacon:D
  • Maximus4
    Azt a rohadt!Akkor te nem gyengén nyomod:)
  • balazs014
    Volt 1000db disznóm,3000 tyúkom,négyszámjegyű méhem,szintén négyszámjegyű halam,meg 440 kecském. Na én már készen vagyok az állatos küldetéssel,azért vettem terményeket,hogy később hátha eltudom adni max áron. Most pl: Lápi póc ot meg tudom venni 350-ért,de az max áron 1300-1400 körül van.
  • Maximus4
    Pont ez a bajom nekem is.Ha valami atombrutál ajándék lenne a végén akkor talán,de így....
  • Maximus4
    Szia!
    Akkor már miért nem állatokat vettél?
  • SitatiS
    Érdemesebb a döntésed,mint ennyi mindent beadni,jobban is jutalmazhatták volna ezt az egészet:)
  • balazs014
    Hy mindenki:D Én vettem egy csomó terményt összesen 20ezer csp értékben. Remélem később lesz valami küldetés,és max áron fogják vinni a dolgokat:D
  • Maximus4
    Köszi,akkor számomra ez felejtős.Inkább meggazdagszom az eventből:)
  • SitatiS
    Itttalálható egy leírás,hogy szintenként mennyi értékben kell beadogatni a dolgokat,és az ezért kapható jutalmak..
  • SitatiS
    Igen,35TP/ajándék! :)
  • Maximus4
    Jajj bocsánat.Elnéztem!Az ajándékok után kapsz csak valamit!