23542
-
#1617 Elég jó! :P -
#1616 Sajnos elhiszem,nekem is ott áll a pajtában,mert nem éri meg kitenni ennyiért! :)) -
#1615 Nálam így mennek most...
-
#1614 Ez ennyire jó játék h SG-n mindig első 10be van a topikja? :D most már meglesem én is. -
Ironman2 #1613 Miket adnak ezek a jutalmak? Befagyott tó...stb.. -
#1612 őőőőőőőőő hogy értve?
most nem hiszed vagy valóban elég viccesen olcsó lett?! :) -
#1611 én most kaptam egyet
10 órás és 20 szor lehet felhasználni mennyit ad azt nem tom még :D -
#1610 150.. elég vicces ár -
balazs014 #1609 SHADOW szerinted miért érdemes felvásárolni?:) -
balazs014 #1608 Tényleg:p Köszi az infót én is pont ma kezdtem el felvásárolni,gondoltam hátha később behoznak valamit és max áron el lehet adni a terményeket:) -
#1607 Nálam 252:) -
#1606 Figyelem!
Érdemes már most a terményeket felvásárolni akinek van pénze mert pl: a lovagló óra 200 csp körül van! -
balazs014 #1605 Korábban értesültem erről az állat beadogatós dologról mint TI!EZÉRT!:AZ event megjelenése előtt felvásároltam nem kevés állatot ,akkor még igen kevés áron,ma pedig szinte max áron el tudtam adni! Hogy honnan értesültem? Ez az én titkom;)Gazdanév:spin270 -
#1604 Azért 1 gazdanevet elárulhatnál légyszíves. :) -
balazs014 #1603 A nevemben a 14-es szám nem az életkoromra utal.:) -
balazs014 #1602 Hoppá!: A gyerek szót mellőzzük ha nem gond.:) -
balazs014 #1601 Szerintem én simán teszek a vélemyédedre nem fogok magyarázkodni neked.nem egyszer pörgettem 120e csp-t és nem keveset piacozok. -
Gólya #1600 úgy legyen!:) -
#1599 Remélem nincs igazad,és ma kiforgatjuk így a 120e CSP-t!
Broafka: Itt nézelődj! :) -
Gólya #1598 szerintem simán szívat mindenkit...
én is 48-as vagyok, elég sokat piacozok, de amit ez a gyerek ír, az finoman szólva hihetetlen (s míg nem látom a játékban a farmját, addig számomra hiteltelen is) -
#1597 Szerintem mindenki próbálta:) -
Gólya #1596 szerintem csak véletlen lehetett - ne nevessetek ki, de én is próbáltam már "delejezni" azt a nyamvadt kereket......nem jött össze
-
#1595 7-es szinten lehet cukkinid.3-as szinten csak kókuszpálmát kapsz. -
#1594 Cukkinit??
Én 6os szinten vagyok,de még én sem tudok,mert nincs! :))
Ananász,szőlő,cukornád,maracuja van nekem. -
#1593 üdv, elértem a 3. szintet a bahamás farmon, és tudnék cukkinit termeszteni, mégse tudok venni cukkini magot, ez miért lehet? -
#1592 Igen éppen erre voltam kíváncsi! :))
Tegnap este volt a dolog:a párom nagyon szeretett volna egy pockot(megrögzött hörcsög tartók vagyunk)!:D
Mondtam neki "most én pörgetek" és láttam van a keréken ez a pocok,megpörgettem a kereket,és rávittem a kurzort a pocokra,és nem vicc,de a pockot pörgettem ki..
Lehet ez véletlen,vagy ez a módja a pörgetésnek?
-
#1591 Mi a gazdaneved? -
balazs014 #1590 5 napig halmozom és a 6adoik napon egyszerre lepörgetem mind az 5öt,aztán a hetedik napon megpihenek:D -
#1589 Bemegyek a városba és ott a kerékkeréken rányomok a startra:P
A nekem jobb oldalra eső kezére viszem az egeret,és amikor odaér amit akarok rányomok és az egér mozdulatlanul marad amíg megáll a kerék:) -
#1588 Ha nem alszom be éjfélig én is küldöm
Ne kövezzetek meg,csak egy kérdés:Ki hogyan pörget? -
#1587 Hajnalba küldöm:D -
#1586 Rendben! :))
Nekem is kellene még egy,de úgy érzem soha nem fogja beadni -
#1585 Isten ments!Jöhet a barkácscucc,mert most nagyon gyűjtők egy méhkirálynőre!
-
Gólya #1584 elég, ha a gazdaneved megadod - vagy titkos? -
#1583 Majd holnap küldök,én meg a 2 barit("fagyöngy alatt" a pontos neve)kérem majd:P
Gyertyát kaptam,de nem tudom mit ad.
Végre megjelent a Farmerama fórumon a magyar leírása az ünnepi eventnek,ideje volt..
-
#1582 Hát persze.Úgy nézek én ki mint aki ilyen mázlista?:P -
#1581 egyik kedves ismerosom keres szomszdokat:
szabsza02
koszi -
#1580 Print Screen gomb..
Maximus:kaptál már adventi gyertyát? -
balazs014 #1579 Csinálnék neked screesnshotot ha lenne ilyen gomb a billentyűmön. csak ma több mint 1 millió csp értékben adtam el állatokat:) -
#1578 Gratula! :)