23542
-
#1857 én meg gyüjtögetem a ajándékokat, majd dec 23-án tolom be, addig állatokat is gyüjtöm igy ajándékonként több tp-t lehet majd szakitani :D -
Gólya #1856 szép jó reggelt!
12.09-i kód: candle9 - egy plusz pörgetés a kerekkeréken
-
#1855 Nekem is ma reggel lett meg.
Nekem is jövőhéttől vége a jó világnak, megyek dolgozni, nem lesz ennyi időm farmozni és ezsgézni. -
#1854 Jep, megvan a befagyott tó 2. része:)
(kár hogy hétvégén 3 nap alatt max 3szor tudok majd gép elé kerülni, így rendesen le fogok lassulni.) -
#1853 -
#1852 Gratula,én is húztam ezen az eventen rendesen -
#1851 Úgy néz ki,hogy jól jöttem amikor felvásároltam az állatokat.
kb: 150 000 csp költöttem csak állatokra és most,hogy eladtam minden állatot 445 000 csp a vége neki.
1 darabot sem dobtam a bedobálós játékba. -
#1850 helyes -
#1849 Beraktam 200 tyúktápot keverésre -
#1848 hát nekem van 7000+ tököm
mivel az adja a legtöbb tp esténként az ültetem mindig
eladni meg nem érdemes mert olcso :\
igy összjön az hamar -
#1847 Tuti,hogy nem.Lehet,hogy csak azt ültetett hosszú időn keresztül. -
#1846 Pl nekem is 4e mogyoró kb. -
#1845 És hogy a francba tudnak egyesek 9999 mennyiséget árulni? fogadjuk h cheatel. -
Ironman2 #1844 Kirakják a terméket eredeti áron,de nem látják hogy másfélszer annyival kereskednek vele. -
#1843 Annyi értelme van csak,hogy a kimaradt területeket ahova nem fér el egy 4-es azt kitöltsd vele. -
#1842 Most mi a különbség a földméretek között? Nem értem mért van kicsi és nagy, faq szerint a termelt mennyiséget szabja meg, a 2x2 be 1 magból 5 lesz. az 1x1 be 1 mag de csak 2-t mi értelme van a kicsiknek? jóval tovább tart. -
Ironman2 #1841 Jól megszedem magamat mások hülyeségén...hehe -
#1840 Most már nekem is:) -
#1839 én megvárom hogy beteljen, nem törlöm őket mert tök idegesítő hogy ide oda ugrál a ház :D -
Ironman2 #1838 Én nem nagyon.Inkább a piac -
#1837 Ti le szoktátok adni a házba érkező megrendeléseket? 5ös szintnél vagyok de szerintem egyáltalán nem éri meg, alig fizet és rengeteg mindent kell össze szedni. Még TP-t sem ad. -
#1836 ilyen nekem is van
azért kaptad mert bepakoltad a szerszámost küldetést maxra, és azért járt egy ilyen rénszarvas szobor, ő repteti ezt, legalábis nekem azota van ^^ -
#1835 Nincs mit. :) -
#1834 Köszi a segítséget! -
#1833 [IMG][/IMG]
-
#1832 Szia!
Vagy megcsinálod az ajándékozós eventet,vagy ha szerencséd van,ki tudod forgatni a kerékkeréken! -
#1831 Prtscr-n után kinyitod a Paint-et és felül van olyan,hogy "szerkesztés" azon belül beillesztésre katt!
Kép mentésekor fontos,hogy JPEG ben mentsd le az asztalra vagy ahová akarod.
Ha ez megvan akkor itt 1 képfeltöltő oldal ahonnan már be tudod szúrni ide kép link alapján. -
Tennék fel képet a szánról, ha valaki megmondja hogyan tegyem. Prtscr-n van, a képet el tudom készíteni, de hogyan hozzam ide a topikba? -
mondragon01 #1829 Sziasztok , rénszarvasistállót hogy lehet szerezni :? -
#1828 Csináld tovább Maximus!
Na én mára ennyi voltam,vége a melónak,majd holnap jövök:)
Sziasztok
Szép Estét Mindenkinek:) -
#1827 Igen. NNA akkor azért kaptam.
-
#1826 Menjen tovább szerintem is.
Az ajándékot meg mindenki lelki ismerete szerint elküldi majd .
A fórumba mondjuk beírhatjuk ki mit küldött ajándéknak és milyen gazdanévvel. -
#1825 Nem kérdés a folytatás! :))
A díjazás is maradjon az eredteti felállásban szerintem. -
#1824 Ja és persze legyen-e folytatás?Tetszett-e a résztvevőknek,megkapta-e a nyertes az ajándékot,stb. -
#1823 Kiírtam,hogy péntek éjfélig tart.Hétvégén kihírdetem és megcsinálom a következőt,ami mindíg 5 napig tart.De addig meg kellene állapodnunk,hogy a díjazás úgy lesz ahogy terveztem,vagy ez csak egy teszt volt és utána lesz élesben.
Hozzáteszem már 25-en kitöltötték,köztük olyanok is(nem kevesen)akik még egy szót sem írtak ide:)Így elég nehéz lesz kideríteni a játékosnevét:) -
#1822 Max.
A kvízkérdések nyerteseit mikor árulod el? :) -
#1821 Azt hiszem,hogy teljesítetted a szerszámos feladatot!
Grat!:P -
#1820 Én is kérek:)
Olyan aranyosak,és hangulatosak ezek a karácsonyi cuccok:)
Ma kaptam egy gyertyát,olyan kis szép:D -
#1819 grat:) -
#1818 Olyan kell nekem is:)