23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • tonyr #1857
    én meg gyüjtögetem a ajándékokat, majd dec 23-án tolom be, addig állatokat is gyüjtöm igy ajándékonként több tp-t lehet majd szakitani :D
  • Gólya #1856
    szép jó reggelt!

12.09-i kód: candle9 - egy plusz pörgetés a kerekkeréken

• szjuca
    Nekem is ma reggel lett meg.
    Nekem is jövőhéttől vége a jó világnak, megyek dolgozni, nem lesz ennyi időm farmozni és ezsgézni.
  • Krezga
    Jep, megvan a befagyott tó 2. része:)

(kár hogy hétvégén 3 nap alatt max 3szor tudok majd gép elé kerülni, így rendesen le fogok lassulni.)
  • SHADOWEYES7
  • SitatiS
    Gratula,én is húztam ezen az eventen rendesen
  • SHADOWEYES7
    Úgy néz ki,hogy jól jöttem amikor felvásároltam az állatokat.
    kb: 150 000 csp költöttem csak állatokra és most,hogy eladtam minden állatot 445 000 csp a vége neki.
    1 darabot sem dobtam a bedobálós játékba.
  • SHADOWEYES7
    helyes
  • JethroHUN
    Beraktam 200 tyúktápot keverésre
  • Picar77
    hát nekem van 7000+ tököm
    mivel az adja a legtöbb tp esténként az ültetem mindig
    eladni meg nem érdemes mert olcso :\
    igy összjön az hamar
  • Maximus4
    Tuti,hogy nem.Lehet,hogy csak azt ültetett hosszú időn keresztül.
  • SitatiS
    Pl nekem is 4e mogyoró kb.
  • JethroHUN
    És hogy a francba tudnak egyesek 9999 mennyiséget árulni? fogadjuk h cheatel.
  • Ironman2
    Kirakják a terméket eredeti áron,de nem látják hogy másfélszer annyival kereskednek vele.
  • Maximus4
    Annyi értelme van csak,hogy a kimaradt területeket ahova nem fér el egy 4-es azt kitöltsd vele.
  • JethroHUN
    Most mi a különbség a földméretek között? Nem értem mért van kicsi és nagy, faq szerint a termelt mennyiséget szabja meg, a 2x2 be 1 magból 5 lesz. az 1x1 be 1 mag de csak 2-t mi értelme van a kicsiknek? jóval tovább tart.
  • Ironman2
    Jól megszedem magamat mások hülyeségén...hehe
  • Maximus4
    Most már nekem is:)
  • ToCsEk
    én megvárom hogy beteljen, nem törlöm őket mert tök idegesítő hogy ide oda ugrál a ház :D
  • Ironman2
    Én nem nagyon.Inkább a piac
  • JethroHUN
    Ti le szoktátok adni a házba érkező megrendeléseket? 5ös szintnél vagyok de szerintem egyáltalán nem éri meg, alig fizet és rengeteg mindent kell össze szedni. Még TP-t sem ad.
  • Picar77
    ilyen nekem is van
    azért kaptad mert bepakoltad a szerszámost küldetést maxra, és azért járt egy ilyen rénszarvas szobor, ő repteti ezt, legalábis nekem azota van ^^
  • SHADOWEYES7
    Nincs mit. :)
  • szjuca
    Köszi a segítséget!
  • szjuca
    [IMG][/IMG]

• Maximus4
    Szia!

Vagy megcsinálod az ajándékozós eventet,vagy ha szerencséd van,ki tudod forgatni a kerékkeréken!
  • SHADOWEYES7
    Prtscr-n után kinyitod a Paint-et és felül van olyan,hogy "szerkesztés" azon belül beillesztésre katt!
    Kép mentésekor fontos,hogy JPEG ben mentsd le az asztalra vagy ahová akarod.
    Ha ez megvan akkor itt 1 képfeltöltő oldal ahonnan már be tudod szúrni ide kép link alapján.
  • szjuca

Tennék fel képet a szánról, ha valaki megmondja hogyan tegyem. Prtscr-n van, a képet el tudom készíteni, de hogyan hozzam ide a topikba?
  • mondragon01
    Sziasztok , rénszarvasistállót hogy lehet szerezni :?
  • komorandi
    Csináld tovább Maximus!

Na én mára ennyi voltam,vége a melónak,majd holnap jövök:)
    Sziasztok
    Szép Estét Mindenkinek:)
  • szjuca
    Igen. NNA akkor azért kaptam.
  • SHADOWEYES7
    Menjen tovább szerintem is.
    Az ajándékot meg mindenki lelki ismerete szerint elküldi majd .
    A fórumba mondjuk beírhatjuk ki mit küldött ajándéknak és milyen gazdanévvel.
  • SitatiS
    Nem kérdés a folytatás! :))
    A díjazás is maradjon az eredteti felállásban szerintem.
  • Maximus4
    Ja és persze legyen-e folytatás?Tetszett-e a résztvevőknek,megkapta-e a nyertes az ajándékot,stb.
  • Maximus4
    Kiírtam,hogy péntek éjfélig tart.Hétvégén kihírdetem és megcsinálom a következőt,ami mindíg 5 napig tart.De addig meg kellene állapodnunk,hogy a díjazás úgy lesz ahogy terveztem,vagy ez csak egy teszt volt és utána lesz élesben.
    Hozzáteszem már 25-en kitöltötték,köztük olyanok is(nem kevesen)akik még egy szót sem írtak ide:)Így elég nehéz lesz kideríteni a játékosnevét:)
  • SHADOWEYES7
    Max.

A kvízkérdések nyerteseit mikor árulod el? :)
  • SitatiS
    Azt hiszem,hogy teljesítetted a szerszámos feladatot!
    Grat!:P
  • komorandi
    Én is kérek:)
    Olyan aranyosak,és hangulatosak ezek a karácsonyi cuccok:)
    Ma kaptam egy gyertyát,olyan kis szép:D
  • komorandi
    grat:)
  • Maximus4
    Olyan kell nekem is:)