23542
-
#1897 eltünt a nevem meg a szintem vagy nálam nem jó valami? -
#1896 Az előbb a Farmerama letöltette velem az Adobe flash legújabb verzióját.
És tuggggya és tuggggya és tugggggya!
Hogyan élhettem eddig nélküle, ahhhhhhhhh. -
#1895 Gratula^^ -
#1894 51 lettem
köszi :D -
#1893 áááá :D
most meg mégis megmaradtak az ajándékok :D
bocsi most naon nemértem hogyan de nem vesztek el csak nem számolta hozzá -
#1892 HOGYAZA...
80 ajándékot bepakoltam a 40 mellé ami megvolt... és csak az 1. szintet adta meg ez a ... nemérdemes gyüjtögetni ajándékokat hogy majd betoljuk és több tp-nk legyen :S -
#1891 A mai kód: frosty10 A jutalom: 10 db szupertrágya. -
#1890 A következő szinttől engedni fogja. -
#1889 Tapasztalat pontot ad mindegyik.
Krszti: megértünk!
zmeor: Hogy-hogy nem tudod kihasználni a szédült szántót? Hát vess bele a legtöbb tp-ot adó növényt, vagy tedd oda az ólakat. Nálam az a felállás, hogy a rendes farmon csak föld van, a kicsi ficakokban gyümölcsfák, és az összes ólam a szédült szántón van némi földdel. -
#1888 Sziasztok. Bocsi, ha inaktív vagyok, de mostanában elégé "kaksi" a nettem :D köszönöm a megértéseteket :) -
#1887 nekem ásot ill gépelkatrészt nem enged, nincs a listában ! -
#1886 az ajándékokért kapott cuccok adnak valamit ? to, hoember stb , vagy csak disz ? -
#1885 a hivatalos szomszéd keresőben szerintem hamarab találsz szomszédokat
én mindenkép körbenéznék ott a helyedben^^ -
#1884 Sziasztok!
Örülnék ha valaki felvenne.. 18-as szintű vagyok és nem igazán tudom kihasználni a szántót, ami megnyílt :(
név: GM-Farmer
Köszi,
Üdv,
G -
Ironman2 #1883 Ásót,és gépalkatrészt is be lehet dobni a mikulás eventbe! Nekem 3 szintet nyomott fel hirtelen! -
Ironman2 #1882 Akinek kellek az irjon.48-as szintü vagyok,és maholnap 49 leszek. -
#1881 Az nem mostanában lesz meg:)
Kiraktam már neked ám,csak frissíts rá a topikra -
#1880 Kirakhatod most mert még kell 20.000 tapasztalat :D -
#1879 Jelöltelek!
andor512
45 szint.
Nem sokára 46 -
#1878 A 4-est elhagyhatod:)
Majd szólj ha szintet léptél.
#1869:Nálam a szerszámok megvannak,az állatosnál leálltam a 63ezres értéknél.Az ajándéknál pedig a 3. szintből 100-ból 63 van. -
balazs014 #1877 Jelöljetek szomszédnak. Nickname:spin270
Kritérium: 40 szint felett,és aktív legyen. -
#1876 Nekem most non-stop a mogyoró terem a Szédült szántón,és a sima szántónis.
Nincs mit,remélem segítettem valamit:) -
#1875 Amugy Maximus4 kirakhatod a fejlécemre a gazdanevet meg a szintem :D
Gazdanév: andor512 Szint: 45 nemsokára 46 -
#1874 A leghosszabb idővel rendelkező növényem a dinnye jelenleg:)
Amúgy köszönöm a segítséget! -
#1873 Ültess a szintednek megfelelő leghosszabb érési idővel rendelkező növényt(én mindig ezt teszem),és jönni fog a csomag szépen! -
#1872 Gyerekek hogy lehet kis ajándékcsomagot kapni hogy a befagyott tavak szintéj megkaphassam?:-s
Segitséget köszönöm előre is. -
#1871 Irigyellek!:P
Én még a szerszámossal görcsölök,de a tó 3. részét már én is vadászom,nem tudom meddig jutok el,de nem hinném,hogy az event végéig megcsinálnám az összes szintet,sajnos.
Lesz majd úgy is duplázó nap a csomagoknak!
Addig is hajrá,ne add fel!:) -
#1870 A szerszámok be vannak adva, az állatosnál a "kalapos" szintnél tartok, az ajándékoknál pedig a 3-as szintet nyomatom (100db)
Ma alig jött csomag, pedig epret, paradicsomot, rebarbarát ültettem. -
#1869 Szakad az eső a farmon..
Mostanában elég sokáig tart,régebben még elég volt ki/be lépni,de most..
Ki hogyan áll az eventel? :P -
Gólya #1868 ha csak egy tojástojód van, akkor is elég kell legyen az idő - ezért van 108 óra rá -
#1867 Szia!
Általában látszik, amikor "felszáll", de van mikor sunyiskodik és csak a pajtában veszed észre. :-) -
#1866 Én mindig meglesem mi van a pajtámban,biztos ami biztos alapon,ma nem nagyon működött a felszálló ajándék funkció,de a pajtámban ott figyelt:) -
38tibi38 #1865 És ha betakaritok PL egy fát akkor egyből megjelenik az ajándék vagy nézzem meg a pajtában? -
#1864 Szia!
Általában amikor terményt/állatot/fát takarítasz be.
Nem hiába csak 2 csillagos a feladat! -
38tibi38 #1863 Hali. Az ajándékokat hogy lehet vagy hol lehet megtalálni? -
#1862 Na lol minek ad rá ilyen sok időt? Mindegy akkor ez egy könnyű feladat! -
#1861 -
#1860 Igen! :) -
#1859 A főzőfesztiválos küldetésnél az 5 tojás 5 alma és 250 búzásnál ott az van hogy idő 108:00 ez most akkor 108 órát takar? -
#1858 Jó napot mindenkinek!
Ma reggeli termésem!