23542
-
#2057 Jó reggelt!
A mai kód:rudolph13,és amit ad,az a régen várt téli képkeret! :) -
#2056 Köszönöm a nyalókát:) -
#2055 Az ok,de én a kezdeti max árra értettem. -
#2054 Ó dehogynem!:P
500csp/db az angóra,és 400csp/db körül van a tojás,nekem igen megéri,ha 200csp/db lesz,akkor majd sírva fakadok,de ez még most elfogadható ár. -
#2053 Köszönöm meg is kaptam. :) -
#2052 Már nem megy sajna olyan jól:( -
#2051 Én nem is figyeltem az időkorlátot és mást is csináltam közben.
Ha puskáztam volna szerintem nem itt végeztem volna. :) -
#2050 Sziasztok!
Gratulálok a Quiz nyertesének,holnap lesz kézbesítve a nyereménye. :)
Szerintem a gazdaköri feladatok miatt jobban jársz még így az elején,ha a tojást,és az angórát csinálod(és persze jó áron is eladható a piacon),aztán később jöhet a többi ól. :) -
#2049 Tessék:) -
Kriszty29 #2048 Sziasztok! Ha esetleg van megmaradt ajándéka valakinek, szívesen fogadok egy barkácskészletet! Egy flakonra lenne még szükségem a fejlesztéshez, de hetek óta nem sikerül kapnom... :( Farmom: Kriszty29
Köszi, Üdv! -
Gólya #2047 ejnye, ejnye kedves gazda -
#2046 Aki már tud menni a szigetre azokhoz szólok!!!
Egy képet valaki tudna rakni a szigetről?
Köszönöm előre is. -
#2045 vagy inkább egyiket se és gyűjtsek tovább mert később szükségem lesz ezekhez az alapanyagokhoz más, jobb fejlesztéshez? -
#2044 melyiket éri meg jobban elsőnek csinálni?
tojástojót vagy angóra esetleg kecsketejüzem?
mint említettem volt, lassan tudok fejleszteni.. 22-es szinten vok. -
#2043 Tudom, tudjuk szerintem mindannyian. -
#2042 Tudtommal az ólakon kívűl nem kapsz semmit még a végén se. -
#2041 jaaa :D én is csinálom öket, de a méh-ektöl még messze vagyok..
amugy kiv vok h mi lesz ha minden feladatot megcsin gazdakörben :) -
#2040 Én csak azért vettem,mert csinálom a gazdaköri feladatokat:) -
#2039 full méh-ek ? :D
gondolom jobban megéri pár állatra rágyurni rendesen mint mindegyikböl pár ol :D -
#2038 Semmi érdekem nem származna abból ha átvernék bárkit:D -
#2037 Köszönjük, korrekt vagy! -
#2036 :P
Akkor itt egy kis bizonyíték:)
Itt mutattam be a sima farmomat akkor volt 250 ezrem.Eladtam egy rakat állatot és lett 415 ezrem aztán vettem 29 darab méhkaptárt 121 ezerért és így lett ennyim:) -
#2035 Az időlimit jó ötlet, a kérdésekkel sem volt gond, csak annyi, hogy nem tudtam rájuk válaszolni. -
#2034 Ilyet már hallottunk (olvastunk) ! -
#2033 Akkor a félreértések elkerülése miatt,hogy ne legyen véletlenül névtelen kitöltés,ez elég világos első kérdésnek,hogy meg tudjam állapítani ki töltötte ki a kvízt?
-
Ironman2 #2032 Végül is ez csak játék. -
Ironman2 #2031 Jó a 2.30,én beleegyezek. -
#2030 Te is félreértettél:P
Én 2 perc 30 másodpercre gondoltam,de szerintem lesz abból 3 perc is:)
Abba maradtunk,hogy minden résztvevő küld a nyertesnek ajándékot. -
#2029 jo volt a kviz ! 1 ora is bööven elég rá ugygondolom :)
mi volt az ajándéka a nyertesnek ? :D -
#2028 Bár most jobban belegondolva,megállapíthatok egy időt és aki azon kívűl teljesít az kiesik automatikusan.
Na ez jó,a következő így lesz,kb. 2:30 körüli limitre gondoltam. -
#2027 Nem,félreértettél.Én azt írtam,hogy lehet puskázni,de azzal csak az idő megy és az dönt pontbeli holtverseny esetén. -
Ironman2 #2026 Én 6.44 alatt simán lelestem volna a válaszokat,de ő még hibázott is,és nem is keveset. -
Ironman2 #2025 Jó volt a kviz.Nem volt olyan nehéz,meg könnyü se.Ha tudtam volna hogy lesz,akkor megjegyzem az elejéről a lépéseket a Matula bá-nál,akkor tudtam volna rá a választ.Amugy Shadoweyes még mindig nem válaszolt,hogy miért tökölt vele majdnem 7 percig.Azt irtad hogy akinek gyanusan sok lesz az ideje,azt törlöd a listából,mert lehet hogy puskázik.Akkor mennyi az a gyanusan sok idő? -
#2024 Valami visszajelzés jó lenne a kvízzel kapcsolatban.Jó volt,rossz volt, nehéz,esetleg túl könnyű?Bármilyen negatívum is jöhet.A nyertes megkapta-e az ajándékokat és ha nem akkor így is folytassuk-e? -
#2023 Baromi jól jött ez az állatbeadós karácsonyi balhé,2 nap alatt kb. 200ezer csp.-t szedtem össze belőle:)
-
#2022 -
#2021 -
#2020 Köszi:)
Pár nap és 11-es leszek:) -
#2019 Ügyi vagy, grat.
Mi újság a szigettel? Olyan régen írtál, írtatok róla.
Mén falyinul? -
#2018 Megvan a 4. szint az ajándékoknál:)
Közben meg belekezdtem a 60 méhes küldibe:)