23542
-
#2097 Direkt nem válaszoltam:)
Nem jó azt tudni előre,mert ennyi erővel minden kitöltő után nyilvánosságra hozhatnám az eredményt:)
Türelem helyezést terem:P -
#2096 ebből végül semmi nem lesz ? -
#2095 Nem kaptam választ a kérdésemre!
-->#2080<-- -
#2094 Azoknak szól akik még nem töltötték ki a kvízt,a jelenlegi első helyezettet csak idővel lehet megverni,ponttal nem:) -
#2093 majd holnap lesz jobb, vagy nem :D -
#2092 hát nemsokat :S -
#2091 Ez a mi kód által adott ajándék semmit nem ér. -
#2090 kwiz kész :D -
#2089 Ok,csak most "kaptam" meg az eredményt. -
#2088 Beírtam! -
#2087 Olyannyira,hogy nem írtál nevet?
#2086:hajjaj:P -
#2086 jol van akkor megnyugottam hogy nem vagyok annyira lemaradva ajándékok terén :D
am kvizben belefértem az időbe ? bár szerintem elég gyors voltam bár kitudja -
#2085 Bőven benne vagy az időben:) -
#2084 Kitöltöttem bár kapkodtam kicsit! :/ -
#2083 akkor csak igaz -
#2082 Maximus kérlek lesd meg mennyi idő alatt töltöttem ki a kvizt mert beléptem és később fogtam csak neki. nem puskáztam
Köszi előre is. -
#2081 ez igaz, pl nekem van egy accom amit nem használtam tök rég óta és kb hetente küldik:
"Adjisten, farmpro gazda!
Ragadj kapát-kaszát, arasd le a termést, takarítsd be a gyümölcsöt, majd add el a piacon! A jó gazda ravasz üzletember is, és úgy ismeri a piac törvényeit mint a saját tenyerét. Minél többet tudsz termelni, annál nagyobb lesz a bevételed, amelyet természetesen befektetsz újabb vetőmagok, fák vagy istállók vásárlásába. Meglátod, milyen szépen fejlődik majd a farmod!
Jelentkezz be ismét ezzel a linkkel: http://www.farmerama.com a FARMERAMA-ba, és jutalmat kapsz érte:
- 500 csengőpengő
- 50 farmarany
- 10x szupertáp
- 25x szupertrágya
- egy hónapig minden prémium előny ingyen
Tudtad már?
A baráti gazdák akár a szomszédaid is lehetnek, a jó szomszédok pedig mindig segítenek egymásnak: ha valamelyik szomszédod egy szinttel feljebb lép, Te is egy jó adag tapasztalattal leszel gazdagabb!
" -
#2080 Aha! :)
Persze hogy elolvastam,csak azt ne mond,én vagyok az egyik emberke aki kicsúszott az időből! -
#2079 Ha nincs benne svindli,akkor dúrva..
-
#2078 Annyi értelme van,mint az összes többinek,semmi.
Könnyű volt?Ugye elolvastad az időlimites hsz-emet?:) -
Ironman2 #2077
Akkor erről ennyit. -
#2076 A szigettel kapcsolatban:van értelme a kókuszdiónak,kell majd valahova?
Mert még nincs,de nézem az ára is alacsony a piacon..
Ha nem fontos,akkor nem veszek.
Max:(könnyű volt a !) -
#2075 8 ember töltötte ki és abból 3 időn kívűl:(
Van olyan is aki 1 másodperccel csúszott ki az időből:( -
#2074 én is ezt mondtam neki -
#2073 Átverés,ne dőlj be neki! -
#2072 egyik haverom azt mondta hogy ha 1 hónapig nem mész föl farmeramára akkor kapsz 100 farmaranyat szerintetek ez igaz -
#2071 5. rész
kb. 11/200 a beadás:) -
Ironman2 #2070 Úgy ahogy én csináltam.Figyelni kell egy adott terméket,pl a napraforgót,amit nagyon jó áron adnak,de sok ember nem tudja ezt,és kirakja eredeti 4.20-as áron.Ugye a kezdők,mert még a napraforgó ott van az elején.Gyorsan fel kell vásárolni,és 6-os áron eladni.Én 1 óra alatt kerestem vele 8000-et -
#2069 Veszel sms-ért farmaranyat és beváltod. -
#2068 szerintetek hogy lehet legkönnyebben csengőpengőhöz jutni -
#2067 én most töltöttem ki Quizt -
#2066 -
#2065 sziasztok -
Ironman2 #2064 Én a 4.-nél tartok,nemsokára meglesz az egész befagyott tó -
#2063 Én az 5.-nél tartok,59/200. -
#2062 ajándékokkal ki hogy áll?
én most tartok a 4. felénél :( -
Ironman2 #2061 Pont ezt akartam én is kérdezni.Kösz -
#2060 A városban az idegenforgalmi irodában,bal oldal alul tudsz kereteket választani,de ha megcsinálod akkor új képet kapsz és lenullázódik az értékelésed. -
#2059 Hogyan lehet beállítani a képkeretet télire? -
#2058 Elindult a kvíz 2. fordulója,péntek éjfélig tart!Figyelem,ez már időlimites,3 perc áll rendelkezésetekre!Aki ezen túl tölti ki az automatikusan kiesik a pontozásból!Sok sikert mindenkinek!