23542
-
#2697 Hali. Szomszédokat keresek az azonosítom pedig: .Dexik. (értelem szerűen a két pont is hozzá tartozik elől és hátul. ) köszi. -
Ironman2 #2696 Megfogadtam,még az óévben szintet lépek -
#2695 -
Ironman2 #2694 Felvettelek.Én még ebben az évben leszek 54-es szintü,ha minden igaz! -
Ironman2 #2693 Okés,bejelöllek! -
Janoooo #2692 Hali!
2 szomszédom abbahagyta a játékot, ezért keresek 2 új szomszédot.
Ha lehet 50es szint felett legyenek.
Nevem: Ékszerteknős
62es szintü vagyok.
Előre is köszi. -
#2691 Biztos másnál is így van,de én a 2 farmmal azonos piacon vagyok,úgyhogy húzom a naggyal a kicsit:) -
#2690 A keresztgyerekét én is csinálom pár napja, 24-es szinten van most, várom a kergét! :-) -
#2689 Hi!
50-es szinten vagyok. A 49-et elfelejtettem átíratni. :-) -
#2688 Nem bírtam ki,elindítottam a 2. farmom:D -
Ironman2 #2687 Na,kb ennyi fám, van nekem is -
#2686 kicsit újítottam a kinézeten (:
-
#2685 Hahó! 50-es lettem. Upsz a 49 kimaradt. Sry -
#2684 kéne javitani farmerama-n:
mindenhol megkérdi hogy biztos hogy akarod ? erre véletlenül az olépitésnél rányomtam a tojástojonál az épitésre és nem az oldalso nyilra erre megépitettem véletlenül, itt persze nem kérdezi meg hogy biztos akarom-e.... pont a legnehezebb gyüjtögetösnél nem kérdezi meg persze mikor 1 almát veszek ott rákérdez persze -
gettobuxa #2683 mézet max áron (normál x 1,5) lehet eladni, 1110-ért
utána lápi póc jön 450 körül
utána a többi, kb 250 körül mozog -
#2682 nagyon köszi -
Gólya #2681 a piaci árat a saját piacodon kell megnézned, ui. hiába írom az enyémen megjelenőt, egyáltalán nem biztos, hogy nálad ugyanazok az árak jelennek meg - azért itt vannak:)
az ajánlott árak (zárójelben a nálam látható legalacsonyabb piaci ár)
tehéntej - 465 (250)
lovaglóóra - 720 (208)
lápi póc - 969 (400)
strucctojás - 760 (250)
méz - 740 (nincs jelenleg)
-
#2680 Valaki aki magas szintű lenne kedves megírni, hogy az elérhető termények közül melyik mennyibe kerül aktuálisan a piacon?
Amik érdekelnének:
Tehéntej, Rodeo, Lápi póc, Strucctojás, Méz.
Előre is köszi! -
gettobuxa #2679 maxigazdi 68-as lettem! :) -
#2678 Nyúlólat veszel + rárakod az angórasimogatót ha összegyűlt a szükséges mennyiségű barkácscucc. -
manutd #2677 Szevasztok,én sem régen farmeramázok,jelenleg 12-es vagyokmés szükségem lenne most 5x angóra gyapjúra,de nem tudom hogy az mi fán terem :D valaki segítene ebben? -
#2676 Rendben,intézem! -
#2675 Jó persze,te meg küldjél fakalapácsot és/vagy azt a kézi kaparót:D -
#2674 jól van elnéztem.. az a regisztráció... -
#2673 Nálatok is össze-vissza van a hozzászólások ideje a fórumban? értem itt a farmeramas fórumot.
-
#2672 igazán megadhatták volna ajándékba azt amit legalább 50%-ig megcsináltál..
nah mind1.
reméljük lesz valami a szilveszteri tűzijátékon kívül.. -
Gólya #2671 nekem sincs több:(
egy farmon volt némi kilátás a hódgyerekre, de egy napom kimaradt, így füstbe ment...
de hát van fenyő, pálma, hóember, tó, hóágyú...mit is akarok még?:D
ja...egy rénszarvasistállót:)
-
#2670 Jó reggelt!:)
Most végeztem a télapós feladatokkal,nézegettem a Trópusi bulit..kemény dió lesz az már biztos.. :S
Max:rakjál már a barkácscuccodba 1 méhkirálynőt! -
Ironman2 #2669 Na,ennek is vége van.Mármint az ajándékok gyüjtögetésének.A KArácsonyfa volt az utolsó amit meg tudtam szerezni. -
#2668 Igen, volt:) -
#2667 hm ajándékozásnál lehet majd küldeni állatot és fát/bokrot :)
ez eddig is volt? -
#2666 jaja nálam is :D
pont amikor aratnék és jönne a szintlépés
inkább várok nehogy elvesszen a cucc -
#2665 Szinte hihetetlen, de elérted a legmagasabb szintet! Gratula!
lol, kis hiba:)
-
#2664 Mentem aludni,jó éjt mindenkinek! -
gettobuxa #2663 hú kössz :)
vhogy sejtettem, h termény már nem fog kelleni, mert a többi terményből van min. 500 ajánlat... -
#2662 Nálam a piacon leálltak a tojásvásárlással,viszont az angórát viszik max áron,darabját 525-ért.
Bár gyanítom,hogy ma véget ér a télapós event és akkor az is le fog állni:(
Ha van kedved akkor állj neki valamelyik 108 órás küldinek és akkor az alapján válassz melyik ól kell:)
Én most csináltam meg a tojásosat és még így is maradt 58db,amit a 80db-os küldetésbe fogok betolni ha összegyűlik:) -
#2661 azt hittem drágább...
akkor viszont lehet, jobban járok ha tojásosat csinálok, vagy gyapjút.. :S
neked mi a tapasztalatod? mindjárt 36. szinten vagyok. -
#2660 Én már aznap végigcsináltam,ahogy bejött.
Hála Sitatis-nak: tessék -
gettobuxa #2659 valaki végigcsinálta már a "segíts a télapónak!" küldetést?
én most vagyok a 10/12 szinten, és nem szeretném feleslegesen eladni a nemsokára kellő cuccokat... pont a mézes küldi előtt adtam el vagy 20 mézet, akkor még csak a pehelytoll meg a birkagyapjú kellett...
kell majd még valami termény? -
#2658 Ha jól gazdálkodsz,akkor "hamar" eléred.
Az is csak addig lesz izgalmas amíg repülgetsz a 4ezer pontért.A mai napig nem értem miért kellett úgy megcsinálni,hogy amit learatsz az csak a piacon jelenik meg,a pajtádban meg semmi sincs.