23542
-
#2737 Ez kéne nekem is hosszú távra :/
Ma átléptem végre az 1 millió csp-s határt :) -
#2736 De jó is az aratógép:D
-
#2735 .Dexik.
Alább pár hsz-el írtam :) ezért nem írtam . -
Ironman2 #2734 Hát tényleg nincs nálam értelme.1 aranyam van -
#2733 Az ajándék doboz fölött.Frissíts rá ha nem látod,de nincs értelme,mert csak FA-ba kerül és "semmit" nem ad. -
Ironman2 #2732 Hol van az a kis meglepetés? -
#2731 A városban a kis meglepetés első megvásárlása után egy kis cukorrúd az ajándék! -
Ironman2 #2730 BUÉK mindenkinek! -
Gólya #2729 ehhem...ehhem...:))
nekem is ez jár a fejemben, hogy nyugodtan befoghatom a csőröm, mert nálunk ezerszer rosszabb helyzetben is képesek emberek létezni...
na fel a fejjel emberek, valahogy majd csak lesz:)
amíg itt tudunk egymással beszélgetni, addig nagyon nagy baj még nincs - maradjon ez így még nagyon sokáig!
-
#2728 Teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, sőt sokan-sokan még nálunk is rosszabb helyzetben vannak. Nekünk legalább van munkahelyünk (még), van fedél a fejünk fölött (még) és egészségesek vagyunk (még), bár nekem már egyre gyakrabban vannak nyakon felüli gondjaim. :-)
És ez az üzenet legalább valós. :-) -
Gólya #2727 szép jó reggelt/napot - kinek mi dukál:)
Maxi az új év örömére feljebb léptem a szamárlétrán:) köszi!
szjuca: ne keseredj el, kicsit talán vigasztaló a tudat, hogy nem vagy egyedül...
ezért is kapták barátaim a köv. üdvözletet:
"Kedves Barátaim! Mivel az elmúlt évre küldött jókívánságaitokból egyetlen egy sem teljesült, ezért megkérlek benneteket, az elkövetkezendő évre csak pénzt, piát és ajándékot küldjetek!"
-
#2726 -
#2725 BÚÉK!
Én is reményekkel tekintek az új esztendő felé. Ez a köcsög válság teljesen kikészít bennünket, családostul mindenestül. Tutira nem tudok semmit előre, de reménykedek benne, hogy pl. némi pénz áll a házhoz, vagy az új adótörvénnyel valamivel több munkabér érkezik a számlára, ...stb.
Amúgymeg ezzel a "BÚÉK"-kel is úgy vagyok, hogy oké-oké, kívánjuk egymásnak, de nekem pl. nem volt boldog az elmúlt év sem. :-(
Apró örömök adódnak, melyeket jól elteszek magamban, hogy legyen mi életben tartson. De az az igazi boldogság már régóta hiányzik, amit pl. az anyagi biztonság adott a válság előtt. Méghogy a pénz nem boldogít. Hát engem boldogítana, mert ha pénz van, akkor minden van.
Na. Puszillak benneteket!
-
#2724 Név?
-
#2723 Még van jó pár helyem ha esetleg valaki szomszédnak szeretne ne tartóztassa magát :) -
#2722 buék
-
#2721 Boldog Új Évet Mindenkinek! -
azesz #2720 boldog ujévet ivánok mindenkinek -
#2719 Szépek ezek a jókívánságok:) -
#2718 Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égből: tudni fogja, ma mit kérnék szívből. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. BUÉK! -
#2717 1 rossz után mindig 1 jó jön :) holnap már másik év lesz. ;) -
Janoooo #2716 Köszönöm, elfogytak a szomszédhelyek. -
Janoooo #2715 Oké, megvolt. :) -
Gólya #2714 minden topictársnak kapálásban gazdag nagyon-nagyon boldog új évet kívánok!
-
Ironman2 #2713 Értékeld a farmomat! Minimum 4-re -
Janoooo #2712 Még 1 szomszéd hely kiadó.
Ha lehet 50es szint felett legyél.
Nevem: Ékszerteknős
62es szintü vagyok.
Előre is köszi.
BÚÉK!!! -
#2711 Nem csak neked szerintem.
Ez az év elég szarul alakult,sok baj,negatívum történt,legalábbis nálam.Túl sok öröm nem ért,de talán a jövő hoz/hozhat előre lépést amire jó kilátás van,legfőképp anyagilag(új munkahely)!
Remélem jövőre ugyanitt folytatjuk a játékot és megosztunk egymással sokmindent és nem csak a játékkal kapcsolatban!
De természetesen én is:
Sikerekben Gazdag Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!
-
#2710 Sziasztok.
Végre hazaértem a melóból.
Pont elég volt ez az év vagy csak én nekem lett elegem belőle?
BUÉK mindenkinek!
-
Ironman2 #2709 Köszönöm,és mindenkinek Boldog Újévet kivánok! -
#2708 -
#2707 Gratulálok! -
-
Ironman2 #2705 54-es lettem! -
#2704 köszi. -
#2703 felvettelek -
#2702 1 van csak vagy 2 úgyhogy aktuális lesz, szóval nem írok ha tudsz jelölj be. kö9szi. -
#2701 Bocsi,de azt írja ki,hogy legalább 6 napot várnom kell mire kirúghatok valakit:(
Ha még aktuális lesz és nem találsz mást akkor írj ide és akkor bejelöllek. -
#2700 el :) , -
#2699 Elfogatsz egy 6-os szintűt szomszédnak vagy nagyobb kell?:) -
#2698 19-es szinten vagyok,