23542
-
#2778 Sziasztok gazdák!
3 napi meló után újra itthon.
-
#2777 "mindenesetre a farmerama topicjaiban nem kell ilyesmit emlegetni..."
Erre írtam, hogy nemnem! Nem kell a farmerama topikjaiban ilyesmit emlegetni.
Okés?
-
Gólya #2776 ??? -
#2775 Kattints rá, mint mikor gratulálni kell, nézd meg a hőmérőjét. Lehet, hogy reumás lett a dereka és nem dolgozik rendesen! -
#2774 Reggelt!
Tuképpen nem jönnek rá szerintem sem, ha csere történik. Főleg, ha probléma mentesen zajlik és később a régi tulaj nem kezd el ugatni valamiért vagy az új.
Gólya!
Nemnem! -
Gólya #2773 amiket eddig hallottam a többiektől (bár ez nem most volt...úgy egy-két hónapja), annak alapján az iwiwest nem tudod folytatni - legjobb, ha újat kezdesz (valami jelszó meg egyéb azonosító-bajok vannak, bár gondolom, egyszerűen csak arról lehet szó, hogy az iwiw sem akarja kiengedni a kezéből, amit már egyszer elcsípett)
de a hivatalos fórumon azért érdeklődhetsz, hátha találtak valami megoldást már a dologra... -
#2772 Hali all!én anno az IWIW en regeltem,de aza fos álandóan szarakodik!van arra lehetöség hogy, iwiw nélkül folytathassam a gémet? -
#2771 Szerintem kitörölt a szomszédjai közül valaki. -
Gólya #2770 szia!
itt is érdeklődhetsz, előfordul, hogy valakinek sok, ami van, vagy nincs ideje elegendő
-
Ironman2 #2769 Bug.Frissitsd az oldalt -
Gólya #2768
itt
és itt
489.ill. 572. hsz.
állítólag kipróbált és működik - én nem tudom, nekem nincs meg
-
Gólya #2767 mindenesetre a farmerama topicjaiban nem kell ilyesmit emlegetni...
-
#2766 Az mit jelent, ha a szomszédlistán egy régi szomszédomnál a "ló" átlátszóvá válik ? -
#2765 Ez eddig rendben van,nekem is eszembe jutott,de ki jönne rá ha gazdát cserélt egy farm? -
#2764 Sziasztok!
Nem akarok ünneprontó lenni de:
Ezt olvassátok el farm elajándékozásátadás ügyben. -
#2763 Mostanában nem nagyon volt. -
garfield5001 #2762 Nem tud valaki valami jó kódot? -
mondragon01 #2761 Sziasztok, látom, abba hagyja egyik társunk a játékot, szeretném megragadni az alkalmat hogyha, van olyan valaki, aki még abba akarja hagyni vagy tud, ilyenről szóljon nekem.
Ha kérhetem amióta mozgás sérült lettem sajnos, más elfoglaltságaim mellet elkezdtem játszani és nagyon megtetszet ez a játék, és a helyet hogy vesszenek, a farmok inkább gondoljanak rám és folytatom a játékot vele tovább, ha tud, ilyet valaki írjon privátba, köszönöm
-
#2760 sziasztok, a farmomat már eladtam, további jó játékot minden kedves farmozónak -
#2759 Ment 1 MÉL -
#2758 sziasztok!
66-os vagyok, és úgy érzem ráuntam a játékra. Ha valakit érdekelne egy 66-os farm, akkor üzenjen itt rám privátban, és a részleteket (felhasználónév, jelszó, e-mail csere) majd megbeszéljük.
üdv: Broafka <-- ezen a néven vagyok fönt farmeraman is -
#2757 -
#2756 Sziasztok, Boldog Újévet minenkinek :) -
DIESEL DOG #2755 Pont egy helyem van üresen, majd igazolj vissza. :) -
gettobuxa #2754 kiesett 2 szomszédom, lehet jönni, akinél még van hely :) -
#2753 A Shakes topik egy kicsit odébb van:D -
XxXZsoltXxX #2752 neem van egy olyan karim amiben van gomba XD
-
#2751 És mit tudsz annyit fejleszteni? -
Ironman2 #2750 Én meg mindig elköltöm fejlesztésre a lóvét -
Gólya #2749 ne mérgelődj...a kergémen 4! azaz négy db macsek figyel - igaz, nem adtam érte egy fillért se, de mikor már a negyediket forgattam, úgy öt percig nem igazán ismételtem magam... -
#2748 Gratulálok!:) -
azesz #2747 moderálva -
azesz #2746 moderálva -
#2745 40 es lettem :)
2nap alatt 3 szintlépés (: -
#2744 1.Ezt magadnak kell betenned!
2.Az előbb már ki lett törölve a belinkelt videód úgyhogy ha lehet ne szemeteld tele a topikot! -
azesz #2743 a hozzáértő betenné ezt nekem aláirásnak : Only God Can Judge Me(2pacR.I.P-1996) -
#2742 Én mondtam,hogy szart se ér:) -
#2740 100 farmarany volt a nagy ajándék, 5 a kicsi. -
#2739 Vettem 1 kis és 1 nagy ajándékot.
2 sms-t kültem erre mit kapok? 1 vigyorgó tököt és 1 Lara dijjat. -
#2738 Gratula,nekem most lett meg a kerek 500ezer!