23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #2858
    Max javítanál 55-re? köszi!
  • Maximus4
    Beraktam a faq-ba az eszköztárat.
  • SitatiS
    köszi!:)
  • gettobuxa
    fel kéne készülni a valentin napi melóra... vajon mi lesz? mit kell majd termeszteni? virágokat (rózsa, liliom)?
  • Maximus4
    A főzőfesztivál utolsó feladatáért kapod meg:)5 óránként 20 TP.

• SitatiS
    Milyen farmsütit?
  • Gólya #2852
  • Gólya #2851
    arról már nem is beszélve, hogy egyszerre kell fizetni...
    ha egy-egy órára lehetne bérelni, lehet, ugyanannyira jönne ki a végösszeg, de amikor 100 Ft-ot adsz ki egy alkalommal, az mégis másképp fest (:D)
    arról már ne is beszéljünk, hogy még 48 órán keresztül sem ül senki a játék mellett (mert igazán ugye akkor tudod kihasználni a gépet), hát még egy hónapig...
    egy óra (esetleg kettő) viszont egész más - abba pont belefér egy nagy betakarítás meg még esetleg egy rövidebb idejű vetés

de hát ha ez a többség óhaja...

• Maximus4
    Végre megszereztem a farmsütit:)
  • Maximus4
    Ráadásul 4500 pénz nem kicsit sok érte:(
  • Gólya #2848
    marha jó...

most beszéltünk arról, hogy talán célszerűbb lenne, ha nem 48 óra lenne a bérlet minimuma, hanem mondjuk egy óra...ez pl. a reggeli betakarításnál nagyon praktikus lenne, s ennyire nagy valószínűséggel többen áldoznának farmaranyat (sok kicsi sokra megy - ezt nem tudják?)

erre meghosszabbítják...

• Maximus4
    Sziasztok Gazdák,

sokan írtátok nekünk, hogy szeretnétek az aratómunkásokat hosszabb időre is kibérelni, erre most megadjuk a lehetőséget, így 1 egész hónapra meg lehet szerezni a segítőket.
    Az aratómunkásokat városban a bankban, vagy az ajándékdoboz mögötti területre kattintva lehet elérni:

Jó szórakozást kívánunk az újításhoz!
  • Gólya #2846
    megint beindultak az őrültek...

másik fórumon írja az egyik játékos, hogy kapott egy levelet "farmerama ügyintéző" aláírással, amiben ún. ellenőrizni akarják, merthogy többen megsértették a játékszabályokat...egyúttal kéri a jelszót...

amilyen érdekesek tudnak lenni emberek, lesz olyan, aki elküldi - aztán majd pislog, mint béka a kocsonyában, hogy hova lett a farmja...

• Gólya #2845
    remek! köszi!
  • Maximus4
  • Picar77
    köszie
  • Ironman2
    Be kell irni azt a kódot hogy -mashable-,és kapunk egy plusz pörgetést,és egy kutat is hozzá.
  • Maximus4
    Ez tényleg beteg akkor:)
  • Picar77
    lol akkor már értem hogy mit mért :D
    én is kaptam
  • Ironman2
    Közben megtaláltam
  • Ironman2
    Hogyan kell pm-et tiltani valakinél?
  • Ironman2
    heeh,azért ez durva
  • Gólya #2836
    még előbb csak kapkodtam a fejem - tudod, néha belőlem is kibújik a "jólneveltség" -, de aztán megnyugodtam, hogy mégse úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött:)

különben is, az utóbbi időben megint úrinő vagyok:D
  • Gólya #2835
    - én "csak" köcsög vagyok - ahogy látom, még megtisztelt a többihez képest...
  • Maximus4
    A topikból kitiltottam:)
  • Ironman2
    Most nézem Shadoweyes már megadta neki az 5 felkiáltójelet.Akkor itt az ideje a bannolásnak is
  • Ironman2
    Te is kaptál? Mit irt?
  • Maximus4
  • Gólya #2830
    szerencsétlen, lehet csak szabadnapja volt a muszájosoknál...
  • Gólya #2829
    nehogy már kivételezett legyen bárki is
  • SitatiS
    Engem is megtalált ez a nyomorult lelkű,unalmas napja lehetett..
  • Maximus4
    Azt már én is megtettem múltkor.
    De elintéztem,hogy ide ne tudjon többet írni:)
  • Ironman2
    Már intézkedtem a modik felé
  • Ironman2
    Nekem azt irta hogy:fas.fej
  • Maximus4
    Akkor kicsit sem beteg ez az állat:)
  • Ironman2
    Nekem is.Akkor nem vagyok egyedül.
  • szjuca
    Sziasztok!

Hihi, jót nevettem most. Ez a majom azesz nekem is küldött pm-et. Én csak szimplán szarevőcigány vagyok. LoooooL
  • Gólya #2821
    mindjárt itt a farsang, a Valentin-nap...:))

még egy kis időt...még nem készültem fel teljesen:))))
  • Maximus4
    Nekem meg már hiányzik valami kihívás:)
  • Gólya #2819
    megtörtént már akkor, amikor megbizonyosodtam róla, hogy semmi közünk egymáshoz - sose szóltam hozzá, ő se hozzám egész ma de-ig

csak biztos akartam lenni benne, hogy még véletlenül se szóltam bármi olyat, amire ez jogos lett volna - kész, elfelejtve:)

megyek inkább kapálni:)
    jó ez a kis event-szünet, legalább bepótolgatom a hiányzó dolgokat, amik elmaradtak a nagy hajtásban:)