23542
-
Gólya #2858 Max javítanál 55-re? köszi! -
#2857 Beraktam a faq-ba az eszköztárat. -
#2856 köszi!:) -
gettobuxa #2855 fel kéne készülni a valentin napi melóra... vajon mi lesz? mit kell majd termeszteni? virágokat (rózsa, liliom)? -
#2854 A főzőfesztivál utolsó feladatáért kapod meg:)5 óránként 20 TP.
-
#2853 Milyen farmsütit? -
Gólya #2852 -
Gólya #2851 arról már nem is beszélve, hogy egyszerre kell fizetni...
ha egy-egy órára lehetne bérelni, lehet, ugyanannyira jönne ki a végösszeg, de amikor 100 Ft-ot adsz ki egy alkalommal, az mégis másképp fest (:D)
arról már ne is beszéljünk, hogy még 48 órán keresztül sem ül senki a játék mellett (mert igazán ugye akkor tudod kihasználni a gépet), hát még egy hónapig...
egy óra (esetleg kettő) viszont egész más - abba pont belefér egy nagy betakarítás meg még esetleg egy rövidebb idejű vetés
de hát ha ez a többség óhaja...
-
#2850 Végre megszereztem a farmsütit:) -
#2849 Ráadásul 4500 pénz nem kicsit sok érte:( -
Gólya #2848 marha jó...
most beszéltünk arról, hogy talán célszerűbb lenne, ha nem 48 óra lenne a bérlet minimuma, hanem mondjuk egy óra...ez pl. a reggeli betakarításnál nagyon praktikus lenne, s ennyire nagy valószínűséggel többen áldoznának farmaranyat (sok kicsi sokra megy - ezt nem tudják?)
erre meghosszabbítják...
-
#2847 Sziasztok Gazdák,
sokan írtátok nekünk, hogy szeretnétek az aratómunkásokat hosszabb időre is kibérelni, erre most megadjuk a lehetőséget, így 1 egész hónapra meg lehet szerezni a segítőket.
Az aratómunkásokat városban a bankban, vagy az ajándékdoboz mögötti területre kattintva lehet elérni:
Jó szórakozást kívánunk az újításhoz! -
Gólya #2846 megint beindultak az őrültek...
másik fórumon írja az egyik játékos, hogy kapott egy levelet "farmerama ügyintéző" aláírással, amiben ún. ellenőrizni akarják, merthogy többen megsértették a játékszabályokat...egyúttal kéri a jelszót...
amilyen érdekesek tudnak lenni emberek, lesz olyan, aki elküldi - aztán majd pislog, mint béka a kocsonyában, hogy hova lett a farmja...
-
Gólya #2845 remek! köszi! -
#2844 -
#2843 köszie -
Ironman2 #2842 Be kell irni azt a kódot hogy -mashable-,és kapunk egy plusz pörgetést,és egy kutat is hozzá. -
#2841 Ez tényleg beteg akkor:) -
#2840 lol akkor már értem hogy mit mért :D
én is kaptam -
Ironman2 #2839 Közben megtaláltam -
Ironman2 #2838 Hogyan kell pm-et tiltani valakinél? -
Ironman2 #2837 heeh,azért ez durva -
Gólya #2836 még előbb csak kapkodtam a fejem - tudod, néha belőlem is kibújik a "jólneveltség" -, de aztán megnyugodtam, hogy mégse úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött:)
különben is, az utóbbi időben megint úrinő vagyok:D -
Gólya #2835 - én "csak" köcsög vagyok - ahogy látom, még megtisztelt a többihez képest... -
#2834 A topikból kitiltottam:) -
Ironman2 #2833 Most nézem Shadoweyes már megadta neki az 5 felkiáltójelet.Akkor itt az ideje a bannolásnak is -
Ironman2 #2832 Te is kaptál? Mit irt? -
#2831 -
Gólya #2830 szerencsétlen, lehet csak szabadnapja volt a muszájosoknál... -
Gólya #2829 nehogy már kivételezett legyen bárki is -
#2828 Engem is megtalált ez a nyomorult lelkű,unalmas napja lehetett.. -
#2827 Azt már én is megtettem múltkor.
De elintéztem,hogy ide ne tudjon többet írni:) -
Ironman2 #2826 Már intézkedtem a modik felé -
Ironman2 #2825 Nekem azt irta hogy:fas.fej -
#2824 Akkor kicsit sem beteg ez az állat:) -
Ironman2 #2823 Nekem is.Akkor nem vagyok egyedül. -
#2822 Sziasztok!
Hihi, jót nevettem most. Ez a majom azesz nekem is küldött pm-et. Én csak szimplán szarevőcigány vagyok. LoooooL
-
Gólya #2821 mindjárt itt a farsang, a Valentin-nap...:))
még egy kis időt...még nem készültem fel teljesen:)))) -
#2820 Nekem meg már hiányzik valami kihívás:) -
Gólya #2819 megtörtént már akkor, amikor megbizonyosodtam róla, hogy semmi közünk egymáshoz - sose szóltam hozzá, ő se hozzám egész ma de-ig
csak biztos akartam lenni benne, hogy még véletlenül se szóltam bármi olyat, amire ez jogos lett volna - kész, elfelejtve:)
megyek inkább kapálni:)
jó ez a kis event-szünet, legalább bepótolgatom a hiányzó dolgokat, amik elmaradtak a nagy hajtásban:)