23542
-
Ironman2 #2898 56-os lettem Maximus! Meddig lesz,ez az UFO-s feladat? -
#2897 A feladatsor a városban érhető el, a repülő csészealjra kattintva.
(A gazdakörbe fog vezetni benneteket.)
1. Hol a legénység?
Alig hiszel a szemednek, amikor megpillantod a kis lényecskét, aki rád bámul nagy fekete szemével (már ha az ott a szeme egyáltalán). Bárhol rejtőzködhetnek űrlények a farmodon: ólakban, fákon, földeken. Betakarításkor könnyen rájuk bukkanhatsz! Ha teljesíted az összes feladatot, különleges adó-vevőt kapsz ajándékba, amellyel bármikor kapcsolatot teremthetsz a földönkívüliekkel!
Feladat: 10 Űrlény
Jutalom: 1500 TP, 20 szupertrágya
Szükséges szint: 5
2. Gabonakörök.
Az ufók nyilván oda bújtak el, ahol a legjobban szórakozhatnak. És mit szeretnek a földönkívüliek igazán? Hát persze, gabonaköröket csinálni! Ha sok búzát termesztesz, aratáskor biztosan rábukkansz néhány ott rejtőzködő kis zöld lényre!
Tipp: kivételesen a gazdaboltban is kapható a Búza.
Feladat: 1000 Búza
Jutalom: 1000 Tp, 10 szupertáp
3. Traktorozás.
Juhé, a kis lényeknek jobb a humoruk, mint gondoltuk volna! Elkötötték a traktort és most fel s alá rohangálnak vele a földjeiden. Gyorsan kapd el őket! Ha sikerül megbeszélni velük a dolgot, jobbra is fordíthatják az energiáikat: például segíthetnek a betakarításban.
Feladat: 20 Űrlény
Jutalom: 3000 Tp, Aratógép 24 órára
4. Tankolás
Az űrlényparancsnok gondterhelten jár-kel a repülő csészealj előtt és magában mormog valamit. Hallgasd csak! „Napforg üzany! Napforg üzany!" Fura nyelven beszél, az szentigaz. De ha megkéred, hogy „Kapcs ford!”, akkor lefordítja neked ómagyarra: napraforgót kér üzemanyagnak!
Tipp: a gazdaboltban különleges napraforgócsomag kapható!
Feladat: 1000 Napraforgó
Jutalom: 3000 Tp
5. Sétarepülés
Az űrlényparancsnok most már tényleg kétségbe van esve. A legénységének nagy része még mindig sehol és a telihold igencsak közeleg, amikor muszáj útnak indulnia. „Ke meg leg!” könyörög és most már különleges tolmács nélkül is megérted, hogy arra kér, keresd meg a legénységét. Ha sikerrel jársz, sétarepülést tehetsz a repülő csészealjon!
Feladat: 30 Űrlény
Jutalom: 4000 Tp, 100 Pilótapont
6. Földönkívüli szerszámok
A repülő csészealj közvetlenül a műhely előtt ért földet. Az űrlények nem sokáig bírnak a kíváncsiságukkal és hamarosan egymás után beosonnak a műhelybe, ahol jó nagy kavarodást okoznak. Remekül szórakoznak a primitív földi szerszámokkal és eszközökkel, amíg te a maradék űrlényt hajkurászod. Ha kitombolták magukat, hálából neked ajándékoznak egy szerszámosládát!
Feladat: 40 Űrlény
Jutalom: 5000 Tp, 1db XXL szerszámosláda
7. Nublon bolygó küldötte
Szinte az összes űrlényt sikerült már összeszedned és az űrhajó már majdnem indulásra kész. A parancsnok még egyszer ellenőrizni akarja az összes funkciót, többek között a tehéntranszportáló lézersugarat is. (Ez az egyik legfontosabb eszköz, ez nyilvánvaló.) Ha szállítasz néhány tehenet, cserébe megkapod Nublon bolygó küldöttét!
Feladat: 30 Tehén
Jutalom: 1 Nublon
Szükséges szint: 20
8. Tapasztalatcsere
Az űrlényparancsnok igazán hálás a segítségedért! Amikor egy újabb csapat űrlényt vezetsz vissza hozzá, azt mondja, rengeteget tanultak és tapasztaltak a Földön és cserébe a füledbe súg egy nagy titkot. Úgy érzed, hirtelen fény gyúl a fejedben és a homlokodra csapsz. „Hogy én erre nem gondoltam!” A következő nap pedig minden betakarításkor 50%-kal több tapasztalatot szerzel!
Feladat: 50 Űrlény
Jutalom: 50% -os Tp tábla 24 órára
9. Viszlát
Úgy tűnik, sikerül lassan az összes kis űrlényt összeszedni. A legénység legélénkebb és legravaszabb tagjait kell még felkutatnod. Mostanában annyi időt töltöttél az űrlények között, hogy lassan jó barátokká váltatok. Most már sajnálod, hogy el kell menniük! Szerencsére megajándékoznak egy adó-vevővel, amellyel bármikor felhívhatod őket!
Feladat: 60 Űrlény
Jutalom: 3000 Tp, 1 UFÓ
A feladatok teljesítéséhez rendelkezésre álló idő korlátlan: azaz a pajtából is teljesíthető, ami rendelkezésre áll.
-
#2896 Már kaptam 2db űrlényt aratáskor:) -
#2895 -
mondragon01 #2894 sziasztok -
#2893 a kis szintűeknek is kb semmi, most tegyük fel lép 50 szintet.. 50 FA-t kap. Az kemény 500 Ft -
#2892 még jo hogy ma léptem 57-re :'DD -
#2891 Szerintem megpróbálták valahogy kompenzálni a szigetere való kijutást.Az a nagyobb szintűeknek van,ez pedig a kicsiknek kedvez.Bár nem lehet egy kalap alá venni a kettőt. -
Gólya #2890 pontosan erről beszéltünk egy másik helyen...
egy most induló farm gyakorlatilag szakadtra keresheti magát, míg 50 felett már kissé lassú a dolog, 60-70 körül meg gyakorlatilag adtak a carnak egy jó nagy pofont
(egyik farmon tegnap léptem 65. szintre...na ott szerintem már esélyem nincs) -
#2889 Ez meg a kisszintüeket segíti csak:( -
Gólya #2888 még ezt találtam:
"Január 12-én kezdődik az ufo-event?
Ahogy megtudtuk, január 12-től ufó-event lesz a Farmeramaban.
Itt egy rövid szövegrészlet Nektek:
Ufo a városban. Január 12-től 18-ig kis földönkívüliek jönnek látogatóba. Sajnos a kis látogatók a landolásnál kiestek az űrhajóból. A kapitány most kétségbeesetten keresi a csapatát. Segíts neki, sürget az idő: holdtölte előtt el kell hagynia az ufonak a földet. Gyűjtsd össze mindegyiküket, és kapsz egy ufo-antennát, aminek segítségével tartani tudod velük a kapcsolatot.
Az eventhez tartozó feladatsornak 9 szintje lesz.
Pontosabb információkat valószínűleg holnap találhattok a Hivatalos közleményekben."
-
Gólya #2887 "Üdv Farmerek!
Egy igazán jó hír számotokra:
A holnapi naptól (2011. január 12, körülbelül déli 12 órától) még egy okotok lesz örülni a szintlépésnek: minden szintlépés alkalmával 1 farmarannyal lesztek gazdagabbak.
A Farmerama csapata
Kiegészítés:
- Az 1 Farmarany csak a normál farmon történő szintlépéskor íródik jóvá, a BAHAMARAMA szintlépéskor nem.
- Visszamenőleg az elért szintekért nem jár farmarany. Csak a mostantól elért újabb szintekért jár a farmarany."
-
#2886 Igen én is kutattam mire rá jöttem,hogy még nem kell keresnem mert szinttől függ. :) -
#2885 Addig még 2 szint van:( -
#2884 Új fejlesztés a műhelyben!
Üdv Farmerek!
Újabb ól fejleszthető mostantól a műhelyben, megérkezett a hódvár fejlesztése, a Hódfaüzem.
A fejlesztésről bővebben:(2011.01.10.) egy új ólfejlesztéssel bővült a műhelyünk, lássuk miket lehet róla tudni.
Ebben a különleges Hódfaüzemben első osztályú Darabolt fa állítható elő a szorgalmas hódoknak köszönhetően. A készterméket kérhetik a megrendelők, illetve piacképes.
Sima alap ólra lehet csak ráhelyezni.
Be kell szerezned a következő alapanyagokat:
* 14 fűrész
* 18 kalapács
* 360 fa
* 1000 szög
* 15 gépalkatrész
Szükséged van az etetéshez 1 tápra és 1 hódra. Minden egyes előállított Darabolt fa után 270 TP-t kapsz, illetve 4 egység trágyát. A Darabolt fa piaci alapára 1050 csp.
A 74. szint elérése után építhető meg.
A termelési idő:
táppal: 48 óra
vízzel: 38:24
szuper táppal: 24 óra
szuper táppal és vízzel: 19:12 óra
-
Gólya #2883 nnnnnna...eszembe se jutott:D
legalább nem halok meg hülyén:))) -
#2882 Mert amit az eggyikkel felrakok a piacra látom a másikkal:) -
Gólya #2881 ezt az azonos piacot nem értem...
hogy tudod felmérni, hogy melyiken vagy? eladók alapján?
-
Gólya #2880 az meglehet:)
a lényeg nem is az, hogy miféle jószág, hanem hogy miért én érzem rosszul magam, amikor felzavarom...ugye nem vagyok függő? -
#2879 az nem lajhár ? mármint a fürgesége alapján... :D:D -
#2878 Pont azért kezdtem bele egy újba,de hamar elszállt a varázsa,főleg,hogy azonos piacon vagyok mindkettővel.Most csak pénzt gyűjtők:) -
Gólya #2877 reggelente vesz el több időt - ezért is lenne nekem jó az egy-két órás aratógép
kialakul egy idő után a játék ritmusa:) nem olyan szörnyű...
néha már én is olyan "érdekesen" érzem magam:D
most meg, hogy ott a pocok a tábla miatt, szinte én érzem magam rosszul, hogy felverem, amikor épp azt a táblát kell lekaszálni vagy bevetni...
-
#2876 Nem sok az egy kicsit?Nekem most lett kettő nemrég,de megmondom őszintén nem tudom sokszor,hogy,hogy játszak.Tudom ez egy kicsit furcsán hangzik,de néha már kötelezőnek érzem,hogy arassak,vessek stb. -
Gólya #2875 jó bizony!
most úgyis pótolgatom a kimaradt dolgokat - igen jól esik, hogy dupla mennyiség kerül a pajtába:)
-
Gólya #2874 most négyet gondozok - időnként a hitesét is, az még plusz egy:)
napokban kínáltak egy igen jó farmot, írtam is a tulajnak, erre visszakérdez: hány farmom van? kérdem, akkor most ennek alapján dönt, hogy adja vagy nem? mondja: igen, úgy gondolta, mivel több jelentkező van...hát azért arról nem volt szó, hogy tender lesz kiírva...
-
#2873 Mennyi farmod van?:) -
#2872 Hello Dzsí! -
Ironman2 #2871 De jó! Nekem még nem volt ilyen -
Gólya #2870 és milyen ocsmány...
ma viszont az egyik farmon a pörgetés eredménye: 24 órán keresztül minden pajtába kerülő dolgot duplán kapok...
(kicsit sem vagyok függő...) -
Ironman2 #2869 Szia Juci! -
#2868 Helló! -
#2867 Igen, küldetéssorozat végén adják, viszont Buddha nem ad semmit, csak pöffeszkedik. :-) -
#2866 Az éttermi megrendelés feladatot kell megcsinálni hozzá az 5. szintig. És BuDDha. -
Ironman2 #2865 Én ugy emléxem,hogy az egyik küldetéssorozat végén adják. -
farmeramahu #2864 sziasztok tud vki segitteni?:hogy kell buttha szobrot szerezni? elörre is köszi farmerama nevem : snowy97 -
Ironman2 #2863 Én most ráhajtok a méhészetre.Kell még 800 szög,és 250 fa.A többi megvan már. -
#2862 Megkéred Maximus4-et hogy rakja be. -
#2861 Hogy lehet képet berakni az üres avatar helyre itt -
#2860 méhmester lettem :) (lvl48) -
mondragon01 #2859 sziasztok