23542
-
#3139 A trágya a legfölöslegesebb dolog a játékban.Ha esik az eső lépj ki,kb. 20 perc múlva vissza és nem így nem ázik el semmi.Az esőt te generálod azzal,hogy játszol.
A kérdésedre a válasz,nem:D
Maximum aratógéppel:) -
#3138 kérdés:
trágyázást meg locsolást nem lehet valahogy duplicálni mint a vetést ctr-al használva? Mert 1sével végigkattintani 2x minden földet kicsit hozzú :/ -
#3137 Én minden eventet kihasználok:D -
Ironman2 #3136 Nekem is át kellene rakni az összes állatomat a szédült szántóra,ahhoz hogy tudjak kisérteteket,meg vámpirparadicsomot tenyészteni -
#3135 én is szarok erre az eventre :D pláne, hogy le kéne bontani az egész erdőt meg óljaimat miatta... -
Gólya #3134 így jártam én a múltkor - mire beérett a cucc, már nem tudtam beváltani...
de ez legalább nem vész el, most sikerült megvenni, amire az előző teliholdkor gyűjtöttem:)
más...
állítólag egy hét múlva a játék születésnapja alkalmából indul egy új event (nem ismerem a forrást sem, de egyáltalán nem kizárt)
Maxi: léptem egyet - köszi!
-
#3133 én sz*rtam rá az eventre, eléggé hidegen hagy :D
ma meg sikerült kipörgetnem a macskát -
#3132 Az de rossz:D
Nekem majd csak a következő alkalommal lesz meg, mivel amikor először volt ez az event, akkor egyáltalán nem mentem rá a dologra, inkább beszereztem a denevéres, meg szörnyes fát, meg a kis trutyitavat. -
#3131 nekem pont meglesz de már nem tudom beváltani :D -
#3130 köszi, bár még igy sem lett meg épp a denevér-barlang... :D -
#3129 igen -
#3128 ha holnap 3 elött ültetek még rém-cuccokat, akkor 3 után is learathatom még ? -
#3127 Az se rossz -
#3126 Én tegnap adtam el 40 angórát max-on, kb 10 birkagyapjút maxon, kb 20 pehelytollat max-on, meg közben amiből a piacon hiány van a növények között. -
hpelte #3125 amíg ment az ufós event csak napraforgót termeltem vitték mintha muszáj lett volna és jó ára is volt. ma kukoricát adogattam el. -
#3124 Én már hetek óta csak komlót ültetek.Tegnap adtam el 5000 darabot 22500 pénzért és 10 perc alatt megvették:) -
#3123 hm, elkezdtem ma piacozni, hamar gyorsan összejött 10k pénz, nem is gondoltam volna hogy így pörög az egész :) -
#3122 már jóvá is írták a TP-ket -
#3121 nah azt mondja hogy.. 161 űrlény a vége.. és utsó aratásnál, jött egy méhkirálynő :) és ráadásul 50-es is lettem :) -
#3120 jó neked, nekem 19 kellene hogy befejezzem, de már nem lesz meg :( -
Ironman2 #3119 Én 109 ürlénnyel zártam! Megyek aludni! Sziasztok! -
#3118 Igazán nincs mit:) -
Puhos #3117 Köszi szépen. -
#3116 Szia!
Gesztenyefát nem lehet venni sehol.Csak nyerni vagy kiforgatni lehet. -
Puhos #3115 Sziasztok!
A lányom bajban van megint. Elérte a 10-es szintet, vehetne gesztenyefát de nincs sehol, sem a faiskolában sem pedig sehol máshol! Honnan lehet hozzájutni? Már a szilvafát megvette, de gesztenye az nincs!
Köszi. -
#3114 Nekem a kis farmommal még 10 darab kellene:( -
#3113 meglett a lvl50, kellene még 27úfó és végeznék is de azt hiszem ez nem fog bekövetkezni :D -
Ironman2 #3112 Tökéletes -
#3111 Nézd meg légyszíves,hogy jó-e,ahogy betettem a tiédet. -
Ironman2 #3110 Küldtem PM-et -
farmeramahu #3109 basszus még mindig nemmegy a képfeltöltés!!!!!!!!!!!!! -
#3108 Sajna nem.Ha tudnám az ID számod akkor megcsinálnám.De nem tudom,hogy jó-e,hogy kiadod,vagy küld el pm-be ha megbízol bennem. -
Ironman2 #3107 Nem jó.Honnan másoljam át a linket? -
gettobuxa #3105 jah, figyelmetlen voltam... bocs shad :) -
Gólya #3104 olvasd vissza, mit kérdezett Shadow -
gettobuxa #3103 nem szoktad elolvasni belépéskor az olvasatlan hsz-eket?
#3083 -
#3102 Csináltam egy egyszerű farmszavazós oldalt.Aki szeretne felkerülni,hogy lehessen szavazni a farmjára az küldje el a linkjét -
cargame #3101 Jo kis jatek..elmentem vele a 36.szintre es rajottem, h abba kene hagyni mert kb. semmi ertelme az egesznek. Idopocsekolas. Monduk aki napi 1 alkalommal ranez annak nem, de nekem fuggoseget okozott bazz :D:D Egesz nap rajta logtam... -
Ironman2 #3100 Amúgy könnyithetnének ezen a pilótapontokon már végre.Sose jutok át a szigetre -
Ironman2 #3099 Én már le se szedem azt az 5 TP-t,csak ne repkedjen összevissza