23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    A trágya a legfölöslegesebb dolog a játékban.Ha esik az eső lépj ki,kb. 20 perc múlva vissza és nem így nem ázik el semmi.Az esőt te generálod azzal,hogy játszol.

A kérdésedre a válasz,nem:D
    Maximum aratógéppel:)
  • ToCsEk
    kérdés:
    trágyázást meg locsolást nem lehet valahogy duplicálni mint a vetést ctr-al használva? Mert 1sével végigkattintani 2x minden földet kicsit hozzú :/
  • Krezga
    Én minden eventet kihasználok:D
  • Ironman2
    Nekem is át kellene rakni az összes állatomat a szédült szántóra,ahhoz hogy tudjak kisérteteket,meg vámpirparadicsomot tenyészteni
  • zmeor
    én is szarok erre az eventre :D pláne, hogy le kéne bontani az egész erdőt meg óljaimat miatta...
  • Gólya #3134
    így jártam én a múltkor - mire beérett a cucc, már nem tudtam beváltani...
    de ez legalább nem vész el, most sikerült megvenni, amire az előző teliholdkor gyűjtöttem:)

más...

állítólag egy hét múlva a játék születésnapja alkalmából indul egy új event (nem ismerem a forrást sem, de egyáltalán nem kizárt)

Maxi: léptem egyet - köszi!

• ToCsEk
    én sz*rtam rá az eventre, eléggé hidegen hagy :D
    ma meg sikerült kipörgetnem a macskát
  • Krezga
    Az de rossz:D

Nekem majd csak a következő alkalommal lesz meg, mivel amikor először volt ez az event, akkor egyáltalán nem mentem rá a dologra, inkább beszereztem a denevéres, meg szörnyes fát, meg a kis trutyitavat.
  • Picar77
    nekem pont meglesz de már nem tudom beváltani :D
  • tonyr #3130
    köszi, bár még igy sem lett meg épp a denevér-barlang... :D
  • Krezga
    igen
  • tonyr #3128
    ha holnap 3 elött ültetek még rém-cuccokat, akkor 3 után is learathatom még ?
  • Maximus4
    Az se rossz
  • Krezga
    Én tegnap adtam el 40 angórát max-on, kb 10 birkagyapjút maxon, kb 20 pehelytollat max-on, meg közben amiből a piacon hiány van a növények között.
  • hpelte
    amíg ment az ufós event csak napraforgót termeltem vitték mintha muszáj lett volna és jó ára is volt. ma kukoricát adogattam el.
  • Maximus4
    Én már hetek óta csak komlót ültetek.Tegnap adtam el 5000 darabot 22500 pénzért és 10 perc alatt megvették:)
  • ToCsEk
    hm, elkezdtem ma piacozni, hamar gyorsan összejött 10k pénz, nem is gondoltam volna hogy így pörög az egész :)
  • zmeor
    már jóvá is írták a TP-ket
  • zmeor
    nah azt mondja hogy.. 161 űrlény a vége.. és utsó aratásnál, jött egy méhkirálynő :) és ráadásul 50-es is lettem :)
  • ToCsEk
    jó neked, nekem 19 kellene hogy befejezzem, de már nem lesz meg :(
  • Ironman2
    Én 109 ürlénnyel zártam! Megyek aludni! Sziasztok!
  • Maximus4
    Igazán nincs mit:)
  • Puhos
    Köszi szépen.
  • Maximus4
    Szia!

Gesztenyefát nem lehet venni sehol.Csak nyerni vagy kiforgatni lehet.
  • Puhos
    Sziasztok!

A lányom bajban van megint. Elérte a 10-es szintet, vehetne gesztenyefát de nincs sehol, sem a faiskolában sem pedig sehol máshol! Honnan lehet hozzájutni? Már a szilvafát megvette, de gesztenye az nincs!
    Köszi.
  • Maximus4
    Nekem a kis farmommal még 10 darab kellene:(
  • ToCsEk
    meglett a lvl50, kellene még 27úfó és végeznék is de azt hiszem ez nem fog bekövetkezni :D
  • Ironman2
    Tökéletes
  • Maximus4
    Nézd meg légyszíves,hogy jó-e,ahogy betettem a tiédet.
  • Ironman2
    Küldtem PM-et
  • farmeramahu
    basszus még mindig nemmegy a képfeltöltés!!!!!!!!!!!!!
  • Maximus4
    Sajna nem.Ha tudnám az ID számod akkor megcsinálnám.De nem tudom,hogy jó-e,hogy kiadod,vagy küld el pm-be ha megbízol bennem.
  • Ironman2
    Nem jó.Honnan másoljam át a linket?
  • gettobuxa
    jah, figyelmetlen voltam... bocs shad :)
  • Gólya #3104
    olvasd vissza, mit kérdezett Shadow
  • gettobuxa
    nem szoktad elolvasni belépéskor az olvasatlan hsz-eket?
  • Maximus4
    Csináltam egy egyszerű farmszavazós oldalt.Aki szeretne felkerülni,hogy lehessen szavazni a farmjára az küldje el a linkjét
  • cargame
    Jo kis jatek..elmentem vele a 36.szintre es rajottem, h abba kene hagyni mert kb. semmi ertelme az egesznek. Idopocsekolas. Monduk aki napi 1 alkalommal ranez annak nem, de nekem fuggoseget okozott bazz :D:D Egesz nap rajta logtam...
  • Ironman2
    Amúgy könnyithetnének ezen a pilótapontokon már végre.Sose jutok át a szigetre
  • Ironman2
    Én már le se szedem azt az 5 TP-t,csak ne repkedjen összevissza