23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Szia!

Milyen szinten vagy?
  • Shila9
    Sziasztok! Elveszett az éterben két szomszédom. Ha valaki még keres és van kedve a szomszédomnak lenni, akkor szeretettel várom a
    MrsRöfi néven.
  • zmeor
    nemtom, de nálam működik úgy ahogy leírtad..
    és amikor törlöm az adatokat, akkor minden visszaáll.. azért gondolom csak.
  • Gólya #3176
    akkor a többi helyen is törölné, nem?
    (bocs, ha hülye kérdés, de nem vagyok az a technikai csodagyerek)

na mindegy, túlélem:)
  • szjuca
    Ez az köszi szépen!

Délelőtt voltam itt bejelentkezés nélkül a dolgozóból. Klassz a szülinapos event, már alig várom. Dejólesz! :-)
  • gettobuxa
    az jó, mert pont most csináltam új képet, de csak holnap lett volna pofám megkérni, h cseréld :D
    fasza ez a mandulafa, mikor virágzik :)
  • Maximus4
    Lövésem sincs.Talán másik böngészővel próbáld.
  • zmeor
    lehet hogy kilépéskor törlöd a böngésződ adatait..
  • Gólya #3171
    akkor azon kívül, hogy beállítom a nekem megfelelő állapotot és rábökök a mentésre, mi a pék izémizéjét kellene még csinálni vele?

mert ennyit megcsinálok, közli, hogy "adatok elmentve" és a következő böngészőnyitáskor kezdhetem elölről
  • Maximus4
    Állandónak kell lennie szerintem.
  • Gólya #3169
    mondjátok már meg nekem, ha a játék beállításait elmentem - animáció, hang -, az csak arra a bejelentkezésre vonatkozik (pontosabban amíg ki nem lépek a böngészőből, addig megtartja a mentett beállítást), tehát nem egy állandó dolog? vagy én nem csinálom jól?
  • Maximus4
    Automatikusan lecseréli,szóval nem kell beraknom:)
  • gettobuxa
    http://farmerama-userdata.l3.cdn.bigpoint.net/garden/949/5072949_1295699446.jpg

bocs, ez lemaradt...
  • gettobuxa
    csináltam egy új képet a birtokról, le lehetne cserélni? :)
  • Maximus4
  • gettobuxa
    70-es szintű lettem, jippikájé :)
  • ToCsEk
    wow, zsírkirály :D
  • Ironman2
  • Maximus4
    :D
  • hpelte
    valahogy én is így vagyok vele
  • Ironman2
    Na,ennek a felét se értem.Mégegyszer elolvasom
  • Maximus4
    Adjisten, Farmlakók!

Igen, nem csalás, nem ámítás: immár egy éve vetnek, aratnak, tenyésztgetnek a gazdák a Farmerma birtokaikon! Hamarosan hatalmas buli kezdődik, már bespájzoltunk a számotokra egy csomó tortát és egyéb nyalánkságot, hogy 2011. január 24-től kezdve alaposan és tejszínhabosan megünnepelhessétek a kedvenc játékotok születésnapját!

Mert mi is kell egy remek szülinapi bulihoz? Torta, torta és torta! Kezdődhet életetek legnagyobb tortacsatája? Akkor rajta!

Először is tortát kell szerezni. A jó szomszédság most sem árt, hiszen a szomszédok és barátok most naponta megajándékozhatják egymást gyönyörűséges, édes-krémes, finomságos tortaszeletekkel. Ha csak varázsolt szomszédaid vannak, akkor sem kell elkeseredned: pont ezek a szomszédok most kifejezetten ajándékozó kedvükben vannak!

És ezzel még nincs vége! A játékban megszerezhettek egy tortaágyút, amelyik rendszeresen tortát lő ki rátok, és a kerekkeréken is nyerhettek tortaszeleteket; ha pedig mindez nem volna elég, nézzetek be a Gazdaboltba, mert ott roskadoznak a polcok a rengeteg édességtől!

Most pedig még a legeltökéltebb gazdaasszonyoknak is félbe kell szakítaniuk a tavaszi fogyókúrájukat, mert a feladat az, hogy minél több kalóriát gyűjtsetek! A torták és tortaszeletek különböző kalóriamennyiséget jelentenek, a kalóriákért cserébe pedig remek ajándékokat szerezhettek. Ti dönthetitek el, hogy egy tárgyat fejlesztetek tovább, vagy inkább többféle tárgyat szereztek meg.

És még ez meglepetés: az összes gazda összegyűjtött kalóriája is számít! Az akció ideje alatt egy közös számláló követi nyomon az összes gazda összes kalóriáját. Négy meglepetést készítettünk elő a számotokra: ha szorgalmasan gyűjtitek a kalóriákat és sikerül közösen elérnetek a különböző kitűzött szinteket, minden gazda extra meglepetésekre számíthat!

A városban felépül egy ínycsiklandozó tortavár, mint a mesében! Itt válthatod be az összegyűjtött kalóriáidat értékes tárgyakra.

Ja, és majd’ elfelejtettük: a műhelyben is készül valami, azt beszélik, a FARMERAMA születésnapja alkalmából egy ünnepi ólat is összebarkácsolhattok – hogy melyik állatnak, az maradjon még meglepetés!

Ragadjatok meg tehát egy tortát, aztán vigyázz, kész, rajt!
  • Maximus4
    2-es szinttől.
  • grebber
    A banánfa mikortól lesz elérhető?
  • Maximus4
    Most nézd meg!

#3154:
  • Ironman2
    Jelentem,58-as lettem!
  • szjuca
    Köszönöm!

Nem látom a farmom a szavazásban.

• ToCsEk
    sonja

nem lesz rossz :D kb mikor is lesz? remélem ennek a végére is jutok majd :D
  • Maximus4
    Gratula!

Beraktam a te farmodat is,ellenőrizd kérlek,hogy jó-e!
  • Picar77
    füfü de jó
    Szerintetek ez milyen hosszú lesz?
  • zmeor

Egy video a teamről és a következő eventről..
  • szjuca
    54-es lettem. :-)
  • szjuca
    Jó reggelt mindenkinek!
    Maxi, kirááááááááááály! :-)
  • Maximus4
    Csináltam egy új farmképet.
    Legyetek szívesek szavazzatok rá:)
  • grebber
    Akkor azért nem engedi :D
  • Maximus4
    Most már úgyis vége:)
  • grebber
    De nem sikerült mert ott jelzi van 5 koponyafám meg stb elkezdem ültetni és hirtelen eltűnik minden :(
  • ToCsEk
    jahogyja, csak a víz meg a szupertágya csökkenti az időt:D
    trágya csak eső ellen jó. én meg ezt hittem trágya + víz csökkenti az időt jobb késöbb rájönni mint soha
    köszi
  • Maximus4
    Ahogy a simára.
  • grebber
    Hogy kell az éjszakai farmra ültetni??