23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • SitatiS
    Üdv Farmerek!

Az event ismét elérhető mindenki számára, online a rendszer. Elnézést kérünk a felmerült kellemetlenségekért.

Az összes gazda teljesítménye alapján már elértük az első szintet (az alsó csíkon lehet ezt nyomon követni), ennek eredményeképpen mindenki kapott egy Tortaágyút. Ezt a virág ikon második sorában találjátok meg.

A születésnapi juh csak az event ideje alatt fejleszthető a műhelyben, de természetesen a már kész születésnapi juhakol megmarad az event után is.

A mai napra való tekintettel a jövő hét hétfőig tervezett event egy nappal meghosszabbításra került, azaz a befejezés időpontja 2011. Február 1. 12 óra.

A Farmerama csapata
  • Ironman2
    Mostmár az 1-es szintü emeletes tortám is megvan
  • komorandi
  • Ironman2
    Ez jó.
  • Ironman2
    Tortaágyu már megvan.Nem olyan nehéz ez
  • komorandi
    Legalább ez aranyos:)
  • komorandi
    Szia Maxiiiii!!!(L)(K)
    egy ajándékkód: ilovecake:)
  • Krezga
    Én most a kirakósra mentem rá, és ha még lesz rá lehetőségem, akkor jöhet a többi, bár nem nagyon bízom benne....
  • SitatiS
    Van már szülinapi keretünk is!
  • Maximus4
    Nekem már megvan a 2. szintű tortaváram:)
  • komorandi
    Én is most vettem észre tök véletlenül,de ezek szerint mindegyik kérdőjel 1-1 szint, amikor elérjük,akkor kapunk valamit,és majd a végén egy nagy ajándékot.
    Na viszont ez tetszik.Mégsem üres kézzel ér véget az event:P
  • SitatiS
    A tortaágyú egy 500 kalóriás tortát fog adni 22 óránként.
  • SitatiS
    Itt is vannak szintek?
    Semmit nem találtam erről :S
  • komorandi
    Bocsi:
  • komorandi
    Jaja, és azért kaptuk a tortaágyút,mert az összes felhasználó "szintet lépett nézzétek csak:
    http://noob.hu/2011/01/24/suti.JPG

Az ajándékkód pedig a legnagyobb kalóriát adja:)
  • SitatiS
    Újraindult a buli!! :D
  • SitatiS
  • komorandi
  • komorandi
    Hehe:D
    Ez lett a hóágyúmból:
  • SitatiS
    Ha még ehhez hozzájön a felszálló torta,akkor lehet rá esély,de másként nem hiszem..
    "Farmerama ad,és elvesz"
  • komorandi
    Na látjátok...ez is egy nagy kaki...esélytelen FA nélkül megcsinálni az eventet:)
  • Krezga
    Közben én is megkaptam a sütiágyút^^
  • SitatiS
    nem kicsit :D
  • Picar77
    hát keddig kész lesz 6 szor talán :D
    picit hosszu lett az érési ideje ugy érzem :|
  • SitatiS
    utóbbi :D
  • Picar77
    mit fog adni vajon , tp-t vagy kaloriát ?
  • komorandi
    ilovecake
    Ajándékkód:)
  • SitatiS

Valóban,kaptam én is!:))
    (Köszi):)
  • Krezga
    Kedvesem 25-ös.
  • komorandi
    Tesóm 11.
  • Picar77
    nekem is van szerintem lépjetek ki meg be
    én 59 vagyok amugy :D(csak már megint elfelejttem átiratni XD)
    22 óra alatt lesz kész
  • komorandi
    Elég fura....remélem azért kap mindenki ilyet....
  • SitatiS
    Milyen szintű Farmerek?
  • Krezga
    Én is most léptem be barátnőmhöz, mert már egy napja nincs nete, és nála is volt ilyen. Nálam meg semmi.
  • komorandi
    Nektek van ilyen??? Tesóm rég nem lépett be,most beléptem, hogy küldjek neki ajándékot,és kapott ilyet...nekem nincs....
  • SitatiS
    Fura,de unni nem unom a játékot,érdekesnek találom,mindig van valami amit csinálni kell benne,vagy valamit elérni,kigyűjteni,stb.
    Az meg hogy mi lesz a vége ennek az eventnek nem igazán hat meg,nekem személy szerint az ilyen "felröppenős/beadós" feladatok tetszenek,a lényeg,hogy pont a játék első évfordulóján kell ekkora bakinak bekövetkeznie az gáz,sajnálom a készítőket,szerintem ők sem így tervezték,fel is bolydult rendesen a fórumuk,de majdcsak elindul rendesen is a dolog..
    De volt már ettől sokkal jobb kitalált event is az tuti..
    Ufo nekem csak ki van rakva,akkor szedem le a TP-t mielőtt kilépek :D
  • Ironman2
    El van az ott a mezőn.Nem kell rákattintanom aztán jól van.Ha kell a hely,akkor leveszem onnan
  • Picar77
    az ufo szerintem mindenkit idegesit én számüztem vissza a virág alá ott legaláb nem zavar :D
  • komorandi
    Pontosan...én sem fogok soha,de soha egy fillért sem fizetni érte....szépen játszogatok,néhs unom néhs nem....de hát ez van sajnos mindenhol...mindenki a pénzre megy:) éss nem azért, de megint mi lesz a vége, kapsz egy tortát,vagy éépen valami kis szöszmösz tárgyat,amiért kapsz egy kis tp-t....de pl az ufo,engem roppantmód idegesít...repked mint az örült:D
  • SitatiS
    Ebben igazad van,nekem sem annyira lételemem ez az event,na meg a FA sem,régóta játszom már,de még soha nem költöttem rá egy fillért sem(és nem is fogok),így tudom igazán értékelni a játékba fektetett munkám,és persze semmi nem kötelező,ez a szép,és jó ebben a játékban,úgy játssza az ember ahogyan neki jó,és így is lehet elég szépen haladni FA nélkül is!:)