23542
-
Gólya #3419 eddig én vagyok a "legifjabb":) 09.24. - ráadásul magát a játékot egy héttel később kezdtem, amikor levél jött, hogy ugyanmá' kegyeskednék csinálni is valamit:))
-
#3418 -
#3417 énnyertem :D
#3416 én 09.16 már nem is emlékeztem rá :') -
#3415 2010.04.23. :)) -
#3414 2010.04.05.:) -
#3413 köszi aranyos vagy ^.^
#3412 na és mita ? :D -
#3412 Én is köszi!
Múltkor már azon agyaltam,kinek írhatnék,mert meg akartam tudni mióta játszom.A napokban meg rájöttem,hogy ott van a fórumban mikor regiztem -
#3411 Sziasztok!
Van egy pici, épp most lett ötös szintű karim, küldök neked egy falat tortát:) -
#3410 köszi akkor holnap reggel küldöm az én részem :D -
#3409 Akkor előbb dobok egy levelet aztán megy az ajándék! -
#3408 jol van majd akkor holnap dobok egyet
jó lenne ha legaláb egy embernek sikerülne innen megcsinálnia mindent... -
#3407 Azért kérdeztem,mert a kicsivel tudok neked küldeni egy 1100-ast most,de nekem inkább a nagyra kellene egy:) -
#3406 küldeni nem tudok mert én voltam olyan kedves hogy már kora reggel szét küldtem mindet, de minek...
de holnap küldök neked ha gondolod ^^
melyikbe érdemes amugy pakolni ? a bal oldalival szemezek de hátha valamelyik olcsobb :D -
#3405 Ezzel az egésszel az a baj,hogy baromi kevés TP-t ad minden,szóval nem nagyon mozgat meg már ez az event:(
Iszonyat keveset dobtak össze szülinap gyanánt:( -
#3404 Fogalmam sincs. -
Gólya #3403 egy másik topicon azt írta az egyik játékos, hogy neki megvan a kirakó meg a sütivár és holnap meglesz a torta is - fotót mellékelt korábban...
több farmja van, saját magának szomszédja, meg állítólag valami bug miatt tegnap 13-szor!!! tudott ajándékot küldeni egyik farmról a másikra - plusz még be is áldozott 40 FA-t
-
#3402 Tőlem se az is biztos.Ráadásul lehetetlen teljesíteni az összes feladatot. -
Farmangyal2001 #3401 Sziasztok!
Mindent visszaolvastam!
És az a szamár szerintem azt jelenti hogy magunknak megcsinálhatjuk a beigért címert!
Remélem!
És Maxi az a rendőrkutya mire lenne jó??
Mit csinálna?? -
Gólya #3400 mit mondjak, az én szomszédaim se kapkodnak - de nem is értem, mi a fenének kellett össznépi társasjátékot csinálni ebből az egészből?
miért a szomszédoktól kell függjön, hogy mit érek el és mit nem?
oké, hogy játék, de akkor is...
persze az egész gondolom a FA vásárlásra ment ki...na hát éntőlem egy fityinget nem látnak, inkább nem kell a torta se...
-
#3399 Maradt még tortád? -
#3398 én mit szoljak olyan kedves szomszédjaim vannak hogy eddig két nap alatt sikerült kapnom 4 db 1500 kaloriás tortát(amiből 2 anyám küldött) :D
igy aztán lehet bármit is csinálni...
-
#3397 Már "csak" 24ezer kalória hiányzik,hogy az egyiket befejezzem -
#3396 Rendőrkutya:) -
Gólya #3395 nekem első ránézésre egy tányésipkás disznónak nézett ki:D
a végén meg egy szamár van - jól látom? és a farkára kötöttek egy csillagot? hát...izgalmas... -
#3394 Nem estél túlzásba.Én is hasonlóan érzek.Az a baj,hogy én még mindig azt várom,hogy aratásnál röpködnek a torták,dehát....:( -
#3393 a 3. aji az mi ? egy zombi rendör szájában egy fánkkal ? :D -
Gólya #3392 hát pedig ez szupercar:(
basszus...így elcseszni egy születésnapi eventet...
vajon így születtek eleve a fejlesztők, vagy még tanultak is hozzá?
bocs, de nagyon pipa vagyok - Maxi, ha túlzásba estem, töröld ki nyugodtan...
-
hpelte #3391 talán ma este elérjük a 2. szintet és kiderül -
#3390 Bocs a rossz minőségért,a hivatalos videóból vágtam ki.Szóval a következő kérdőjeles dolog nem ígér nagy durranást,bár pontosan nem tudom mi lehet.Remélem nem szúrják ki a szemünket valamennyi szupertrágyával!
-
#3389 Ezt mondtam én is tegnap.Valahogy össze kellene fognunk nekünk SG-seknek. -
#3388 Küldjünk egymásnak!
Ma elküldtem már az összeset, de holnap küldök annak, aki nekem is.
Sedónak és Ironmannek ma küldtem. -
#3387 Én megpróbálom befejezni az egyik oldalt.Bár esélytelen,hogy ezt mind meg lehessen csinálni:( -
hpelte #3386 az ufósat jobban lehetett szórakozni, de ez tényleg unalmas, főleg, hogy a többségnek esélye sincs megcsinálni -
#3385 Ilyen uncsi event-et rég láttam...
gáz, hogy egy sima évközi ufós nagyobbat csattan mint a szülinapos.. -
#3384 Nem is igazán tudom, hogy hová adjam be a tortákat, ezért egyszerre csinálom mind a hármat, aztán meglátjuk, de így legalább mindenből lesz valamennyi:) -
#3383 Köszi a kódot! :-) -
#3382 Sziasztok!
Én azt hittem, hogy olyan aratásutánföldbőlkirepülős süti is lesz. :-(
Egyenlőre a 2 tortát csinálom, második szintű tortáim vannak, utána pedig a kirakóst csinálom, ha tudom/kapok annyi tortát.
-
#3381 Na én mára ennyi voltam,reggel kelés.
Jó éjt mindenkinek!
Maxi:
Sziasztok!
-
Ironman2 #3380 Akkor jól jártunk vele