23542
-
Ironman2 #3700 Én is gondolkoztam majd a fizetésen,mert sose kerülök át a Bahamákra.Majd pilótapontokat fogok vásárolni a Farmaranyból.
100 pilótapont az 25 Farmarany,és 60 Farmarany kerül 700 forintba,ha mobilon keresztül fizetek. -
#3699 miért te saját pénzből finanszírozol olyat amiből nincs bevételed? -
#3698 Egész nap ez van!A tegnapi event befejezése utáni hibák. -
#3697 Ezt nem nagyon értem.Ha egy játékos sem fizetne a játékért akkor már rég abbahagyták volna BP-sek és nem lenne farmerama?Nehezen tudom elképzelni. -
Ironman2 #3696 Már 2-szer irta ki hogy karbantartás van. -
Ironman2 #3695 Mi van ma,hogy ilyen szarul lehet rámenni az oldalra? -
Gólya #3694 no ez is igaz - de akkor mégis miből élne a bigpoint?:)
-
#3693 Ha ők nem fizetnének, ti se játszanátok -
#3692 Ez is igaz,de senki nem kötelezte őket,hogy fizessenek érte -
Gólya #3691 ez igaz...legalábbis annyiban, hogy nekem ingyenes - meg még jónéhány embernek
de azért nem kevés azoknak a száma, akik fizetnek érte - hisz gyakorlatilag ebből tartják fenn magukat
akkor legalább annyi tisztesség lehetne bennük, hogy rájuk tekintettel normális munkát adnak ki a kezük alól
na bilibe ért a kezem és felébredtem:)
-
#3690 "A probléma kijavításán dolgoznak, türelmünket kérik, és kilátásba helyeztek egy kódot, kárpótlásul. De ezt csak akkor hozzák nyilvánosságra, ha a hibát kijavították." -
#3689 Egyébként most nálam hibátlanul megy.Megcsináltam a böngészőtakarítást és a flash-t beállítottam. -
#3688 Ha jobban belegondolok,egy ingyenes játék miatt nyavajgunk:)Eddig mindig megoldották a problémákat,sőt,még kompenzációt is kaptunk!Szóval várjunk türelemmel,még ha idegesítő is a sok hiba:) -
Gólya #3687 köszi:)
sajna úgy tűnik, akárcsak nagyon sok játéknál, ennél sem igazán hallgatnak a felhasználókra...pedig ők az igazi tesztelők, nem a fejlesztő(k)
én sem értek ilyenekhez, de a párom sz.techn., tőle szoktam néha rákérdezni dolgokra, hogy akkor ezt és ezt mégis nem lehetne valahogy megoldani? bizony, sokszor igen a válasz - csak hát gondolom, így kényelmesebb, meg több pénzt lehet lenyúlni a dolgokért:(
szjuca - ne mérgelődj, nem te tehetsz róla, sajna mások is járnak így
a gond az, hogy mindezekért nem kárpótol a játék...
-
#3686 Én nem értek az ilyen játékok működéséhez,de ahogy mondtad,1 év alatt össze lehetett volna hozni stabil rendszert.
Nem rég panaszkodtam,hogy szintlépésem után 900ezer TP-kell a következőhöz és egy kicsit elment a kedvem a játéktól.Az eventeket meg alig várom,hogy legyen már valami új a játékban,de amikor ilyen visszatérő hibákkal találkozom állandóan,komolyan fontolgatom én is azt,hogy bevásárolok annyi fát,hogy naponta egyszer kelljen ránéznem a játékra.
Most komolyan.Beraknak új növényeket a játékba,és?Baromi jó mit ne mondjak!Millió játékosnak vannak baromi jó fejlesztési ötleteik,de szerintem tojnak rájuk:(Túlságosan ragaszkodnak a "valósághű élményhez".Pedig milyen jó lenne például,ha lehetne locsolni a fákat és így kevesebb lenne az érési ideje,stb. -
#3685 Keresztgyerek farmját ügyködöm, nem tudok átmenni a szédültre, kergébe se ..., kiléptem, vissza, learatott helyén ott az áru, amit meg vetettem, sehol sem.
Ráadásul éttermit csinálok a Lelkemnek.
Fasság -
#3684 Gratula! -
Gólya #3683 csak tudod, én azt furcsállom, hogy biztos nem kevés ember fizet nem keveset a játékért - és még így se tudnak valami épkézláb dolgot összehozni?
talán nem kellene egymás nyakába érve hajtani az eventeket...hagyni kellene több szünetet közben, aztán talán ráérnének ők is átgondolni, mit akarnak, hogy akarják - esetleg még tesztelni is tudnák és nem a játékosok idegein táncolnának...
-
Gólya #3682 azért közben csak sikerült feljebb lépnem - nem mondhatnám, hogy a bigpointnak köszönhetően...(nagyon-nagyon-nagyon dühös vagyok rájuk)
szóval Maxi javíts 59-re jó? köszi!
-
#3681 Hát tudod,én senkit sem akarok megítélni pusztán látás alapján,de a szülinapi videó után nem nagyon tudom elképzelni,hogy ilyen helyen ezek az emberek felügyelnek nap mint nap a játékra.Minden rosszindulat nélkül mondom,örülök,hogy így megy a játék ahogy. -
Gólya #3680 hát ha megnyugtat (amit nem gondolnék), másnál is...
más topicon is megy a hajtépés...tegnap volt olyan, akinek az összes szomszédja eltűnt...most meg összevissza megy minden
a tortát még mindig nem szedték ki a kerékről...csak tudnám, akkor mi a fészkest csináltak tegnap egész délután?
basszus, ha én így végezném a munkámat, már rég "recycling-matador" lennék...
-
#3679 Most akartam kérdezni,hogy másnál is szarakszik-e a játék.Belépek aratok,ültetek,átlépek a szédültre és nem tölti be.Ráfrissítek erre a normálon vagy nincs learatva sem,vagy csak félig,vagy éppen a fele nincs beültetve:(
Szóval inkább ne csináljanak addig semmilyen változtatást a játékban,amíg nem tudják biztosítani a stabil működést!
Azért az nonszensz,hogy mostanában nincs egy event sem ami zökkenőmentesen elinduljon vagy a befejezés után ne legyen hiba! -
Gólya #3678 hmm...nem rossz, csak...
tegnap óta teljesen szétestek a bigpointosok...
most szeretném átalakítani az egyik farmot, hát ne tudd meg, félpercenként a teljes böngészőt le kell zárnom, mert egyszerűen másképp nem megy...ha két fát le tudok tenni gond nélkül, már ugrálok örömömben...
tegnap eltűnt egy szomszédom...keresem, mint az őrült, melyik lehet...hát nem a hites?
itt ül mellettem, próbál belépni a farmjára és nem tud...
azért - csak úgy halkan - egy év alatt kicsit összekaphatták volna már magukat
minden event, minden változtatás alkalmával feje tetejére áll az egész játék...no comment
-
#3677 A rózsaszín rózsa - Valentin napi előkészület?
Megint sikerült újdonságot találnunk nektek - úgy tűnik, az idén is lesz Valentin napi event. Mint biztosan tudjátok, ez február 14-én van.
Hogy a hozzátartozó event milyen időszakot fog felölelni, még nem tudjuk megmondani.
Mindenesetre megszereztük számotokra a "rózsaszín rózsa" képeit, amit valószínűleg az event alkalmával építenek be a játékba.
A nap folyamán, még legalább egy új hírrel szolgálunk majd, ami nem feltétlenül áll kapcsolatban a Valentin nappal. -
#3676 Le kell bontani és újra lerakni és akkor elkezd 30 percről visszaszámlálni. -
#3675 nekem a tortaágyu 7:47-nél van.. akkor most csak nálam nem 30 percenként ad ? :S -
#3674 nem is gondoltam hogy csináltál, csak mondom h lehetett volna... -
Ironman2 #3673 Tortaágyu mostmár ad TP-t igaz hogy keveset,de az is jó -
Ironman2 #3672 Tök jó,ugyis hamarosan odaérek -
Ironman2 #3671 Valaki nagyon ráér szórakozni.Állandóan váltakozik az értékelésem.Délelött még 3.29 volt,most meg 3.22 -
Gólya #3670 én felírtam egy helyen...megmaradt 2 500-as meg 2 1500-as torta - kaptam értük 1010 tp-t
-
#3669 Szia!
Köszi!Sajnos én sem néztem meg mennyit kaptunk érte. -
#3668 Sziasztok!
Gratulálok Maxi, ügyi voltál. A többieknek is, hiszen sokunknak azért lett szépen torta anyag.
Ma dolgom volt nap közben, reggel még nem nagyon kapogattam a tortákat, azért kíváncsi lettem volna, mennyi TP-t kaptam. (Rendszerüzenet vagy valami, annyi ész nem volt, hogy megjegyezzem :-D)
NA mindegy, ez már így veszett.
Remélem mindenki jól van! :-) -
Gólya #3667 mint a reklámban...betegyem, ne tegyem?
ahelyett, hogy leállnának két-három órára, piszkálják öt percig...mehet, nem jó, megint tíz perc piszkálás...mehet, nem jó...és így tovább az idők végezetéig... -
#3666 Üdv gazdatársak!
Örömmel jelenthetjük, hogy hamarosan új termeszthető növények és fák kerülnek a játékba, elsősorban a 64. szint felettiek további ösztönzésére, valamit a farmkerék nyeremény listája is bővülni fog.
Minden ezzel kapcsolatos információt időben közölni fogunk veletek természetesen! -
#3665 Persze,mert szenvednek a tortákkal a címerekkel és a tortaágyúval.Nem tudják őket kivenni,berakni illetve beállítani! -
#3664 karbantartás van ? -
#3663 Vissza is vagy!
Köszönöm szépen! -
#3662 :D
Ez kész! :D -
#3661 Ez sem teljesen normális:)