23542
-
azesz #3740 BaZmEg!!!!!!!! -
Ironman2 #3739
Eltart egy darabig -
#3738 Persze igazad van,de én azt mondom,hogy ebben a játékban annyi mindent lehetne még fejleszteni,akár új állatok vagy termények,fák.Szóval,lehetne bővíteni,növelni a szinteket!
Mert elég szar,hogy 73-as szint után nincs semmi,kivéve a műhelyes hódfejlesztést,és a szintek között(ha játszani is akarsz,hogy nem csak fáid vannak)rettenetesen sok a különbség.A szigetről már nem is beszélve ha olvastad a bemásolt hozzászólást!
Én sem szeretném ha 2-3 hónap alatt elérném a 100-as szintet,de valamit lehetne kezdeni a játékkal,hogy továbbra is annyira lekösse az embert mint az elején.Szerintem nem véletlenül vannak sokan akik csak fákat ültetnek mindenhova. -
#3737 , de ha hamarabb eléred, tegyük fel 365 nap alatt, akkor mi van, bezárja kapuit a játék ők nem egy évre tervezték, gondolom ez rendes pénz kereset nekik is, főleg a németektől, ott biztos tolják be a farmer aranyat -
#3736 Ezt mondtam én is,nincs motiváció. -
Gólya #3735 durva...
plusz még számold hozzá, hogy az sem kevés idő, amíg learatod és újraveted a cuccot
oké, hogy "örökké" akarják ezt a játékot, de ha nincs reálisan elérhető cél, akkor megette a fene
-
#3734 Hát nem,és ha figyelted azt írta,hogy 24 órán keresztül tolja akkor jött ki ennyire!
A válasz az volt rá,hogy mire lenne jó ha mindent hamar elérnél! -
#3733 kemény.. akkor 2016-ig senki nem fejezi azt be... -
#3732 Megérkezett a kód:
sorryfarmerama
10 órán keresztül arató-, vetőgépet, és állatgondozót ad, és február 10-én 23:59-ig él. -
#3731 Ez egy idézet a hivatalosról,egy játékos írta!Azért ez a sziget elég vicces!
"T. Farmerama !
Lelkes játékos vagyok és utána számoltam egy dolognak, amit problémaként élek meg.
A Gazdakörben a Bahamarama feladatnál (Trópusi buli) az utolsó feladathoz szükség van a Mombinszilvafára a teljesítéshez, ami 28,100,000 Tp-nél elérhető.
Egy picit utánaszámolva, ha mondjuk folyamatosan édesburgonyát ültetve vízzel 4.00 óránként 6-szor ültetve 432tp elérhető naponta. Egy kis szántóföld kockára kivetítve ez 108tp/nap. Az egész Bahamarámán 131 kis szántóföld található, vagyis 108-szor 131= 14,148 tp/nap elérhető.
Most kb.450,000 tp-m van, a Mombinszilvafához hiányzik 27,650,000 tp
27,650,000 / 14,148 tp/nap = 1,954 nap
Ha folyamatosan játszom a nap 24 órájában, akkor a Mombinszilvafát 2016. májusában fogom elérni. Ezt egy kicsit aránytalannak érzem."
-
#3730 Kiraktam a banner alá a halloween-es időpontokat! -
#3729 Sziasztok Gazdák!
A játék ismét működik az összes szerveren, a belépési probléma megoldódott, illetve a BP-eszköztár (toolbar) is újra működik. Reméljük mostantól problémamentes időszak következik, és köszönjük az eddigi türelmeteket!
Üdv Farmerek!
Sikerült a piaccal kapcsolatos hibákat kijavítani, ismét minden működik a piaccal kapcsolatban.
Az ajánlatok nem tűntek el, csak átmenetileg nem voltak láthatóak a piacon. Most azonban már láthatóak, senkit nem ért veszteség. (Nem tűnt el termény, nem volt kidobott pénz a 10% levonása.)
Akinek az ajánlata még esetleg nem jelent meg a piacon, legyen még egy picit türelemmel, az Övé is meg fog jelenni természetesen. (Ha nem vásárolták meg közben.) -
#3728 Szia!
Nagyon nincsenek trükkök.Az elején csináld meg mindenképp matula'bá-t.
Aztán 3-as szinttől inkább a piacon vásárolj mint a terményboltban! -
#3727 Sziasztok ! :) Most kezdtem el :) tippek / trükkök vannak ?:) -
Ironman2 #3726 Aranyfát majd biztos berakják a 100-ik szintre -
#3725 Fúúúú én csókot küldök mindenkinek! :-) -
#3724 Rövid összefoglaló a várható Valentin-napi eventről:
- A Valentin-nap február 14-én van.
- A tavalyi évhez hasonlóan idén is Valentin-napi eventet rendez a Farmerama.
- Az event kezdődhet a Valentin-napon, vagy néhány nappal korábban.
- Az esemény a Rómeó és Júlia motívum köré fog épülni.
- Az event 4 vagy több fordulóból fog állni (2 Rómeóval, 2 Júliával kapcsolatos).
- Jutalomként ezüst, arany és gyémánt gyűrűk, valamint kis, közepes és nagy szerelmi bájitalok fognak szerepelni.
- Ajándék gyanánt szívet és csókot lehet küldeni.
Új állatok a szigeten
Az USA-ban szerezhetők be február 6-ig. Az áruk 5 $ / hó.
Egyfajta "gyomtalanítóként" szolgálnak, hogy nálunk megjelennek-e, nem lehet tudni.
-
#3723 Főleg akkor milyen jó lenne ha aratáskor FA-t adna:P -
#3722 aranyfát.... dejó, hogy realisztikusak. De örülök az újításoknak amúgy -
#3721 Jelenleg újra működik minden adatbázis - sajnos nem tudják ígérni, hogy ez tartós lesz. A technikai problémát még nem derítették fel teljesen. Ha minden újra rendben lesz, közzétesznek egy ajándékkódot, ami aratógépet fog adni. Akinek a tegnapi nap folyamán még volt valamilyen farmkerekes bónusza, azt is kárpótolják.
Köszönik a megértést és a türelmet - az utóbbi két nap nekik sem okozott sok örömet, de remélik, hogy a technika hamarosan újra megbízhatóan működik majd. -
#3720 Bevezetik majd a juharfát
Olajfát
Aranyfát
-
#3719 Akkor nem gyengén nyomod!Én 5.-nél feladtam. -
#3718 bahamás gazdakörben most várom, hogy csinálhassam a 13-as szinthez kapcsolódót. -
#3717 Aminek nincs topikja az SG-n az nem is létezik:D -
Ironman2 #3716 Mert nem tudtam hogy van topikja -
#3715 Nem is láttalak a topikjában soha:)
Nekem 3 karakterem is van:) -
Ironman2 #3714 Ja.Hirtelen nem kapcsoltam.Rajta vagyok ezen is amugy,csak nem kötött le annyira. -
#3713 Ez -
Ironman2 #3712 Mi az a shakes? -
#3711 Van egy jó pár jó játéka a BP-nek,de én már nem merek elkezdeni még egyet:)Bár ki tudja:)Egyelőre elég ez meg a shakes:) -
Ironman2 #3710 Akkor már nem is izgat annyira a bahamás dolog.Főleg hogy fejlesztik a felső szinteket.Jó lenne még 1 szántó valamikor a 80-as környékén.Vagy növeljék meg az 1x1-es mezők Tp-it. -
Ironman2 #3709 Ez is érdekes lehet.Azt hiszem ma beregisztrálok.Bigpointos ez is:
Damoria
ÉPÍTKEZZ, HÓDÍTS, KERESKEDJ!
ÉPÍTSD FEL A SAJÁT VÁRADAT ÉS URALKODJ A BIRODALMADBAN!
Élj át egy középkori világot, amelyben felépítheted a saját váradat és betelepítheted a területeidet. Hatalmas várat építesz, állandóan harcban állsz vagy a kereskedelmet fejleszted? Te döntesz!
Alapíts szövetséget, képezz ki hatalmas hadsereget és fejlessz ki minél erősebb fegyvereket! Köss békét vagy harcolj! Kezdődjön a középkori kaland! -
#3708 Én megálltam 13-as szinten a szigeten,mert tényleg nincs ott semmi.Ráadásul,ahogy azt már írtam régebben,irreálisan nehéz a szigetes feladat a gazdakörben:( Ha nincs elég pénzed esélytelen megcsinálni. -
#3707 Én bahamára pörgetések után kapott pilótapontokkal jutottam át kb 50-es szint körül.
De amugy nincs ott semmi, szóval nem éri meg sietni. Én ott most 11. szinten vagyok és nagyon lassú az előrehaladás.
Én örülök hogy "ingyenes a játék" de semmi sem ingyenes, mert valaki fenntartja másból.. szóval respect azoknak akik FA-t vásárolnak, mert kb annak is köszönhetjük, ha meg nem venne senki FA-t akkor teli lenne reklámmal az egész, amiből fedeznék, ha az se akkor nem lenne, mivel ingyen nem csinál senki semmit hidd el :) -
#3706 Sok sikert hozzá:)
Soha nem játszottam vele és nem is fogok!
Tegnap akadtam rá a szavazós linken a Tiger Woods golfra ami szintén online böngészős játék.Iszonyat jó,gyönyörű,anno sokat játszottam vele.Regisztráltam,játszottam 3 pályát és már azon gondolkoztam,hogy nyitok neki egy topikot és csinálunk egy SG-s csapatot,amikor kiderült,hogy minden játék 10 pontba kerülsz és indulásnak kaptam 30-at.
Mondanom se kell,hogy csak venni lehet,legkevesebb 1000 pontot 2000Ft-ért.Szóval felejtős lett részemről:( -
Ironman2 #3705 Még várok akkor.Most van 1200 pilótapontom,de a héten meglesz az 1400 is. -
Ironman2 #3704 Állitólag a WOW is ilyen mikrotranzakciós lesz. -
#3703 Hát tudod,mivel én már ott vagyok a szigeten ezért mondom,hogy a bahamáért soha nem fizetnék,inkább pörgetném el mintsem arra költsek! -
Ironman2 #3702 Örülj inkább hogy ingyen van a játék! -
#3701 Persze,igazad van.De ezt elvileg egy ingyenes játékként "dobták a piacra" és ha nem fizetsz attól még ugyanúgy tudsz játszani vele,mint bárki más.Hozzáteszem,mindig is lesznek olyanok akik fizetnek online játékokért.Lehet,hogy ez a mi szerencsénk:)