Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is gondolkoztam majd a fizetésen,mert sose kerülök át a Bahamákra.Majd pilótapontokat fogok vásárolni a Farmaranyból.
100 pilótapont az 25 Farmarany,és 60 Farmarany kerül 700 forintba,ha mobilon keresztül fizetek.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
miért te saját pénzbõl finanszírozol olyat amibõl nincs bevételed?

leszarom a konfigod...

Maximus4
Egész nap ez van!A tegnapi event befejezése utáni hibák.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Ezt nem nagyon értem.Ha egy játékos sem fizetne a játékért akkor már rég abbahagyták volna BP-sek és nem lenne farmerama?Nehezen tudom elképzelni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Már 2-szer irta ki hogy karbantartás van.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mi van ma,hogy ilyen szarul lehet rámenni az oldalra?

no ez is igaz - de akkor mégis mibõl élne a bigpoint?😊

zmeor
Ha õk nem fizetnének, ti se játszanátok

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ez is igaz,de senki nem kötelezte õket,hogy fizessenek érte <#wink>

ez igaz...legalábbis annyiban, hogy nekem ingyenes - meg még jónéhány embernek
de azért nem kevés azoknak a száma, akik fizetnek érte - hisz gyakorlatilag ebbõl tartják fenn magukat
akkor legalább annyi tisztesség lehetne bennük, hogy rájuk tekintettel normális munkát adnak ki a kezük alól

na bilibe ért a kezem és felébredtem😊

Maximus4
"A probléma kijavításán dolgoznak, türelmünket kérik, és kilátásba helyeztek egy kódot, kárpótlásul. De ezt csak akkor hozzák nyilvánosságra, ha a hibát kijavították."

Maximus4
Egyébként most nálam hibátlanul megy.Megcsináltam a böngészõtakarítást és a flash-t beállítottam.

Maximus4
Ha jobban belegondolok,egy ingyenes játék miatt nyavajgunk😊Eddig mindig megoldották a problémákat,sõt,még kompenzációt is kaptunk!Szóval várjunk türelemmel,még ha idegesítõ is a sok hiba😊

köszi😊

sajna úgy tûnik, akárcsak nagyon sok játéknál, ennél sem igazán hallgatnak a felhasználókra...pedig õk az igazi tesztelõk, nem a fejlesztõ(k)
én sem értek ilyenekhez, de a párom sz.techn., tõle szoktam néha rákérdezni dolgokra, hogy akkor ezt és ezt mégis nem lehetne valahogy megoldani? bizony, sokszor igen a válasz - csak hát gondolom, így kényelmesebb, meg több pénzt lehet lenyúlni a dolgokért😞

szjuca - ne mérgelõdj, nem te tehetsz róla, sajna mások is járnak így

a gond az, hogy mindezekért nem kárpótol a játék...

Maximus4
Én nem értek az ilyen játékok mûködéséhez,de ahogy mondtad,1 év alatt össze lehetett volna hozni stabil rendszert.

Nem rég panaszkodtam,hogy szintlépésem után 900ezer TP-kell a következõhöz és egy kicsit elment a kedvem a játéktól.Az eventeket meg alig várom,hogy legyen már valami új a játékban,de amikor ilyen visszatérõ hibákkal találkozom állandóan,komolyan fontolgatom én is azt,hogy bevásárolok annyi fát,hogy naponta egyszer kelljen ránéznem a játékra.

Most komolyan.Beraknak új növényeket a játékba,és?Baromi jó mit ne mondjak!Millió játékosnak vannak baromi jó fejlesztési ötleteik,de szerintem tojnak rájuk😞Túlságosan ragaszkodnak a "valósághû élményhez".Pedig milyen jó lenne például,ha lehetne locsolni a fákat és így kevesebb lenne az érési ideje,stb.

szjuca
Keresztgyerek farmját ügyködöm, nem tudok átmenni a szédültre, kergébe se ..., kiléptem, vissza, learatott helyén ott az áru, amit meg vetettem, sehol sem.
Ráadásul éttermit csinálok a Lelkemnek.
Fasság

Maximus4
Gratula!

csak tudod, én azt furcsállom, hogy biztos nem kevés ember fizet nem keveset a játékért - és még így se tudnak valami épkézláb dolgot összehozni?

talán nem kellene egymás nyakába érve hajtani az eventeket...hagyni kellene több szünetet közben, aztán talán ráérnének õk is átgondolni, mit akarnak, hogy akarják - esetleg még tesztelni is tudnák és nem a játékosok idegein táncolnának...

azért közben csak sikerült feljebb lépnem - nem mondhatnám, hogy a bigpointnak köszönhetõen...(nagyon-nagyon-nagyon dühös vagyok rájuk)

szóval Maxi javíts 59-re jó? köszi!

Maximus4
Hát tudod,én senkit sem akarok megítélni pusztán látás alapján,de a szülinapi videó után nem nagyon tudom elképzelni,hogy ilyen helyen ezek az emberek felügyelnek nap mint nap a játékra.Minden rosszindulat nélkül mondom,örülök,hogy így megy a játék ahogy.

hát ha megnyugtat (amit nem gondolnék), másnál is...

más topicon is megy a hajtépés...tegnap volt olyan, akinek az összes szomszédja eltûnt...most meg összevissza megy minden
a tortát még mindig nem szedték ki a kerékrõl...csak tudnám, akkor mi a fészkest csináltak tegnap egész délután?
basszus, ha én így végezném a munkámat, már rég "recycling-matador" lennék...

Maximus4
Most akartam kérdezni,hogy másnál is szarakszik-e a játék.Belépek aratok,ültetek,átlépek a szédültre és nem tölti be.Ráfrissítek erre a normálon vagy nincs learatva sem,vagy csak félig,vagy éppen a fele nincs beültetve😞
Szóval inkább ne csináljanak addig semmilyen változtatást a játékban,amíg nem tudják biztosítani a stabil mûködést!
Azért az nonszensz,hogy mostanában nincs egy event sem ami zökkenõmentesen elinduljon vagy a befejezés után ne legyen hiba!

hmm...nem rossz, csak...

tegnap óta teljesen szétestek a bigpointosok...
most szeretném átalakítani az egyik farmot, hát ne tudd meg, félpercenként a teljes böngészõt le kell zárnom, mert egyszerûen másképp nem megy...ha két fát le tudok tenni gond nélkül, már ugrálok örömömben...<#falbav>

tegnap eltûnt egy szomszédom...keresem, mint az õrült, melyik lehet...hát nem a hites?
itt ül mellettem, próbál belépni a farmjára és nem tud...

azért - csak úgy halkan - egy év alatt kicsit összekaphatták volna már magukat
minden event, minden változtatás alkalmával feje tetejére áll az egész játék...no comment

Maximus4
A rózsaszín rózsa - Valentin napi elõkészület?

Megint sikerült újdonságot találnunk nektek - úgy tûnik, az idén is lesz Valentin napi event. Mint biztosan tudjátok, ez február 14-én van.
Hogy a hozzátartozó event milyen idõszakot fog felölelni, még nem tudjuk megmondani.
Mindenesetre megszereztük számotokra a "rózsaszín rózsa" képeit, amit valószínûleg az event alkalmával építenek be a játékba.

A nap folyamán, még legalább egy új hírrel szolgálunk majd, ami nem feltétlenül áll kapcsolatban a Valentin nappal.

Maximus4
Le kell bontani és újra lerakni és akkor elkezd 30 percrõl visszaszámlálni.

tonyr
nekem a tortaágyu 7:47-nél van.. akkor most csak nálam nem 30 percenként ad ? :S

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
nem is gondoltam hogy csináltál, csak mondom h lehetett volna...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Tortaágyu mostmár ad TP-t igaz hogy keveset,de az is jó

Tök jó,ugyis hamarosan odaérek

Valaki nagyon ráér szórakozni.Állandóan váltakozik az értékelésem.Délelött még 3.29 volt,most meg 3.22

én felírtam egy helyen...megmaradt 2 500-as meg 2 1500-as torta - kaptam értük 1010 tp-t

Maximus4
Szia!

Köszi!Sajnos én sem néztem meg mennyit kaptunk érte.

szjuca
Sziasztok!
Gratulálok Maxi, ügyi voltál. A többieknek is, hiszen sokunknak azért lett szépen torta anyag.
Ma dolgom volt nap közben, reggel még nem nagyon kapogattam a tortákat, azért kíváncsi lettem volna, mennyi TP-t kaptam. (Rendszerüzenet vagy valami, annyi ész nem volt, hogy megjegyezzem :-D)
NA mindegy, ez már így veszett.

Remélem mindenki jól van! :-)

mint a reklámban...betegyem, ne tegyem?<#idiota>

ahelyett, hogy leállnának két-három órára, piszkálják öt percig...mehet, nem jó, megint tíz perc piszkálás...mehet, nem jó...és így tovább az idõk végezetéig...<#falbav>

Maximus4
Üdv gazdatársak!

Örömmel jelenthetjük, hogy hamarosan új termeszthetõ növények és fák kerülnek a játékba, elsõsorban a 64. szint felettiek további ösztönzésére, valamit a farmkerék nyeremény listája is bõvülni fog.

Minden ezzel kapcsolatos információt idõben közölni fogunk veletek természetesen!

Maximus4
Persze,mert szenvednek a tortákkal a címerekkel és a tortaágyúval.Nem tudják õket kivenni,berakni illetve beállítani!

SHADOWEYES7
karbantartás van ?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PttM Fa
Vissza is vagy!<#eljen>
Köszönöm szépen!<#law>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

SHADOWEYES7
😄

Ez kész! 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4

Maximus4
Ma még visszaigazolsz?😊

Maximus4
Közben a tortaágyú át lett állítva 30 perc/10TP-re.

Maximus4
Na azt azért nem,majd valahogy beépítelek😊

PttM Fa
Nem is kell napi szinten már megszoktam hogy egy héten max 4-5 db.-t kapok.<#idiota>

Maximus4
Lehet róla szó,de az a helyzet,hogy napi szinten nem ígérek ajándékot,mert nekem van tuti fix 5-6 emberem,de persze rotálni fogom az ajándékozást!

PttM Fa
Maxi a 73as farmodból nem törölsz egy szomszédot?
Felvennélek a 68assal.

PttM Fa
Osztom a véleményt!<#eljen>

Az egész event alatt max 8 tortát kaptam abból is 3at a testvérem farmjával küldtem!

Maximus4
Ezért mondtam még a topik indulása után,hogy egymást kellene felvenni szomszédnak.Biztos vagyok benne,hogy másnak is meglett volna minden.

zmeor
nekem beváltották a sok mindent, csináltam azért 1 nagyobb tortát a bal oldaliból, de csak hogy legyen valami emlék, a többiért inkább instant TP-t kértem 😊

leszarom a konfigod...

grat. a szomszédaidhoz😊
az enyémek közel sem voltak ennyire együttmûködõek😞
(pedig még írtam is mindenkinek az event kezdetén - mégis voltak olyanok, akik az orrukat se dugták be egész héten😞)

persze én vagyok a hülye...mostantól én is csak annak küldök ajándékot, aki nekem is küld (eddig ahogy jöttek sorban a szomszédok, úgy kapták az ajándékot...hát most vége a jó világnak...)