23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • sata75
    minden sg-s fórumot tökéletesen látok, olvashatok csak ezt az egyet nem.
    hm...
  • Gólya #7664
    hmmm...mivel nézed a fórumot?
  • Maximus4
    Nálad nem stimmel valami szerintem.Nem kell kijelölni semmit,látnod kellene simán amit írunk.
    Esetleg másik böngésző?
  • sata75
    Hova klikkeljek, hogy lássam is amit írtok ne csak akkor ha kijelölöm egérrel?
    tudom láma béne noob stb, de mit állítsak át?
  • benoken93
    Egyenlőre a Paintban csinálom mert nem tudom beszkennelni a gépbe majd darabokban lesz meg! de meg lesz!
  • benoken93
    OK!
  • Maximus4
    Linkeld be,szívesen megnézném.
  • benoken93
    Sziasztok! Csak azt szeretném mondani , hogy szoktam rajzolni új dolgokat magamtól a játékhoz csináltam már ólakat és kerti dísztárgyakat fejlesztéseket. Ha érdekel valakit csak szóljon!
  • szjuca
    Nálunk minden reggel az van, mint nálatok is. Hihi
  • benoken93
    Helló!Bocs ,hogy később írtam!
  • Ironman2
    Hehe.Nálatok is?
  • szjuca
    Helló újonc! Üdv köztünk.

Helló mindenki!
    Jó nagy férgek ezek tényleg, ha ilyet meg mernek tenni. Szerintem ebből "parasztfelkelés" lesz, mint reggel volt.
  • benoken93
    OK!
  • Maximus4
    Egy pár jó tanács,mivel mondtad,hogy új vagy még itt.

Próbáld meg összefoglalni 1 hozzászólásba a mondandód,persze lehet több is,de ne 1-2 perces eltéréssel,ez nem chat!
    A másik,ha reagálsz valakinek a hozzászólására használd a fejlécében a válasz erre gombot!
  • benoken93
    De én már nagyon vártam! De gondokom ezzel más is így van!
  • benoken93
    Én is ezt mondanám!!!! Inkább a mi cs....kel foglalkoznak!!!! Már beraktak egy pár JÓ új dolgot és az ember már úgy gondolja , hogy menny jót csináltak inkább pihenjenek egy kicsit!
  • zmeor
    írták hogy PERSZE technikai okok miatt holnapra csúszik
  • benoken93
    Mellesleg másnál van már tyúktenyésztés?? Mert nálam nincsen!!!!!!!!
  • benoken93
    Nekem le van töltve az eszköztár és folyamatosan azzal piszkál , hogy a Zoomumbán van valami javítás (baj)!!!!
  • benoken93
    Én azt mondom , hogy ha a szigeten is lesz ilyen akkor mindennap 100-at veszek mindenből , hogy azért ,hogy ne lehessen mag elmaradás én tuti , hogy 100-at fogok venni mindenből!
  • ToCsEk
    igazad van :D

bár engem aztán nem izgat mit barmolnak magokkal, mert mindent magamnak termeltem eddig is, csak amikor szintet léptem és új növényt tudtam ültetni akkor vettem 100at de azt is piacon mert ott olcsóbb :D

bár ha marad összevonás után a szigetes magvas baromság ott lesz rendesen szívás :D
  • Rettenthető
    Biztos kapkodtál az írás közben és kifelejtetted,...:

hogy FA-ért időszakosan eltörölhető lesz a napi 100as limit, vagy legalábbis növelhető lesz időszakosan.
    Ugyanis nehezen hiszem, hogy olyan jótét lelkek lennének, hogy egy kis FA-ért tartósan feloldanák a korlátokat.
  • Gólya #7643
    ugyan én eddig is termeltem a salátát, búzát, répát, de ettől függetlenül kapják be a bal bokámat...
    ilyen egy pénzéhes, kapzsi bagázst...
  • Picar77
    mekkora szar már :O
    kajakra csinálhatna más is valami hasonlo játékot és ezeket a szemétkedéseket kihagyhatná belöle még sikere is lenne , akkor néznének ám nagyot :D
  • Ironman2
    Emeljék meg a kitermelt darabszámot duplájára,és máris megéri ültetni.Nekem se volt kedvem idáig magokat venni,csak rá voltam kényszerülve.
  • hpelte
    túlságosan egyértelm lett volna mi a cél...
  • Ironman2
    Pont ezt akartam irni:

"A gazdák eventek idején már nem termeltek, hanem hozzá jártak bevásárolni a szükséges tételekből. Meg sem fordult a fejükben, hogy ha vásárolnak farmaranyat,akkor kiválthatják az adott feladatot.Csak panaszkodtak, csak panaszkodtak végeláthatatlanul, hogy nem haladnak felfelé a létrán, nehezen megy a szintlépés."

Valami ilyesmi kellett volna írniuk
  • Maximus4
  • ToCsEk
    van rá egy 5ezresem, hogy FA-ért eltörölhető lesz a napi 100as limit, vagy legalábbis növelhető lesz :D

vegyél FA-t erre megy ki az egész most is
  • Ironman2
    Megyünk tüntetni!
  • Maximus4
    Igen,ezzel megint elvetették a súlykot.Nekem ez tetszik még:

"A gazdák eventek idején már nem termeltek, hanem hozzá jártak bevásárolni a szükséges tételekből. Meg sem fordult a fejükben, hogy ha kitermelik a szükséges tételeket, azokért is tapasztalatpontot kapnak. Csak panaszkodtak, csak panaszkodtak végeláthatatlanul, hogy nem haladnak felfelé a létrán, nehezen megy a szintlépés."

Úgy van ahogy leírtad,nehogy már a répáért,salátáért kapott TP-vel gyorsabban lépjek szintet.A másik meg,nem igazán foglalkoztak eddig a játékosok sirámaival,most meg egy ilyen átlátszó dumával jönnek,hogy
    nehezen megy a szintlépés,nevetséges
    És nehogy már beszabályozzák,hogy az ember,hogy játszon,hol vásároljon:((
  • Rettenthető
    1., Ez nem túl jó hír...
    Remélem olyan lesz a következő időszakos event, amibe 170.000 db salátát kell szállítani a teljesítésért.
    A saláta, búza, répa, stb. az a termék, amit már lvl 1-n sem éri meg termelni, ezért sztm, boldog - boldogtalan veszi, illetve vette eddig a gazdaboltban (vagy a figyelmetlenek a piacon többért), ha valahova kellett. Az az 1 tp, amit meg ad... na ne hogy már azzal jussak fel a fa tetejére.

Ha ilyenek lesznek, hogy nem ott és nem annyit veszek, amennyit akarok, akkor lassan vennem kell egy teszkó gazdaságos egeret, amivel külön csak a farmerama-ban kattintgatok... vagy hagyni kell a f...ba az egészet.
    Következő mi lesz? Minden gazdának elég 1 állat, meg 1000 minden növényből a többit elhajtják, elviszik?
    Meg lesz ellenőrzés Pobedával, meg jönnek padlást söpörni? Meg aki rossz volt nem a Bahamakra megy, hanem Sziberiama-ra? Heh?
    Lassan nevet kellene változtatni, TSZama-'ra b+.
  • hpelte
    azért a BP-t ismerve nem vagyok biztos abban a dátumban
  • zmeor
    meg a CSP-vel való vásárlást korlátozzák, a FA-sat meg nem :) akkor már nem számít semmi amit írtak :)

• benoken93
    Meg még az ,hogy Július 6-án lesz beszüntetve a pp. meg a hirtelen kirohadás . Miért nem most! mért pont kb. egy hónap múlva amikor bejelentik???
  • benoken93
    Csak ezzel az a baj, hogy még rontanak a helyzeten! Nálam már kihúzták a gyufát!!!!!!!
  • grebber
    Hát ha olyan eventek lesznek amik "állandóak" akkor igen.Ha nem akkor szopacs van hacsak nem mákunk van és pont olyat kell beadni amiből van sok.
  • Ironman2
    Fasza! És így biztos majd lehet teljesíteni a feladatokat!
  • zmeor
    1:

úgy látszik egyesek túl hamar lépkedtek fel a fán csillagok tekintetében :)

De ez milyen már! Itt is diktatúra van már, hogy megmondják, hogy a pénzedből mennyit vehetsz max..
    milyen jó, hogy gyűjtöd a CSP-t és el sem költheted arra amire akarod

"" Meg sem fordult a fejükben, hogy ha kitermelik a szükséges tételeket, azokért is tapasztalatpontot kapnak. Csak panaszkodtak, csak panaszkodtak végeláthatatlanul, hogy nem haladnak felfelé a létrán, nehezen megy a szintlépés.""

Nekik meg meg sem fordul a fejükben, hogy én meg nem hagyom üresen addig a szántót és mást termelek?
  • Maximus4
    1.
    2.