23542
-
benoken93 #7705 Na milyen? A rajz?
Akkor ez hosszú event lesz! -
Gólya #7704 labdát -
#7703 te már megint miről beszélsz? :D -
Csaje1984 #7702 mit kell majd beadni a foci vb-s eventen ? köszi -
#7701 szerintem nem olyan különleges az :D
én se csináltam semmit birkás óta és nem is fogok egy jó ideig szvsz tényleg értelmetlen
az eventet meg várjuk márha jó lesz :D -
új infók a VB eventről: június 27.-augusztus 17.-ig tart -
benoken93 #7699 www.kephost.com/images4/2011/6/21/rkk12sehptp56bv750m9.jpg
Itt van! -
#7698 Ja értem. -
#7697 én sem tenyésztettem még semmit, ráér az, majd ha lesz piacon minden tenyésztett állatból 1000db jó olcsón, nah akkor majd talán veszek :D de addig is :D fölösleges helykidobás -
#7696 Arra gondoltam, hogy nem sok ember az, aki nem használja ki a tenyésztést.
Jó értelemben véve tekintelek különlegesnek! -
#7695 ?
Ezt nem értem. -
#7694 =) Büszke vagyok rá, hogy ilyen különleges emberekkel vagyok "körülvéve".
-
#7693 Semmi extra.Amikor bejött a birkás akkor mint az örült nekiálltam és rájöttem,hogy az ég világon semmi értelme.Az,hogy kell feladatokba beadni,nem nagyon érdekel,ahogy az sem,hogy a piacon jó áron el lehet adni.Sajnálom rá a szupertápot is:) -
Nem mondod! Okát elárulod?
-
benoken93 #7691 Kössz! -
#7690 Én nem vagyok hajlandó egyelőre,ahogy a többihez sem nyúltam sose:) -
Ironman2 #7689 Használd ezt az oldalt,és a negyedik linket másold be ide a szövegmezőbe,ha feltöltötted a képet:
http://www.kephost.com/index.php -
#7688 Juhééééééééé! Nekem már feketém is lett. Indítottam vagy 7 tenyészterületet. -
benoken93 #7687 Sziasztok! Megvan a kép csak nem tudom h kell feltölteni. Segítetek? -
Ironman2 #7686 Inkább ne! -
Gólya #7685 nana...olvastunk már "érdekes" kérdéseket...
csak figyeljetek... -
Ironman2 #7684 De szar.Minek írták fel a helyeket?Idáig is tudtuk hogy mi hol van -
#7683 jo nagy xar lett... ovodásoknak csinálták ? :S -
#7682 Ja és a térkép is megváltozott:) -
#7681 Megjöttek a tyúkok a műhelybe! -
#7680 amugy szerintem nem biztos h rossz ha korlátozzák a vásárlást... mivel igy majd nem kell 10ezreket beadni eventekbe... gondolom mivel meg kell termelni, ill minden novény ára felmegy majd a piacon, bár már most is hiány van.... végülis van jo ill rossz oldalai is ha bevezetésre kerül a korlát a magtárban... -
#7679 Persze,hogy nem és nem is akarok:)Ezért mondtam. -
Ironman2 #7678 Nem vagy beregisztrálva -
#7677 Én hála istennek nem tudom lájkolni:)
Pedig jó lenne:) -
Ironman2 #7676 Lájkoljátok ezerrel! -
Ironman2 #7675 Ez tetszik:
Demonstráció a szabad vásárlásért
A mai nap bevezetésre kerülő változás hatására indult facebook oldal.
Nem tudni mennyi haszna lesz, de ha elég sokan csatlakoznak hozzá, talán a készítők meggondolják magukat.
Csatlakozni itt a vastagbetűs linkre kattintva lehet.
A megnyíló oldalon a tetszik gombra kell kattintani.
Korlátlan vásárlás a magtárban
2011.06.21-től a magtárban naponta fajtánként csak 100 mag lesz vásárolható! -
Ironman2 #7674 Azt hiszem rekordot állított fel a farmerama készítője a bigpoint. A játékos regisztrációk száma elérte a 200 milliót. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 18 hónapban megduplázódott a tagok száma. Naponta 250 000 új játékos regisztrál a bigpoint játékaira.
Farmeramamania -
Ironman2 #7673 Nyerj egy Chromebookot
Tiéd lehet a 9 darab chrome OS-el szerelt notebook!
A játék júni 26-ig tart. Nagyon egyszerű a feladat. Nyisd meg google chrome böngészővel az alábbi oldalt:
https://chrome.google.com/webstore/detail/gidhafnibefehijagcejkheolajknnfh?hl=de
Itt installálnod kell a böngészőbe az alkalmazást.
Ennek megtörténte után egy új ikonkép jelenik meg amire rákattintva indítsd el a bigpoint játékközpont alkalmazását.
Minden németül lesz de ne ijedj meg.
Baloldalon a lány kéznél az egérmutató kézzé változik, oda kattints majd a következő adatokat kell beírnod:
Vorname - Keresztnév
Nachname - Vezetéknév
E-Mail Addresse - Emailcímed
Geburtsdatum - Születésnapod(így írd be: NN.HH.ÉÉÉ pl: 31.12.1990)
Tehát nap, hónap és év számokkal, ponttal elválasztva összesen 10 karakter!
Pipáld ki a kis négyzetet és nyomj a nagy piros gombra.
Az oldal kiírja hogy:
Juchu, das hat geklappt! Schau sofort nach, welche tollen Spiele hier auf Dich warten. Und mit ein bisschen Glück gewinnst Du vielleicht eines von 9 brandneuen Chromebooks!
Gratulál, indulsz a nyereményért.
Farmeramamania -
#7672 Vagy tiltsd le a böngésződben a java-t. -
#7671 töröld a sütiket és rakd fel ezt -
Gólya #7670 váltsd át a desktop téméját windows vmilyen standardra és úgy nézz bele - nem saját kútfő, sz.gépes üzeni:) -
Gólya #7669 sajna nem vagyok technikai zseni, fogalmam nincs, mi lehet a gond nálad -
sata75 #7668 na megvolt teszt IE, Chrome, Mozilla szar:)
akkor marad a kijelölgetős olvasgatás...
-
#7667 Lövésem sincs mi lehet a gond:( -
Gólya #7666 az hogy lehet?
nekem IE-el, foxival chrome-al is jó