Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a sima mindenütt a növényeknek fenntartott (részben a halloween miatt), a szédültön vannak az ólak - általában egy-egy mindenbõl + a fejlesztéseik (amiknek van), a kiesõ helyeken gyümölcsfák
jó ideje már tápot sem veszek - amikor kezdtem a játékot, vagy két hónapig kerestem az olcsó tápot -, megpróbáltam önellátásra berendezkedni😊
éjszakára nálam is a leghosszabb idejû cuccok mennek,
csak akkor piacozok, amikor pénz kell valamire, egyébként nem érdekelnek még a vevõk sem
eddig bevált ez a módi😊
Most meg összesen van 5 darab ólam lent és egy jó pár fám,mandula,datolya,olajfa és a többi föld,mert az sokkal jobban megy,mint az állatok a piacon.Non-stop zellerezek és 1500-asával rakom föl,amit szinte azonnal elvisznek.Persze éjszakára jöhet a spenót!
Hát ennyi az én történetem😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
tegnap beszélgettünk egy másik farmerama-topicban...volt, aki nem értette azokat, akik egyesével tesznek piacra dolgokat - volt, aki azt nem értette, aki ezresével, netán több ezresével teszi ki az árut (ráadásul nem is az olcsóbbakat)
szerintem érdemes kísérletezni, mert biztosan mindenkinek más "jön be"
én pl. a nagyobb értékû cuccot általában aprajával ajánlom a piacon - pl. most a lovat, a tojást, de növényekbõl általában 100 az alap; esetleg ha pang a piac, akkor 50-esével
nem szeretek bukni egy üzleten😊
a pénzt meg én is el tudom/tudnám költeni, bármennyi van/lenne😊
nekem elég sok elment az xl-es fejlesztésekre - az ólaimnál ez a minimum😊 - fáknál nem feltétlen, de azoknál meg van néhány xxl-es, amit pörgettem
no és te?
A pénz jelentõségével én nem értek egyet veled,mert ha arról van szó én pillanatok alatt el tudnék költeni 10ezreket és jó ha van tartalékba.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ajjajj, gazda😊
hátha lesz még a betakarításokból meg talán pörgetsz barkácscuccot is - vagy kérj azt ajándékba
pl. most volt olyan, hogy 189-ért vettem lovat a piacon és 260-ért adtam el...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de mit érsz a pénzzel?
önmagában a pénz nem ér semmit - itt nem tudod bankba tenni (meg az egyébként is hülyeség), be kell fektetni
a fák, az állatok, stb. több hasznot hoznak
Rákell menni a nevére és ott a kukára kattintani! 😊
kösy a segítséget!
Ha jól tudom vissza lehet utasítani bárkit.
Lenn egy kérdésem!
Küldtek nekem egy ezüst esküvõi lugast! de én viszont mással szeretnék "esküdni" 😊
Ha õ küld nekem lugast attól még én eltudom fogadni ha már van nekem 1 ?
Válaszotok elõre köszönöm! 😊))))
Jó gazdálkodást mindenkinek!
Én most kb. 80ezer + pénznél járok,bár ebbe rengeteg zeller is van😊
Lehet felvenni engem, aki gondolja: GM-Farmer
kikötés: szint >=40
köszi
leszarom a konfigod...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
"kazsoki" néven vagyok fenn!
elõre is nagyon kösy! 😊
éreztem én, h nem kell mind az 5 cukromat elosztogatni reggel 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
max, 73-as lettem!
1 hely még van a szomszédságomban!
úgy néz ki, kijavítottak minden hibát, legalább is ok most minden.
elég idegesitõ <#levele>#levele>
()() (^^)
72-es szintû vagyok, gettobuxa néven
2 emberke jöhet szomszédnak!
szintet viszonylag ritkán lépek, de stabil ajándék küldõ vagyok, ha jó szomszédom leszel 😊
"Rövid összefoglaló a tavaszi eventrõl:
- Március közepén várható.
- 6 küldetés lesz 3 nehézségi fokozattal.
- Növényt, állatot és terméket egyaránt kell beadni.
- A jelek szerint ez lehet a "nagy bedobálós event", amire sokan áhitoznak."
És a gyorsvetés kifejezetten tetszik!
persze 1-2 nap karbantartást is beleszámoltam 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol