Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha

nekem a sima mindenütt a növényeknek fenntartott (részben a halloween miatt), a szédültön vannak az ólak - általában egy-egy mindenbõl + a fejlesztéseik (amiknek van), a kiesõ helyeken gyümölcsfák
jó ideje már tápot sem veszek - amikor kezdtem a játékot, vagy két hónapig kerestem az olcsó tápot -, megpróbáltam önellátásra berendezkedni😊
éjszakára nálam is a leghosszabb idejû cuccok mennek,
csak akkor piacozok, amikor pénz kell valamire, egyébként nem érdekelnek még a vevõk sem

eddig bevált ez a módi😊

Maximus4
Én eleinte rámentem a "mindenbõl legyen egy" elvre,kevés fával.Aztán beleuntam egy kicsit és elkezdtem gyúrni a két ólas küldire a gazdakörben,hogy csak a simákat kelljen megvenni és eljutottam a struccig.Minden állatnál,amikor lent voltak nézegettem a piacot,hogy érdemes-e még foglalkoznom velük vagy lépjek a következõ szintre.Ezekbõl tudtam magam fenntartani és gyûjteni a következõ ólakhoz.

Most meg összesen van 5 darab ólam lent és egy jó pár fám,mandula,datolya,olajfa és a többi föld,mert az sokkal jobban megy,mint az állatok a piacon.Non-stop zellerezek és 1500-asával rakom föl,amit szinte azonnal elvisznek.Persze éjszakára jöhet a spenót!
Hát ennyi az én történetem😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

na? titkok? nem publikus?<#nevetes1>

Ja,most nézem márcsak 17 fa hiányzik.Talán meglesz.Cukorkát küldjetek,ne barkácscuccot.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jaaa...értem...taktikai elgondolások😊))

tegnap beszélgettünk egy másik farmerama-topicban...volt, aki nem értette azokat, akik egyesével tesznek piacra dolgokat - volt, aki azt nem értette, aki ezresével, netán több ezresével teszi ki az árut (ráadásul nem is az olcsóbbakat)
szerintem érdemes kísérletezni, mert biztosan mindenkinek más "jön be"

én pl. a nagyobb értékû cuccot általában aprajával ajánlom a piacon - pl. most a lovat, a tojást, de növényekbõl általában 100 az alap; esetleg ha pang a piac, akkor 50-esével
nem szeretek bukni egy üzleten😊
a pénzt meg én is el tudom/tudnám költeni, bármennyi van/lenne😊
nekem elég sok elment az xl-es fejlesztésekre - az ólaimnál ez a minimum😊 - fáknál nem feltétlen, de azoknál meg van néhány xxl-es, amit pörgettem

no és te?

Maximus4
Csak arra voltam kíváncsi te,hogy csinálod,bár én nem a mostanira gondoltam,meg persze az eventeknél hanem úgy mindenre😊Mert érdekel,hogy más,hogy játszik.
A pénz jelentõségével én nem értek egyet veled,mert ha arról van szó én pillanatok alatt el tudnék költeni 10ezreket és jó ha van tartalékba.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

elfogyott a fád?
ajjajj, gazda😊
hátha lesz még a betakarításokból meg talán pörgetsz barkácscuccot is - vagy kérj azt ajándékba

mire?

mondtam ugye, hogy tojással, lóval üzleteltem - ez nem teljesen saját termelésbõl ment...mindig akad, aki olcsón tesz piacra cuccot, azt kell elcsípni és utána megvárni, amíg nyereséggel tudod eladni

pl. most volt olyan, hogy 189-ért vettem lovat a piacon és 260-ért adtam el...

Maximus4
Halál komolyan,mert kíváncsi vagyok valamire.

Utolsó küldetésben 100 db fa kell.Nehogymár tudjam teljesiteni<#falbav>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

komolyan kérdezed?<#ijedt>

Maximus4
Ezt annyi embertõl hallottam már.Vezesd le,hogy fekteted be és jössz ki nyereséggel.

?
de mit érsz a pénzzel?
önmagában a pénz nem ér semmit - itt nem tudod bankba tenni (meg az egyébként is hülyeség), be kell fektetni
a fák, az állatok, stb. több hasznot hoznak

Maximus4
A "házastárs" nevénél a kuka ikonra kell kattintani,de attól még szomszédnak megmarad!

nah sikerült ! 😊

Rákell menni a nevére és ott a kukára kattintani! 😊
kösy a segítséget!
Maximus4
Én sajnálok minden fillért kiadni😊

elválni hogy lehet? 😄
nekem nem nagyon van plusz pénzem - mindig elköltöm, amikor összegyûlik valamire

sõt - el is lehet válni😊)

Maximus4
Szia!
Ha jól tudom vissza lehet utasítani bárkit.

Sziasztok gazdák! 😊

Lenn egy kérdésem!
Küldtek nekem egy ezüst esküvõi lugast! de én viszont mással szeretnék "esküdni" 😊

Ha õ küld nekem lugast attól még én eltudom fogadni ha már van nekem 1 ?
Válaszotok elõre köszönöm! 😊))))
Jó gazdálkodást mindenkinek!
Maximus4
Az szép!
Én most kb. 80ezer + pénznél járok,bár ebbe rengeteg zeller is van😊

nem olyan rossz buli ez az event...ha megkérdeznék, mibõl van a kerge kert 4. darabja: lóból és tojásból😄DD
igen jót piacoztam két farmon - ezekbõl sikerült majdnem a teljes 65 e csp-t összeszedni a két kertre

zmeor
Nálam most van 3 üres hely..

Lehet felvenni engem, aki gondolja: GM-Farmer

kikötés: szint >=40

köszi

leszarom a konfigod...

zmeor
fel akartalak venni de telítve vagy

leszarom a konfigod...

farsangi feladatkörben nálatok is van 7/6. szint? 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

SZIASZTOK kéne nekm 1 szomszéd! 😊))

"kazsoki" néven vagyok fenn!

elõre is nagyon kösy! 😊
PttM Fa
<#idiota>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

megvagy! 😊
éreztem én, h nem kell mind az 5 cukromat elosztogatni reggel 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

PttM Fa
jelöltelek.😄

PttM Fa
Maxi 69 lettem. <#pias>

gyóóóreggelt! 😊

max, 73-as lettem!

1 hely még van a szomszédságomban!
úgy néz ki, kijavítottak minden hibát, legalább is ok most minden.

halli: én is itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Picar77
nekem most azt csinálja hogy kiszedem frissitek ott van, utána meg hagyja kiszedni :\
elég idegesitõ <#levele>

()() (^^)

SitatiS
Én is 72-re léptem😊

Let the good times roll.

Maximus4
Sorry,most néztem én is,de már javítottam😞

Maximus4
<#taps><#eljen>

maxiiiiii hol a nevem a nevem mellõl? 😄

72-es szintû vagyok, gettobuxa néven

szjuca
Juhéééééééé fél óra és a szigeten vagyok!

Alien69
Milyen néven? Sajna, asszonynak már 4 helye van/lesz. <#rinya><#help><#nyes>

hali

2 emberke jöhet szomszédnak!

szintet viszonylag ritkán lépek, de stabil ajándék küldõ vagyok, ha jó szomszédom leszel 😊

Maximus4
Ez még csak pletyka szintû

"Rövid összefoglaló a tavaszi eventrõl:

- Március közepén várható.
- 6 küldetés lesz 3 nehézségi fokozattal.
- Növényt, állatot és terméket egyaránt kell beadni.
- A jelek szerint ez lehet a "nagy bedobálós event", amire sokan áhitoznak."

Maximus4
Elvileg 10.-ig.

Alien69
Most meddig is tart ez az event? <#confused><#help><#worship>

Maximus4
Kezdem megszokni az aratásnál a gombok helyét😊
És a gyorsvetés kifejezetten tetszik!

Maximus4
Remélem én is😊

tonyr
na ha minden ok akkor ezt az event-et be tudom fejezni 10-éig 😊
persze 1-2 nap karbantartást is beleszámoltam 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Krezga
Én is gondolkodtam rajta, hogy ez miért nyúl😄
nem történt semmi, csak megint variáltak, s persze nehogy már felvállalják, hogy esetleg õk kavartak be megint...