23542
-
#8592 Hűs napot mindenkinek!
A nyári fesztivál ma éjfélkor végat ér ha jól értem.
Akkor érdemes még éjfél előtt beváltani a 12-és 24 órás aratógépet ugye? :)) -
benoken93 #8591 Sziasztokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!! Megjártam a balaton környékét! Csodaszép!!!!!! Sata neked különösen hálás vagyok! -
Ironman2 #8590 Kösz gazdám! DDD -
#8589 Értékben. -
Ironman2 #8588 Mármint ami a focis eventben van -
Ironman2 #8587 Ez az állati drukkerek most darabszámra megy,vagy értékre? -
#8586 A pajtában néztem előszö és utána mentem a piacra.
A fura az, hogy a 25 eladása után maradt 3, de korábban mégsem engedett 26-t sem eladni, na mindegy. -
#8585 Én tojással jártam emígyen. Eventet csináltam, látszólag le is vonta, de megjelent a raktáramban is. Viszont duplán felhasználni nem tudtam. Lehet, Te is valami eventet csinálsz, amibe lovat kell tenyészteni? -
#8584 Nézd meg a pajtában. -
#8583 Azt hol tudhatom meg, hogy valójában miből mennyi van raktáron?
Kimentem 29 lóval a piacra és azt mondta, értékeli az igyekezetem, de nincs annyim, pedig de.
Az "F5"-s frissítés nem segít.
(25-t engedett eladni) -
hpelte #8582 annyiért pont veszek 3 XXL-es barkácscuccot -
#8581 Van még bőven,de majd a végén meglátjuk mennyi kell még:) -
#8580 Viszont, ha meg van még az ingyen FA, 135 FA-ért vehetsz 100 labdát! -
#8579 Én sem látok sok esélyt.Közben elértem a negyeddöntőt,de csak 28 darabom van. -
#8578 Ha jól számolok, még (a beírt adathoz számolva) 1075 labdát kellene beadj. Ez napi 153,57 labda lenne. A többség ennél szarab helyzetben van, és kb -0 az esély megszerezni a fődíjat, a VB 2011 léghajó, + 15 csillag. -
#8577 Úgy néz ki, globálisan van meleg. Most a piacon kirakott valaki két angóra gyapjút, darabja 55-rt. Mázlim volt, mert az enyim lett. -
Gólya #8576 ne sírj...én pl. még most tartok ott, hogy jó esetben holnap meglesz a jávor (mondjuk az egyik farmon nem hiányzik, mert már van kettő)
ha már úgyis írogatsz, engem is átírhatsz 74-esre:) kösz!
-
Nekem még 25 labda kell a nyolcaddöntő befejezéséhez:(
#8573:majd délután átírom. -
Why #8574 A labdásnál a négyes szintet csináljuk már :) Yeah! -
Ironman2 #8573 10-es lettem Bahamán.Köszi -
Ancika24 #8572 koszi -
#8571 Holnap éjfélkor lesz vége. -
Ancika24 #8570 Helo valaki tudja hogy meddig tart az event? -
Ironman2 #8569 Jobb kétszer mint soha -
#8568 Arra utal, hogy NÉZD MEG EZT A HOZZÁSZÓLÁST!!!
-
Ironman2 #8567 Nem késtem el.Tudom hogy megy már tegnap óta.Csak az illusztrácio kedvéért.Amugy már a 4-es szinten vagyok teljesen. -
Ironman2 #8566 Kis tüzijáték:
Nagy tüzijáték:
Örült nagy tüzijáték:
Konfettiágyu:
-
#8565 kicsit elkéstél vele #8510 -
Ironman2 #8564 Nyári event feladatsor
A függetlenség napja olyannyira eltolódott, hogy nyári event lett belőle. Íme a megszerezhető dolgok és a feladatsor.
Farmeramamania -
#8563 Igen, de ettől még benne van az is, hogy íg elvileg több embernek tud "segíteni". -
hpelte #8562 ez csak akkor tudod megcsinálni, ha több ajánlat van a piacon, de mivel sok termékből hiány van, bármennyit kitehetsz úgyis megveszik. -
#8561 Amúgy nyomjátok a tűzijátékot? Tiszta LOL, hogy nem lehet egyszerre ellőni a betakaritóval. Pedig, úgy lenne a fínom. -
#8560 Nem buta az, hanem OKOS! Sok terménynél én is inkább a kevesebbet veszem, ha pl mondjuk 20-ra van szükségem, mért vennék 5000-t? Még ha hangyányival drágább is, jobban megéri.
Egyedüli szépséghibája az ÁRA, mert az 7 fölött is kirakható. Tehát buta okos. Vagy fordítva. Vagy mittomén. Legyen inkább ostoba. -
Ironman2 #8559 De sok buta ember van.Kirakja a napraforgót 20 db-onként 1.50-es áron.És kb 200 darabot tett ki belőle. -
#8558 A tehéntej piac nem sokára össze omlik. Tehát egyre több van kint a piacon belőle. A festékpalettát meg MOST érdemes eladni, mert most el lehet adni fullos áron, később az event után megint túltermelés várható. -
#8557 Én most így nézek ki:
-
Why #8556 na megvan az event :D -
#8555 Nekem is csak 3 van,de mindíg eladom.Hála istennek,én jól el vagyok látva barkáccsal,de már nem tudom mit kellene vennem.Lassan már nem lesz fám lerakva,annyi ól van a tisztáson:( -
#8554 Azt nem merem beadni mert csak 2 birkanyíró-állomásom van és nagyon lassan gyűlik :(
Most fogok venni rodeo ranchet mert venni kellett sajnos lovaglóórát.De állítom most hogy vettem 3 évig nem lesz ilyen event amihez kell :D Tehenészetet akartam venni ,de már nincs barkácscucc :( -
#8553 Én így vagyok a birkagyapjússal.