23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • SHADOWEYES7
    Hűs napot mindenkinek!
    A nyári fesztivál ma éjfélkor végat ér ha jól értem.
    Akkor érdemes még éjfél előtt beváltani a 12-és 24 órás aratógépet ugye? :))
  • benoken93
    Sziasztokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!! Megjártam a balaton környékét! Csodaszép!!!!!! Sata neked különösen hálás vagyok!
  • Ironman2
    Kösz gazdám! DDD
  • Maximus4
    Értékben.
  • Ironman2
    Mármint ami a focis eventben van
  • Ironman2
    Ez az állati drukkerek most darabszámra megy,vagy értékre?
  • Rettenthető
    A pajtában néztem előszö és utána mentem a piacra.
    A fura az, hogy a 25 eladása után maradt 3, de korábban mégsem engedett 26-t sem eladni, na mindegy.
  • Alien69
    Én tojással jártam emígyen. Eventet csináltam, látszólag le is vonta, de megjelent a raktáramban is. Viszont duplán felhasználni nem tudtam. Lehet, Te is valami eventet csinálsz, amibe lovat kell tenyészteni?
  • Maximus4
    Nézd meg a pajtában.
  • Rettenthető
    Azt hol tudhatom meg, hogy valójában miből mennyi van raktáron?

Kimentem 29 lóval a piacra és azt mondta, értékeli az igyekezetem, de nincs annyim, pedig de.
    Az "F5"-s frissítés nem segít.
    (25-t engedett eladni)
  • hpelte
    annyiért pont veszek 3 XXL-es barkácscuccot
  • Maximus4
    Van még bőven,de majd a végén meglátjuk mennyi kell még:)
  • Alien69
    Viszont, ha meg van még az ingyen FA, 135 FA-ért vehetsz 100 labdát!
  • Maximus4
    Én sem látok sok esélyt.Közben elértem a negyeddöntőt,de csak 28 darabom van.
  • Alien69
    Ha jól számolok, még (a beírt adathoz számolva) 1075 labdát kellene beadj. Ez napi 153,57 labda lenne. A többség ennél szarab helyzetben van, és kb -0 az esély megszerezni a fődíjat, a VB 2011 léghajó, + 15 csillag.
  • Alien69
    Úgy néz ki, globálisan van meleg. Most a piacon kirakott valaki két angóra gyapjút, darabja 55-rt. Mázlim volt, mert az enyim lett.
  • Gólya #8576
    ne sírj...én pl. még most tartok ott, hogy jó esetben holnap meglesz a jávor (mondjuk az egyik farmon nem hiányzik, mert már van kettő)

ha már úgyis írogatsz, engem is átírhatsz 74-esre:) kösz!
  • Maximus4

Nekem még 25 labda kell a nyolcaddöntő befejezéséhez:(

#8573:majd délután átírom.
  • Why
    A labdásnál a négyes szintet csináljuk már :) Yeah!
  • Ironman2
    10-es lettem Bahamán.Köszi
  • Ancika24
    koszi
  • Maximus4
    Holnap éjfélkor lesz vége.
  • Ancika24
    Helo valaki tudja hogy meddig tart az event?
  • Ironman2
    Jobb kétszer mint soha
  • Alien69
    Arra utal, hogy NÉZD MEG EZT A HOZZÁSZÓLÁST!!!
  • Ironman2
    Nem késtem el.Tudom hogy megy már tegnap óta.Csak az illusztrácio kedvéért.Amugy már a 4-es szinten vagyok teljesen.
  • Ironman2
    Kis tüzijáték:

Nagy tüzijáték:

Örült nagy tüzijáték:

Konfettiágyu:
  • ToCsEk
    kicsit elkéstél vele #8510
  • Ironman2
    Nyári event feladatsor

A függetlenség napja olyannyira eltolódott, hogy nyári event lett belőle. Íme a megszerezhető dolgok és a feladatsor.

Farmeramamania
  • Alien69
    Igen, de ettől még benne van az is, hogy íg elvileg több embernek tud "segíteni".
  • hpelte
    ez csak akkor tudod megcsinálni, ha több ajánlat van a piacon, de mivel sok termékből hiány van, bármennyit kitehetsz úgyis megveszik.
  • Alien69
    Amúgy nyomjátok a tűzijátékot? Tiszta LOL, hogy nem lehet egyszerre ellőni a betakaritóval. Pedig, úgy lenne a fínom.
  • Alien69
    Nem buta az, hanem OKOS! Sok terménynél én is inkább a kevesebbet veszem, ha pl mondjuk 20-ra van szükségem, mért vennék 5000-t? Még ha hangyányival drágább is, jobban megéri.
    Egyedüli szépséghibája az ÁRA, mert az 7 fölött is kirakható. Tehát buta okos. Vagy fordítva. Vagy mittomén. Legyen inkább ostoba.
  • Ironman2
    De sok buta ember van.Kirakja a napraforgót 20 db-onként 1.50-es áron.És kb 200 darabot tett ki belőle.
  • Alien69
    A tehéntej piac nem sokára össze omlik. Tehát egyre több van kint a piacon belőle. A festékpalettát meg MOST érdemes eladni, mert most el lehet adni fullos áron, később az event után megint túltermelés várható.
  • grebber
    Én most így nézek ki:

• Why
    na megvan az event :D
  • Maximus4
    Nekem is csak 3 van,de mindíg eladom.Hála istennek,én jól el vagyok látva barkáccsal,de már nem tudom mit kellene vennem.Lassan már nem lesz fám lerakva,annyi ól van a tisztáson:(
  • grebber
    Azt nem merem beadni mert csak 2 birkanyíró-állomásom van és nagyon lassan gyűlik :(

Most fogok venni rodeo ranchet mert venni kellett sajnos lovaglóórát.De állítom most hogy vettem 3 évig nem lesz ilyen event amihez kell :D Tehenészetet akartam venni ,de már nincs barkácscucc :(
  • Maximus4
    Én így vagyok a birkagyapjússal.