23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • grebber
    Ezt az új feladtsort is jól ekurták :( A licsis is ott van már ezer éve mert 7 év mire elérek hogy legyen erre most is bekurnak egy ilyet.
  • zmeor
    én a tenyésztésekben csak azt bírom hogy jön hozzá gazdaköri feladat terménnyel
  • mannarino
    hát már ma nem igen lesznek a gazdakörik:(
    Amúgy lehet róluk tudni valamit? vagy csak szimplán én hagytam ki a részleteket?:D
  • Ironman2
    Firefox-ban vannak a texturahibák nekem
  • hpelte
    nálam vannak, de csak chrome alatt, mozillában normálisnak tűnt miden, de ezért nem akarok két böngészőt használni
  • Ironman2
    Nálatok is vannak ilyen szöveghibák a játékban?
  • tonyr #9907
    pedig megéri, pénzileg nagyon megéri, ill ha megvan a tenyésztó ág a tölgyön, akkor 4 fehérböl akár millios teszállat is lehet...
  • ToCsEk
    én sem tenyésztettem még az ég világon semmit :D
  • mannarino
    minek:D én utálom ezeket a tenyésztéseket:D nem éri meg:D én egy darabot nem tenyésztek ki:D
  • Slimdave
    Az jön..csak épp hiába csináltam meg a noé tehenet, van 32 tehénólam, 1 xxl és 1 xl, ha nem én csinálom a tehéntápot nem éri meg az sem. 330-ért tudok eladni egy tehenet, de 280 most a táp a piacon...
  • grebber
    Rózsát azt este szoktam csak reggelre kész.De azt csak a növényes eventbe dobálom be.Már 14-es szinten van a szobor de ahogy látom csak dísz meg még a +10%-os fán beváltott dologgal sem ad semmit az ég világon:(
  • ToCsEk
    hamarosan jön a tehén tenyésztés
  • mannarino
    á jó neked:D nekem nincs ahhoz türelmem:D én inkább a hátső régiókból ültetek, rózsát, liliomot, karalábé, ..., minddből 3000 felett járok:D de egyiket se kérnek sose:(
  • grebber
    Én most kezdem beállítani a dolgokat 10ezerre napraforgó,kukorica,meg komló már megvan.:D
  • mannarino
    nem bánnám, ha lápi pócot is kérnének:D meg dinnyét (abból van 8000):D
  • grebber
    Na végre már hogy lesznek új eventek.Remélem lesz strucctojásos mert már a 200-at verdesem velük!
  • mannarino
    kössze, akkor még felnézek akkor tájt:D
  • Slimdave
    Attól tartok megint késés lesz, tyúkokkal, meg már mással is eljátszották ezt, hogy nem volt konkrét időpont és csúsztak is. Majd jön újra a hivatalos közlemény hogy az újítás bevezetése csúszik 1-2 napot. (de ne legyen igazam)
  • Maximus4
    Szerintem 12 körül,bár azt hittem,hogy ilyenkor már bennt lesz.
  • mannarino
    Mikor kezdődnek az új gazdakörik kb?
  • sata75
    OMG, télleg nem értitek:)
    fából és hosszabb idejű növényből nem lesz mondjuk uborkám.
    az is nyílvánvaló, hogy ezt nem az xp szerzésre találták ki. van durván 80 felhasználható földterületem abból mondjuk 20-at használok erre a célra , a maradékra megy a hosszu éréső növény mert kell, meg mert több xp.
    a 20 földön meg nő a zab meg az ubi egész nap, így mikor van időm előtte ülni (este, hétvége) akkor nem azzal kell bénáznom, hogy jaj mi is a legfontosabb.
    összegezve, azt látom sokaknak inkább az a gondja, hogy egységnyi idő alatt nem ad annyi növényt, xp-t, de ez nem is erről szól. plusz ha nem kell nem kötelező használni:)
    remélem érthető az álláspontom, persze mindenki másként áll hozzá a játékhoz ez benne a jó, ki erre ki arra esküszik. szerintem ez egy jó ötlet a BP-től, úgy gondolom engem segíteni fog.
    most le kell tennem itt a főnököm és zöld a feje....
  • Gólya #9892
    figyu: aki nem tud egész nap ránézni a farmra, az általában megoldja fával ezt a problémát vagy hosszabb idejű növénnyel
    de...
    pl. nekem most spenót a leghosszabb idejű - ha jól emlékszem, simán 17:15 az érési ideje
    ezt vízzel, trágyával le tudom vinni olyan 13 órára - na ez most akkor lesz 52 óra...
    márpedig ilyen szinten - 75., ill. a másik 76. - muszáj legalább éjszakára ilyeneket vetni, ha haladni akarok
    vagyis lemondhatok az előrelépésről jó ideig
    oké, nem kötelező ezt választani, de ilyen paraméterek mellett mi a fenét ér ez az egész? nagyon nincs értelme - szerintem
  • sata75
    ööö, nyilván nem az egész farmon fogja az ember alkalmazni ezt a lehetőséget, a maradékon termelhetsz akármit, mint ahogy kell is:)
  • Maximus4
    Persze,ezt magyarázd meg a hódtápnak,hogy ne mogyoró kelljen neki hanem például saláta :D
  • Ironman2
    Mi ez a szar már megint hogy függőlegesen vannak a betük a buborékokban?

• sata75
    szerintem nem látjátok a lényeget:)
    pl én: este 6ig kb nemtudok farmozni, akkor meg a francnak van kedve 45 perces zabbal tökölni, inkább megveszem a piacon. ja, hogy ott meg nincs? cumi, akkor tökölés jön.:)

ezentúl reggel lerakom a 3x-os termésmennyiséget előidéző 4x-es idejű terményt ami kb akkor fog beérni mikor hazaérak, vagy hamarabb és máris: Örülünk Vincent?
    nem a 11 órás mogyorót kell lepakolni hanem a rövid idejű növényeket.
    én így látom, nekem tetszik:)

• zmeor
    jah..

örüljünk legalább a 3 új gazdaköri küldinek
  • Maximus4
    Aztán győzzed szuperkakával!Ez így egy nagy marhaság,csak pénzkidobás.Akik meg keveset ülnek a gép előtt,azoknak úgyis csak fájuk van.
  • zmeor
    ugye mekkora okosság?

ez csak annak jó aki keveset ül a gép előtt...
  • zmeor
    elmondom hogy lehet okosságot csinálni ebből:

új föld, elülteted, víz+trágya, majd szuper-trágya. és akkor az lefelezi a 4x-est..

csak tudnám hol éri meg ilyenkor a 100% TP...
  • ToCsEk
    ez egy bulshit :D
    nem hiszem hogy bárki is használná, max aki 2naponta néz rá a farmra...
  • Maximus4
    4x annyi idő!Hát normálisak ezek?Amit mostanában szoktam ültetni,mogyorót,az locsolva,szarozva a majdnem 11 órából lesz 44?Ezt aztán remekül kitalálták,gratulálok!
  • hpelte
    már a panaszkönyben is panaszkodnak, aztán jön a vakítás+ többi:

"Ez a termőföld- terület azoknak lehet hasznos, akik számos elfoglaltságuk miatt ritkábban tudnak játszani."
    "Ez egy lehetőség, nem kötelező élni vele. Mindenki maga dönt."
  • Gólya #9880
    szerintem valamit elszámoltak vagy elírtak
    négyszer annyi a vetőmag, négyszer annyi az érési idő
    ezzel szemben dupla tp
    valami nem stimmel
  • hpelte
    ha 4x annyi idő, de csak 3x annyi termény hol éri meg?
  • hpelte
    Adj' Isten gazdák!

Holnap, azaz 2011.08.11-én (csütörtökön) megérkezik a játékba a várva várt termőföld terület.

Az új termőföld-terület lehetővé teszi számotokra, hogy anélkül érjetek el magas terméshozamot, hogy egész napot töltsetek el a gazdaságotokban.

Nem új parcellára kell gondolnotok mint a szántó vagy a tisztás, hanem a termőföld ikon alól kihelyezhető termőföld-terület ez.

60-as szinttől lesz elérhető számotokra, ára 500 csengőpengő, és Bahamarama szigetén is használhatjátok.

Tulajdonságai:
    a növény négyszer hosszabb ideig fejlődik benne;
    aratáskor háromszor annyi lesz a betakarított termés;
    az alap tapasztalatpont dupláját adja minden aratáskor;
    a gazosodás a beéréstől számított 48 óra múlva következik be;
    4 vetőmag szükséges az ültetéshez.
    Figyelem!

Ennek a termőföld-területnek a törlése VÉGLEGES, tehát jól fontoljátok meg a törlést, mert nem kerül vissza a menübe, újra meg kell vásárolnotok.

Továbbá örömmel tudatjuk Veletek, hogy 3 új gazdaköri küldetés is érkezik szintén a holnapi napon a játékba.

Reméljük, örömötöket lelitek majd az újdonságokban.

Jó szórakozást kíván

a Farmerama csapata
  • ToCsEk
    értem köszi :D szóval akkor ami nincs kint a piacon azokat rakom, kösz
  • hpelte
    Alien véleményével tökéletesen egyetértek
  • Alien69
    Mindenből nem kell tartani, csak ésszel. Speciel, szarvas gomba nem sűrűn kellett eddig, de van kint a piacon, meg "fa", ami a hód mellék ága (kellett, de jelenleg túltermelés van belőle). De, vannak, melyek hiánycikkek lesznek jó ideig TUTIRA! A legtöbb cucc a birkanyíróba kell, de az a legjobb "út", mert azoknak a fejlesztéséhez olyan cucc kell, ami bőven van, és mondjuk csak spec barik kellenek hozzá. Tehát, érdemes inkább tojás, tehéntej, kecsketej, méz, birkagyapjú, angóra dolgokra rá állni, és ezekből minimum egyet tartani. A tojásból szerintem amúgy nagy a termelés, de fogy is rendesen, ezért nincsen kint a piacon nagyon. Ha meg lesz/van pénzed, érdemes esetleg MOST begyűjteni olyanokat, melyeket nem termelsz, de van bőven a piacon, mint szarvas gomba. Én így látom, egyenlőre.
  • zmeor
    szerintem is 3.

az a baj hogyha mindenből van 1, akkor mindegyikhez külön keverheted a tápot és külön állatokat is kell szorgalmaznod..

míg ha csak pár féléből van akkor sokkal könnyebb rá figyelni