Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Itt arról írnak,, hogy:
"Azok a farmerek, akik a királyi esküvõvel egy idõben lépnek örök frigyre, most különösen örülhetnek, hiszen a hozományból ilyenkor jobban csurran-cseppen valami!"
De errõl nem lelek infót. Valakinek van valami infója, hogyan is "házasodjunk" ismét? Kapunk valami hozományt, mondjuk egy Lamborghini traktort, vagy csak porhintés? :-)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én a kicsivel a rózsák miatt nem tudom befejezni,de a többi kész.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Már ITT. <#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2>
Egy hiba folytán lehetett liliomot (és egyéb normál farmos növényeket) vetni a szigeten.
nem frissült rendesen.
a területek aratás után átváltoztak olyanná, amilyen a rendes farmon van, és a gyorsvetésre ezt az ablakot hozta be.
talán ki kéne takarítani a böngészõt, de lusta vagyok kivárni, míg 128kbps (azaz 15KB/s) sebességgel betölti újra. 5-én visszaáll a mobilnetem rendes sebességre, majd akkor.
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
hol lehet szupercart csinálni?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
70-es lettem <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
leszarom a konfigod...
Annyi kiegészítéssel,hogy ne ott lépj be ahol szoktál,hanem a belinkelt oldalon.
1.Lépj be a játékba ahol szoktál!
2.Egy másik lapon ezt a linket kell megnyitni!
3.A már bejelentkezett oldalon beírni a kódot: RTL2Ostern2011
1.A megnyitott oldal címsorában az utolsó 3 számot kell átírni(518-ról,215-re,enter)
2.Most vissza a bejelentkezett oldalra és a kód: Eiersuche2011
1.Címsor átírás (215-rõl,584-re)
2.Vissza a másikba,kód beírás: HappyEaster2011
1.Címsor átírás (584-rõl,226-ra)
2.Kód beírás: webdeostern2011
1.Címsor átírás (226-ról,338-ra)
2.Kód beírás: ostsereier2011
141-re írjátok át és a kód:Freenetostern2011
még egy csokinyuszi😊
Amit adnak:
-1 fehércsoki nyúl
-2 tejcsoki nyúl
-3 húsvéti tojás
http://farmerama.bigpoint.com/?aid=518
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Pont most lett vége,még 8 tojás hiányzott az egyikhez.Nembaj azért jó volt.2 eventet tudtam teljesiteniKöszönjük
Pedig erre semmi oka nem volt a rendszernek, mert éjfél elõtt be lett ültetve, és még a 9 órát meg se közelítette. <#gunyos1>#gunyos1>
Ezen kívül, most el is váltunk, hogy ha kell, újra házasodunk. Remélem lesz olyan event rész, ahol farm aranyat lehet szerezni, és akkor arany gyûrûst kötünk. <#vigyor>#vigyor>
J5903 farmon van egy üresedés
sokszor már csak fetrengek a röhögéstõl...ráadásul amilyen szemét vagyok, nem is tudom sajnálni az ilyeneket...
ma pl. olvasom, hogy egy illetõnek a rokona mlm-ezik jónéhány éve, inge-gatyája már ráment, tartozik fûnek-fának, erre most az illetõ anyja is elkezdte, merthogy annak a rokonnak milyen jól bejött...igaz, hogy ami látszik, már semmi sem az övé...no ez is a no comment kategória...
meg amikor elhiszik egy ügynöknek, hogy az a bizonyos termék (alig párszázezer forintocska...) a félvak-sánta-púpos ügyfelébõl egészséges embert csinált...s ezek komoly, felnõtt embereknek tartják magukat
na ennyi elég mára, mert megvadulunk...😄
menjünk tojást szedni😊
na fogd a görbebotot öregapó, aztán menjünk...<#nevetes1>#nevetes1>
"milyen vagy már...mindenre magyarázat? hát hol élsz ember?" 😛
de nem csodálkozom, hisz mostanában figyeltem fel pl. egy telefonos reklámra, miszerint akkor vagy menõ, ha egy lépéssel a többiek elõtt jársz (ez az egy lépés lenne a reklámozott telefon) - hát csoda, ha tényleg elhiszik az emberek, hogy csak így számítanak értelmes lénynek?