23542
-
benoken93 #9953 Ez nálam is hiba! -
#9952 Én csak azt nem értem,ha valami működik,azt,hogy tudják elcseszni? -
#9951 Nem.Képtelenek normálisra fejleszteni ezt a szart! -
#9950 A szintjelzőnél másnál se írja ki,hogy mennyi kell még a következő szintig? -
benoken93 #9949 -
Gólya #9948 Adjisten, Gazdák!
Nagybecsű vendég érkezik hozzánk: augusztus 15. és 28. között meglátogat minket Shaun, a bárány! Bizonyára mindannyian ismeritek őt a közkedvelt sorozatból.
Shaun magával hozza legkedvesebb barátait is, Shirley-t, a bamba és nagy bendőjű birkát és Timmyt, a bébibárányt. Timmy őrült módon szeret bújócskázni – és a farmotoknál jobb helyet nem is találhatna erre! A Ti feladatotok, hogy megtaláljátok. Ha sikerül, egy kis torta a jutalom!
És ki az, aki megőrül minden finom nyalánkságért? Shirley! És ez természetesen valami remek ötletet ad Shaunnak – mint mindig…
Minél több tortát fal fel Shirley, annál magasabbra tud ugrani Shaun a saját építésű katapultján, és persze annál magasabbról tudja lekapni a jutalmakat a számodra a fáról!
A Gazdaboltban – és mivel ezek licenchez kötöttek, csak ott – remek Shaun-tárgyak is kaphatóak.
Jó szórakozást kívánunk Shaunnal és a vad hordájával! -
Why #9947 Nah ezt is jó tudni.
Majd meggondolom hogy megéri e ... -
#9946 mennyi pénzed van ? fedezi a 10%-ot ? -
V Carter #9945 Ki váltottam, ezért nem is értem. -
#9944 Na már csak cirka 139 csillag a fán és onnantól kezdve már leszarom a csillagokat mert a maradék 3 is meglesz ami érdekel! -
#9943 bölcs tölgyön kiváltottad a magasabb eladási ár funkciót? -
V Carter #9942 Jó reggelt mindenkinek. Valaki meg tudná mondani miért van az, hogy a piacon ha chilit akarok eladni az alapáron (21) ki engedi rakni, viszont ha apicivel a max ár alatt akarom eladni (36) akkor nem hajlandó kirakni a piacra . Annyi chilim van mint a sár és nem tudok vele mit kezdeni emiatt a hülyeség miatt. Hogy rohadnának meg -
dzs86 #9941 Jó reggelt!
Lett egy helyem a szomszédok között. A gazda nevem hörbald 65-ös szint, valaki hasonló szintű vegyen fel ha tud. Köszi! -
Gólya #9940 a leírás vége felé ott van, hogy "törlése végleges"!
megfontolandó, hova és mennyit teszel ki, mert ha később máshoz kellene a hely, ugrott a pénz -
Ironman2 #9939 Hu bakker! Mégse egyszeri használatos ez a komforttalaj.Ki az aki lecserélte mindet? És ha letörlöm,akkor elveszik a föld? -
#9938 Már semmi nem tűnik el visszakerül a pajtába! -
Slimdave #9937 természetesen nem veszik el...lebontható! -
#9936 Beváltottam a fán a juhos cuccot és kaptam kifutót.Látom lehet bele rakni állatot.Kérdésem azt vissza is lehet onnan szedni tehát nem veszik el? -
#9935 Szerintem sincsen sok értelme mert nekem a mogyoró a legnagyobb ami 13 óra és ha az új földön vetem el akkor valamilyen 53 óra lesz. És szerintem totálisan veszteni lehet ezzel a foldel.Ja és valamit nagyon elálítottak ^^ -
Ironman2 #9934 50000-et kerestem 2 perc alatt -
Ironman2 #9933 Még az előzőekkel sem végeztem...DDD -
Ironman2 #9932 Feladatok:
Bahamabár:
Falunapok:
Ebédidő:
farmeramamania -
Ironman2 #9931 Az új termőföld működése
Megfigyelhető, hogy ez a terület csak 2x2-es kivitelben létezik.
Kihelyezése a hagyományos módon, rákattintással lehetséges.
A termőföld a 60. szinttől elérhető számotokra, és természetesen a Bahamarama szigeten is felhasználható.
Tulajdonságai:
a növény négyszer hosszabb ideig fejlődik benne;
aratáskor háromszor annyi lesz a betakarított termés;
az alap tapasztalatpont dupláját adja minden aratáskor;
a gazosodás a beéréstől számított 48 óra múlva következik be;
4 vetőmag szükséges az ültetéshez.
Figyelmeztetés:
Ennek a termőföld-területnek a törlése VÉGLEGES, tehát jól fontoljátok meg a törlést, mert nem kerül vissza a menübe, újra meg kell vásárolnotok.
Az új termőföld-terület lényege, hogy lehetővé teszi számotokra, hogy anélkül érjetek el magas terméshozamot, hogy egész napot töltsetek el a gazdaságotokban. Mint a számadatokból látható, nem arra szolgál, hogy a gazda villámgyorsan többszörös mennyiségű terményhez jusson. A használatát azok fontolják meg, akiknek számít, hogy a napi egy aratáskor (aminél többet sokan nem tudnak kiszorítani az idejükből) is nagyobb mennyiségű növényhez jussanak, esetleg egy-egy hosszú érésű növény vetésével áthidaljanak 1-2 olyan napot, amikor amúgy nem tudnának a játékba belépni.
A komfort termőtalajra is érvényes a TP bónusz tábla, és az Aratás bónusz tábla hatása.
Azaz, ha egy 200% TP táblával rendelkeztek, és brokkoli van bele vetve, akkor 300 TP -t helyett 600 TP -t fogtok kapni.
Egy 100% -os Aratás bónusz tábla hatására pedig a termés 15 termény helyett 30 darab lesz.
forrás:farmerama fórum -
#9930 Megőszülök már vagy 10 xxl meg xl meg mindenféle szart kaptam már ,de rohadt mogyorótaposót még mindig nemtudo építenik.Állítom 10 lápi póc telepet feltudnék húzni mert olyan szarokat bezzeg ad. -
Slimdave #9929 Most kerestem 200 papagájtollal 500 ezret! -
#9928 Azta kegyetlen wazeg ezeknek az egzotikus cuccoknak mogyoróvaj papagájtoll nem semmi áruk van:(
Úgy néz ki lassan ilyen bodegákat is fel kell húzni majd ,mert ez így nem állapot! -
benoken93 #9927 Yaeh!!!!!!Köszi!!!!! -
#9926 igen VÉGLEGES NEM IDŐLIMITES -
benoken93 #9925 Nem úgy kérdeztem!!Hány napig tart?Örökre?Előre is köcce -
#9924 Adj' Isten gazdák.
Örömmel tudatjuk, hogy 2011.08.15-én (hétfőn) új receptek válnak elérhetővé számotokra a gazdaboltban.
Lehetőségetek lesz ezeket az új recepteket a kerekkeréken is megnyerni.
Szombaton, azaz 2011.08.13-án különleges alapanyag-vásár akció kezdődik 10:00-kor, ami vasárnap 11:00-ig tart majd. Ne feledjétek, ne halasszátok az utolsó pillanatra a vásárlást.
Ne feledjétek, a kerekkeréken is nyerhettek már sót, illetve cukrot.
2011. 08. 08-tól Hétfőtől, aki már választott szakmát, annak megfelelő jutalmakat nyerhet. Tehát a pékek sót, a lekvárfőzők pedig cukrot.
Aki nem választott szakmát, annak mindkét alapanyagra esélye van.
Szintén szombaton 15:00-kor újra telihold event lesz, ami Vasárnap 15:00-ig tart majd. -
#9923 Van azért elég jól fizetős sor is.
Megcsinálod az 1-2-3 szintet (tehát egy sort) és 60 zsemle jár érte amit ugye 1172-ért el lehet adni!
Kell itt minden termény lápi póctól kezdve a lovaglóórán át a pehelytollig bezárólag minden ami létezik :D
-
benoken93 #9922 Meddig tartanak a feladatok? Örökre? Előre is köszi! -
Slimdave #9921 Ez a véleményem róla... -
mannarino #9920 ja köcce,:D nekem még nem lehet hódom:D -
#9919 Hódvárat összetákolsz és az a terménye! -
#9918 Hát ezek a feladatok pik pak elszívják az összes terményt.Neszed neked 100tojás volt nincs :( -
mannarino #9917 Bocsi lehet, hülye kérdés:D , de darabolt fát, honnan lehet szerezni? -
#9916 nah végre!! szinte minden terményből kell!!! meg lehet gazdagodni :D -
#9915 el sem hiszem hogy megérkezett az új küldetés -
mannarino #9914 te már látod az újat? :O csak én nem látom? :O