23542
-
Slimdave #10033 Csak hogy dicsekedjek, kész a noé is! -
Slimdave #10032 >>> Tölgy <<< És már csak 4 hiányzik! *.* -
ASDLOLHHGSZHTXD #10031 sziasztok szerintem tök jó ez a 500 CSP-s föld terület szerintem kellene csinálni a tervezőknek 2x1-est és 1-es földes is mert így elég furán néz ki meg am jobb is lenne ugy -
benoken93 #10030 Miért te hol laksz itta a közelben? Mert én jászberényi vagyok! Amúgy köszi! -
Why #10029 Grat faja jót pörgettél -
Why #10028 Dejó lehetett én is elmentem volna csak messze van ide -
benoken93 #10027 Az sajnos nem volt! -
bendekirály #10026 mi a mai kód? -
Ironman2 #10025 De jó neked.Pálinka volt ezerrel? -
benoken93 #10024 Köszi! Azért jelentkezek később mert a Csángó fesztiválon voltunk a nagyszüleimmel! -
Ironman2 #10023 Tudom,csak pont kajáltam közben -
#10022 Halo!Írtam a bácsinak PM-et! -
Ironman2 #10021 1 nap alatt csak 5 terméket lehet bedobni a fejlesztésbe? Na menjenek a.......-ba -
#10020 Gratula!Az nekem még hiányzik:) -
benoken93 #10019 120 ezret pörgettem! -
#10018 A Top Gamers Club ról tudtok valamit? Mert pl úgy olvastam hogy az egreslekvárt csak azok tudják főzni... -
#10017 Sőt! Bónusz csomag, kettő is. Igaz, furcsa, mert ,ind kettő 5 dollárba kerűl, amit 3,33 Eurónak számol. Havi díjért cserébe 200, illetve az XL 225 FA-t ad. Csak azért furcsa, mert mind kettőre 5 dollárt ír. -
#10016 Mintha az FA vásárlása is érdekes lenne. Dollárban írja ki, majd át számolja euróra, azaz, olcsóbb jelenleg az FA, meg jópár cucc. -
Slimdave #10015 Szerintem fussál neki még1x a (#10004) számú hozzászólás elolvasásának! -
#10014 Sziasztok!
Szerintem bárki tud küldeni. A pajtában a hörcsögre katt, ott kiválasztod a lekvárt, kiad 4 ikont, hogy mit tehetsz vele. Ott van az ajándékdoboz. Nem próbáltam még, mert mire eszembe jutott a városból elküldtem az ajándékokat.
Ám én is köszi annak aki küldött nekem! -
gettobuxa #10013 már ki se írják, hogy ajjaj gazdák? :D -
#10012 A BP összeomlott :D -
#10011 Mivel a 2-es szinten olyan nincs gondolom az a 3-as szint már.
Az meg nem gyenge ha valaki már ott tart! -
#10010 vettem egreslekvárt a piacon viszont sehol nincs róla info a GYIK-ban... -
#10009 nincs mit -
Slimdave #10008 Jómagam nem kaptam még egy köszit sem, de hát ilyenek a szomszédaim. (vagy ők sem tudják mi ez) -
benoken93 #10007 És mennyire , hogy igazad van! Minden szomszéd aki vett megérdemel egy köszit! -
Ironman2 #10006 Új mesterség SMS-ben!
Újdonság
Eljött végre a várva várt nap, SMS - ben is meg lehet rendelni a második szakma tanulásának a jogát a Mesterségek völgyében.
Ehhez nem kell mást tennetek, mint a megvásárolni kívánt szakma táblájára kell kattintanotok, és a bankolási oldalon találjátok magatokat.
Figyelem!
Az SMS BIG számotok nem ugyan az, mint amit már megszoktatok FA vásárlásakor! Mindenki nagyon figyeljen rá, helyesen adja meg az adatait.
A Farmerama csapata -
Slimdave #10005 Sehogy..ha valaki megvette a legnagyobb packot, akkor a szomszédai kaptak ajándékba, úgyhogy ez plusz Neked mint szomszédnak. Egy köszit megérdemel aki vett! -
#10004 Hogyan lehet ajándékba cukrot, és sót küldeni? -
Why #10003 Nekem is lekvárüzem van a 2.szintig nem jutottam,de 9K az kurva sok. Mondtam én hogy nem fogja megérni az üzemet csinálni mert túl sokat kér -
#10002 lol lekvárüzem 2-es szint 9k pont :D Na ezzel el is leszek 2013-ig!1500pont is kinszenvedés volt ha nincs ez az új event még ez sem lenne kész. -
#10001 semmi gond, nekem nem muszáj, minden nap megkapom a 15-öt :)
NAGYON köszi drága szomszédaimnak akik által kapom a 2 cukrot ill sót -
#10000 TÉK -
#9999 Az új szomszédaimnak szól.Nagyon köszönöm az ajándékokat,de én maximum rotálni tudom az ajándék küldéseket pár naponként,mert hála istennek nekem fix küldözgetőseim vannak:) -
#9998 Igen, de erre jó a számológép. De mégis VAN lét alapja. Ültess salátát, aminek feltétele az arató gép, plusz prémium opció, és akkor pl pár kattintás, és 3 percenként szüretelhetsz. De mi van, ha NEM akarsz/tudsz 3 percenként gép elé ülni? Hanem mondjuk csak negyed óránként? Akkor ugye a salátát is csak egyszer tudod leszedni, de ezzel a föld területtel legalább 3x annyit szedsz le. Persze, azt is figyelembe kell venni, hogy egy terület pénzbe kerül. Ezért kell számolgatni, ha valaki használni akarja. -
Ironman2 #9997 Hát igen,valóban lehet csökkenteni a 4X-es időt,3-szor annyi termékért esővel,meg trágyával,de igy is többet kell érte várni -
Slimdave #9996 Akkor bizonyára nem csináltad okosan. -
Ironman2 #9995 Hát neharagudj,nekem nem okozott örömet.Akkor inkább az alkohol -
Slimdave #9994 Ha okosan csinálják, megéri az új földterület. Olyan mint az alkohol...örömet tud okozni, de nem szabad túlzásba vinni!