23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Slimdave
    Csak hogy dicsekedjek, kész a noé is!
  • Slimdave
    >>> Tölgy <<< És már csak 4 hiányzik! *.*
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    sziasztok szerintem tök jó ez a 500 CSP-s föld terület szerintem kellene csinálni a tervezőknek 2x1-est és 1-es földes is mert így elég furán néz ki meg am jobb is lenne ugy
  • benoken93
    Miért te hol laksz itta a közelben? Mert én jászberényi vagyok! Amúgy köszi!
  • Why
    Grat faja jót pörgettél
  • Why
    Dejó lehetett én is elmentem volna csak messze van ide
  • benoken93
    Az sajnos nem volt!
  • bendekirály
    mi a mai kód?
  • Ironman2
    De jó neked.Pálinka volt ezerrel?
  • benoken93
    Köszi! Azért jelentkezek később mert a Csángó fesztiválon voltunk a nagyszüleimmel!
  • Ironman2
    Tudom,csak pont kajáltam közben
  • Maximus4
    Halo!Írtam a bácsinak PM-et!
  • Ironman2
    1 nap alatt csak 5 terméket lehet bedobni a fejlesztésbe? Na menjenek a.......-ba
  • Maximus4
    Gratula!Az nekem még hiányzik:)
  • benoken93
    120 ezret pörgettem!
  • zmeor
    A Top Gamers Club ról tudtok valamit? Mert pl úgy olvastam hogy az egreslekvárt csak azok tudják főzni...
  • Alien69
    Sőt! Bónusz csomag, kettő is. Igaz, furcsa, mert ,ind kettő 5 dollárba kerűl, amit 3,33 Eurónak számol. Havi díjért cserébe 200, illetve az XL 225 FA-t ad. Csak azért furcsa, mert mind kettőre 5 dollárt ír.
  • Alien69
    Mintha az FA vásárlása is érdekes lenne. Dollárban írja ki, majd át számolja euróra, azaz, olcsóbb jelenleg az FA, meg jópár cucc.
  • Slimdave
    Szerintem fussál neki még1x a (#10004) számú hozzászólás elolvasásának!
  • szjuca
    Sziasztok!
    Szerintem bárki tud küldeni. A pajtában a hörcsögre katt, ott kiválasztod a lekvárt, kiad 4 ikont, hogy mit tehetsz vele. Ott van az ajándékdoboz. Nem próbáltam még, mert mire eszembe jutott a városból elküldtem az ajándékokat.

Ám én is köszi annak aki küldött nekem!
  • gettobuxa
    már ki se írják, hogy ajjaj gazdák? :D
  • Maximus4
    A BP összeomlott :D
  • grebber
    Mivel a 2-es szinten olyan nincs gondolom az a 3-as szint már.
    Az meg nem gyenge ha valaki már ott tart!
  • zmeor
    vettem egreslekvárt a piacon viszont sehol nincs róla info a GYIK-ban...
  • zmeor
    nincs mit
  • Slimdave
    Jómagam nem kaptam még egy köszit sem, de hát ilyenek a szomszédaim. (vagy ők sem tudják mi ez)
  • benoken93
    És mennyire , hogy igazad van! Minden szomszéd aki vett megérdemel egy köszit!
  • Ironman2
    Új mesterség SMS-ben!

Újdonság
    Eljött végre a várva várt nap, SMS - ben is meg lehet rendelni a második szakma tanulásának a jogát a Mesterségek völgyében.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint a megvásárolni kívánt szakma táblájára kell kattintanotok, és a bankolási oldalon találjátok magatokat.

Figyelem!
    Az SMS BIG számotok nem ugyan az, mint amit már megszoktatok FA vásárlásakor! Mindenki nagyon figyeljen rá, helyesen adja meg az adatait.

A Farmerama csapata
  • Slimdave
    Sehogy..ha valaki megvette a legnagyobb packot, akkor a szomszédai kaptak ajándékba, úgyhogy ez plusz Neked mint szomszédnak. Egy köszit megérdemel aki vett!
  • Alien69
    Hogyan lehet ajándékba cukrot, és sót küldeni?
  • Why
    Nekem is lekvárüzem van a 2.szintig nem jutottam,de 9K az kurva sok. Mondtam én hogy nem fogja megérni az üzemet csinálni mert túl sokat kér
  • grebber
    lol lekvárüzem 2-es szint 9k pont :D Na ezzel el is leszek 2013-ig!1500pont is kinszenvedés volt ha nincs ez az új event még ez sem lenne kész.
  • tonyr #10001
    semmi gond, nekem nem muszáj, minden nap megkapom a 15-öt :)

NAGYON köszi drága szomszédaimnak akik által kapom a 2 cukrot ill sót
  • DeerHunter01
    TÉK
  • Maximus4
    Az új szomszédaimnak szól.Nagyon köszönöm az ajándékokat,de én maximum rotálni tudom az ajándék küldéseket pár naponként,mert hála istennek nekem fix küldözgetőseim vannak:)
  • Alien69
    Igen, de erre jó a számológép. De mégis VAN lét alapja. Ültess salátát, aminek feltétele az arató gép, plusz prémium opció, és akkor pl pár kattintás, és 3 percenként szüretelhetsz. De mi van, ha NEM akarsz/tudsz 3 percenként gép elé ülni? Hanem mondjuk csak negyed óránként? Akkor ugye a salátát is csak egyszer tudod leszedni, de ezzel a föld területtel legalább 3x annyit szedsz le. Persze, azt is figyelembe kell venni, hogy egy terület pénzbe kerül. Ezért kell számolgatni, ha valaki használni akarja.
  • Ironman2
    Hát igen,valóban lehet csökkenteni a 4X-es időt,3-szor annyi termékért esővel,meg trágyával,de igy is többet kell érte várni
  • Slimdave
    Akkor bizonyára nem csináltad okosan.
  • Ironman2
    Hát neharagudj,nekem nem okozott örömet.Akkor inkább az alkohol
  • Slimdave
    Ha okosan csinálják, megéri az új földterület. Olyan mint az alkohol...örömet tud okozni, de nem szabad túlzásba vinni!