23542
-
Gólya #10073 ne csináld...
még a végén olyan leszel, mint egy másik fórumon az egyik ürge - ha nem veri ki valami a szemét, már pánikol:D -
#10072 aki nem olvasta fórumot annak:
Új játékelem is tartozik a feladatokhoz, ez pedig Shaun süteménye. Ehhez a finomsághoz (melyet a játékba kell majd beadnotok) a farmon juthattok hozzá. Timmy a kis bárány rendszeresen elrejt belőle 5 darabot, csak össze kell gyűjtenetek őket.
11 perc 40 másodpercenként jár körbe, de ha nem szedtétek le az előzőt, akkor 5 darabot egyszerre is be tudtok majd gyűjteni.
Csak a fő farmon jelenik meg, szédült szántón, erdei tisztáson,
kerge kertben, szigeten nem! -
Ironman2 #10071 Nevessetek csak rajtam! -
Ironman2 #10070 Jól van Maxi.
És ha rendőr lennék,vagy szőke nő? -
Gólya #10069 helytelen:)
én meg már hozni akartam a farmról a képet -
Ironman2 #10068 Mi van?
Néha én is tévedhetek,mindig nem lehetek tökéletes -
Gólya #10067 hát basszus - most komolyan... -
Ironman2 #10066 Na.Most már van.ráfrissitettem -
Ironman2 #10065 Nálam még nincs -
Gólya #10064 akkor bal oldalon a kockás zászlóval a z óra a 311-el mi? -
Ironman2 #10063 Gólya....
Számláló,és event már van a lengyeleknél.Nálunk még nincs
Kezit csókolom! -
Gólya #10062 ember...
szerinted honnan voltak a sütik, amiket tojásnak néztél???? -
#10061 Miért nálunk nem? :P
Ajánlom figyelmedbe a legújabb topikot:) -
Ironman2 #10060 Lengyel,és orosz szerveren,már megy az event -
Ironman2 #10059 Shaun, a bárány!
Nagybecsű vendég érkezik hozzánk: augusztus 15. és 28. között meglátogat minket Shaun, a bárány! Bizonyára mindannyian ismeritek őt a közkedvelt sorozatból.
Shaun magával hozza legkedvesebb barátait is, Shirley-t, a bamba és nagy bendőjű birkát és Timmyt, a bébibárányt. Timmy őrült módon szeret bújócskázni - és a farmotoknál jobb helyet nem is találhatna erre! A Ti feladatotok, hogy megtaláljátok. Ha sikerül, egy kis torta a jutalom!
És ki az, aki megőrül minden finom nyalánkságért? Shirley! És ez természetesen valami remek ötletet ad Shaunnak - mint mindig...
Minél több tortát fal fel Shirley, annál magasabbra tud ugrani Shaun a saját építésű katapultján, és persze annál magasabbról tudja lekapni a jutalmakat a számodra a fáról!
A Gazdaboltban - és mivel ezek licenchez kötöttek, csak ott- remek Shaun-tárgyak is kaphatóak.
Jó szórakozást kívánunk Shaunnal és a vad hordájával!
farmeramamania -
Gólya #10058 barit nem láttam - igaz, mennek a gépek, így nem sok minden felszállót látok -azokat hol tartja nyilván a játék?
keresem, de még nem találom - vagy nálam nem is voltak...? -
Gólya #10057 azok nem tojások:D sütik - szedd össze őket, kell majd Shaunnak
az első ugráshoz elég neki 40 alma, ezért valamennyi tp-t tud leszedni a fáról
a következő "díjhoz" már 50 süti kell - nem tudom, mi az, nekem három lufinak tűnik
gazdaboltban iszonyatos árak vannak, ott nem érdemes vásárolni - hacsak nem lopjátok a FA-t:) -
Ironman2 #10056 Nálam már jöttek fel barik a mezőről,meg valami tojások is -
Gólya #10055 no...mint a hímestojások...5 db süti a sima farmon - a többin semmi - remélem, aratásonként, ill. bizonyos időnként, mint ahogy a húsvéti eventnél is volt -
s4ny4b4 #10054 Hasonló, mint a húsvéti event, időre jönnek elő a sütik.... -
s4ny4b4 #10053 Már elindult... -
Ironman2 #10052 Na.Elkezdtem tíkokat tenyészteni -
Gólya #10051 10-re volt eredeti terv szerint, de a németeknél olvastam, hogy valami változás miatt csúszik a kezdés
...ők legalább tájékoztatják a játékosokat... -
benoken93 #10050 Szerintem amúgy felrepülő tárgyak lesznek , mert ha a kicsibárányt meg kell találni akkor valószínű az összefüggés! NE NEM BIZTOS! EZT SZERINTEM CSAK ÉN ÁLLÍTOM! Majd meglátjuk! -
#10049 -
#10048 3-4körül mindig akkor indul.. -
mariann88 #10047 ne izgulj, majd egyszer....te úgyis otthon leszel, én meg mehetek dolgozni, mire elindul...:) -
mannarino #10046 na és mikor szándékoznak elindítani? :P -
#10045 http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=44724 -
#10044 Üdv Farmerek!
Az új receptek csak a holnapi nap folyamán (2011.08.16.) fognak megérkezni a Gazdaboltba azért, hogy a mai napot mindenki a Shaun, a bárány! eventre tudjon koncentrálni teljes erőbedobással.
Emlékeztetőül az event beharangozóját itt találjátok:
http://hu.board.bigpoint.com/farmera...ad.php?t=44724
A Farmerama csapata -
benoken93 #10043 Én már arattam , de engem szntem nem nagyon fog lekötni , csak , ha jó dolgok lesznek! -
Slimdave #10042 A kérdés inkább az, hogy arassunk vagy ne arassunk...ha már felszálló dolgok kellenek. De sztem arassunk!:D -
sata75 #10041 milyen event van már megint? nem tudnak ezek nyugton maradni kicsit:) -
Slimdave #10040 Mai napot...de láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni.. -
Why #10039 Éppen hogy azt írom hogy messze lakom oda Miskolcon -
benoken93 #10038 Én kis uszkárt pörgettem ma tegnap pedig 120 ezer csp-t! -
Why #10037 Maximus a maxi farmomon 50-es lettem -
16sziszi #10036 Nagy kár :( És a nem biztos infó mit mond? :D -
Slimdave #10035 Nem találtam róla biztos infót... -
16sziszi #10034 Grat!!! :) Nem tudja valaki, hogy mikor indul az új event? Mármint, hány órakor?"Szokásos" Reggel 10?