Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Nem vagyok az a chat-elõs fajta😊
Tényleg nem tudom,hogy kell-e ez nekem.Úgy lesz ahogy mondod.Alszom még rá egy párat😊

8 csillag kellene a magasabb eladási ár kiváltásához és akkor leállok a feladatokkal és gõzerõvel termelek majd a piacra.
"Hála" ennek a sok feladatnak és eventnek,1 hét leforgása alatt elköltöttem 300 ezer CSP-t😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ahhhaaaa...értem
hát...gondold meg...ha már egyszer megbukott egy hasonló -aludj még rá😊

Maximus4
Miért ne?
Bár még nem döntöttem el.Most dumáltam egy modival és ez a skype marhaság elég visszatartó indok számomra.Egyszer már volt szerencsém ilyenbe egy nem létezõ magyar torrent oldalon.Ott is muszáj volt használni,aztán elegem lett belõle és kiléptem😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

miért is kellene köpködni?😄

Maximus4
Lehet,hogy jelentkezek moderátornak a hivatalosba,lehet rám köpködni😛

ToCsEk
tárgytalan 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ToCsEk
ufós event meddig is tart?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

tonyr
oks köszi 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Igen.

tonyr
kész a kviz 😄
ma 10ig van a dupla bari ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
A megmaradt ufokkal mi lesz mert van egy csomó?

Next PC upgrade: 2022

Krezga
Nah, én is megcsinálta. Áhh, törölted az eddigieket? Pedig akkor jobban állnék😄
Maximus4
Eddig 4-en töltötték ki😊

Picar77
kész

()() (^^)

Maximus4
Nos.Elérkezettnek láttam az idõt,hogy újra indítsak farmerama kvízt!Újra kezdjük,az eddigi 3 forduló törölve lett!

A szabályok:

-Az elsõ "kérdéshez" írjátok oda az SG-n regisztrált neveteket,különben érvénytelennek veszem!
-2 perc az idõ limit!Csak én látom,hogy ki mennyi idõ alatt lett kész!Értelem szerint azonos mennyiségû helyes válasz esetén az idõ dönt!
-2 hétig tart a kvíz,tehát Június 10.-én éjfélkor jár le.Azért eddig,mert így tudom biztosítani,hogy 2 hetente folyamatosan legyen kvíz,persze megfelelõ érdeklõdés mellett!

Az ajándékozás úgy megy mint eddig.Mindenkinek a lekiismeretére van bízva,hogy a nyertesnek küld a játékon belül azt amit kér.Remélem a résztvevõk betartják ezt és sikeres lesz a játék!

A halloween naptár alatt megtaláljátok a kvízt!

Sok sikert kívánok mindenkinek!😊

Alien69
Azért ne ess túlzásba. Ezt Te se gondolhatod komolyan. Arany bari egybõl fehérért??? <#wilting><#guluszem1>

Maximus4
"A lengyelek szerint hamarosan kibõvül az éttermi megrendelés. De az is lehet ,hogy ez a korábban emlegetett ebéd nevû gazdaköri feladat.
Tehát nézzük mik vannak az étlapon(vagyis mi kell a feladatba):
1.feladat:Édeskömény(friss alapanyagokból sütött lepény).
2.feladat Alacsony kalória tartalmú burgonya saláta és uborka saláta meg steak.
3.feladat Svéd desszert eper és rebarbara torta.Tetején tejszínes krémmel?
4.feladat Káposzta burgonya pürével.
5.feladat Légy erõs és karalábé! a nap jelszava az erõt adja a héjában sült burgonya darált hússal és töltött paprika darált hússal.
6.feladat Francia hagymaleves sok-sok fokhagymával sütve és friss kenyérrel
7.feladat Gombóc töltött brokkolival.
8.feladat Az utolsó kérés:szállíts húsos spenótot ,naranccsal,és édesköményt salátával."

cspedro
Úgy értem,lesz 4fehérbõl 1barna és annak ikertestvére például egy arany?Vagy az lehetetlen?

cspedro
Na most jól jártam volt 42 szuper tápom és remélem sok birka lesz!Lehet amúgy 4 fehérbõl 1 arany is akár?

63 as lettem!

Na én csak 3 gold-ot nem tudok már megcsinálni,a többit kivégeztem.Egyszerüen már legatyásodtam,mert mindent eladtam hogy legyen lóvém.Ufo az persze van annyi mint a dög.Hülyén csinálták meg az eventet.Piac meg tök üres,semmi értelme nincs már neki

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Krezga
nekem 4 fehér juhból 1 barna és egy csupasz lett.

Amúgy én is befejeztem az UFO-s eventet, kivéve, ahol a juhar kellett.
És tényleg tart, 2 nyulam lett... <#hamm>

Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20

Mindjárt kiderül, összeeresztettem 4 nyulat 4 butykossal...

Maximus4
Szerintem elírták,30.-ig tart )

A dátummal valami nem stimmel.... <#hamm>
Ha ma kezdõdik, akkor nem 30. a vége?
Vagy holnap kezdõdik????

Maximus4
"Üdv Farmerek!

A juhok és nyulak ma megkergültek, a kerge állatok helyett csupa ikerállat születik ma a tenyésztelepen! Az ikrek egy cseppet sem hasonlítanak egymásra, az egyik a szokásos öröklési szabályokat követi, a másik meglepetés! Tehát bármi lehet a ráadás állat!!!

Az akció ma 10 órától holnap (2011.05.31) 10 óráig fog tartani."

egyet

üdv, jó reggelt mindenkinek! 😊
Azt szeretném kérdezni hogy szint lépéskor hány csillagot kapok ?? olyan csillagra gondolok amit fel lehet használni a Bölcs Tölgy fánál. 😊 Segítséget elõre is köszönöm!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Én meg 60as szintû lettem, meglett a bahama sziget és az erdõt is sikerült teljesen kitisztázni köszönhetõen az ufóknak.<#worship>

na én végeztem 😊
a juharsziruposon kívül leszállítottam mindent. most jöhet a max áron való árusítás <#crazya>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ToCsEk
biztos unlckolták ez erõsebb trágyát. és használják is már

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Tényleg miért nincs ganéj a piacon eddig 0,0akármennyi csp ért lehetett venni.

Atyavilág!!!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

g1397k
kár lenne ha elveszne, de nekem elég a sajátom...

g1397k
Hali gazdák!

Kár, hogy a piac ellentmond a piacgazdaság elsõ számú alapvetõ szabályának: a piacot a kereslet-kinálat határozza meg, inkább lefelé kellene minimál árat meghatározni (a dömping árat tiltja a tv), mondjuk az alapár 50%nál nem lehet kisebb, felfelé viszont határ a csillagos ég: a kereslet-kinálat törvényei alapján: ha egy bizonyos árra nincs már kereslet úgyse fogják megvenni. 😊
Fura, hogy nincs trágya a piacon.

ui: HA VAN VALAKI AKI EL SZERETNÉ KEZDENI, ÉS ÉRDEKLI A GAME, DE NEM AKARJA ELÕLRÕL KEZDENI, VAN EGY 62-ES SZINTÛ FARMOM, 70K PÉNZ. FIDESZ FUNOK ELÕNYBEN: CSAK NARANCSFA VAN AZ EGÉSZ FARMON! 😊))

Alien69
Mé lenne? :-D Ha van is, MAX áron, nekem még csak 4,5-rt, de fél percig max. <#buck>

Maximus4
LOL

Nincs trágya a piacon!

Maximus4
Még semmi.

zmeor
mi hír a gyereknapi eventtel?

leszarom a konfigod...

zmeor
nah én meg végre a tölgyen unlockoltam a magasabb eladási árat..

most leállok a feladatokkal.. nyomom majd a termelést 😊

leszarom a konfigod...

<#eljen>
nekem egy 50% tp sikerült ma reggel

ToCsEk
reggel kipörgettem 100% terményt 1 napig, mákom van, adom el a kukoricát keményen 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Maximus4
<#taps><#eljen>

Krezga
72-es lettem😊

Következõ szinten már van hód, jeje😊
Maximus4
Tudom,én is az vagyok.Csak most regelt ide.Ennyire még nem akartam belemerülni😄

bocs a belevau, de ha vip, akkor tudja törölni és szerkeszteni itt is - nálam legalábbis mûködik😊

Maximus4
Itt olyat nem lehet.Azt csak én tudom.Itt más rendszer van mint a hivataloson😊

HOnnan látom a te válaszod? sry az OFF-ért, hol tudom törölni a hsz-eimet? <#csodalk><#guluszem1>

Maximus4
A fejlécemben van egy privát felirat,arra kat és akkor nekem tudsz írni.Ne a topikot offoljuk szét😊

Sziaaaa! 😄
Dejó,h itt vagy!
kicsit szokatlan ez még nekem...
A múltkori mod bannerrõl beszélnünk kellene