Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
tárhely javitás gondolom 😄

()() (^^)

Krezga
Áhh, mi van a fórummal?, nem látok semmit.
<#eljen><#eljen><#eljen>

Én is szeretem a sört,de nem csavargok,és nem bulizok,és nem nõzök,hanem gépezek...xD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hmmm...olyan negatív vagy...mi a baj?

grebber
Nem iszok ilyen keserû szarokat! Csak a gépemnek élek!Sõ pia,se cigi se nõk,se bulizás,se csavargás,csak a gép na meg sajnos a kötelezõ munka!

Next PC upgrade: 2022

úgy látom, a sört jobban szereted, mint a körhintát😄

grebber
Gyereknap már lejárt szerintem kár volna az!

??? lemaradtam...errõl volt szó korábban? nem gyereknapit emlegettek...valami vidámparkosat?

Maximus4
Ha minden igaz,ma indul este 6-kor az apák napi event!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Engem nem nagyon zavar ha nem forgatok semmit,nincs szükségem semmire.Bár a 120 ezres pénznek örülnék😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gondolod, nálam másként megy?
idétlen idõk óta víz, car, egy kis bahama tp, egy kis csp - ennyi
úgy vannak vele, hogy nem ám elkényeztetni a népet, mert akkor nem fog örülni semminek😄DDD
(lásd lejjebb😄)

Maximus4
Mázlista😊Én hetek óta semmit nem forgattam😞

most, hogy visszaolvasok...tényleg😊

na akkor egy - mondjuk úgy, nem elégedetlenkedõ hsz😊 ma reggel a legelsõ farmomon csíptem egy aranylevelû fát jupppijéééé😄

Maximus4
Igazad van,hogy néha tényleg sz@rakszik a játék.De kérdem én,és akkor mi van?Más is szokott néha elégedetlenkedni,de kitartunk,de neked nincs egy pozitív hozzászólásod,csak az megy,hogy ez milyen sz@r játék stb.Erre mondom azt,hogy nem muszáj játszani vele,hála istennek nem kötelezõ!

költözött a BP - nyilván ennek a következményeit szenveded te is - és mások is

grebber
Van is miért bõven!

Maximus4
Te állandóan elégedetlenkedsz.Töröltesd a farmodat a francba és akkor le van tudva a gond!Jobbra lent a supporta kattintva megteheted!

Ja.Az a hiba nálam is elõjött

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Egyre okádékoabb mockos szarabb lesz ez a farmos foshalmaz!

Nemtudom mozgatni az olakat lerakni a fákat stb. CSak 76. frissités és vagy ki be lépkedés után.

grebber
Ezzel a csillagozással is nagy a gáz.
Kötelezõ olyanra elkúrni a továbblépés érdekében amire nem is lenne szükségem.😞

Maximus4
Bizony,hogy jó.Sok csillagot össze lehetett szedni.

mondjuk nincs a piacon és amint kiteszed megveszek : jó volt az ufós event? egy hétig nem volt gépem, úgyhogy lemaradtam jó pár csillagról
Maximus4
Simán megveszik!

grebber
Mikor lesz valami új event?

és volt aki megvette? 8-ért a magatárban is megkapod
Picar77
73 lettem és azt hiszem maradok is egy darabig 😄

()() (^^)

zmeor
kiadó egy hely ismét:

GM-Farmer | 52-nél nagyobb jöhet.

leszarom a konfigod...

zmeor
ha nem lesz gyereknapi event, akkor tökön szúrom magam

leszarom a konfigod...

<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
ilyen nincs 😄

én áfonyát szoktam estére, de az el is ment az ufókra 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Végre eladtam az elsõ emelt áras 1000 db kukoricát,8,04-ért😊 <#taps>

Maximus4
72-es szint óta.Minden éjjel azt ültetek😊

cspedro
Uhh,Maximus mennyi ideje termeled a spenótodat?

Maximus4
Ma várható egy kisebb frissítés a farmon. Utána a hírekben és a reklámtáblán különbözõ ajánlatokat láthattok majd, mint például aratógépcsomag, és hasonlóak.

Az is elõfordulhat, hogy a szomszéd más ajánlatot lát, mint Te.

fook
Termelj , és add el 😊 Pont most jó a piac.

Maximus4
<#taps>

Közben eladtam belõle a piacon,csak ennyi maradt😊

mikor meg pangott, az nem volt jó...most legalább van lehetõség

spenót....<#whatever>

léptem egyet szomszéd...köszi!

Maximus4
Idõközben meglett a 30 ezer spenótom😛

Maximus4
Pont ez az értelme.Különben honnan tudnád gyarapítani a vagyonod?

Marha sok értelme van már a piacnak,ha fele üres.És ez igy is marad az eventek miatt.Valamit tehetnének már ellene.Viszont abbó jó hogy jó áron el lehet adni mindent

Picar77
baharama kell hozzá és ott kel 17-nek lenned

()() (^^)

windoo
A szintem 71-es. Hányas szinttõl lehet termeszteni?

a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő...

fook
Megvárod amíg termeszthetsz , vagy FA.

windoo
Sziasztok! A gazdaköri feladatoknál hogyan lehet paprikához jutni? Köszi a segítséget!

a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő...

már csak 1.300.000 tp, és újra szintet lépek 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

szintet léptem, jippikájéé 😊

most miért?
lehet, õ már a következõre gondolt...<#ravasz1>

Maximus4
Én így állok:

Maximus4
Ezen fetrengek😛 Most olvastam a hivatalosban😄

"sziasztok
melyik nap kezdödik a nublonos feladat sor?""

Picar77
az szép 😄
én nem költöttem semmit, csillagok meg jöttek
bár nekem még csak most lett meg a 4. földterület
de majd lassan biztos meglesz a többi is 😄

()() (^^)