23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Lesz egy pár ültetésed mire megint tele lesz a készleted:(
  • Ironman2
    Akkor már sajna melózok.Majd este elültetem
  • Maximus4
    6 óra múlva kapod elvileg.
  • Ironman2
    Akkor az holnap lesz,szerintem.Köszi a választ
  • Maximus4
    Majd kapsz újra 5 darabot mindkettőből.
  • Ironman2
    Én meg jól rászúrtam.Véletlenül bedobtam az összes broméliát,meg cassavát,a küldetésbe,és 0 van a raktáron.Most mi van akkor?
  • grebber
    2. körből 140 kukac megvan a bal oldali növényes 50-esnél vagyok a jobb oldalin meg 13-asnál!
    Még több mind ezer ilyen szar kell a növényekből:(
  • benoken93
    arra , hogy készen van 4 rész mind a kettőből külön - külön!
  • Why
    az isjó
    De az a 4-4 növényes feladat hol is van? Melyikre érted?
  • benoken93
    Nekem is a kukacból az első szint van meg! A két növényes azonos 4-4 feladat van készen belőle! Nekem nem is kell más , csak a két növényes ajándék és a lekváros és a sütis recept! Bár jöhetne a többi is! De az a jó , hogy az ajándékok sok csp-t adnak!
  • Why
    Maximus a maxin 56 lettem
  • Why
    Nekem az első küldetés van meg a kukacosból és kell még a másodikhoz 120 kukac,de közben persze dobálom a gazokat is hogy a sok TP meg CSP menjen felfele ezerrel
  • Why
    EheHe
  • Ironman2
    Hú de elfogyott a trágya...xD
  • Maximus4
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1275476165&no=10490]#10490[/URL]
  • grebber
    Én szarom le a gilisztákat az a két cucc a növényekért sokkal jobb mint amiket a gilisztákért kapni.
    Bár nem tudom a gilisztás szintjei mit adnak csak az első van meg!
  • 16sziszi
    Az a gond hogy ha termeszted a növényeket a küldetéshez akkor kevesebb giliszta jön ha meg ugye rózsát vagy vmit ültetsz ami a te szintedhez közeli akkor jön a giliszta de fújhatja az ember akkor a másik 2-őt és lehet h úgy se lenne meg az 1500 :/
  • Maximus4
    Én mind a kettőt:)
  • grebber
    Botanikus kertet meg akarom szerezni de elég sok brazil gaz kell hozzá :(
  • Gólya #10536
    nekem a 75-ös farmon most 144 van, a 76-oson 131 - ebből nem lesz 1500, az már biztos
  • benoken93
    De most komolyan ! Lekopasztom a fél szigetet és csak 2-t kapok!
  • benoken93
    Megyünk rabolni!
  • Gólya #10533
    nem rossz ötlet
    sőt...holnap a Lidlben akciós lesz a licsi...:DDD
  • benoken93
    Király az event! Nem is ad kukacot! Mit csináljak menjek ki a kertbe és ássak gilisztákat?
  • 16sziszi
    A Kis balra mutató nyíllal nyisd ki, ahogy Gólya mutatta neked
  • Gólya #10530
  • Maximus4
    210 óra van hátra.
  • Gólya #10528
    hogyne mutatná már...
    neked nincs fönn?
  • Alien69
    Ezért (IS) fejlesztem pont a bíkanyírót tovább! Mivel olyan barkács cucc kell, ami bőven van, "CSAK" a megfelelő birkát kellene össze vásárolni, csak sajna nincs a piacomon. Alig tudtam megvenni pl a 3 csillogó juhot! A göndöröket meg nekem kellett "megcsinálni". Össze hoztam. Most már komolyabban készülök a következőre. Bőven lesz bájitalom, van 6 fám. Csak legyen pénzem FA-ra. :-D
  • gettobuxa
    engem csak az zavar, hogy az órát nem mutatja, hogy mennyi idő van az eventből... baromira nincs időm figyelgetni más oldalakon, hogy melyik nap lesz vége, örülök, ha 5 óránként gyors' be tudok lépni learatni a cuccost, ami éppen kell... angolról lefordítani meg kb 2 perc, nem értem, mért nem tudják megcsinálni normálisra...
  • grebber
    Fene enné meg azt a birkagyapjut olyan lassn gyülik össze :(

Minden másból elég jól állok szerintem.

Angóra: 161
    Tojás: 100
    Strucctojás: 200
    Pehelytoll: 77
    Méz: 104
    Festékpaletta: 130

Ez így jónak is tűnik de megint lesz egy event mint nemrég aztán ez a sok el is megy rá pik pak4
    Juhgyapjús feladatsor kb sosem lesz kész :( Bár hamarosan meglesz a 4. birkanyíróm is akkor azért ugy már fog gyarapodni!
  • hpelte
    talán ha nem n+1 db játékot csinálnának, hanem mondjuk a felét, akkor jutna rendes kapacitás az egyes játékokra
  • grebber
    Basszus lassan már azon vagyok elkezdek adományokat gyűjteni a bp-nak hogy képes legyen egy normálisan működő játékot alkotni!
  • 16sziszi
    Én mindent lefújok ilyenkor még maradt 700-800 kacsatrágyám úgy is és az XXL es alma fa adott 150-et sima farmon 158at Tölgyesen szal egészjó biznisz így is ;) és az úgyis 2x érik be
  • Ironman2

Ha van kacsatrágyád.
  • benoken93
  • Alien69
    El ne felejtsétek! A fákat is be lehet trágyázni! MOST érdemes! Pl gesztenye fa, a tölgyesben 945 TP-t adott!!! Természetesen, NEM az almafát érdemes, illetve, a Bahamákon IS működik!
  • benoken93
    Nálam az eszköztár nem működik!
  • Gólya #10517
    valamelyik szerverrel komoly gondok lehetnek - csak azt nem tudom, miért nem kezdenek vele valamit...hónapok óta ugyanazok az emberek panaszkodnak ugyanolyan hibákra és csak sajnálkoznak és hivatkoznak a szerverhibára
    egy másik topicon is annyian panaszkodtak most is...begazosodott a farm, eltűntek dolgok, nem vette a játék figyelembe, hogy változtattak a farmon, gazdaköri küldetések hiúsultak meg...és a BP (vagy legalábbis a magyar hiv.fórum) sajnálkozik és közli, hogy nem tud mit csinálni
    nekik nem tűnik fel, hogy hónapok óta visszatérő emberek reklamálnak?
  • tonyr #10516
    az én farmomom nekem sem, de bnömén még most is ajajj gazda van...