Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
Nekem minden mûhelybõl legalább van 1, de többõl is 2-3.
Maximus4
"Viszlát, pálmapengõ!

A farmunió gazdaságaiban és piacain természetesen egységes valutával fizetnek a gazdák, és ez mostantól a csengõpengõ lesz. Hurrá, végre nem kell bajlódni az átszámítással, ha trópusi terményeket akarunk eladni! A már összegyûjtött pálmapennyt a helyi bank átváltja csengõpengõre.
Az árfolyam a következõ: 01:05, tehát 1 pálmapengõ 5 csengõpengõt ér majd.

Viszlát, pilótapontok és reptér!

Mivel a szorgalmas gazdák ezentúl a Bölcs Tölgytõl kaphatják meg a szabad bejárást a Bahamarama szigetre, a reptér és a pilótapontok feleslegessé válnak. Repülõs üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást. Ezeket mostantól a kerekkeréken lehet megnyerni, jutalomként lehet kapni, illetve meg lehet vásárolni a Gazdaboltban. Ha valaki még nem jutott el a szigetére, de már beváltott pontokat, annak sem kell elkeserednie: a beváltott pilótapontokat beszámítjuk a Bölcs Tölgynél a Bahamarama hozzáférés jelénél.

Viszlát, gaz!

A legjobb hír: a farmunió segít a trópusi szigeteken megfékezni a gaztámadásokat, amelyek oly sokszor megkeserítették a gazdák életét. A jövõben itt is csak olyan gyorsan fog megteremni a gaz, mint a normál farmokon, így sokkal könnyebb lesz a termesztés.

Ezen változások elõre láthatóan július 6.-án történnek majd meg."

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

én termények közül csak tojást+angorát termesztek (2+4) meg van egy-egy kecsketej, pulykalába, bírkanyíró
grebber
Egyszer azért néznék egy statisztikát mi a jó isten termesztenek egyesek hogy amint jön egy event senkinek nincs se tojás se semmi termény minden vesznek!

Next PC upgrade: 2022

ja, köszi, arról lecsúsztam 😊
meg a szarvasgombáról is 😛
valahol írták, hogy kell az epres eventbe sztem felvásárolták
Miért nincs szarvasgomba a piacon?
Pár napja még rengeteg ajánlat volt...
zmeor
Repülõs üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást.
semmi nem veszik el

leszarom a konfigod...

grebber
Szopjanak ...it! Minek veszik el a pilótapontokat egyetlen normális dolog ami ér is valamit!

Next PC upgrade: 2022

zmeor
szerintetek mi lesz az ára a késõbbiekben az egzotikus cuccoknak? ugyanaz mint eddig volt?

leszarom a konfigod...

zmeor
dejó hogy van ott nekem 100k PP- m 😄😄

leszarom a konfigod...

zmeor
Aloha, Farmlakók!

Egy pár fontos bejelentéssel készültünk mára, mivel a Bahamarama szigeteken a bennszülött lakosság népszavazás útján úgy döntött, belép a farmunióba! Az egyesülés persze néhány változással is jár:

Viszlát, pálmapengõ!

A farmunió gazdaságaiban és piacain természetesen egységes valutával fizetnek a gazdák, és ez mostantól a csengõpengõ lesz. Hurrá, végre nem kell bajlódni az átszámítással, ha trópusi terményeket akarunk eladni! A már összegyûjtött pálmapennyt a helyi bank átváltja csengõpengõre.

Az árfolyam a következõ: 01:05, tehát 1 pálmapengõ 5 csengõpengõt ér majd.

Viszlát, pilótapontok és reptér!

Mivel a szorgalmas gazdák ezentúl a Bölcs Tölgytõl kaphatják meg a szabad bejárást a Bahamarama szigetre, a reptér és a pilótapontok feleslegessé válnak. Repülõs üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást. Ezeket mostantól a kerekkeréken lehet megnyerni, jutalomként lehet kapni, illetve meg lehet vásárolni a Gazdaboltban. Ha valaki még nem jutott el a szigetére, de már beváltott pontokat, annak sem kell elkeserednie: a beváltott pilótapontokat beszámítjuk a Bölcs Tölgynél a Bahamarama hozzáférés jelénél.

Viszlát, gaz!

A legjobb hír: a farmunió segít a trópusi szigeteken megfékezni a gaztámadásokat, amelyek oly sokszor megkeserítették a gazdák életét. A jövõben itt is csak olyan gyorsan fog megteremni a gaz, mint a normál farmokon, így sokkal könnyebb lesz a termesztés.

További részletes információt a GYIK kérdései között találtok, mihelyt a változások közelednek.

Reméljük, hogy a szépséges szigeteken továbbra is élénk élet folyik majd és a turizmus is fellendül!

Ezen változások elõre láthatóan július 6.-án történnek majd meg.

További jó szórakozást kívánunk:

a FARMERAMA csapata

leszarom a konfigod...

zmeor
nem úgy álltam le.. hanem úgy hogy most már nem nyomatok rózsát ezerrel. kéne még szántóföld 😊))))))))

leszarom a konfigod...

Azért kár volt leállnod.Én is már a csp-re gyúrok inkább.A tp szerzés már nem hajt annyira.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
nah 74 lettem.

és most 1 milla TP kell a kövi szinthez..
úgyhogy leálltam 😊

leszarom a konfigod...

ToCsEk
lol, ezt a fost 😄 hát 17helyett 15 elég az 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

tonyr
nem sajnos, napi 15 ajit kaphacc csak.. nalam is van 25 aki kuld,de csak 15 jon, tobbinel kiirja h tul sok ajit kaptam, majd holnap proba ujra 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

én is így vagyok várok várok...de semmi
zmeor
én akármikor nézem a táblát, sosem adja be ezt az ajánlatot...

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ezt vettem meg!1,99 euro,550 FT.

#7334:én a moneybookers-en keresztül vettem meg.Még be sem zártam a megrendelõablakot,már meg is kaptam.Csak ajánlani tudom.Itt olvastam utána,hogy is megy az egész:
Moneybookers.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

<#law> - köszi
azt gondoltam, egyszerûbb a dolog - miért nem lehet ezt is mondjuk mobilról intézni? (költõi kérdés volt😄)

Krezga
Max, te milyen csomagot vettél meg, és mennyiért? Ebben vannak munkások is?
ok, írok mindenképp, elvileg holnap emelik le a számlámról majd a lóvét

paypallal én egyszer már megjártam, ebay miatt regeltem ott, csak a paypalt a saját nevemre csináltam, a számla, amirõl ment az utalás a férjem nevén van, így nem jött össze a dolog, mert a 2 név nem egyezett (utalásnál közlemény ide vagy oda...) nagy nehezen sikerült a PP adminokkal visszautaltatnom a pénzt, amit elküldtem rá...
hûha...mi van itt ma???
ekkora nyüzsgés még event idején sincs😄

ez az eperszüret nem az, amire azt írták, hogy friss eper kell? mert akkor nincs gond, ha éppen kifogyott a készlet...

emese majd referálsz errõl az átutalásosdiról? mert az én fantáziámat az egyhónapos farmmunkás-dolog piszkálja, de nagyon
néztem a paypalt...nekem úgy tûnik, még rosszabb, mint az átutalás...épp a bugyiméretemet nem kérdezi meg (az lehet, hogy amikor már ezzel utalok, akkor nem kér különösebben semmit, de amíg a paypal reget megcsinálom...ott igen kíváncsiak

Krezga
úúh, akkor bele kell húznom az eper termesztésbe, fõleg hogy hétvégén 3 napig itthon sem leszek...
Maximus4
Ez most már úgy néz ki,biztos!

"Holnap 12 körül kezdõdik és junius 12-ig, 12 óraig tart"

😊 pont ma nulláztam le az eperkészletemet 😊)
Maximus4
Nem hivatalos!

"Holnap kezdetét veszi az eper szüret. És kerek öt napig tartani fog."

Jól nyomod 😛
Maximus4
😄

ToCsEk
regeltem 10accot magam alá 😄 idõ mire 10lesz mind 😄
utána regelek még 8at, kirúgom összes szomszédom, és napi 170 barkácscucc 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kösz! azt néztem eddig is, de valahogy ez még nem jött elõ soha
a városban van, a reptér mellett egy táblán, de mindig váltakozik, milyen ajánlat van épp kint (nálam pl.kb 30 percenként...)
a mesterfamer cucc merre van?engem is érdekelne

Megnéztem a fórumban, mit írnak ennek a fizetésnek az ismertetésérõl, de nem írják, h nem magyar bank lenne a fogadó bank, de 1-2 nap alatt kiderül majd úgyis 😊
Maximus4
Lehet,hogy tévedek ne vedd biztosra.De én egyszer megszívtam.Egy másik játékba akartam átutalással fizetni 1200 FT-ot és 5000 lett belõle,mert osztrák számlaszámra ment a pénz😞

Magyar a szlaszám, Raiffaisen (VI. kerületi bankfióknál van vezetve), de majd kiderül... most már mind1, mert elküldtem a megbízást 😞
Maximus4
😞
Azt nem szabad,mert ha jól tudom akkor levonja a külföldi számlaszám miatti átutalási díjat is(pontosan nem tudom mi a neve).

😊 igen, ennyiért nem sok...
mondjuk átutalással fizettem, a bankkártyásat nem akartam bevállalni 😊
Maximus4
<#eljen>
Nagyon megéri!

Na beruháztam én is a mesterfarmer csomagra... 2 euróért, eddig még úgysem költöttem s játékra 😊
Maximus4
"Várhatóan jövõhéten egy újabb csomag.
Tapasztaltabb gazdák részére (magasabb szint)."

tonyr
nos igen tp engem is addig érdekel amig lesznek ujdonságok szintenként, de sokat piacozok, most még többet h 1,75x áron tudok kirakni, még ha meg is veszem 1,5x áron akkor is megéri az a 15% többlet... hát a prémium tagság 6 honapra elöfizetve havi 5, 12 honapra havi 4 euro
szenzonmunka meg 15/honap...
hát nekem ez igy nem éri meg... inkább kaparom a földet h legyen valami 😄

Maximus4
Engem sosem érdekelt a tp.Sokan rohannak,de szerintem semmi értelme sietni.Elveszik a játék élménye😊

zmeor
én most épp 73 és 74 közötti szinten állok. Ahogy elérem a 74-et.. leállok a TP maximalizálással és inkább ráhajtok gazdaságosságra.. kb 74. szint hódfaüzemig volt nálam értelme felfelé bandukolni a ranglétrán..

leszarom a konfigod...

Maximus4
Csak azt nem tudom,hogy ez meddig megy.Véglegesen lehet majd ilyeneket vásárolni?
Mert 3 hét múlva,ha minden igaz nem kicsit változik meg minden körülöttem és akkor ráállok erre az ajánlatra😊

tonyr
hát jo kérdés, nálam is csak szemetek vannak, pl arany de még néha a kerekkerék vagy mi is ott van, rákattintok erre behozza h pörgessek, de ha akarok akkor a kerékre kattintva is odajutok... bexarás ... meg ami ajánlatokat tesz, hát nálam nem akarják h fizessek 😄
csak ha lejár nálad a téma, akkor milyen furcsa lesz visszaállni 😄

Maximus4
Jól tudod.Az volt az elsõ amit bekapcsoltam😊
Csak azt nem értem,hogy a másik farmnál miért nem vált ajánlatot,napok óta ugyanaz van😞

Picar77
igy könnyü az élet talán tul könnyü is , majd elpuhulsz 😄

()() (^^)

tonyr
na te most aztán igazi farmerlegény lettél ezekkel a segitségekkel, és ha jol tudom a fákat se kell leszedned mivel be lehet kapcsolni a városban az örtoronynál.. vagy rosszul tudnám h ekkora segitség is van a prémiumosoknak ? 😄