Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A farmunió gazdaságaiban és piacain természetesen egységes valutával fizetnek a gazdák, és ez mostantól a csengõpengõ lesz. Hurrá, végre nem kell bajlódni az átszámítással, ha trópusi terményeket akarunk eladni! A már összegyûjtött pálmapennyt a helyi bank átváltja csengõpengõre.
Az árfolyam a következõ: 01:05, tehát 1 pálmapengõ 5 csengõpengõt ér majd.
Viszlát, pilótapontok és reptér!
Mivel a szorgalmas gazdák ezentúl a Bölcs Tölgytõl kaphatják meg a szabad bejárást a Bahamarama szigetre, a reptér és a pilótapontok feleslegessé válnak. Repülõs üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást. Ezeket mostantól a kerekkeréken lehet megnyerni, jutalomként lehet kapni, illetve meg lehet vásárolni a Gazdaboltban. Ha valaki még nem jutott el a szigetére, de már beváltott pontokat, annak sem kell elkeserednie: a beváltott pilótapontokat beszámítjuk a Bölcs Tölgynél a Bahamarama hozzáférés jelénél.
Viszlát, gaz!
A legjobb hír: a farmunió segít a trópusi szigeteken megfékezni a gaztámadásokat, amelyek oly sokszor megkeserítették a gazdák életét. A jövõben itt is csak olyan gyorsan fog megteremni a gaz, mint a normál farmokon, így sokkal könnyebb lesz a termesztés.
Ezen változások elõre láthatóan július 6.-án történnek majd meg."
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Next PC upgrade: 2022
meg a szarvasgombáról is 😛
Pár napja még rengeteg ajánlat volt...
semmi nem veszik el
leszarom a konfigod...
Next PC upgrade: 2022
leszarom a konfigod...
Egy pár fontos bejelentéssel készültünk mára, mivel a Bahamarama szigeteken a bennszülött lakosság népszavazás útján úgy döntött, belép a farmunióba! Az egyesülés persze néhány változással is jár:
Viszlát, pálmapengõ!
A farmunió gazdaságaiban és piacain természetesen egységes valutával fizetnek a gazdák, és ez mostantól a csengõpengõ lesz. Hurrá, végre nem kell bajlódni az átszámítással, ha trópusi terményeket akarunk eladni! A már összegyûjtött pálmapennyt a helyi bank átváltja csengõpengõre.
Az árfolyam a következõ: 01:05, tehát 1 pálmapengõ 5 csengõpengõt ér majd.
Viszlát, pilótapontok és reptér!
Mivel a szorgalmas gazdák ezentúl a Bölcs Tölgytõl kaphatják meg a szabad bejárást a Bahamarama szigetre, a reptér és a pilótapontok feleslegessé válnak. Repülõs üzeneteket persze azért továbbra is lehet küldeni és Kacsa Kata is szívesen vállal extra trágyázást. Ezeket mostantól a kerekkeréken lehet megnyerni, jutalomként lehet kapni, illetve meg lehet vásárolni a Gazdaboltban. Ha valaki még nem jutott el a szigetére, de már beváltott pontokat, annak sem kell elkeserednie: a beváltott pilótapontokat beszámítjuk a Bölcs Tölgynél a Bahamarama hozzáférés jelénél.
Viszlát, gaz!
A legjobb hír: a farmunió segít a trópusi szigeteken megfékezni a gaztámadásokat, amelyek oly sokszor megkeserítették a gazdák életét. A jövõben itt is csak olyan gyorsan fog megteremni a gaz, mint a normál farmokon, így sokkal könnyebb lesz a termesztés.
További részletes információt a GYIK kérdései között találtok, mihelyt a változások közelednek.
Reméljük, hogy a szépséges szigeteken továbbra is élénk élet folyik majd és a turizmus is fellendül!
Ezen változások elõre láthatóan július 6.-án történnek majd meg.
További jó szórakozást kívánunk:
a FARMERAMA csapata
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
és most 1 milla TP kell a kövi szinthez..
úgyhogy leálltam 😊
leszarom a konfigod...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
#7334:én a moneybookers-en keresztül vettem meg.Még be sem zártam a megrendelõablakot,már meg is kaptam.Csak ajánlani tudom.Itt olvastam utána,hogy is megy az egész:
Moneybookers.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
azt gondoltam, egyszerûbb a dolog - miért nem lehet ezt is mondjuk mobilról intézni? (költõi kérdés volt😄)
paypallal én egyszer már megjártam, ebay miatt regeltem ott, csak a paypalt a saját nevemre csináltam, a számla, amirõl ment az utalás a férjem nevén van, így nem jött össze a dolog, mert a 2 név nem egyezett (utalásnál közlemény ide vagy oda...) nagy nehezen sikerült a PP adminokkal visszautaltatnom a pénzt, amit elküldtem rá...
ekkora nyüzsgés még event idején sincs😄
ez az eperszüret nem az, amire azt írták, hogy friss eper kell? mert akkor nincs gond, ha éppen kifogyott a készlet...
emese majd referálsz errõl az átutalásosdiról? mert az én fantáziámat az egyhónapos farmmunkás-dolog piszkálja, de nagyon
néztem a paypalt...nekem úgy tûnik, még rosszabb, mint az átutalás...épp a bugyiméretemet nem kérdezi meg (az lehet, hogy amikor már ezzel utalok, akkor nem kér különösebben semmit, de amíg a paypal reget megcsinálom...ott igen kíváncsiak
"Holnap 12 körül kezdõdik és junius 12-ig, 12 óraig tart"
"Holnap kezdetét veszi az eper szüret. És kerek öt napig tartani fog."
utána regelek még 8at, kirúgom összes szomszédom, és napi 170 barkácscucc 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Megnéztem a fórumban, mit írnak ennek a fizetésnek az ismertetésérõl, de nem írják, h nem magyar bank lenne a fogadó bank, de 1-2 nap alatt kiderül majd úgyis 😊
Azt nem szabad,mert ha jól tudom akkor levonja a külföldi számlaszám miatti átutalási díjat is(pontosan nem tudom mi a neve).
mondjuk átutalással fizettem, a bankkártyásat nem akartam bevállalni 😊
Nagyon megéri!
Tapasztaltabb gazdák részére (magasabb szint)."
szenzonmunka meg 15/honap...
hát nekem ez igy nem éri meg... inkább kaparom a földet h legyen valami 😄
leszarom a konfigod...
Mert 3 hét múlva,ha minden igaz nem kicsit változik meg minden körülöttem és akkor ráállok erre az ajánlatra😊
csak ha lejár nálad a téma, akkor milyen furcsa lesz visszaállni 😄
Csak azt nem értem,hogy a másik farmnál miért nem vált ajánlatot,napok óta ugyanaz van😞