23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Slimdave
    De erre is van egy jó tippem: add el a denevéreidet, hátha egy piacon vagyunk!
  • Slimdave
    nem teljesítetted a halloweenes eventet végig...
  • Andrea770422
    Nekem nem jelenik meg a denevér a tenyészthető állatok között. Nem tudja valaki miért!
  • Slimdave
    És ha nekem van egy baglyom, akkor kapok 10% denevért pluszba ha azt tenyésztek?
  • np
    Ha van egy 100%.os termény táblám, az vajon a baby boom-os állatokra is vonatkozik?
  • zmeor
    mokány denevért :D 4 fehérből :D
  • Why
    Maximus a mili27 farmomom 78.as lettem
  • hpelte
    most magyar ipvel is van egy 15 Fa-s ajánlat Token Ads-on "Kattintson ide a BELÉPÉSHEZ!

Csatlakozzon és megnyerheti a harminc darab 25,000 forint értékű vásárlási utalvány egyikét! kb fél óra után megadta
  • zmeor
    még mindig nem jött meg egy ingyen FA sem..

és ráadásul a norvég ip-nél, nekem a sponsornál csak ilyen hülye tesztek vannak, semmi 49-es cucc
  • Alien69
    4 alaptyúk: 1 barna, 1 sztártyúk!
  • Alien69
    Kilépsz, belépsz! Igen, a zselé kerül valamibe, de szinte ingyé van ahoz képest, hogy még ha elfogy a bájitalod is, akkor is fele annyi idő alatt "termelsz". Nem több, mint 5 óra, hanem fele idő. Ha van szupertápod, de kevés a bájital, FŐNYEREMÉNY a zselét használni.
  • grebber
    Mint irtam a báitalfa full ingyen volt NEKEM! A köcsög zselé meg nemtudom mibe kerül aztse tudom hol lehet szerezni de biztos nem ingyen adják.
    Nem mellesleg 10 óra múlt hol a rákba van a baby boom ?Leraktam raklap ólat remélem nem szopom be!
  • Alien69
    Upsz, nem látom a lógikát. Persze, ha EGY tenyésztelepet használsz, qrvára nem spórolsz semmit se. De én csak 24-t raktam le, és ha esetleg elfogyna a bájitaom, akkor vehetnék 1000csp-ért EGY darabot.
  • tonyr #13542
    ez is igaz, de a bájitalfa ingyen adja a bájitalt a rozsaszin zseléhez kellenek cuccok.. igy az is sporol aki bájitalt használ :D
  • Alien69
    Az a TE bajod! Normális ember spórol ahol tud. Van nekem is bájitalfám, jelenleg 1400 bájitallal indulok. De, a rózsaszín zselé felezi az időt, minden lerakott tenyésztelepen spórolsz 1 bájitalt minden alkalommal. Na ez NEM mindegy!
  • grebber
    Nem zselézek én van bájitalfám az ingyen volt!
  • Alien69
    Ma lesz a babybumm! Ne felejtsétek el, RÓZSASZÍN zselét előbb aktíválni!
  • biliard10
    hello vegyetek fel barátnak:biliard10
  • Slimdave
    A milliomost én sem forintban értettem.:) Igen, nekem is ez tűnik fel, hogy ahhoz képest lehetne egy szinttel fentebb lépni a minőségben is. Egyébként minden event során óriási bevételekre tesznek szert, de a játékos nézőpontja is szempont kell, hogy legyen egy komoly cégnél (épp ezért írtam a szintlépésről-lehagyásról).
  • Maximus4
    Na azt pont leszarják ki,hogy éri utól a másikat.
    Az ember telhetetlen,nem elég x millió,még több kell.Pont most néztem 750 FA rendelése 8000 Ft ami ugye csak 5 bagolyra elég és az sokaknak nem elég.Ha a több mint 30 millió játékosból csak minden 1000. rendel,az is 1/4 millió Ft és akkor még nem beszéltünk a munkások rendeléséről,meg sok minden másról.Iszonyat pénz mozoghat náluk és ehhez képest elég amatőr bandának tűnnek.
  • Osi20
    szia. Nekerm is eltudnán küldeni a leirást? Elöre is köszi.
  • hpelte
    én azt hittem limitálva lesz, hogy mennyit vehetsz. pont az aránytalan előnyök miatt
  • Slimdave
    Milliomos minden kollegájuk, ez is arra lenne érv, hogy nem kell minden áron a pénz felé tuszkolni a játékot. Azt viszont hülyeségnek tartom, hogy egy játékos aki most kezdi a játékot, vesz 30-40 baglyot, és beéri azt, aki nem tud és játszik egy éve például. Tudom FA-al eddig is előnyöket lehetett elérni, de ekkora előnyt megközelítőleg sem.
  • Maximus4
    Pont ezért fognak sokan rendelni FA-t.Nagyon jól gondolkoznak a BP-nél,biztos nem megy nekik szarul.
  • Slimdave
    Pont ezért hülyeség...ezzel aránytalan előnyhöz juttaták azt akinek sok FA-a van, illetve burzsujékat. Elhiszem hogy kell a bevétel a BP-nek, de legalább ezt kikerülhették volna...Így aki össze tud szedni 10-20 baglyot, annak állandó 100 és 200%-os tp táblája lesz...röhej!
  • Maximus4
    Milyen jó lenne venni 10-et.30 percenként 100%-os tábla pffff
  • zmeor
    az kemény
  • Maximus4
    Ezt találtam a hivatalosba:

Ha több területen is rendelkezünk A bagoly fája -val az általuk nyújtott bónusz értékek összeadódnak, és mindenhol érvényesek.
  • Maximus4
    Türelem.Most csináltam egy 15-ös ajánlatot,rá 2 percre kaptam 60 FA-t valami régebbiből:)
  • Maximus4
    Meg a tp-t is.
  • zmeor
    én eddig akárhány ajánlatot csináltam, egy kibaszott FA-t sem kaptam, pedig visszaigazoltam az e-maileket
  • zmeor
    aztán az 5 bagoly nem a TP-t adja össze, hanem az időt :D
  • Maximus4
    De mi nem megy?
  • Ancika24
    nekem sehogy nem megy.
  • newlmatch
  • Balázs 17
    nekem is elküldheted a leírást. kösz:_)
  • Maximus4
    Passz.Az van a planet után írva:)
  • newlmatch
    köszi:)és mitől 49-es?ígérem nem fárasztalak tovább...:)
  • Maximus4
    Semmi baj:)Planet az egy ajánlat és sok nyelven meg lehet csinálni ugyanarra az email címre.A + 20 FA-t pedig valamilyen másikért kaptam,délután óta csinálom,szóval nem tudom melyik volt a befutó:)
  • newlmatch
    Mit jelent a 49-es planet és mi a +20FA ? bocsi, h sokat kérdezek...:)