23542
-
Balázs 17 #13595 de szar ez a piac így első ránézésre:D -
hpelte #13594 lassan lesz vmi..a piac már töküres -
#13593 Kiváncsi leszek mi lesz benne dinamikus.
Mert az biztos hogy ezzel a levon mindent ha csinálok tápt szarral mindent elértek csak azt nem hogy magad termeld meg a dolgokat.Megint nem lesz semmi a piacon!
Mondjuk engem csak tenyészállat érdekel mert kitenyészteni kb 2100-ra lehetne őket! A növényeket én valóban magam termesztem! -
hpelte #13592 Üdv Farmerek!
A dinamikus piac hamarosan elérhető lesz a játékban.
A régi ajánlatok törlődnek, visszakerülnek a pajtába a termékek
A már levont 10% Csp összegek pedig mindenkinek jóváírásra kerülnek.
És még egy jó hír a végére: a Netlog problémákat sikerült megoldani.
A Farmerama csapata -
#13591 Úgy van 1 db nyomorék bájitalfám hogy a haverom már abbahgyta a farmját én vettem át és neki lett csemetéből azt adtam át a saját farmomhoz :D
Bezzeg nála pörgetek 120ezres csp-t :( Muternak 2 egymást követő nap is 120ezer csp lett. -
benoken93 #13590 Nálam is volt , hogy nem sikerült az amit szerettem volna! Nem baj neked is össze jöhet még!:) Vagy a cserénél beszélgethetünk róla! -
#13589 O hogy huználak le szájjal téged is :D
Basszus egyedül a farmerama történetében csak én vagyok ilyen nyomorék hogy se 120ezres csp pörgetés se normális fák titkos csemetékből :(? -
benoken93 #13588 Sziasztok! A mai pörgetésem 1x bájitalfa!!!! -
#13587 Nálam 45k kukorica figyel a raktárban :) -
Gólya #13586 halljátok...mióta megváltoztak a tápok összetevői, nem győzök hozzávaló növényt termelni...eszméletlenül fogynak -
#13585 Az szép! -
hpelte #13584 nemcsak a terményekre gondoltam hanem a többi hánycikkre répa, búza salát kukorica stb... -
vidu01 #13583 Van 40k répám, remélem ezeket az alap növényeket is el lehet majd drágábban adni. Répából soha sincs a piacon. -
#13582 A terményeket megveszik szerintem bármennyit is kérsz érte, -
hpelte #13581 én is tartalékoltam egy keveset, de az az érzésem a vevő oldalnak nem fog tetszeni ha drágábbak lesznek a hiánycikkek -
#13580 Én is.Már egy jó ideje direkt nem piacoztam. -
hpelte #13579 kiváncsi leszek bejön-e ez az újítás -
#13578 -
hpelte #13577 Üdv Farmerek!
Olvastuk a visszajelzéseiteket a takarmány (táp) változásával kapcsolatosan, és továbbítottuk a jelzéseiteket a Farmerama fejlesztői csapata felé.
Ma el fog indulni az új dinamikus piac, sokak legnagyobb örömére.
Újra kiegyensúlyozódnak az árak - különösen az alacsonyabb szintekhez tartozó tápok esetében.
Amint pontos részleteket tudunk, természetesen tájékoztatni fogunk benneteket.
A Farmerama csapata -
Gólya #13576 naponta egyfajta magból csak 100 db-ot vehetsz a magtárból
a zselét a tenyésztés beindítása előtt kell megenni - pajta...ott a jobb felső sarokban rákattintasz a hörcsögre, ezzel bejutsz a kamrádba és ott kiválaszthatod (már amennyiben van) a zselét és jóízűen elfogyaszthatod:)
8 órán keresztül felezi a tenyészidőt - de figyelj, feltétlenül a tenyésztés indítása előtt kell megenni (bár nagy baj nem lesz belőle, max. a következő tenyésztéstől indul a 8 óra)
ezekkel kapcsolatban
itt olvasgass A lekvárkészítés mesterképzője illetve a Pékség - avagy a pékszakma rejtelmei részekben -
#13575 Miféle magtári korlátozés? -
#13574 Az ilyen zseléket hogy használjátok el? Mire kell ráklikkelni? -
makk18 #13573 Sziasztok!
Maximus4, nekem is el tudnád küldeni a leírást.
Előre is köszi. [email protected]
-
#13572 Igen azt. -
#13571 Srácok a rémséges halastó mit ad?
Ugyanúgy lápipócot? -
Andrea770422 #13570 egyetértek -
Slimdave #13569 de azt nagyon! -
#13568 Nemtudom ki hogy van vele de ez a baby boom is loszart ad eddig. -
Ironman2 #13567 Naponta többezren regisztrálnak,szóval ezen csak mosolyog a Bigpoint -
hpelte #13566 amikor bevezették a magtári korlátozást akkor is volt tiltakozás bőven, még se lett semmi. -
Ironman2 #13565 Tápok az egekben
Érdemes elolvasni a kommenteket.Valami sztrájkot is emlegetnek ottan -
Slimdave #13564 De most nézem, hogy az érési idejük viszont kevesebb a pirosaknak, így ha 2x leszeded egy nap, akkor már nem is olyan nagy a különbség a 3-as és 4-es szint között... -
#13563 Az a lógicská, hogy a bárányos volt az ELSŐ, és rájöttek, hogy az túl jól adna, ha mind ilyen lenne. Illetve, A tehéntej, kontra bírkagyapjú. Az utóbbi TÖBBET ér. Máskor is mondtam, a birkagyapjút éri meg a legjobban fejleszteni, mert a piacon jó ideig még hiány cikk lesz. A másik, a tojástojó. Tojás kell sok eventbe is, meg ugye a sütikhez is (asszem), ergo, qrva sok ideig a tojás IS hiány cikk lesz. Az ára már most megemelkedett. -
Slimdave #13562 De ebben mi a lóóógika szerintetek? A 3. szintü piros tehenészethez 3 bájos boci kell, míg a birkanyírós ugyanilyen szintbe pedig 3 csillogó bari. Namost a bájos boci többet ér mint a csillogó bari, mégis a tehenészet 1 terményt ad, míg a birkanyíró 2-t. -
Slimdave #13561 Köszi, akkor paff...pofátlanság azért ez is! -
#13560 Piros tehenészet:
Érési idő: 10 óra 58 perc (táppal és vízzel)
Amit ad: 1 tehéntej és 240 TP
Rózsaszín tehenészet:
Érési idő: 19 óra 11 perc (táppal és vízzel)
Amit ad: 2 tehéntej és 560 TP
-
Slimdave #13559 A 3-as szintű piros tehenészet az ugye 2 tehéntejet ad egy nekifutásból? -
Slimdave #13558 A malom szegény meg úgy rángatózik, mintha epilepsziás lenne. -
Slimdave #13557 Nekem 40 volt, de annak hamar a seggére csaptam... -
Andrea770422 #13556 230 denevérem van pedig!!! :((((