Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép napot😊)
kedves Gólya
köszönet a leírásért😊)
szép napot😊)

én is teljes készenlétben vártam a 12 órát
(mind az 5 farmon úgy ültettem hogy pont kész legyen addigra minden)
de sajna késik egy kissé a borzongás...
remélem a végét is meghosszabítják
és itt a leírása a "halogén"-eventnek😄

Milyen jó h délutános vok... Fene a fülüket, akkor sikeres kezdést mindenkinek én meg meglesem este, de elötte elolvasom a tapasztalataitokat ;P
ne légy telhetetlen
Sziasztok szomszedokat keresek .KuruncziAnna a farm neve.
Maximus4
<#taps>

És akkor talán visszaállítják magyarra a gazdaköri feladatokat is <#nyes>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hátborzongató üdvözlet minden gazdának.

A Halloween event kezdés-ideje pár órát késik.

A várható kezdés-idõ tehát ma 14:00 óra.
zmeor
ok nem fontos, ha ronda az nem jó.

ez így nemrossz

leszarom a konfigod...

Maximus4
A helyzet az,hogy kipróbáltam és baromi ronda lett.
De majd csinálok egy teszt topikot a sajátba és ott megnézheted ha akarod és ott lehet próbálgatni is.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
nah mostmár látom!

jobb mint a fekete. 😄 kipróbálod a fent lévõ kép vaj színével és fekete betûkkel?

leszarom a konfigod...

Maximus4
Menj már!Barna a háttere.Elõzmények törlése vagy nézd meg másik böngészõben.

zmeor
nekem nem látszik át 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Végre sikerült átlátszóvá tenni a hozzászólás ablakokat!Véleményeket kérnék,hogy jó-e így vagy milyen szinkonbináció legyen,háttér+betûszín.Ja és eggyel nagyobbra vettem a betûméretet.
Köszönöm!

grebber
Ez a lekvárfõzõ üzem valahogy nem tud számolni.
Bezuztam 8 alapzselét had csinálja.Elkészült kiírta így már 9 db alapzselém van.Akkor mondom ennek örömére csinálok 9 birsalmalekvárt de a 6.nál kiírta nem jó mert csak 5 alapzselém van. EPIC FAIL!!!!

Next PC upgrade: 2022

akkor ez most olyan lesz mint a brazíl-francia event? mert akkor nem ültetek olyan hosszút
Nem nagyon<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

és legalább energiatakarékos?😄

Nálunk 127 a kilója.Pont most voltam vásárolni.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

az enyém is csak 7 számjegyû

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

üdv
lenne egy kérdésem múltkor képversenyen nyertem és írták hogy az id 8 számjegynek kell lenni-e de nekem csak 7 ez nem gond?

<#worship>

Csak egyvalami bábt , hogy a denevér sem lesz így hiáncikk!

We will never forget! WTC

grafikák az esetleges dolgokról itt
Néztem én is mert a grafikája megváltozott! Ja és a jávor*vasnak is mondtak fejlesztést még annó!

We will never forget! WTC

állítólag a denevér is tenyészthetõ lesz, de még ne vegyétek tuttira....
remélem ezentól ezt is ültethetjük és éjjel világítani fog

A Helloween event 2011/10/27 12:00-kor startol és egészen 2011/11/01 12:00-ig lesz elérhetõ.
Azt rebesgetik, egy kísértet járta ház is kapcsolódni fog ehhez az eseményhez.
A két új növény megjelenése már biztosra vehetõ.

Két új recepthez két új vethetõ növény is jár, a húsevõ növény és a szemgolyó bokor a heloween event-tel egy idõben lesz termeszthetõ és információink szerint minden teliholdas event alkalmával termeszthetõ lesz.

farmeramamania

Maximus4
Köszi,javítottam!

szép napot😊)

én is grat😊)

egy kicsit lehet irigykedni?

Maximus4
Köszi srácok a gratulációkat 😄DDDD

zmeor
Idézhetek? 😄

"Na jó,most már kabbe😛"

leszarom a konfigod...

a kulák😄

Maximus4
Sokáig tartott,de ez is megvan😄

zmeor
oké,
amugy azt is kipróbálhatod, hogy vaj színû háttér a fekete helyett. És rajta fekete betûk.
ez most ilyen gyengénlátó version 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Szerencséd😄

folyamatban van a fekete eltüntetése a háttérbõl és akkor csak a barna marad,úgy sokkal jobb lesz hidd el😊

zmeor
nyugi még csak 79,5 vagyok 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Na jó,most már kabbe😛

zmeor
érdekes hogy nagyjából egyszerre leszek majd rendes farmon 80 szigeten meg 20

leszarom a konfigod...

Maximus4
Gratula!Én még csak mostanában leszek 19-es😞
Kár volt kihagyni olyan sok idõt a szigeten,vagy 2 hónapig rá sem néztem.

zmeor
El sem hiszem, de 20-as lettem Bahamán! <#nyes><#nyes>

Maxi pls írd át! Köszi

leszarom a konfigod...

Maxi! A terméktáblázatból hiányzik az utóbbi eventen bejött 4-es szintû Répás-almás csatni és Cukkinis almástorta. Ezen a linken ha picit feljebb görögsz megtalálhatod a hivatalos leírását is: http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=2843610#post2843610
Matrica az albumba 😉
femate
Az a Erntefest-Sticker. Az mi mert én itt megcsináltam a 2.szintig már mint a 10 esen belül de arra nem jöttem rá hogy mi.

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

bocs!!!ezt én néztem félre....
pedig ott van, az alján nézd meg
Alien69
Itt a gyik-ban SEHOL se találom azon a részen, ahol írják, hogy mit kapunk, ha beadjuk. <#wow3> Leszarom, ha máshova írták, itt NEM találom azon rész leírásánál. <#duma><#schmoll2><#nyes>

"A feladatsor az event végeztéig, azaz 2011.10.25-ig online marad"
Maximus4
De arról volt szó,hogy addig tart amíg a szüreti fesztivál.

Alien69
Igen, bosszankodunk mi is, csessze meg a BP az anyukáját, hogy ERRÕL egy deka infó sem volt! Törjék el a lábukat, de mindnek. Persze hosszába. <#vigyor>