Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kinek mi a pár perc...
kukorékolhatok fent ki tudja, meddig
az egyik farmon még el kéne vetni éjszakára😞

Maximus4
LOL

A hivatalosból 19:18-kor írták😄

Üdvözlet Gazdatársak!

Pillanatokon belül, azaz 19 óra 20 perckor egy rövid karbantartást kell lefuttatni a játékban, hibajavítások miatt. Pár perces türelmeteket kérjük!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kapsz persze...idegbajt legfeljebb😊

Maximus4
Ugye megmondtam😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
ez a LOL
bnöm-nek belépek és más farmját hozza be.. WTF ???

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

akkor egy mm-t se megyek sehova
Kiléptem és visszaakarok lépni és engem is kidob!

We will never forget! WTC

Maximus4
Remélem majd kapunk valami ajándékkódot😊

<#eljen>

Maximus4
A te szervered biztos jó,vagy majd csak ezután jón a hiba <#eplus2>

Nemértem énnálam megy! ( De én bent vagyok és nem léptem be!)<#conf><#nemtudom><#confused>

Maximus4
Inkább lenne az,mint rákattintok a belépésre és rögtön visszadob.

akkor ajjjajjj lesz
Maximus4
Most olvasom,hogy rengetegen nem tudnak belépni.

akkor még véletlenül se lépek ki...
Én sem <#confused>

Ready Player One

hááát, nekem igazából egyik jutalom sem kell... a denevérbarlanghoz mit kell ültetni?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Bakker,nem tudok belépni😞

ezek a denevér tenyész nevek😄D
Sziasztok!
A maxi farmra van 3 helyem

Ready Player One

Én sem vettem észre de mostmár köszi mindenkinek!😊

tonyr
tényleg 😛

Alien69
Szerintem, NEM éri meg termeszteni, kivéve a koponyafát. <#eplus2>

az ott van a termeszthetõ növények között
tonyr
Koponyafát most hogy lehet termeszteni ha nincs az átválto gomb ???

Maximus4
Ráadásul szupertrágya nélkül teljesíthetetlen.

nekem így elsõre elég gyengének tûnik az event:S
<#rinya>

sehol, úgy tudom csak a tgc tagok kapták meg õket
Amúgy a denevértenyésztés lehetõsége lesz a fõ jutalom! Most olvaom:

A Helloween event 2011/10/27 14:00-kor startol és egészen 2011/11/01 14:00-ig lesz elérhetõ.
Az event nem a szokásos oldalsó menübõl érhetõ el hanem a besötétedett városban a gazdakör elõtti téren.
A játék menete:

A Fõtéren belépve a játék kezelõfelületére, négy szobába lesz lehetõségünk bemenni, mely szobákat a különféle jutalmakért cserébe kell feltöltenünk az ott kért hozzávalókkal. Errõl részletesen is beszámolunk késõbb.

Két új növényt is kell termesztenünk, melyeket majd itt kell leadni, valamit egy új felreppenõ ajándék is szerepet kap, szintén a szobák feltöltése során.

Nagyon fontos: a 2 új növény és a felreppenõ csak és kizárólag a sima farm területen aktív, vagyis ültetni a növénykékbõl csak oda lehet, és a felreppenõk is csak ott jönnek elõ!

Viszont aki már megtermelte a hozzávalókat, az a sima farmra is ültethet nagyobb értékû növényt, vagy bármi mást, hogy megsokszorozza a felreppenõk számát!

A feladat, mint írtuk már, 4 szobából fog állni, ezért 4 különféle ajándékot kaptok, valamit a fõdíjat: a Denevértenyésztés lehetõségét!

A tenyésztést csak az kaphatja meg, aki végigvitte a teljes 4 szintet, de aggodalomra semmi ok: a 2 új növény és a tenyésztés megnyerhetõsége megmarad a játékban, és a következõ (rendszeres) halloween eventek alkalmával a küldetés befejezhetõ/folytatható.

Elõször is nézzük a két új termeszthetõ növényt, a Gülüszem-bokrot és a Vénusz légycsapót:
Mint írtuk már, ezek csak a fõ farmterületen ültethetõek!

Megszerzésük módja: minden játékos kezdetnek kap belõle 5-5 darabot, hogy elkezdhesse a termelést, tehát ne adjátok be azonnal, mert nem lesz mit elültetnetek!

Akinek mégis elfogyna, az 2 óra hossza elteltével ismét megkapja az 5 darabot a hiányzó növénybõl, persze ehhez frissítenetek kell majd, esetleg ki-be lépni a játékba.

Mindkét növény adatai megegyeznek:
Érési idõ: 2 óra (víz és trágya nélkül)
Tapasztalati pont: 12 (2x2-es területen számolva)
Természetesen, mint minden más növénynél az érési idõ tovább csökkenthetõ szupertrágyával, illetve a hozam növelhetõ Kacsa Kata trágya segítségével, illetve a megehetõ lekvárok, péksütemények is a segítségünkre lehetnek.

A másik nagyon fontos játék elem, a felreppenõ Csúf Csemege.

Mint minden ilyen jellegû ajándék, ez is aratáskor bukkan fel, de most csak és kizárólag a fõ farmterületen!

Ezen kívül küldhettek egymásnak ajándékba a megszokott módon, az Ajándékozásnál a Szezonális fülre kattintva.

Valamint aki hiányt szenvedne benne és megteheti, hogy megvásárolja az a Gazdaboltban az alábbi árakon juthat hozzá:
1 Csúf csemege - 2 FA
50 Csúf csemege - 85 FA (15% kedvezmény)
150 Csúf csemege - 220 FA (27% kedvezmény)
375 Csúf csemege - 500 FA (33% kedvezmény)
Ezeken kívül szükségünk lesz még némi Koponyafára, de azt már ismeritek, és az eddig megszokott módon termeszthetitek továbbra is, hacsak nincs elég belõle a Pajtában a régebbi eventek maradékaként, tehát erre nem térünk ki külön.
Más halloweenes növény nem ültethetõ! Ez a 3 féle bekerül a sima növények közé, hagyományosan tudjátok elvetni és learatni õket.
Itt megtalálhatjátok a szintenkénti nyeremények részletes leírását.

Elsõ szint: Vénusz légycsapó
Érési idõ: 12 óra
Amit ad: 180 CSP

Második szint: Boszorkánykunyhó
Érési idõ: 15 óra
Amit ad: 300 TP

Harmadik szint: Gülüszem-bokor
Érési idõ: 13 óra
Amit ad: 170 TP

Negyedik szint: Halloween varjú
Érési idõ: 14 óra
Amit ad: 220 TP

Halloween matrica
A gyûjtõalbumotokba kerül (posta épületbõl elérhetõ)

És természetesen a legszorgalmasabb gazdák jutalma a Halloween matricán kívül: a Denevértenyésztés lehetõsége!

Farmeramamania

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Aha értem!<#hehe>

De akkor hol lehet megkapni?

gülüszemzselé vénusz légycsapójának lakomája (csak addig jeleníti meg hogy "lak" gondolom lakoma lehet) de se recept se semmi nincs hozzá
A golyószem és a valamilyen süti! De most látom , hogy a termékek közül eltûntek! De4 nem tudom , hogy miért!

milyen termékre gondolsz?

Maximus4
Én még nem találkoztam vele.

Ápropó a 2 új terméket hol lehet megszerezni?

Maximus4
A faq frissítve!

Gyorsan leraktam a maradék 2 denevérbarlangomat is😊

Jó neked.Nem baj majd legközelebb hajtok a denevérbarlangra.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Nem volt ott.
Most nem lesz Jack boltja.

Még jó,hogy van 200 denevérem😊

Akkor leírom mégegyszer : A Guanógyár idáig is ott volt a fejlesztéseknél,vagy most rakták bele azt? És a denevérbarlangot csak Jack boltjában lehet majd kiváltani?

Maximus4
Te tulajdonképpen mirõl beszélsz?

Kell hozzá a denevérbarlang.Azt csak a kis halowennél lehet kiváltani,nem?

Ez a Guanógyár most került bele a fejlesztésbe? Mert én kapásból ki is tudtam váltani

Maximus4
Megint csak a rendes farmon lehet ültetni😞
Ráadásul a nyeremények sem egetrengetõk.

Meg a város is.áááááááááááááá.Király!

De jó lett ez az éjszakai mezõ

Maximus4
Az event elindult!

Maximus4
Azért ez a kép brutál jól néz ki!

szép napot😊)
ok
Maximus4
Szia!

Csak egy kérés.Ha valakinek reagálsz a hozzászólására,akkor katt a válasz szövegre.Így átláthatóbb lesz a topik!