23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • benoken93
    Ja!:D
  • Balázs 17
    meg csajokat is
  • benoken93
    Azért a közösbe dobhatnánk be barkácshoz való dolgokat is! Mert nekem annyi van minta nyű!
  • benoken93
    Hát van benne valami! De ahogy a BP-t ismerem kitalál valami felesleget! DE NE LEGYEN IGAZAM!
  • Balázs 17
    karácsony hétvégére esik tuti akkor lesz
  • Maximus4
    Szerintem meg igen.Karácsony körülire saccolom,gondold el,megajándékozhatsz mást:)
  • benoken93
    Ami a csereberét illeti , szerintem idén már nem lesz!:(
  • benoken93
    Hmmm... Megvan a fele a körösnek! De egy idő után az emberek kifogynak , és abbahagyják!
  • Maximus4
    Pedig elolvashatnád,hátha jobban tudod értelmezni mint én:)
  • Balázs 17
    én nem olvastam a leírást, de szerintem az 5 szintre van osztva, úgyhogy nem lesz az olyan gyors
  • Jozi1974
    Alig telt el egy kis idő, és már mindjárt a felénél jár a közös, esély sincs a felröppenők begyűjtésere :(
    Én meg már beadtam az 500000 növényt :( szerencsére olyat ami úgyse kell sehova.
    Várhatják hogy egy forintot is küldök nekik.
  • Balázs 17
    ja... amúgy nevetségesen szar az egész

mindent túl kell bonyolítani, ránézek és elmegy tőle a kedvem

régen milyen egyszerű grafikai megoldások voltak még leírást se kellett elolvasni...:)
  • zmeor
    amugy erre jó a bahama, hogy az ott összegyűlt szar gyümölcsöket itt lelkiismeret furdalás nélkül be lehet adni..
  • zmeor
    egy aratással megvan a beadandó felröppenő szarság 10%-a
  • ATIKA5
    Ez nem igaz nem lehet a piacon semmit venni csak forog a virág
  • Wootan
    De feltudod használni. A pajtában ott van a pocokfej jobb felül, arra katt, és ott lehet kajálni :)
  • Maximus4
    Ezért a szarért ne törd magad:(
  • benoken93
    Én hülye meg learattam event előtt!
  • Maximus4
    Nem hát.
  • Maximus4
    Ráadásul egyszer ott van a mozi a városban,aztán ráfrissítek akkor meg eltűnik!
    Bravo BP!
  • ToCsEk
    ez még nem karácsonyi event az tuti, ez csak felkészülés rá, ilyen városdíszítés csak.

kérdés:

nekem csak még lekvárfőzöm van, ha veszek egy pékterméket azt akkor nem is bírom megenni/felhasználni?
  • Maximus4
    De ezt akkor sem hiszem el,hogy ennyi!Karácsony előtt egy ilyen marhasággal szúrják ki a szemünket?Nem térek magamhoz.
  • Maximus4
    Nekem van egy retro +-os.
  • ToCsEk
    nah igen ezt benéztem, de 2. mondat még mindig igaz
  • Wootan
    már 41-en a közös :)
  • hpelte
    miért nincs?titokzatos ólból eddig is lehetett
  • ToCsEk
    senkinek nincs még
    Rénszarvasistálló NEM EGYENLŐ A Jávorszarvasistállóval
  • jackoneill90
    Elolvastam, nem adok be semmit erre a feladatra. Ha most beadok egy csomó mindent, lehet hogy épp a következőn meg az fog hiányozni.
  • hpelte
    ne mond, hogy nem éri meg...
  • Maximus4
    Jól értem,hogy összesen ha beadok 500-500 ezer cuccot + dobálok a közösbe,akkor a nyeremény 1 ól és 2 kitehető akármi?
  • hpelte
    az állatost tutti nem csinálom, viszont nincs rénszarvasom, úgyhogy az KELL
  • Maximus4
    Én ezt egyelőre nem kezdem el.
  • Wootan
    Elképzelhető, mindenesetre arra tényleg érdemes figyelni, hogy csak akkor adni be az egyénibe, ha meg van hozzá minden.
  • hpelte
    nem lehet hogy a 200 millió csak az első rész az 5 ből? legalábbis a grafikából kiindulva nekem így tűnik.
  • Wootan
    Az egyéni gyűjtést addig nem is szabad beadni, amíg nincs meg hozzá minden, mert ha a többiek addig befejezik az eventet, akkor gondolom bukta a beadott cucc...

És ahogy nézem, elég szépen pakolják befele a cuccot, mert 10 perc alatt 18-ról 26-ra nőtt a szám.

Szokás szerint nem gondolkodnak, csak ész nélkül nyomják, mint mikor a vidámpark bugos volt, és sokan eltapsolták az összes jegyet, hiába láttk, hogy valami nem stimm...
  • hpelte
    pedig úgy néz ki, hogy csak ennyi. Ma én is búzáztam, de azért nem ennyit. A design se jött be, sötét a farm is, most már a város is.
  • Maximus4
    öööö,már vagy negyedszerre olvasom el a leírását az eventnek,és nem akarom elhinni,hogy ennyi lenne az egész.Az,hogy kritikán aluli,az enyhe kifejezés.
    Nem baj,gyűjtöttem egy kevés búzát:)
  • hpelte
    ezt láttad?ezért nincs visszaszámláló: " Az event akkor ér véget, amikor az összes játékos gyűjtése segítségével feldíszítettük a várost." vagyis a lehető leghamarabb fejezd be az eventet, és vedd meg fa-ért ami kell
  • Maximus4
    Pont ezt akartam írni:D
    Ráadásul a szigetet megint full kizárták az egészből.:(
  • hpelte
    ezek jól vannak összerakva? egy db kitehető lószerszámárt adjak be 500000 értékű állatot?