23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Én is pont erre gondoltam:)
  • newlmatch
    Igen, a Farmeramát már máskor is beadták, mikor riportot készítettek vele. akkor még várt a szívre. Akkor a Mokkában volt, írtam is emailt, derítsék ki a farmnevét, hadd küldjek ajit, de nem is válaszoltak :(
  • Janoooo
    Láttam és ma vették fel, mert az új event is benne volt. :)
  • Maximus4
    LOL

Most volt az RTL híradójában a farmerama,egy beteg kisgyerek kedvenc játéka:)
  • Gólya #14914
    állítólag holnaptól jön a korábban tesztelt változat - talán ezért van egy kis káosz, talán mert betelt a második négyszög is...talán csak úgy:D
  • Maximus4
    Valami biztos van,mert nekem már a talicska sem látszik a városban.
  • Jozi1974
    A közös sáv megváltozott nekem, a bedobott dolgok zöld sávja már a második szakasz végén voltak, most meg az első végétől is messze van. (lehet csak bebuggolt nálam)
    Nálatok ?
  • Gólya #14911
    és mi akadályoz meg benne?
  • Balázs 17
    pedig szívesen bedobáltam volna a sok száz majmot
  • Gólya #14909
    jóvanna:) nekem is:D
    csak hangosan gondolokodtam, hogy növényből még csak-csak megvan az a félmilla, de állatból nehezebb összeszedni (legalábbis nálam ez a helyzet) - és az is csak egy összehasonlítás, hogy amit az állat+lámpafüzér kombóért adnak, többet ér, mint a hógömb (azt meg úgyis megkapjuk mert ha nem is lenne meg az összbedobálós, akkor is felhúzzák annyira, hogy megteljen az utolsó négyszög is
  • grebber
    Nekem nem kellenek manok nekem szarvas kell!
  • Gólya #14907
    ha a saját részedre dobálod be, az növeli az összest is:)
    viszont a saját részre is érdemes megvárni, hogy meglesz-e a szükséges angyalhaj és csak utána beszórni a növényeket is
    állatból nagyon necces a dolog - azért félmilla állatokból...az rengeteg
    pedig az a karácsonyi manó sokkal jobban fizet, mint a hógömb...
  • Gólya #14906
    ne tedd...fogd vissza magad...fiatal vagy még
  • grebber
    O fák akkor nem dobálok be havernak van 12k almája abból szortam be csomot de akkor nem dobálok hátha lesz sok cucc és meglesz a rénszarvas!
  • Maximus4
    Elvileg amíg nincs befejezve az összbeadós.
  • grebber
    Ez a cucc most meddig tart? Bár esélytelen hogy meglegyen a 600 hó pehely vagy mi a rák.
  • Maximus4
    Úristen!Lehet követem a példád,de még gondolkodom rajta:P
  • Balázs 17
    elszántam magam és dobtam be 1db salátát
  • ToCsEk
    én el sem olvastam :D

tegnap néztem uk forumot este, ott már a modi a 4.szint képét postolta, kicsit előrébb jártak :D
  • Maximus4
    Én is így voltam tegnap az event leírásával:D
  • hpelte
    egy 2008-as felmérés szerint az iskolákból kikerülők kb 30-%-a funkcionális analfabéta, nem értik azt amit olvasnak
  • tonyr #14897
    aha értem, köszi így már világos :)
  • Gólya #14896
    hát tudod (igen, háttal nem kezdünk mondatot:D), rám már a sírás jön inkább...
    ez egyszerűen szánalmas - ütni tudnék ilyenkor
  • Maximus4
  • Gólya #14894
    lassan úgy érzem, ideje lenne bizonyos teszteket elvégeztetni, mielőtt valaki játszani kezd egy játékkal...

"Elolvastam a leírást, de azért megkérdeznék valamit.
    Ha bedobálok 500.000-ért növényt, de nincs 600 angyalhajam akkor nem kapok semmit?"

(általános iskola alsó tagozat - értő olvasás)

ui.: ez a játékos kb. ott jár szintben, mint én - vagyis nem ma kezdte a játékot
  • Gólya #14893
    azzal, hogy gyűjtöd a sajátodat, a közös is gyűlik
  • Gólya #14892
    nem

a közösbe bedobált cuccok a városdíszítéshez vannak - nézd meg, a piacnál levő fán már ott vannak a csillagok
    most jönnek második körben a gyertyák - ez talán a fenyőn lesz (?)

a közös bedobálósból egyvalamit kapunk csak és az a hógömb
  • zmeor
    maxi 81 lettem ! pls írd át

köszi
  • tonyr #14890
    nem kellett volna kapnunk 5 csillagot mivel összegyült az 1. közös ajándék ???
  • ToCsEk
    most a bedobálósnál mi az első ajándék? túlhaladt már, semmi változást nem látok, mik lennének azok? csillagok?
  • zmeor
    nem azt mondtam, hogy adtam is bele :D

amugy bedobtam NEKTEK 100 papyát :) Boldog karácsonyt
  • Maximus4
    Mindenki jobban jár,még elrontanád a játékot:P
  • Balázs 17
    akkor csináljátok csak
  • Ironman2
    Szerintem jobban járok,ha semmit se dobálok bele.
  • zmeor
    közös, mindenki ad, mindenki kap

sztem nem tudnák kiszűrni, hogy ki nem adott.. nem adásra ott van a másik két privát beadós..
  • benoken93
    Nekem is! De én inkább a rénszarvasra gyúrok!
  • Ironman2
    Nekem felejtős ez az event.
  • Balázs 17
    de ha a többi felhasználó teljesíti, akkor megkapjuk mi is vagy vmennyit adni kell bele? vagy wtf:D
  • zmeor
    amugy a bedobálásnál, 5 megnyerhető dekoráció van, és természetesen az 5 szintért, amiből az első a 200M
  • zmeor
    szinte 100% hogy karácsonykor lesz csere-bere