23542
-
#14918 Én is pont erre gondoltam:) -
#14917 Igen, a Farmeramát már máskor is beadták, mikor riportot készítettek vele. akkor még várt a szívre. Akkor a Mokkában volt, írtam is emailt, derítsék ki a farmnevét, hadd küldjek ajit, de nem is válaszoltak :( -
Janoooo #14916 Láttam és ma vették fel, mert az új event is benne volt. :) -
#14915 LOL
Most volt az RTL híradójában a farmerama,egy beteg kisgyerek kedvenc játéka:) -
Gólya #14914 állítólag holnaptól jön a korábban tesztelt változat - talán ezért van egy kis káosz, talán mert betelt a második négyszög is...talán csak úgy:D -
#14913 Valami biztos van,mert nekem már a talicska sem látszik a városban. -
Jozi1974 #14912 A közös sáv megváltozott nekem, a bedobott dolgok zöld sávja már a második szakasz végén voltak, most meg az első végétől is messze van. (lehet csak bebuggolt nálam)
Nálatok ? -
Gólya #14911 és mi akadályoz meg benne? -
Balázs 17 #14910 pedig szívesen bedobáltam volna a sok száz majmot -
Gólya #14909 jóvanna:) nekem is:D
csak hangosan gondolokodtam, hogy növényből még csak-csak megvan az a félmilla, de állatból nehezebb összeszedni (legalábbis nálam ez a helyzet) - és az is csak egy összehasonlítás, hogy amit az állat+lámpafüzér kombóért adnak, többet ér, mint a hógömb (azt meg úgyis megkapjuk mert ha nem is lenne meg az összbedobálós, akkor is felhúzzák annyira, hogy megteljen az utolsó négyszög is -
#14908 Nekem nem kellenek manok nekem szarvas kell! -
Gólya #14907 ha a saját részedre dobálod be, az növeli az összest is:)
viszont a saját részre is érdemes megvárni, hogy meglesz-e a szükséges angyalhaj és csak utána beszórni a növényeket is
állatból nagyon necces a dolog - azért félmilla állatokból...az rengeteg
pedig az a karácsonyi manó sokkal jobban fizet, mint a hógömb... -
Gólya #14906 ne tedd...fogd vissza magad...fiatal vagy még -
#14905 O fák akkor nem dobálok be havernak van 12k almája abból szortam be csomot de akkor nem dobálok hátha lesz sok cucc és meglesz a rénszarvas! -
#14904 Elvileg amíg nincs befejezve az összbeadós. -
#14903 Ez a cucc most meddig tart? Bár esélytelen hogy meglegyen a 600 hó pehely vagy mi a rák. -
#14902 Úristen!Lehet követem a példád,de még gondolkodom rajta:P -
Balázs 17 #14901 elszántam magam és dobtam be 1db salátát -
#14900 én el sem olvastam :D
tegnap néztem uk forumot este, ott már a modi a 4.szint képét postolta, kicsit előrébb jártak :D -
#14899 Én is így voltam tegnap az event leírásával:D -
hpelte #14898 egy 2008-as felmérés szerint az iskolákból kikerülők kb 30-%-a funkcionális analfabéta, nem értik azt amit olvasnak -
#14897 aha értem, köszi így már világos :) -
Gólya #14896 hát tudod (igen, háttal nem kezdünk mondatot:D), rám már a sírás jön inkább...
ez egyszerűen szánalmas - ütni tudnék ilyenkor -
#14895 -
Gólya #14894 lassan úgy érzem, ideje lenne bizonyos teszteket elvégeztetni, mielőtt valaki játszani kezd egy játékkal...
"Elolvastam a leírást, de azért megkérdeznék valamit.
Ha bedobálok 500.000-ért növényt, de nincs 600 angyalhajam akkor nem kapok semmit?"
(általános iskola alsó tagozat - értő olvasás)
ui.: ez a játékos kb. ott jár szintben, mint én - vagyis nem ma kezdte a játékot -
Gólya #14893 azzal, hogy gyűjtöd a sajátodat, a közös is gyűlik -
Gólya #14892 nem
a közösbe bedobált cuccok a városdíszítéshez vannak - nézd meg, a piacnál levő fán már ott vannak a csillagok
most jönnek második körben a gyertyák - ez talán a fenyőn lesz (?)
a közös bedobálósból egyvalamit kapunk csak és az a hógömb -
#14891 maxi 81 lettem ! pls írd át
köszi -
#14890 nem kellett volna kapnunk 5 csillagot mivel összegyült az 1. közös ajándék ??? -
#14889 most a bedobálósnál mi az első ajándék? túlhaladt már, semmi változást nem látok, mik lennének azok? csillagok? -
#14888 nem azt mondtam, hogy adtam is bele :D
amugy bedobtam NEKTEK 100 papyát :) Boldog karácsonyt -
#14887 Mindenki jobban jár,még elrontanád a játékot:P -
Balázs 17 #14886 akkor csináljátok csak -
Ironman2 #14885 Szerintem jobban járok,ha semmit se dobálok bele. -
#14884 közös, mindenki ad, mindenki kap
sztem nem tudnák kiszűrni, hogy ki nem adott.. nem adásra ott van a másik két privát beadós.. -
benoken93 #14883 Nekem is! De én inkább a rénszarvasra gyúrok! -
Ironman2 #14882 Nekem felejtős ez az event. -
Balázs 17 #14881 de ha a többi felhasználó teljesíti, akkor megkapjuk mi is vagy vmennyit adni kell bele? vagy wtf:D -
#14880 amugy a bedobálásnál, 5 megnyerhető dekoráció van, és természetesen az 5 szintért, amiből az első a 200M -
#14879 szinte 100% hogy karácsonykor lesz csere-bere