Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jó lett már ez a lista.Tudod te ezt Maxi!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
mi a neved a farmon, írok levelet!
Be yourself, no matter what they say...
megbeszéltük
Be yourself, no matter what they say...
Birkanyíró 1 szint sárga! És tyúkól 2. szint narancs! Kinek kell?
We will never forget! WTC
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Egyelõre tesztüzemben mûködik a fejlécem végében a cserelista!Ha megfelel a társaságnak,akkor küldjétek el PM-ben a saját listátokat!Ha valami más ötlet van a kivitelezéssel kapcsolatban mondjátok nyugodtan.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Heidije van valakinek?
tradegift
tradegift
jjj
ezeket sajnos nem tudok adni 😞
másvalamit a szentjánosbogárét?
már szereztem egyet, de érdekelne még 1
téli teleszkópom nincs, de van sok kitehetõ cuccom
téli teleszkópom nincs, de van sok kitehetõ cuccom
Sziasztok!
Pillangókert érdekelne, adok érte denevérbarlangot vagy hódfaüzemet vagy bájitalfát, vagy beszéljük meg mit.
:-)
Pillangókert érdekelne, adok érte denevérbarlangot vagy hódfaüzemet vagy bájitalfát, vagy beszéljük meg mit.
:-)
ha
amit nagyon szeretnék denevér barlang ...tojásfa ...szent jános ezekért bármit tudok adni mert mindenem van 2szintü 3as birkanyirott amihez négy göndör bari jár stb stb stb várom az ajánlatokat <#wave>#wave>
Szentjánosbogárka érdekelne valakinek van fölösben?
amit nagyon szeretnék denevér barlang ...tojásfa ...szent jános ezekért bármit tudok adni mert mindenem van 2szintü 3as birkanyirott amihez négy göndör bari jár stb stb stb várom az ajánlatokat <#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
amit nagyon szeretnék denevér barlang ...tojásfa ...szent jános ezekért bármit tudok adni mert mindenem van 2szintü 3as birkanyirott amihez négy göndör bari jár stb stb stb várom az ajánlatokat
írsz neki levelet, és a bejövõ és kimenõ leveleknél van 1kis ikon (2figura+), arra rányomsz és beteszi a barátaid közé és akkor már tudsz küldeni
sziasztok amit nagyon szeretnék denevér barlang ...tojásfa ...szentjános bogár ...ezekért bármit tudok adni mert ezenkivül mindenem van 2szintü 3as birkanyiro is stb várom az ajánlatokat
Hogy lehet küldeni annak aki nem is szomszédod?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Arany és magnóliám van! Spurim és narancsfa xxl!
köszi, megkaptam
elküldtem 😊
áll az alku?
Mi a neved a játékban?
Ékszerteknõs vagyok
Mi a neved a játékban?
Ékszerteknõs vagyok
igen