23542
-
Gólya #16519 hűha...láttátok a két új gazdakörit? nem semmi...
ez lenne -
Janoooo #16518 Én se ingyen kérem :D -
topi007 #16517 bagolyért csomo mindent adnék xxl-es fát tojásfa fejlesztéseket stb -
Janoooo #16516 Ha valakinek van fölös Baglya akkor az érdekelne.
Ja, meg egy Karácsonyfa, ami gömböket ad. -
Janoooo #16515 Elindult a csere-bere :D -
benoken93 #16514 Persze kivéve , ha valami kifogásuk lesz! Szerintem 3-kor kezdődik! -
topi007 #16513 lesz ma csere????????? -
#16512 Not Found
The requested URL /Sas/Authentication/Bigpoint was not found on this server.
-
topi007 #16511 ma lesz a csere????
-
xaxoimi #16510 az igen... szép -
xaxoimi #16509 Hali(:
Valaki tudna nekem érvényes kódokat???
Előre is köszi:D Amiket a google-ban találtam mind lejárt lemez volt már... szóval nem voltak érvényesek.:( -
Gólya #16508 -
gettobuxa #16507 úúú de utállak! :D -
Ironman2 #16506 81-es lettem Maxikám! -
benoken93 #16505 Bravó!!!! -
Wootan #16504 Kemény :DDD -
#16503 Az igen!Gratula! -
vidu01 #16502 Végre egy értelmes pörgetés. :)
-
topi007 #16501 .delfin01. igy a helyes -
topi007 #16500 aktiv ajjándékküldö vagyok szomszédokat keresek 77es szintü vagyok .delfin01. ra -
#16499 15xp 15csp a teljes könyv
3xp 3csp a sima lap -
#16498 A megmaradt a forgatókönyveket mennyiért váltják vissza? Mert én csak gyűjtöm de nem fogom beadni ilyen értelmetlen kirakható fosoknak nem látom értelmét! Legalább valami kis pénz visszahoz már kezdek talpraállni a csatni után!
-
#16497 Sziasztok! Légyszi aki tudja vegye fel dorcika87-et szomszédnak. Előre is köszi -
Janoooo #16496 Ajándék kód: goldoxcar
Amit ad: 250 gerbera és 10 forgatókönyv.
Érvényes: 2012. március 4-én 15:10-ig. -
benoken93 #16495 Én sem tok!:( Először elfogadtam , hogy emelkedtek az árak , mert arra gondoltam , hogy így nem lesz majd hiány a növényeknél , vagy bármi másnál a raktáromban. De tévedtem! Csupán a tanyaházhoz támolygó vásárlók nem lesznek elegek arra , hogy növeljük a bevételt! Mert ezzel párhuzamosan fut az a baromi sok event is! Így nem tok ültetni olyan növényt , ami hiányos , mert más növényt kell ültetni! És csak viszik , viszik a terményemet , de termelni én nem tok! Eleinte csak olyan eventek voltak , hogy felreppenős és bármit lehetett ültetni! De ezzel is variáltak! Az meg , hogy 1 FA 10-CSP-t ér az kevés! De , hogy CSP-t FA-ra nem lehet váltani az meg mégnagyobb hülyeség! Mért nem lehetne az , hogy 1 FA-ért a bankban füzetni kéne PL: 10.000 csp-t! -
#16494 Ráadásul én totál nem tudok eladni semmit.Minden olyan szar áron megy,hogy értelmetlen a piac:( -
benoken93 #16493 Igen! Még jobb volt a régi piac is! Én már annyira tudtam , hogy mi hol van , hogy csukott szemmel is meg tudtam volna venni , vagy eladni valamit! -
#16492 Igen,többek közt erre is utaltam azzal,hogy értelmetlen fejlesztés.Nem tudom mi értelme volt a növényátalakításoknak.Az én számomra így követhetetlenebb az egész.Ami már megszokott és jól működött azon nem kellene változtatni.Tényleg tojnak a játékosokra.Az a szánalmas próbálkozásuk a fórumon is,hogy tippeket,ötleteket adjanak a játékosok a fejlesztésre,semmi nem történik,nem hallgatnak ezek senkire. -
benoken93 #16491 Én például tegnap is bedühödtem , mert állandóan kidobált! De én bolond azt hittem , hogy lesz egy normális játék a neten amit nyugiban lehet játszani , de ez így nem oké! A mikor én elkezdtem a játékot még például volt eső! Igaz akkor az volt a bajunk , de ilyen szívatások jók is voltak! Azt sem tudom , hogy minek kellett a növények grafikáját is átmunkálgatni! Pocsékolják az időt ahelyett , hogy mást például a kergét bővítenék! Hát igen ezt meg fogják szívni! De a rest kétszer fárad! -
Jozi1974 #16490 Most van ez az akció, hogy ha rendeltek farmaranyat akkor 100% TP 1 napon át.
USA IP-vel, Radiumon van két 1 FA-s videó. Az egyik a Call of Duty-s a másikra már nem emlékszem.
Ma egyiket, holnap másikat megnézve adja a 100% TP-t, sőt egy ideig 200% lesz amig tart az átfedés.
Akinek nincs kedve kínlódni a regisztrációkkal, ezeket meg lehet próbálni.
-
#16489 Ez nem is lenne baj,ha többi részével is foglalkoznának.De az,hogy nincs event ami hiba nélkül indulna az már szánalmasan nevetséges,de bezzeg a felugró fizetős ablakok mindíg hibátlanul működnek és még sorolhatnám.
Ez a 300 csillagos kupás marhaság is kiverte nálam a biztosítékot.Nem hiszem el,hogy valakinek még szüksége lenne barkácscuccokra,amit amúgyis megkap naponta ajándékokból és aratásokkor.Ettől a rengeteg kitehető ajándéktól is már frászt kapok,de a kergét persze nem bővítik!És minden event után újabb növényekről már nem is beszélve,ami soha a büdös életbe többet nem kell majd sehova,legalábbis nagy részük.
Ha nem öltem volna bele ennyi időt akkor lehet az egész játékot abbahagynám:( -
benoken93 #16488 Köszi!:) -
#16487 Nem, nem csak a lapokra, hanem minden, a cserenap esetén cserélhető dologra vonatkozik. -
benoken93 #16486 Hát igen! Nekik a lételemük a PÉNZ! -
Janoooo #16485 Ennek az eventnek én neki sem álltam, esélyt nem látok az 55ezer gerberára.
Inkább kiraktam az állatokat.
Én is már nagyon unom az eventeket. :( -
#16484 Ez jó kérdés.Szokás szerint iszonyat jól vagyunk tájékoztatva.
Amúgy erősen gondolkozom,hogy abbahagyom ezt az eventet a fenébe,már lassan töklekvárt sem tudok gyártani.
Kezdik totál kiölni belőlem a játékkedvet ezekkel az eventdömpigekkel és a sok értelmetlen újítással:( De amivel tényleg kellene foglalkozni arra meg tojnak rá. -
benoken93 #16483 Most 28-án csere-bere lesz vagy , csak az oldalakat lehet kicserélni? -
csabika1982 #16482 Már nálam is -
benoken93 #16481 Nálam jó! -
Gólya #16480
goldoxcar- 250 gerbera és 10 forgatókönyv