Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hohohó, Gazdák!
Egyre hidegebb van odakint és minden nap havat ígér a szürke ég, de az otthonokban már nagyban folyik a karácsonyi készülõdés, díszítés és sütés-fõzés!
De jaj! A Farmerama városában és farmjain még nyoma sincs semmilyen ünnepi készülõdésnek. Nincs sem hó, sem díszek és fények… Ezen sürgõsen változtatni kell!
Hamarosan (várhatóan jövõhéten) megrendezzük a nagy karácsonyi díszítõakciót: a farmodon betakarításkor karácsonyi díszeket találhattok, amelyeket a városban leadhattok. Egy külön kijelzõ mutatja, hogy mennyi karácsonyi díszt, állatot és növényt adtak már le összesen a gazdák. Ha sikerül közösen elérni a célt, a gyûjtés végére az egész város új, téli külsõben fog pompázni!
Most pedig nincs más hátra, mint közösen megszépíteni a Farmerama téli birodalmát!
Jó szórakozást kíván,
A Farmerama csapata.
Az a baj,hogy el lettünk kényeztetve az eventekkel és eljutottam odáig ha éppen nem fut egy sem,akkor nincs is nagyon kedvem játszani,inkább nagyokat ültetek még akkor is,ha "nyertem" munkásokat.Akkor van valami kihívás ha megy valami event és akkor tök jó egy-egy feladatot befejezni,ahol csak a csillagok érnek valamit,mert lássuk be a nyeremények finoman szólva is egy nagy rakás...Az a sok kitehetõs akármiktõl már rosszul vagyok.Szóval,igen,a csillagok miatt csinálom meg!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
leszarom a konfigod...
A mesterségek völgyébe is csak akkor járok,ha töklekvárt csinálok,szóval felhúztam a vizet meg a csokit és maradt 9 csillagom.Szóval nem töröm magam,hogy össze tudjak szedni a többire is annyit amennyi kell.
A másik meg,totál irreális a szükséges csillagok mennyisége😞De ezt is azért csinálták így,hogy ne haladj gyorsan.
Szilaj bika/tarkatyúk megéri, ha már feleslegbe vannak a csillagok.
Maximusnak lesz meg LEGELÕSZÕR a Tölgy fa, csak itt siránkozik, hátha valaki megsajnálja. <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
csak nem tenyészteni lehet majd karácsonytol ..
Tehát, az új fejlesztések a fán, csak szerintem érnek szart se?
Nagyobb víztartály.. ha kifogy újratöltöd... Így is annyi CSP-t von le ahányat töltesz meg úgy is..
kidobott: 225 csillag
Trágya szintúgy: max annyi, hogy nem telik egy idõ után.. kidobott 225 csillag
Tenyészcsomagok: ugye nem kell ecsetelnem, 20 állatért meg kevéske tápért 50 csillag?
Tenyészállatok: esetleg annak aki tovább tenyésztené, eladni marhára áron alul lehet..40-50 csillag?
Lekvár és Pék: elõször is lehúzzák rólunk a bõrt, hogy vegyünk meg egy szar só illetve cukor ajánlatot, majd utána szaros 5% onként fizessünk átlagban 80 csillagot???? azért hogy pl 100 TP helyett 125 TP-t adjon a fõzás/sütés? Az ötlet alapból jó lenne, de 80 csillag érte??? Kicsit elszállt...
Természetesen a beígért kupaegyesítõ és mûhelyidõ csökkentõ még sehol.<#nemtudom>#nemtudom>
Ettõl függetlenül Ti örülhettek neki! 😊 (és ez a lényeg) <#vigyor0>#vigyor0>
leszarom a konfigod...
Ready Player One
leszarom a konfigod...
csak 1 nem, a mûhelyes idõlerövidítés
leszarom a konfigod...
tudod, nekem még van ilyen hülye meggyõzõdésem, hogy léteznek ilyenek...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nagyon off, amit írok...Maxi ha gondolod, töröld nyugodtan...
egy kedves ismerõsnek lenne szüksége Gyálon nagyon megbízható és jóindulatú gázszerelõre
ha van esetleg köztetek vagy tudtok ilyenrõl priviben folytatnám...
köszönöm szépen
Vásároltam akciós FA-t,és kaptam valami kódot,hogy ismerõsömnek ajándékozzam oda.
Hová kell azt beírnia?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Maxi a béka 12 farmot vedd már ki légyszi a nevem mellõl, a zászlósúrnõ pedig 76, bahamája 16.
Ha lesz csere engem kengurú karám és rénszarvas érdekelne, ha van valakinek írja már meg mit kér érte. Pillangó, szentjános, denevér, angóra, gyapjú, tojástojó, hódfaüzem, póc ... bármit megadok érte.
a nevébõl már lehetett tudni mi lesz, de én csak egyet vártam 😄
5 csillagot adott.
A 8. napit is most nyitottam, de nem adott semmit se egy ablak, csak eltûnt. Elszúrtam akkor?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
már csak használni kéne valamire 😄
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
We will never forget! WTC
na ez érdekel 😊
We will never forget! WTC
10 mellék-farmom van amikröl ajándékokat küldök magamnak, és ezeken megszereztem a denevérbarlangot a cirkuszban, igy jopár van feleslegben 😊 ha lesz cserebere akkor majd besz, nehogy már drágáért váltsd ki