23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #16519
    hűha...láttátok a két új gazdakörit? nem semmi...

ez lenne
  • Janoooo
    Én se ingyen kérem :D
  • topi007
    bagolyért csomo mindent adnék xxl-es fát tojásfa fejlesztéseket stb
  • Janoooo
    Ha valakinek van fölös Baglya akkor az érdekelne.
    Ja, meg egy Karácsonyfa, ami gömböket ad.
  • Janoooo
    Elindult a csere-bere :D
  • benoken93
    Persze kivéve , ha valami kifogásuk lesz! Szerintem 3-kor kezdődik!
  • topi007
    lesz ma csere?????????
  • ToCsEk
    Not Found

The requested URL /Sas/Authentication/Bigpoint was not found on this server.

• topi007
    ma lesz a csere????
  • xaxoimi
    az igen... szép
  • xaxoimi
    Hali(:
    Valaki tudna nekem érvényes kódokat???
    Előre is köszi:D Amiket a google-ban találtam mind lejárt lemez volt már... szóval nem voltak érvényesek.:(
  • Gólya #16508
  • gettobuxa
    úúú de utállak! :D
  • Ironman2
    81-es lettem Maxikám!
  • benoken93
    Bravó!!!!
  • Wootan
    Kemény :DDD
  • Maximus4
    Az igen!Gratula!
  • vidu01
    Végre egy értelmes pörgetés. :)

• topi007
    .delfin01. igy a helyes
  • topi007
    aktiv ajjándékküldö vagyok szomszédokat keresek 77es szintü vagyok .delfin01. ra
  • ToCsEk
    15xp 15csp a teljes könyv
    3xp 3csp a sima lap
  • grebber
    A megmaradt a forgatókönyveket mennyiért váltják vissza? Mert én csak gyűjtöm de nem fogom beadni ilyen értelmetlen kirakható fosoknak nem látom értelmét! Legalább valami kis pénz visszahoz már kezdek talpraállni a csatni után!
  • Osi20
    Sziasztok! Légyszi aki tudja vegye fel dorcika87-et szomszédnak. Előre is köszi
  • Janoooo
    Ajándék kód: goldoxcar

Amit ad: 250 gerbera és 10 forgatókönyv.

Érvényes: 2012. március 4-én 15:10-ig.
  • benoken93
    Én sem tok!:( Először elfogadtam , hogy emelkedtek az árak , mert arra gondoltam , hogy így nem lesz majd hiány a növényeknél , vagy bármi másnál a raktáromban. De tévedtem! Csupán a tanyaházhoz támolygó vásárlók nem lesznek elegek arra , hogy növeljük a bevételt! Mert ezzel párhuzamosan fut az a baromi sok event is! Így nem tok ültetni olyan növényt , ami hiányos , mert más növényt kell ültetni! És csak viszik , viszik a terményemet , de termelni én nem tok! Eleinte csak olyan eventek voltak , hogy felreppenős és bármit lehetett ültetni! De ezzel is variáltak! Az meg , hogy 1 FA 10-CSP-t ér az kevés! De , hogy CSP-t FA-ra nem lehet váltani az meg mégnagyobb hülyeség! Mért nem lehetne az , hogy 1 FA-ért a bankban füzetni kéne PL: 10.000 csp-t!
  • Maximus4
    Ráadásul én totál nem tudok eladni semmit.Minden olyan szar áron megy,hogy értelmetlen a piac:(
  • benoken93
    Igen! Még jobb volt a régi piac is! Én már annyira tudtam , hogy mi hol van , hogy csukott szemmel is meg tudtam volna venni , vagy eladni valamit!
  • Maximus4
    Igen,többek közt erre is utaltam azzal,hogy értelmetlen fejlesztés.Nem tudom mi értelme volt a növényátalakításoknak.Az én számomra így követhetetlenebb az egész.Ami már megszokott és jól működött azon nem kellene változtatni.Tényleg tojnak a játékosokra.Az a szánalmas próbálkozásuk a fórumon is,hogy tippeket,ötleteket adjanak a játékosok a fejlesztésre,semmi nem történik,nem hallgatnak ezek senkire.
  • benoken93
    Én például tegnap is bedühödtem , mert állandóan kidobált! De én bolond azt hittem , hogy lesz egy normális játék a neten amit nyugiban lehet játszani , de ez így nem oké! A mikor én elkezdtem a játékot még például volt eső! Igaz akkor az volt a bajunk , de ilyen szívatások jók is voltak! Azt sem tudom , hogy minek kellett a növények grafikáját is átmunkálgatni! Pocsékolják az időt ahelyett , hogy mást például a kergét bővítenék! Hát igen ezt meg fogják szívni! De a rest kétszer fárad!
  • Jozi1974
    Most van ez az akció, hogy ha rendeltek farmaranyat akkor 100% TP 1 napon át.

USA IP-vel, Radiumon van két 1 FA-s videó. Az egyik a Call of Duty-s a másikra már nem emlékszem.
    Ma egyiket, holnap másikat megnézve adja a 100% TP-t, sőt egy ideig 200% lesz amig tart az átfedés.

Akinek nincs kedve kínlódni a regisztrációkkal, ezeket meg lehet próbálni.
  • Maximus4
    Ez nem is lenne baj,ha többi részével is foglalkoznának.De az,hogy nincs event ami hiba nélkül indulna az már szánalmasan nevetséges,de bezzeg a felugró fizetős ablakok mindíg hibátlanul működnek és még sorolhatnám.
    Ez a 300 csillagos kupás marhaság is kiverte nálam a biztosítékot.Nem hiszem el,hogy valakinek még szüksége lenne barkácscuccokra,amit amúgyis megkap naponta ajándékokból és aratásokkor.Ettől a rengeteg kitehető ajándéktól is már frászt kapok,de a kergét persze nem bővítik!És minden event után újabb növényekről már nem is beszélve,ami soha a büdös életbe többet nem kell majd sehova,legalábbis nagy részük.
    Ha nem öltem volna bele ennyi időt akkor lehet az egész játékot abbahagynám:(
  • benoken93
    Köszi!:)
  • Rhodeus
    Nem, nem csak a lapokra, hanem minden, a cserenap esetén cserélhető dologra vonatkozik.
  • benoken93
    Hát igen! Nekik a lételemük a PÉNZ!
  • Janoooo
    Ennek az eventnek én neki sem álltam, esélyt nem látok az 55ezer gerberára.
    Inkább kiraktam az állatokat.
    Én is már nagyon unom az eventeket. :(
  • Maximus4
    Ez jó kérdés.Szokás szerint iszonyat jól vagyunk tájékoztatva.

Amúgy erősen gondolkozom,hogy abbahagyom ezt az eventet a fenébe,már lassan töklekvárt sem tudok gyártani.
    Kezdik totál kiölni belőlem a játékkedvet ezekkel az eventdömpigekkel és a sok értelmetlen újítással:( De amivel tényleg kellene foglalkozni arra meg tojnak rá.
  • benoken93
    Most 28-án csere-bere lesz vagy , csak az oldalakat lehet kicserélni?
  • csabika1982
    Már nálam is
  • benoken93
    Nálam jó!
  • Gólya #16480

goldoxcar- 250 gerbera és 10 forgatókönyv