Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We will never forget! WTC
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
semminek sincs értelme, ha úgy belegondolsz.. inkább jó ezzel elbaszni az idõt a gép elõtt... meg talán egy kis történelem van mindenkinek a farmjában..
még azt mondom hogy kicsit tanulni is lehet belõle, ha figyelsz...
leszarom a konfigod...
Ha belegondolsz, lassan a 75-82 pályán van a nagy része, a többiek csak beugrók, azaz alattuk.
A pályák tulajdonképpen a 70-s szintig lettek jobban futtatva, utána most foltozgatják, de jövõre TE is el fogod felejteni ezt az oldalt, mert nincs eszme ami tovább vigye, SZERINTEM.
Most kifutáson mükszik, amit még ki lehet ebbõl hozni, alapon.
Ne így legyen!
Jojo
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
viszont licsi 24. szintje felejtõs eg jó darabig.... (nemsokára 21 leszek ott)
leszarom a konfigod...
most hogy nincs event, lehet pótolni az elmaradásokat 😊
leszarom a konfigod...
talán, mert mindenki piacozná és hatalmasat lehetne rajta kaszálni? Én erre várok, a 60 paradicsomos csatnimmal és 65 birsalmával 😄
leszarom a konfigod...
workshopot tuti maxra feltolom...
(amugy mellesleg megint fasza a napi ajándék) <#csodalk>#csodalk>
leszarom a konfigod...
For now there are some problems with the new runes. But don't worry... they will be fixed very soon. The problems are:
Two of the runes are missing:
The Trophy rune
The shorter Workshop time rune
These two runes required more testing, and will be added as soon as possible.
We'll keep you updated as soon as we know more.
leszarom a konfigod...
a másik ami sztem kalap szar, az ahogy megoldották a különbözõ területek közötti váltást.. valami más rendszer kéne, mert ott a térképen kattingatni borzalmas..
leszarom a konfigod...
simán kivehetnék a játékból a szigetet, pl én már 4000 paprikánál járok, de már unom ültetgetni....
ez a félévente 1feladat amibe kellenek egzotikus áruk vicc
lehetne helyette olyan föld (pl), ahova csak fát lehetne tenni😄
nem tudom elképzelni mit tudna adni 😄 mondjuk jó fantázianeveket lehetne adni a tenyésztetteknek, csak nem sok értelme lenne..
inkább kacsa, disznó, hal, lehetne... bár utóbbi magasabb szinten érhetõ csak el..
amugy ami még tenyésztés szempontjából élethû lenne az a papagáj bahamára...
leszarom a konfigod...
5*6 csillag / event = 30 csillag / event
1320 csillag kell még nagyjából hogy befejezzem az egészet...
leszarom a konfigod...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nem mintha sokkal kedvezõbb lenne 😄 - de hát ugye havi nem egy event van általában....
leszarom a konfigod...