Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nemsokára! Valamit ki fognak találni az biztos! Most valami városdíszítés lesz!

We will never forget! WTC

grebber
Lehet tudni mikor lesz legközelebb valami event?

Next PC upgrade: 2022

SHADOWEYES7
<#levele>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

elvileg lesz még más is a fán #14787 majd valamikor
jackoneill90
Egy semmitérõ BARKÁCSOLÓ !

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

zmeor
EZAZZZ!!!

A MAI KÓD IS NO COMMENT!!!! <#wow3>

leszarom a konfigod...

Hellosztok! hát kicsit lemaradtam de olvasgattam min mentetek át, bocs h nem írtam csak délutános voltam. Hát jól megszivattak a denevér fejlesztéssel, minden amit beadtam elveszett lényegében és most csináljak meg mindent a semmirõl, az legalább 3 hónap! mire lejön 2000 meg 2500 gülü szem meg légycsapó a 3000 koponyafáról ne is ebszéljünk, csak én érzem átcseszve magam? Amúgy ki kelt mindenem sárkány bagoly varjú, elég vicces mikor 11 állat kering és szedjek le vmit ráadásul néha bugosak és nemlehet az alatta levõ tárgyra kattintani, nálad is van ilyen Maxi? Amúgy nagyobb durranásra számítottam a fa fejlesztésnél is, lényegében csak a trágya meg víz fejlesztés a legértelmesebb, szerintem 😊
zmeor
igazából tök mind1 hogy mennyi CSP-d van, meg tök mind1 kb 70 szinttõl hogy hanyas vagy.

semminek sincs értelme, ha úgy belegondolsz.. inkább jó ezzel elbaszni az idõt a gép elõtt... meg talán egy kis történelem van mindenkinek a farmjában..
még azt mondom hogy kicsit tanulni is lehet belõle, ha figyelsz...

leszarom a konfigod...

jojo
Tudomásul kell venni, hogy egy biznisz meddig megy, meddig érdemes tippelni, húzni.
Ha belegondolsz, lassan a 75-82 pályán van a nagy része, a többiek csak beugrók, azaz alattuk.
A pályák tulajdonképpen a 70-s szintig lettek jobban futtatva, utána most foltozgatják, de jövõre TE is el fogod felejteni ezt az oldalt, mert nincs eszme ami tovább vigye, SZERINTEM.
Most kifutáson mükszik, amit még ki lehet ebbõl hozni, alapon.
Ne így legyen!
Jojo

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Balázs 17 mi a farmneved? írnék de azt írja nincs ilyen gazda<#nemtudom>
A tavalyi kódok sokkal értelmesebbek voltak.
zmeor
bezony

leszarom a konfigod...

Kössz! Sikerült!

De marha nagy ajándékok vannak.Inkább ki se találták volna az egészet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

aláírás😊
Kössz! De a beállításoknál melyik az? Még nem találtam meg!

*fórum és akkor ott a beállítás oldalt
fõoldal profilbeállítás
zmeor
sztem a 21es szint még kb 3 hét 😊)))

leszarom a konfigod...

Maxi! Nektek oda alulra kivannak írva idézetek! Nekem is lehetne olyat csinálni?

Maximus4
Mirõl beszélsz?Most lettél 20-as!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
gyorsan?

épp hogy kurvalassú

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nem tudom,hogy a túróba haladsz ilyen gyorsan a szigeten!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
kamkvatot nemsokára megkapom...

viszont licsi 24. szintje felejtõs eg jó darabig.... (nemsokára 21 leszek ott)

leszarom a konfigod...

Maximus4
Én meg a licsire és kamkvatra várok😛

zmeor
nah a mai délutánt beáldoztam a földeken, hogy megcsináljam a pulykától az összes Kisállatkert feladatos állatgondozást végig... éjfél körülre kész is az egész feladatsor 😊
most hogy nincs event, lehet pótolni az elmaradásokat 😊

leszarom a konfigod...

én csak akkor nézek be oda ha kell zabkenyér vagy töklekvár😄
az a baj, ha valami újdonság megjelenik kell 1-2 nap mire letisztul. Vagy mert nem mûködik rendesen (cirkusz), vagy mert nincs róla teljes információ (új rúnák)
zmeor
amugy, ha már ennyire eventbuzik lettek, akkor miért nem csinálnak egy eventet amibe csak termékeket kéne berakni pékbõl és lekvárból...

talán, mert mindenki piacozná és hatalmasat lehetne rajta kaszálni? Én erre várok, a 60 paradicsomos csatnimmal és 65 birsalmával 😄

leszarom a konfigod...

zmeor
jaja 😄 titokban én is erre vártam 😊

workshopot tuti maxra feltolom...

(amugy mellesleg megint fasza a napi ajándék) <#csodalk>

leszarom a konfigod...

<#eljen> szerencsére eddig nem használtam fel a csillagjaimat.
zmeor
jajjj de jó, lényeg hogy végre lesz valami értelmes 😊

For now there are some problems with the new runes. But don't worry... they will be fixed very soon. The problems are:

Two of the runes are missing:
The Trophy rune
The shorter Workshop time rune

These two runes required more testing, and will be added as soon as possible.
We'll keep you updated as soon as we know more.

leszarom a konfigod...

zmeor
túl sok újdonság van a játékban, amit ha csinálni akarsz rendesen, akkor kevés a termelõ terület...

a másik ami sztem kalap szar, az ahogy megoldották a különbözõ területek közötti váltást.. valami más rendszer kéne, mert ott a térképen kattingatni borzalmas..

leszarom a konfigod...

Igaz! De ha már a földterületnél járunk , én már beteltem ! Kéne új terület!

😄
simán kivehetnék a játékból a szigetet, pl én már 4000 paprikánál járok, de már unom ültetgetni....

ez a félévente 1feladat amibe kellenek egzotikus áruk vicc

lehetne helyette olyan föld (pl), ahova csak fát lehetne tenni😄
Hát igen! De ha már annyira állatokat csinálnak ilyet is lehetne! Szerintem! Bocs , ha nem helyesen írok , mert zenét hallgatok!😊

Maximus4
Arra ott van a zoomumba😊

Szerintem bahamán kívül olyat is kitalálhatnának , hogy icemarama! Mert ott lehetne pingvint és jegesmacit nevelgetni!

bahamával semmit nem törõdnek
zmeor
nah igen igaz...

nem tudom elképzelni mit tudna adni 😄 mondjuk jó fantázianeveket lehetne adni a tenyésztetteknek, csak nem sok értelme lenne..

inkább kacsa, disznó, hal, lehetne... bár utóbbi magasabb szinten érhetõ csak el..

amugy ami még tenyésztés szempontjából élethû lenne az a papagáj bahamára...

leszarom a konfigod...

De ahogy néztem elvileg más lesz a rénszarvas istálló is sztem az nincs olyan szép mint a tavaly karácsonyi eventes rénszarvas ez ink. õzre fog hasonlítani mint rénszarvasra<#nevetes1><#vigyor>
A denevér se adott terményt hanem egyszerre lehetett tenyészteni meg a guanot csinálni úgyh. ki tudja mi lesz a rénszarvasnál<#eplus2><#smile>
Maximus4
Ja,hogy neked!Én a kép alapján adtam össze az egészet😊

zmeor
44 event,

5*6 csillag / event = 30 csillag / event

1320 csillag kell még nagyjából hogy befejezzem az egészet...

leszarom a konfigod...

Maximus4
Hogy jött ki neked a 44 csillag egy 5 fordulós eventnél?

De jóóóó.150-es lett a víztartályom😊))

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
mondjuk 99%-a nem érdekel a fának 😄

a rövidebb ólas cuccra várok..

leszarom a konfigod...

zmeor
hát érdekes de nálam 44 eventre jött ki, ami havi 1-el számolva 44 hónap, ami kb 3.5 év 😄

nem mintha sokkal kedvezõbb lenne 😄 - de hát ugye havi nem egy event van általában....

leszarom a konfigod...

Maximus4
Kicsit számolgattam,ha havi 1 eventtel számolunk és 5 fordulós lesz,akkor cirka 5 év múlva kész a fa😄

Sziasztok! Bocs , hogy ilyen késõn tudok belépni , mert osztálybulink volt! Ja és ez a piac vacak! Nem ad be semmit!