Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv Farmerek!

Szánszerviz 2011

Hamarosan itt a Karácsony – a gazdáknak ilyenkor mindkét kezük tele tennivalóval! Fenyõt díszíteni, bejglit sütni, megpucolni a tanyaház ablakait… Kinek marad még másra is ideje?!

Pedig most nagyobb szükség van a segítségedre, mint valaha!
Nagy baj történt: a Télapó éppen bejáratta a szánt és elhozta az elsõ adag ajándékot a láthatatlan játékgyárából, amikor Rudolf, ez a bohó állat, megbotlott egy felhõben, és a szán zsupsz! Egyenesen a farmodra zuhant! Télapónak szerencsére semmi baja nem esett, csak a szakálla gubancolódott össze egy kicsit.

De a szán! Azt be kellett vontatni a városi mûhelybe, ahol most javításra vár. Télapó nagyon reménykedik, hogy tudsz segíteni és megmented a karácsonyt! Azt mondják, Te vagy a legjobb barkácsmester a környéken, ha valaki meg tudja javítani ezt a szánt, akkor az Te vagy!

Most már csak rajtad múlik, hogy 10 nap alatt annyira megjavítsd a Télapó szánját, hogy még ki tudja vele vinni az összes ajándékot, mielõtt még egy szilveszteri rakéta alaposan hátsón billentené.

Jó szórakozást kívánunk a 2011-es szánmentõ akcióhoz és boldog Karácsonyt kívánunk a Farmerama minden szorgos gazdájának és családjuknak!

A Farmerama csapata
grebber
Nekem is már csak 129 😄

Next PC upgrade: 2022

zmeor
nah még 56 aranyhaj kell és megvagyok.

leszarom a konfigod...

Nálam is jó.
Maximus4
Nálam megy.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Csak én nem tudok belépni a farmra?
zmeor
tudom jól 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Köszi,akkor ezzel sem fogok szintet lépni😊
Nincs 2-3 százezer terményem😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

25csp = 1 tp
Maximus4
Én nem értem,hogy számolja a beadott cuccok után a tp-t.

Maximus4
Nem gondoltam komolyan😊

SHADOWEYES7
965700 tapasztalatpontért toltam be növényeket és szintet is ugrottam 😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nézd a jó oldalát, most már van
De jó! Még pont ilyen háttérképem nem volt!!😄

Be yourself, no matter what they say...

zmeor
nem csalok 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Te tuti csalsz valahogy😄
Nem sokkal elõttem lettél 80-as,most meg már bõven 81-es vagy.Nekem még kell 2 milla tp 81.
Taníts mester <#worship> <#idiota>

zmeor
akkor érthetõ

amugy elértem a 20Millió TP-t idõközben 😊

leszarom a konfigod...

Az már van,azért nem dobálok oda

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
jó hát azt hittem, hogy rénszarvas kéne neked is 😄

én a rózsáimat dobáltam be 😄

leszarom a konfigod...

Épp ellenkezõleg.Most szereztem 300 ezer tp-t a bedobálással.Volt vagy 25000 juharszirupom is.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
Pedig az angyalhajat pont a bal felsõbe kell dobálni. A jobb oldalit hiába dobálod, csak te egyedül nem fogod feltölteni. És ha nem dobsz semmit, akkor is megkapod a nyereményt.

Szal szerintem gyorsan állj át a bal oldalikra

leszarom a konfigod...

Én csak az angyalhajat,meg a füzért dobálom be.A másik 2 ott baloldalt felejtõs nekem.

Ja! Hogy mennyit dobtak bele összesen!

We will never forget! WTC

Ez a csik most azt mutatja hogy mennyi ember dobál bele a közösbe?

zmeor
Egyébként akinek van rénszarvas ólja, annak ez az event elég semmis

leszarom a konfigod...

Maximus4
Sajnos az.

zmeor
A reménykedés általában feltételezés <#nevetes1>

leszarom a konfigod...

Ez csak feltételezés ??
Maximus4
Reménykedünk,hogy karácsony környékén.

Nem tudja valaki valamilyen kósza hírekbõl , hogy mikor lesz csere-bere mini event ????
kéne szerezni farmaranyat, kellenek munkások, mert kezdek idegbajt kapni😊

valaki vmi ajánlat?
A raktárra gondolsz?Mert akkor nekem nincs még ott semmi!

zmeor
nah mostmár hozzám is elért

leszarom a konfigod...

zmeor
nálad legalább is 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Valami változás várható,mert a menübe a dobozon belül megjelent még egy sor.

grebber
Még csak 309 izé a rénszarvasosnál 😞 Nem igen lesz ez meg ha így halad.

Megjegyzem: Azt írták , hogy: Akkor van vége az eventnek , ha az összes gazda bedobálta a közöst! Hát én nem sietnék , mert a rénszarvas az kõne!

Sziasztok! Bocs , hogy tegnap az ajándékokat nem tudtam odaadni! Bajlódoott a net egész nap!

tonyr
felvettelek
én is keresek aktiv játékosokat, kissebb szintüek is jöhetnek
tonyr_hun

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

oh bazzeg nézem mi ez a magas tp az ólnál, erre boldog ól nap van, jó tudni
szép napot😊)

minimum két aktív szomszédot keresek

BestCompany67
73 szint/16
Maximus4
Téli lekvár recept.

grebber
Telorol vagyok amin a game nem jön be.Mi a mai ajándék?

tonyr
állat, na igen, pár napja dobtam be kupába csomot, de az ugyis fontosabb nekem mint manok, bár jo lenne ez is...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

gondolom más fórumokon olvashattad
növénybõl szerintem egyáltalán nem gond - legfeljebb annak, aki alacsony szinten van - az állat a kínosabb része
nekem talán az egész pajtát ki kéne rámolnom hozzá (na jó, nem az egészet, de nem fosztanám ki annyira)

angyalhaj/lámpafüzér a reggeli aratás után: 329/236 ill. 314/245 - talán-talán lesz valami belõle...

Én meg 269-nél 😊 , 7-et már bedobtam, de a többit csak akkor ha megvan a 600.
zmeor
270 aranyhajnál járok épp

leszarom a konfigod...

zmeor
állatot megértem. Az sux bedobni ráadásul egy ilyenért. Állatot én sem fogok bedobni.

De olvastam növényt is, épp azért írtam.

Amúgy a Tenyésztõs kupás feladatot nem csinálom meg épp ezért, oda sok millió kell:S Pláne mióta visszavették bahamás állatok értékét 😞

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nem növényrõl volt szó,hanem állatról.

zmeor
Ne haragudjatok, nem rosszindulatból kérdezem, de csomó helyen olvasom, hogy azért félmillát nehéz növényekbõl összeszedni.

Hagy kérdezzem már meg, hogy mégis mit termeltek, hogy ilyen nehezen jön össze nektek? :S
kb 2500 bahamás fás gyümölcsbõl kijött az egész és még így is maradt több ezer, nem beszélve a többi bahamás és rendes farmos fás termést.

Vagy ti ezeket eladtátok korábban? :S

(tényleg csak érdeklõdöm)

leszarom a konfigod...