Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szánszerviz 2011
Hamarosan itt a Karácsony – a gazdáknak ilyenkor mindkét kezük tele tennivalóval! Fenyõt díszíteni, bejglit sütni, megpucolni a tanyaház ablakait… Kinek marad még másra is ideje?!
Pedig most nagyobb szükség van a segítségedre, mint valaha!
Nagy baj történt: a Télapó éppen bejáratta a szánt és elhozta az elsõ adag ajándékot a láthatatlan játékgyárából, amikor Rudolf, ez a bohó állat, megbotlott egy felhõben, és a szán zsupsz! Egyenesen a farmodra zuhant! Télapónak szerencsére semmi baja nem esett, csak a szakálla gubancolódott össze egy kicsit.
De a szán! Azt be kellett vontatni a városi mûhelybe, ahol most javításra vár. Télapó nagyon reménykedik, hogy tudsz segíteni és megmented a karácsonyt! Azt mondják, Te vagy a legjobb barkácsmester a környéken, ha valaki meg tudja javítani ezt a szánt, akkor az Te vagy!
Most már csak rajtad múlik, hogy 10 nap alatt annyira megjavítsd a Télapó szánját, hogy még ki tudja vele vinni az összes ajándékot, mielõtt még egy szilveszteri rakéta alaposan hátsón billentené.
Jó szórakozást kívánunk a 2011-es szánmentõ akcióhoz és boldog Karácsonyt kívánunk a Farmerama minden szorgos gazdájának és családjuknak!
A Farmerama csapata
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nincs 2-3 százezer terményem😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Be yourself, no matter what they say...
Nem sokkal elõttem lettél 80-as,most meg már bõven 81-es vagy.Nekem még kell 2 milla tp 81.
Taníts mester <#worship>#worship> <#idiota>#idiota>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
én a rózsáimat dobáltam be 😄
leszarom a konfigod...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szal szerintem gyorsan állj át a bal oldalikra
leszarom a konfigod...
We will never forget! WTC
valaki vmi ajánlat?
én is keresek aktiv játékosokat, kissebb szintüek is jöhetnek
tonyr_hun
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
minimum két aktív szomszédot keresek
BestCompany67
73 szint/16
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
növénybõl szerintem egyáltalán nem gond - legfeljebb annak, aki alacsony szinten van - az állat a kínosabb része
nekem talán az egész pajtát ki kéne rámolnom hozzá (na jó, nem az egészet, de nem fosztanám ki annyira)
angyalhaj/lámpafüzér a reggeli aratás után: 329/236 ill. 314/245 - talán-talán lesz valami belõle...
De olvastam növényt is, épp azért írtam.
Amúgy a Tenyésztõs kupás feladatot nem csinálom meg épp ezért, oda sok millió kell:S Pláne mióta visszavették bahamás állatok értékét 😞
leszarom a konfigod...
Hagy kérdezzem már meg, hogy mégis mit termeltek, hogy ilyen nehezen jön össze nektek? :S
kb 2500 bahamás fás gyümölcsbõl kijött az egész és még így is maradt több ezer, nem beszélve a többi bahamás és rendes farmos fás termést.
Vagy ti ezeket eladtátok korábban? :S
(tényleg csak érdeklõdöm)
leszarom a konfigod...