Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
fak
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de miért lesz ma vége ? kecsegek azt igérték ha betelik a közös csik...
b34 a közbeavatkozoknak
Sokan kértétek, hogy adjuk meg pontosan az event végét. Ezért a játék készítõi úgy döntöttek, hogy karácsony közeledtével õk is teljesíthetnek egy kívánságot:
Az Ünnepi varázslat event 2011. december 16-án 20:00-kor ér véget.
külföldön nem is kérték, alapból ki volt írva... szal kurvára nem tett nekünk szívességet senki, szal nem kell úgy tenni mintha most ti szartátok volna a spanyol viaszt kedves BP hungary.
leszarom a konfigod...
Be yourself, no matter what they say...
Csak az a gond,hogy ezen már túl vagyok😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Inkább építek belõle pár guanót, mint hogy kis tetû kirakható ajándékért bedobáljam
leszarom a konfigod...
Next PC upgrade: 2022
We will never forget! WTC
Látjuk, keményen dolgoztok azon, hogy teljes karácsonyi pompájában tündökölhessen a város.
Az Ünnepi varázslat event 2011. december 16-án 20:00-kor ér véget.
Ne hagyjátok a bedobálást az utolsó pillanatra, nehogy lemaradjatok a nyereményekrõl.
Különösen figyeljetek arra, hogy csak akkor jár a karácsonyi hógömb, ha teljesítjük a közös gyûjtés elvárásait.
(nem kel már maxi segítetek és betudtam lépni kösy megint benoke93)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mindjárt átírom neked ha akarod.

Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
maxi léci foxymnak a nevét leírnád újra raktam a gépet és már nem emlékszem rá
elõre is kösy
elvileg 19.én indul.
lesz majd +5új növény is elvileg.