10
-
Nazir #10 Én is az Ong Bak 2 ről irtam, és a börtöncsapdát csak azért hoztam fel mert az is Hollywoody film, Van Damme a főszereplője, Tonyhoz képest gyenge de az akkori elvárásokhoz képest jó akciójelenetek vannak benne (bunyók), viszont a sztori annyira egyszerű, hogy szinte nincs is.
Az igaz h 1 xartól a másik nem lesz jó, de nem értek 1et a fele annyira jó hasonlatoddal.
És igen a kukát rád értettem. :) -
peticsek007 #9 Hát tényleg kurva nagy sztár! Ideje lenne már felhagyni az ilyen ipari fosok gyártásával! -
Seth74 #8 Az Ong Bak annyira büntet, hogy kínozni lehet vele, szinte sírtam rajta annyira szar.
Dicséret a színésznek ,hogy van önkritikája és elbujdosik, ennyi erővel Steven Seagalnak már árva bébi fóka borjakat kellene etetnie hallal valamelyik jégtáblán. -
winnie #7 kuka? mármint ki?
én az ongbak 2-ről írtam, nem a börtöncsapdáról nem ismerem a filmet, deattól, hogy az rossz, az ongbak 2 nem lesz jó. az ob2-t megnézve az ember folyton ásítozott, várta, hogy mikor kezd bele megint jaa. ha letöltöd az akciós verziót (na, vajon miért csináltak ilyet?), akkor meg azonnal archiválod, mert valami veszett jó dolgokat művelnek benne.
de egy film attól nem lesz 10/10-es, hacsak a negyede, vagy fele, vagy háromnegyede jó. ergó az ob2 eleve max 5/10-ről indul. mit nagyobb élvezet megnézni, a zanza verziót vagy az eredetit? aki szerint az utóbbit, annak elhiszem, hogy bejött a film. -
Nazir #6 Winnie tényleg kezdem azt hinni, hogy egy kuka vagy.
Nézd meg akkor újra pl a Börtön Csapda c Holyvadi filmet Frankón Vandállal, és azután mondd el milyen mélyenszántó sztorit fedeztél fel.
-
winnie #5 nem volt semmi baja, csak az, hogy nem volt. összehasonlítottam. a verekedések 20 percben érdekesebbek, mint az igen unalmas film 90 percben. ha pedig így van, akkor inkább hagyják a maradék 70 percet, úgyis mindenki átpörgeti. -
Al Ashrad #4 Winnie te hülye vagy. Semmi baja nem volt az Ong Bak 2 sztorijával, a 3-at meg még nem láttam... -
winnie #3 ha csak feleannyi története lenne egy ong baknak, mint a legrosszabb hollywoodi filmnek, akkor nézhető is lenne:) -
#2 Ha csak fele ilyen fájtok lennének a hálivúdi bunyós filmekben és nem CG-ből... :( -
Al Ashrad #1 Remélem kamu, mert az Ong Bak 2 nagyon tetszett! Biztos jó a 3 is.