Szekeres Viktor

Az Ong bak sztárja felhagy a filmezéssel?

Információk (vagy pletykák) szerint az Ong bak 3 bukással felérő mozis premierje után Tony Jaa ismét nem bírt a ránehezedő nyomással, s inkább úgy döntött, hogy szerzetesnek áll. Remélhetőleg, csak egy ideig.

A Twitchfilm értesülései szerint Tony Jaa, ázsiai akciófilmsztár lehet, hogy felhagy a filmezéssel. A lap mindezt arra alapozza, hogy a színész pár napja elefánthátra pattant, és a thaiföldi Surin templomába vitette magát, ahol kopaszra borotválta a fejét, esküdt tett, hogy hivatalosan is buddhista szerzetessé válhasson. Persze ez nem jelenti azt, hogy lépése végleges, s a kolostorban maradna örökre, hiszen az efféle szerzeteslét ideiglenes és egyáltalán nem szokatlan az országban. Mindenesetre, ha igaz a hír, akkor elgondolkodtató.


A Twitchfilm, mely már két éve megjósolta, hogy hasonló várható, megpróbált kombinálni, hogy mi válthatta ki a lépést. Az Ong-bak - A thai boksz harcosa és a Sárkány bosszúja sikerei után Jaa következő filmjét már maga akarta rendezni, s ez a vágya ahhoz vezetett, hogy Prachya Pinkaew rendezővel megromlott addigi kapcsolata. Az Ong Bak 2. - A sárkány bosszúja című filmnél már ő állhatott a kamera mögött, de a pletykák szerint nem csak átlépte a költségvetést és a tervezett forgatási határidőt, de még minden reggel csirkéket is áldozott. Ennek és a rá nehezedő nyomásnak köszönhetően tűnt el a forgatás után két hónapra. A végeredmény végül az lett, hogy a veszteségek finanszírozása céljából egy új rendező bevonásával két film lett az Ong bak 2-ből, s a sebtében összedobott Ong bak 3 az első olyan Jaa-film lett, mely megbukott, még csak nem is az első helyen nyitott a thaiföldi mozis toplistán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nazir #10
    Én is az Ong Bak 2 ről irtam, és a börtöncsapdát csak azért hoztam fel mert az is Hollywoody film, Van Damme a főszereplője, Tonyhoz képest gyenge de az akkori elvárásokhoz képest jó akciójelenetek vannak benne (bunyók), viszont a sztori annyira egyszerű, hogy szinte nincs is.
    Az igaz h 1 xartól a másik nem lesz jó, de nem értek 1et a fele annyira jó hasonlatoddal.
    És igen a kukát rád értettem. :)
  • peticsek007 #9
    Hát tényleg kurva nagy sztár! Ideje lenne már felhagyni az ilyen ipari fosok gyártásával!
  • Seth74 #8
    Az Ong Bak annyira büntet, hogy kínozni lehet vele, szinte sírtam rajta annyira szar.
    Dicséret a színésznek ,hogy van önkritikája és elbujdosik, ennyi erővel Steven Seagalnak már árva bébi fóka borjakat kellene etetnie hallal valamelyik jégtáblán.
  • winnie #7
    kuka? mármint ki?

    én az ongbak 2-ről írtam, nem a börtöncsapdáról nem ismerem a filmet, deattól, hogy az rossz, az ongbak 2 nem lesz jó. az ob2-t megnézve az ember folyton ásítozott, várta, hogy mikor kezd bele megint jaa. ha letöltöd az akciós verziót (na, vajon miért csináltak ilyet?), akkor meg azonnal archiválod, mert valami veszett jó dolgokat művelnek benne.

    de egy film attól nem lesz 10/10-es, hacsak a negyede, vagy fele, vagy háromnegyede jó. ergó az ob2 eleve max 5/10-ről indul. mit nagyobb élvezet megnézni, a zanza verziót vagy az eredetit? aki szerint az utóbbit, annak elhiszem, hogy bejött a film.
  • Nazir #6
    Winnie tényleg kezdem azt hinni, hogy egy kuka vagy.
    Nézd meg akkor újra pl a Börtön Csapda c Holyvadi filmet Frankón Vandállal, és azután mondd el milyen mélyenszántó sztorit fedeztél fel.
  • winnie #5
    nem volt semmi baja, csak az, hogy nem volt. összehasonlítottam. a verekedések 20 percben érdekesebbek, mint az igen unalmas film 90 percben. ha pedig így van, akkor inkább hagyják a maradék 70 percet, úgyis mindenki átpörgeti.
  • Al Ashrad #4
    Winnie te hülye vagy. Semmi baja nem volt az Ong Bak 2 sztorijával, a 3-at meg még nem láttam...
  • winnie #3
    ha csak feleannyi története lenne egy ong baknak, mint a legrosszabb hollywoodi filmnek, akkor nézhető is lenne:)
  • Darth Sith #2
    Ha csak fele ilyen fájtok lennének a hálivúdi bunyós filmekben és nem CG-ből... :(
  • Al Ashrad #1
    Remélem kamu, mert az Ong Bak 2 nagyon tetszett! Biztos jó a 3 is.