Az autótolvajok már laptoppal dolgoznak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Aki ellopja a kocsim is erõszakot tesz velem, mert mondjuk 15 évig fizetem a részleteit ... az azért elég hosszú idõ, és elég sok munkaóra, melóban szenvedés azért a kocsiért.
Mindezt a szenvedést a tolvaj mindössze megkapja egy igen fájdalmas másodpercbe sûrítve.
Ez szerintem egyenlõ értékû.

Egyes helyeken és egyes idõkben akasztás járt lótolvajlásért. Máskor, illetve másmikor meg végtagvesztés.
Én humánus vagyok, ezért a végtagvesztésre szavazok 😛

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Egy valamire való kocsi 120-140 lóerõs... ennyi pacinál simán mehet egy kis trancsír 😊

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Palinko
a lótolvajokat akasztották, látom már mindegy csak erõszak legyen 😄
mrzed001
Amíg nem úgy lesznek büntetve az autótolvajok, mint régen a lótolvajok, addig lopni fognak.
Pár levágott kéz hetente az esti híradóban többet ér, mint bármilyen elektronikus lopásgátló kütyü ... szerintem.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

ahhoz már némi kreatívitás kell 😊
egy régivágású tolvaj valószínûleg így kezdené.
Mondjuk én eleve így kezdeném. Ahhoz, hogy egy fejegységet kiszedjek a kocsiból nem kell komoly high-tech a riasztó kikapcsolásához, elég egy kõ ahhogy írtad.
fognak egy téglát, és betörik az ablakot.

😊) még pár év a tolvajoknak komoly gondott fog okozzni az, ha a kocsiban nincs fed.számítógép, sem vezérlõ elektronika. Nincs ugrókódos indításgátló és egyéb hasonló kosságok, viszont van manuálisan zárható ajtó meg csupa ilyen klasszikus dolog. Egy high-tech betörõnek ezek már kihívások 😊 itt nincs laptop meg ilyesmi. Vannak mechanikus zártörõk és hasonlók.