15
-
bippo #15 S+tc megvan. WB meg mindig homaly. Warner? A film new line cinemas. -
bippo #14 Ebből mi a WB és mi a S&TC? Én vagyok ennyire műveletlen?
Amúgy szerencsére az én barátnőmet nem érdekli ez a szemét. Mi egyébként kompromisszumos megoldással nézünk mozit. Vagy olyanra megyünk, ami mindkettőnket érdekel, vagy felváltva választunk, én beülök az ő kedvencére, és ő is beül velem az én kedvencemre, ennyit meg tudunk tenni egymásért. -
#13 Már hogy lenne muszáj? ne légy papucs -
unisol1 #12 Pont erre akartam reagálni én is! 1 ok, de a többi! Anyám, ha fizetnének se!
A WB elég nagy kurva lett! Az 1. tv-filmnek még oké, 5 sorozatrész 1be, de moziba. Még a S&TC buzi, plaza cica szerű húgom szerint is egy "giccs" ez a film! A legrosszabb, h. meg fogom nézni a csajokkal, "mert muszály!" -
#11 Pontosan... A sorozatot imádtam, de a film már csak egy ruhabemutató béna vígjáték. -
opeca #10 Régóta gyanakodtam, hogy az itthoni moziközönség igénytelenebb mint az amerikai - elég nagy szégyen -, d emost már végképp bebizonyosodott:) -
AZTA #9 4 bombázó lol akkor nem is 4 vénlány akiből 3 akkora csuda mint egy ház.. -
bippo #8 Összhangban vannak, csak a címek hülyék.
1. [Mi magyarok] Még mindig a szexre vagyunk kíváncsiak
2. Már a szex sem olyan csábító [Amerikában]
Amcsiban már lecsengett, de nálunk még nézik a filmet.
Mondjuk minimum nagy betűvel kellett volna írni a Szex-et, és akkor senkinek semmi baja nem lenne a címmel, mert akkor egyértelműbb az utalás.
-
corrector #7 ...Amerikának már nem kell az a folytatásfilm, melyet... VAGY ...Amerikának már nem kellenek azok a folytatásfilmek, melyeket...
Szokásos sg minőség... -
kwzatz #6 A szerkesztők legalább önmagukkal lennének összhangban... Egy oldalon a két cím: "Még mindig a szexre vagyunk kíváncsiak" és a "Már a szex sem olyan csábító". Lol. -
Prof William #5 Ez a cím. :)
Egy pillanatra már azt hittem hogy a britt tudósok rájöttek hogy a szex az valójában sz*r.
A szex és New Yorkban meg sosem jöttem rá hogy mi olyan jó. Már az 1 se sőt a sorozat se kellett volna belőle. -
bippo #4 Ezek a címek! -
magyarszurke #3 én sem -
kalapos01 #2 Azt nem láttam. -
jcsabi #1 már az első is egy nulla volt